6542
  • Boron Power
    Üdv!

Feltettem az 1.3-as patch-et, és játék közben a kép bal felső sarkában megjelent egy halvány, alig észrevehető modified felirat. Nektek is van? Okozott valami gázt a patch?
  • gvarga12
    Navégre sikerült az autotrade scriptjeimet újraindítani :)
    goyo2 a "shift-z" féle autotrade script logolásán mit változtattál ???
  • goyo2
    Nekem a teladi scriptek küzül pont nem futott az autotrade script. Én a ,,shift-z" nevű emberke scriptjét használom, kicsit átirva a logolását. Rosszul emlékeztem.
    Szerintem csinálj elötte full mentést.
    Mikor lesz az a misszió hogy black box-ot feltárják vagy mi? A the-commander com-on volt. Az a bret temetése után lesz valamikor?
  • cifuatwork
    Működik normálisan neked?!
    Én egy fórumban olvastam, hogy az Autotrade-et a biztonság kedvéért állitsuk le a patch felrakása elött - igaz még az 1.2-es patch idejében volt ez....

Ha nincs vele gond, akkor hurrá, este én is felrakom az 1.3-at :)
  • gvarga12
    Álj azt mondjátok ha az 1.3-as pathc elött leállítom az autotrade scripteket akkor a patch után is fognak működni ????
  • kisviku
    Én gyan nem tudok róla, de tényleg van magyar a gárdában.
    Az előző részeiben is volt.
    Nem baj, csak így tovább!
  • lipovics
    Hm, ez kell nekem is :)
    Masik! Most neztem vegig az omicronos csata utan a staffot, lattam egy ilyen nevet: Attila Balanyi Tud errol vki vmit?

Utana azt mondja a span, hogy a jumgate utan var, de nemtom hol :)
  • goyo2
    Húha, akkor tölthetek vissza? Ugyanis nem állitottam le az autotrade scripteket patch elott.
  • cifuatwork
    Vaanak jó kis scriptek, amelyekkel meg lehet oldani pár dolgot. Pl. azt 1.3-as patchig az AI-nak nem lehetett kiadni parancsban a Jumpdrive használatát - de létezett egy script, amelyet felrakva megjelent a Navigation command alatt a Use Jumpdrive lehetőség...
    A Teladi Autotrader (személyes kedvenc)azt csinálja, hogy kijelölöd a "központi" szewktort, és hogy ettől max. hány ugrásra távolodhat el, és ettől kezdve az AI magától fog kereskedni, vásárol és elad (a pénz a te számládról megy közvetlenül).
  • lipovics
    En igazabol azt se tudom, hogy mik ezek :)
    Valaki felokositana? :)
  • gvarga12
    Már ennyi az idő akkor csak holnap próbálom ki a trade mk3-at :) ja a X-Scripting még mindig nem megy ??
  • Valen
    Lipovics>

már rég leszedtem és kiprobáltam, majd holnap a neten tovább probálom :))
  • [NST]Cifu
    Én egyenlőre ezért nem raktam fel az új patchet...
    Mielött felraknád, először ki kell kapcsolni az összes hajónál az Teladi Autotrade-t, ami használja (nálam ez most ~40 hajó, ezért nem eröltetem... :)), majd utána jöhet a patch...
  • gvarga12
    Hé emberek én is feltettem az 1.3 Patch-ot, és az autotrade scriptek frankón bedöglöttek, nálatok ?????
  • lipovics
    Hmm. Nalam pedig megy az en mirrorom... :|
  • lipovics
    Kijott BF Vitenam. Gondoltam erdekel :)
  • goyo2
    Ha jól értelmeztem akkor az 1.3 paccsal a kisérő hajók is ugranak, ha van energyijük, meg jumpdrive-uk. (az egosoft forumában olvastam)
  • Valen
    :))
  • Zombye
    Ez a Use JumpDrive parancs roppant hasznos!

• Zombye
    A link amit megadtatok már nem működőképes

A GameCopyWorldös viszont már annál inkább!

KLIKK IDE!!!
  • kisviku
    Nah lecseréltem a Boron Shark-or egy Argon Colossus-ra, mert már ku*ára idegesített az a szar mozgó farokrész.
    Állandóan beleütköztem, nekimentem és/vagy elütöttem mindent, ráadásul belassult a játék is ettől....

Majd mesélek még, de most már késő van és fáradt vagyok...
    Jó éjt!
  • lipovics
    Ja, crackelt 1.3 patch: http://etnies.muskatli.hu/letoltes/fdx-x213.rar
  • lipovics
    Feltettem 1.3as pocsot es picit javult a sebesseg (valszeg optimalizaltak vmit), elsore megcsinaltam...
    Amugy eddig nem is lattam az unknow objeckteket, azt is javitotta az 1.3as pocs.
    Irtak, hogy bug volt. Hat koszonom szepen, vagy 20* probaltam zsinorban, azert nem ertettem mit kene loni...
    Elvileg fixaltak a a turretek celzasat es a korrupt save-eket.
    Meg beraktak egy ilyet:

Trade Command Software MK3
    The Trade Command Software MK3 is a new upgrade available at the TerraCorp HQ and various Teladi Equipment Docks. This extension is compatible to TS, TP, M3 and M4 class ships as well as the Goner Ship. You might think a price of 501.338 Cr is a bit high but believe me it's justified when comparing the cost to the profit this extension can make.
    Once this software kit is installed on a ship, that ship will feature a new command "Start sector trader" in the Trading Command Console. Give this order and the ship will start to trade autonomously in its current sector aiming for the best profit.
    Every time a ship running this software has made a profit of 50.000 Cr (for you!) it will substract a small fee from your account, consider this the cost of maintenance and docking permission. At the same time the ship will enter the next "level". The higher the level is, the more intelligent this ship will behave when trading. For example from level 4 on it will check the product of the station the ship is landed at and see if it can be sold for a profit ensuring no unneccessary empty runs are made.
    Note that these levels are bound to the "pilot" of the ship. They will remain even if the command is stopped, however if you enter the ship you "fire" the pilot and all levels are gone!
    This is the "sector trader" version that is only capable of trading within one single sector - it will not pass jumpgates on its own. The next version will upgrade the MK3 to become a true "universe trader" which is capable of doing intersector trading and eventually will even use the jump drive. This upgrade will eventually be available for registered players in the Download section of www.egosoft.com!
  • Valen
    Mondjuk ilyen konfigon nem csodalom hogy szaggat, az a rész még a mostani konfigomon is szaggat :))
  • lipovics
    Ha valaki ugy erzi:

http://etnies.muskatli.hu/letoltes//X03.rar

1200as tualatin, gf3, 256sd. Sajnos annyira szaggat, hogy keptelen vagyok finom repulest produkalni :(
  • goyo2
    Én az Omycron csatát egy szál Barracudával csináltam meg. Elsõre.

• Valen
    Grebber:

Ha anno játszottál a Freelancerrel + az Elittel + az X BTF / X-Tension-nal, és azok tetszettek, akkor ez is fog :)
  • Valen
    Lipovics:

Igen régebben sokat BF-eztem meg DC-tem, de most már meg kéne vennem az eredetit, csak jelenleg a költségvetésembe nem fér bele :), a vietnam meg még egy jódarabig nem is fog :)
  • Valen
    Lipovics:

Csináld meg magad, nem olyan nehéz, csak a feladatra kell koncentrálni :)), meg nem árt ha te egy NOVA-val mész és van melletted egy M2 Odysseus háttérnek (fedezni :)), én így csináltam és könnyű volt :)

Grebber:

Ha van legalább napi 4-5 óra szabadidőd, acélból vannak az idegeid és bírod az eleinte inkább kereskedek mint lövök tipusú űrhalyó szimulátorokat akkor tetszeni fog.

Mégvalami milyen konfigod van?

Képek a weboldalamon vannak a jatékból :)

• lipovics
    Elitte.
    Urszimulator. Ha van hozza turelmed kiraly jatek.
    Kizarolag idomilliomosoknak, en le se ulok ha nincs legalabb 3-4 oram. Ebbol kifolyolag negy napja nem is jatszottam vele :)
  • lipovics
    Jo lenne ha mar sikerulne nekem is megcsinalni az omicronos csatat :D
    Nem vallalja be valaki? Feltoltom a mentesemet :)
  • grebber
    Mihez hasonló ez a game??
    Megéri letölteni??
  • goyo2
    Amikor az Omycron csata után bedokkoltam az első stationra (Nyanya hideout/ Argon Trading Station) A BBS-en egyből felajánlották az unknown szektorok koordinátáit 339400-ért.
    A rangom akkor ez volt:
    Prof. mogul 69%
    Admiral 70%
    Argon Trusted Friend 44%

A tobbit nem irtam, mert végül is argonoknál vettem a cuccost, és ha számit a rang akkor ugyis csak az számít.

Egyből cantaurba ugrottam és le is vadásztam egy unknown stationt vele, csak sokat bámészkodtam, oszt leszedett 2 M2.
  • Asmodeus84
    TL+Capital ship:

-TL-nek hosszas gyűjtögetés után a Boron Orcát választottam. Előnyei a 2. legnagyobb rakték, a szolid ár (27 milla) és a relatív szép külalak. A fegyverzete nem túl sok, de nem is érdekel mert a kis hajók nem tudnak benne kárt tenni. Ha pedig valami nagyobb kezdi el lőni akkor már régen rossz. A 10 hajós hangárja és az oldalt lelógó "mindenbe beakadó" csápjai a negatívumok.

- nemrég beszereztem a a vállalat zászlóshajóját, egy Paranid Odysseust. Szerintem a romboló osztályban a legjobb kompromiszum. Képes a PSG fegyverek viselésére és ez óriási előny. Most, hogy meglátogattam a Khaakokat hazai pályán meg is tapasztaltam. Egy M1-ük bánja az esetet, meg én is mert az M2 még így sok volt. :) Ellátóhajónak Pirate Orinocot ajánlok hozzá, a legnagyobb rakterű M3. A legjobb persze Goner Shipek beszerzése lenne, de nem akarom őket bántani.

Na ennyi és elnézést ha hosszú voltam.
  • lipovics
    Koszi. Valen amugy ismeros volt a neved, de mar rajottem, hogy BF-bol :)
    Kb egy evet nyomtam, Six voltam (hatha emlekszel ram)
    Aztan par honap dc, azota off. Varom Vietnamot :)
  • Valen
    beírod a nyilt ürben álló hajónál hogy Thereshallbewings, ekkor hallasz egy hangot :))

a T = Shift+ t betü :))

ekkor a Ship Computerben megjelenik egy Script editor menüpont és ott lehet a scripteket basztatni (lefuttatni, megírni :))
  • lipovics
    na a cimet nemtudtam :Ö)
    Hogy hozzatok elo jatek kozben a script editort? Olvastam vmi modszert anno, de nekem nem megy.
  • Valen
    hát értelemszerüen :

Create Shipyard script
    Create Tarding Station script
    Create Advenced ... Station script
    GateMaker Script

az x2scripting.com-ról :)
  • lipovics
    Milyen scriptet?
  • Valen
    CSak ha a scriptet letöltöd, akkor tudsz shipyardot meg trading stationt vennni :))

iagz van Gate Maker script is :))