6542
-
Zombye #5062 őőő ácsi!
A Trade Command MK3 nem kerül fel alapból az 1.4-es patchel együtt? Fel kellett mennie, hiszen meg tudom vásárolni a teladi Equitment Dokkokban. A hajón biztos rajta van, az tuti.
De ezt a script dolgot nem értem. Milyn scriptre gondoltál, lhet, hogy az a gondok forrása, ugyan is jelenleg semmiféle script nins betöltve.
-
Nagyapi #5061 Igen.
Ha neked nincs, akkor valószínűleg az TradeMK3 nem került fel, mert a sector tr. alapból benne van az 1.4-esben (úgy emlékszem).
A scriptet a játék főkönyvtárából indítottad ?
Bocs, de még mindíg szar a router. -
Zombye #5060 Trading System Extensionom is van. Egyszerűen nem értem, mi kellhet még neki. Ja, a Command Consolon nekem a sector trader a legalsó menüpont. Nagyapi! amikor még nem voltál nyocas szintű sector trader, tehát még nm tudtál galactic trader parancsot kiadni a hajódnak, maga a parancs inaktívan (szürkén) ott volt a command consolon?
-
Nagyapi #5059 Nekem nincs Best, és mégis műxik. Viszont volt egy másik szívás, tele volt a raktere, mert éppen beszerzésből tért haza, amikor elzavartam treadelni. Amikor leeset, hogy mi van eladtam manuálisan, és utánna már ment a dolog. Beleszaladtam egy másik hülyeségbe is. Fényesen világított, és világit még most is a galactic traeding, pedig a pilót akkor kezdett, és még most is csak ötös szintű. El is fogadja a parancsot a galacticra, mondja hogy accepted, de amikor ránézek a CMD : None. Gondolom programhiba, vagy más.
Kérdés tapasztaltabbaknak : magasabb szintű pilot fedez fel új szektorokat, vagy csak oda megy ahova én már bekukiztam? -
Zombye #5058 Nem értem.
Se szintkijlzés, se pilótaválltás, sesemmi, csak Sector trader oszt kísz.
Mi a búbánatos ló.... baja van!? -
goyo2 #5057 Közben én is próbálkozok a Trade MK3-al. Nos amivel szivtam:
Megadom parancsnak hogy sector trade. Semmi gond. Csak épp szart se csinál. No akkor dok eq dockba. hopp nincs rajt trading system ex. utána megint paracs. Erre asszongya hogy nincs mivel bótólni. Elzavarom egy másik szektorba. Ott is. Ugyhogy most elzavarom best buy meg best sell cuccért. Hátha az kell neki.
(A barom nem szólt volna ám, hogy kell neki még valami extension. Hülye naplopó, azt hitte órabérért dolgozik)
Mellesleg nekem is csak juliska a pilóta neve. Hátha amikor beindul megváltozik.
-
Nagyapi #5056 Hát fő, hogy pénzt keres, habár nem fogod Te ezt ennyiben hagyni. Ilyenkor mindíg valami egyszerű szart néz el az ember.
Én meg fogom a kisbaltát, és felszecskázom a lankábelt. Mindent ötször írok, mert vagy leszakadok, vagy duplán megy el. Még jó, hogy a játék megy.
Na további kellemes szivást ( nem úúúúgy ).
-
Zombye #5055 Hát lefutotta az első körét a második szeltor traderem 4 Trading Runs után 34 ezret keresett, dokkolás után még mindíg engem jelölt pilótának.
Ezt az "R"-t még megnézem.
MK3 természetesen fenn van, hiszen akkor nem tudnék még Sector tradert sem végezni. -
Nagyapi #5054 Elvileg bárhol. Én az "R" betüt nyomom, ott minden cuccomat látom.
A TradeCommandSoftwareMK3 fenntvan? -
Zombye #5053 Ha a Sector Traderes hajó az űrbn és nem a dokkban tartózkodik, meg lehet nézni ki is ül benne? Mármint név szerint, vagy erre csak a dokkban van lehetőség? -
Zombye #5052 Sajnos nincs.
Vettem még egy dolphint, felszerelem a szükséges cuccokkal, és útnak indítom, hátha az már jól fog működni.
-
Nagyapi #5051 Ha az Al update a Al_script_update, akkor az lehet, hogy kevés. Én előtte feltettem a TradeCommandSoftwareMK3-at is, és arra küldtem rá az Al_sriptet. -
Nagyapi #5050 Van eredmény ?
Az Al update mit jelent ? -
Zombye #5049 Elvileg, install kész.
Minden patch fenn (1.2+1.4), AI update is fenn van,
Mentett állások visszatöltve a backup könyvtárból.
Lássuk. -
Nagyapi #5048 Nekem segített.
A fene egye meg, félpercenként kábelhibával szakadok le, valami beszarókált. -
Zombye #5047 Uninstall ready...
Instal is in process...
Remélem jól írtam. -
Zombye #5046 Asszem én is megpróbálom ezt az "Uninstall & Reinstall" módszert.
-
Nagyapi #5045 Gondolom Te is kipróbáltál mindent amit találtál, mint én. Lehet, hogy tényleg itt a baj. -
Zombye #5044 Ez látod elképzelhető! (Script bekavarás). -
Nagyapi #5043 Innen nem tudom sajna. Innen már új pilóttal kellene mennie, aki szorgalmasan lépeget a ranglétrán. Ha összejön egy új csónakra aminek 25MW-os a pajzsa, és telik egy MK3-as softra (501 000 körül) akarok mégeggyet indítani. Ott majd megfigyelem. Esetleg próbálj visszaemlékezni, hogy nem raktál-e fel más scriptet is, ami bekavarhat. Én azzal szívtam, annyira hogy újra kellett installni. -
Zombye #5042 Nem. Igazság szerint, sose ültem benne, megvettem, felturbúztam, oszt nyomtam neki a Sector Tradert. -
Nagyapi #5041 Bocs, de te ülsz benne? -
Zombye #5040 Persze! Azzal nincs is gond. Szektoron belül szépen kereskedik. -
Nagyapi #5039 Fehér a Sector Trade parancs ? -
Zombye #5038 Hát a pilóta még mindig én, azaz Julian vagyok. Lehet, hogy ez a baj? Ezek szerint nekem kll pilótát beletenni vagy mi a bús? -
Nagyapi #5037 Én is sokat görcsöltem vele, és úgy rémlik, hogy amikor mevettem a Trade Command Software MK3-at, és a trade parancsoknál megjelent a Sector Trade, és azt kijelöltem, akkor vett fel új pilótát. De ez csak rémlik, hogy így történt, mert ki-be léptem, kerestem infót a régebbi leírásokban. Lehet hogy kell hozzá más soft is pl: MK1, MK2, Fight1-2, stb, de ez nekem már megvolt. Az biztos, hogy a Galactic Trade nem indul el csak 25MW pajzsal.
-
Zombye #5036 Igen, ezeket mind megcsináltam a kédésem nekem is pontosan ugyan az, mint az #5032-ben leírtak. -
Zombye #5035 Várjááá, megnézem!
-
Nagyapi #5034 Ha rányomok a hajó nevére, a legfelső sor, világosszürke alap : Pilot Macska Jancsi (10)
-
Nagyapi #5033 Ha rányomok a hajó nevére, a legfelső sor, világosszürke alap : Pilot Macska Jancsi (10)
-
#5032 én is megcsináltam DE hol van a pilóta neve kiírva??? és automatikusan van benne pilóta vagy csinálni kell??? mer ott lenn asztat írják a pilóta neve mellett van kiírva a szint.. :P háát azér lehetett volna kicsit bőbeszédűbb is a kezdők számára -
Nagyapi #5031 A #4818-ban leírtakat megcsináltad ? -
#5030 Valaki elkezdte mar magyaritani a programot ? -
Zombye #5029 Magyarázzátok el lécci, hogy hova írja ki a pilóta szintjét!!!
Az én Sector traderem túl van már 3 olyan körön, ahol több mint 800 000 creditet keresett, tehát kizárt, hogy ne lépett volna már szintet! Univers tradert még nem enged a gép.
Köszönt!
-
Nagyapi #5028 Hát nem élethű ez szimuláció. Itt is fizetni kell mindenért.
Nem baj, jó érzés hogy van egy becsületes alkalmazottam, mert remélem lopni azért nem tud? -
Wilson #5027 Igen, persze arra is rárak egy kis felárat(szállitási költségként meg egyebek), de nem sokkal több mintha te vennéd neki, és igy ha esetleg lelövik mielött használni kezdené, akkor nem kidobott pénz. -
Nagyapi #5026 A fene. Nem figyeltem eléggé. Sebaj, akkor is buli. Nem kell pásztázni a legjobb vétel-eladás után, fejleszt magától, stb.
Apropo, jumpdr.-ot a pilóta veszi ? -
Wilson #5025 Kér ő fizetés emelést. Minden 50.000 haszon után kap bizonyost pénzt. Sector traderként 1000+szint*10, Universe traderként 2000+szint*100. -
Wilson #5024 Mióta üzemel a sector tradered? Mert mikor még 0. szintű akkor nem irja ki, majd csak ha 1-es lesz, amit 50.000 profit elérése után lesz. -
Wilson #5023 A wingman a m5/m4/m/3-as hajoknál van, és nem valamit rak a hajóba, hanem ezzel kijelölöd őket egy csoportba, és nekik tudsz külön utasitásokat adni. Mert különben vagy egyesével vagy hajóosztályoknak tudsz utasításokat osztani. És van még 2 billenytűzet kombináció amivel könnyen adhatod ki nekik hogy védjenek meg, vagy támadják az ellenfeled. Szóval ezért nincs wingman opcio ts/tp/tl/go/m6/m2/m1 hajóknál.