6542
-
#5102 hát ha az alap 1.0-s verziót próbáltad ki akkor azt felejtsd el, az mindenkinél fagyott :))
1. lépés: a
valen.uw.hu-ról szedd le az 1.2-es cracked patchet és utánna az 1.4-es cracked atchet és mind2-t tedd fel.
2. lépés: ne tuningold a gépet (ne húzd a procit, ramot) mert nekem sem ment tuningolt gépen.
-
#5101 hi!
az a problémám adódott,hogy még a legelején,amikor átvehetem a hajó irányítását lefagy a gamma..(nem a gép)
Konfigom pár sorral lejjebb olvasható, nemhiszem,hogy amiatt lenne, főleg,hogy a régi gépemen is uezt csinálta.. (akkor azt hittem,hogy hardver ügy,de most már tudom,hogy nem..)
Az intró meg a többi rész egyébként tök simán ment! Mi kellene,hogy ne csinálja ezt? Peccs ör anóder krekk? -
#5100 csak annyit mondok "nagy Reef" -
#5099 gamma PPC?
én tudom, elmondjam?
-
#5098 Hol lehet venni Gamme PPC gyarat? :) Istennek nem talalom -
lammaer #5097 Na igen, a Nexus az egy kellemes darab. Igaz, stilusban tökmás mint az X2, meg az űrben olyan elveszettnek érzem magam valamiféle radar/térkép nélkül, de azért tényleg szupi. Csak a kampány ne lenne olyan rövid :) -
#5096 En ezen kivul a magyar fejlesztesu Nexust is varom, eleg utosnek nez ki. Es egy honap es kaphato lesz! -
#5095 Koszi!
A tobbi script jo valamire? :) -
goyo2 #5094 Viszont a jövőre igért X2 - The Return -ben arrébb lehet majd tenni egy spec hajóval, és össze is lehet majd kapcsolni az állomásokat egy komplexummá.
-
lammaer #5093 nem -
szenye #5092 Köszi mindkettőtöknek, megpróbálom így. Egyébként telepített gyárat össze lehet pakolni újra és eladni? -
Nagyapi #5091 Kösz, de annyira azért nem fontos. -
Wilson #5090 Szia
Itt megtalálod mindegyik singed scriptet. -
lammaer #5089 A trükk egyébként az, hogy olcsóbban adod a készterméket és drágábban veszed a nyersanyagokat mint az átlagár - ekkor fognak lassacskán beszállingózni a nem általad irányitott hajók is az állomásodra. Ehhez viszont idő kell - tehát mondjuk hiába állitod extrém esetben a lehető legnagyobb árra a nyersanyagokat, a gép hajói majd csak jó későn (mondjuk fél óra vagy ilyesmi) fognak reagálni, mert általában messze kóricálnak és még az előző fuvarjaikat intézik. -
lammaer #5088 Csak azok tudják leszedni, akik hivatalos serial numberrel regisztráltak az egosoft weboldalon.
Valaki viszont pár 100 hozzászólással ezelőtt irta, hogy feltette valami publikus oldalra az ilyen "csak regisztrált vásárlóknak" patcheket, de most hirtelen meg nem mondom hol... -
#5087 Nagyapi: ha visszaolvasol vhol 0-4000 körül vki leírta hogy 1 mizura, 1 secura, 1 jazura menniy Földi időegység, de hogy hol azt ne kérdezd. -
#5086 SPP (1. faj) gyár a nyerő + Crystal Fab (1. faj)+ Kajagyár (1. faj) + Silicon Mine (1. faj) körlánc + teladi autotrader script vagy sektor trader a Trading Software MK3-ban.
De kezdetekben elég a Solar Power Plant telepítése az Energiahiánnyal küzdő rendszerekbe.
pl.: Kingdom End's -
szenye #5085 Van egy kis problémám: Csóróként halok meg...
Hogy kezdtétek az elején? Van 1 szilikon bányám, 1 mercurym meg közel 1millió creditem. Vettem 1 vagy 2 ugyanilyen hajót, hogy szállítsák a nyersanyagot ill. a szilikont. De állandóan lelövik őket az első fordulóban. A gyárakat meg hogy kell beállítani, hogy más hajók is hozzanak-vigyenek árut? Ugyanis ha magára hagyom, kimerül a nyersanyag és pangás van... Mi a trükkje? -
#5084 Hol talalhato az MK3 update? Nezegettem X2 oldalakat, nem talaltam sehol :( -
Nagyapi #5083 Tudsz valami bővebbet az it használt időegységekről? Pl: mennyi egy mizura? -
Zombye #5082 A "Taxizós" küldetések úgy működnek, hogy elősször kis távolságra, viszonylag sok időlimittel kell elszállítani a dleikvenst. Az idő azonban minden kör után gyre fogy, végül tényleg el lehet oda jutni, hogy 0!!! mizura alatt kell valakit 15 szektorral arrébb elszállítani.
Ez marha logigátlan, de sajnos így van. -
#5081 Azert nem lehet regebbi a mentes, mert valahogy nagyon sok penzem lett. Abbol a 15 gyarbol meg nem valoszinu. Ahhoz mostanaig kellett volna egyfolytaban jatszanom :)
Ertitek? -
lammaer #5080 Na ez most nem volt világos... :) Azért nincs egy mentés frisebb dátummal, mert sok gyár termelte össze a rengeteg pénzt???
Egyébként nekem is az az érzésem mint az előttem szólónak - szerintem egy régebbi mentést nézegetsz... -
goyo2 #5079 Tegnap fuvaroztam egy mukit egy pegasussal, már vagy a 7. kört futottam vele, amikor közvetlen kidokkolás után azt mondja tömören idézve, hogy pancser lassú vagyok. Pedig épp hogy kinyögte hova akarja vitetni a seggét, máris indultam. A pegasus meg tudni illik megy 1008-al. Lehet hogy kicsit beszivott az állomáson a muki. Csak most goldoltam arra hogy ki kelett volna dobni egy xenon szektorba. :-))
Az MK3 scriptem meg 1 fuvar után standby-ba megy, és nem szól semmit se a logba. Valakinek csinált már ilyent?
-
#5078 Azert nem, mert a sok gyar termelte ossze ezt a rengeteg zset -
Nagyapi #5077 Nincs ott valahol még egy mentés ami frissebb dátumú ? -
lammaer #5076 Tudod, én csak aztat nem érteni, hogy ha elolvasni #4818 vagy netán #5007, akkor hogy-hogy nem telepiteni 1.4 patch után MK3 trader script update.
Lammaer megmondani feketén-fehér, hogy 1.4 update lenni rossz, trader nem tudni universe trader és nem irni ki pilóta név jól.
De azért lammaer is gratulálni, bár szerencsére ő kinlódásaid ideje alatt lenni esküvő és mulatni jól, amig te szenvedni szektor tréder és feltalálni viasz spanyolul.
:)))) -
#5075 Viszont az szar egy kicsit, hogy a negy teljesen felszerelt M2-et eltuntette, viszont meghagyta a raktarkent vasarolt Boron Sharkom, amin meg pajzsbol is csak egy van :) -
#5074 Koszi!
Eleg erdekesen jartam. Anno kb 4 honapig egyfolytaban nyomtam, ket szektort teljesen beraktam, bar en nem csatlakoztam az itteni Xenon irtasi mozgalomhoz.
Szal volt kb 50 gyaram, tobbszaz hajom.
Elraktam a saveket, felnyomtam ujra, felpocsoltem 1.4-re es mi tortent?
Megmaradt az egyik szektorban az osszes gyaram, a masikba hult helyet talaltam, es eltunt a hajoim 3/4-e :)
Viszont a 800 milliardom megmaradt, ami nemi vigaszt nyujt, legalabb lehet ujra alkotni :()
Ja, es elfelejtette, hogy vegigvittem, az utolso csatat ujra le akarja velem jatszatattni a gep :)
Erdekes, erdekes... -
Nagyapi #5073 Az Argon Prime alatt, Home Light vagy mifene szektor, Terracorp Headvalamiben 501 ezer és még valami. -
#5072 Sziasztok!
Eleg regen X2-ztem, kb fel eve, most beleolvastam a forumban es kedvet kaptam hozza.
Az auto tradehez gondolom az 3-as trade szoftver kell. Mi penzbe kerul ez es hol lehet beszerezni? -
Wilson #5071 Szia.
Ha túl sok universe tradered koszál a galaxisban, akkor hamar energiahiányt fognak okozni mindenhol, szóval érdemes pár energiagyártsó sort lerakni szerte szét (Solar power plant, crystal, silicon, kajagyárat), hogy tudjanak hol tankolni, és a többi gyár is termeljen amit majd kereskednek a tradereid. -
Nagyapi #5070 Valaki itt azt olvasta, hogy 10-15 Galactic Trader hanyatvágja az teljes X2 univerzum kereskedelmét, mert kiszolgálják az összes gyárat. Ez nekem tulzásnak tünik, de a haszon biztosan magas, elég egy-két igazán tökös monstrum felmaxolásához, amiből már elnéző mosollyal figyelhetem a Khaak hordák erőlködését, a lábamat a vezérlőpultra felrakva (csak az Asszony ki ne szúrja, mert kiderül, hogy most takarította le). -
Zombye #5069 Én is inkább Sector tradernek állítottam be őket, mivel írtad valahol korábban, hogy úgy se fogadja el igazándiból nyolcas szintig az univers trader parancsot.
Jelenleg 11 sector traderem cirkál különböző szektorokban.
Bocs, csak 10, az első ilyn jellegű kereskedőm már 10-es szintű, így ő már ténylg Univers Trader.
Egyébként nekem is szépen beloggol, amikor elkezd kereskedni egy adott szektorban.
Ha jól keresnek, veszek még vagy 25 Dolphint fullra felhúzva.
54 milából kitellik.
Jaj olyan boldog vagyok!
-
Nagyapi #5068 Gratula !!!
Ezzel megkinlódtál becsülettel.
Az egyik hajómnál nekem is aktívnak tűnik már az elejétől a galactic trader, de csak mondja hogy elfogadta az utasítást, szarik rá (CM : None ).
-
Zombye #5067 Hát kérem szépen, Nagyapi álldásos közreműködésének köszönhetően, űgy tűnik működik a dolog!
Csak azt nem értem, miért lehet kiválasztani egy abszolút kezdő MK3-as hajónál az Univers Tradert.
Ezért még egy picit pánikolok, hogy hátha nm fog rendesen működni a dolog.
Nyugtassatok meg, hogy ez normális!
Köszönet még egyszer tenéked Nagyapi! -
Zombye #5066 Hűűű de rázós!
Megpróbálom, kösz a tippet nagyapi!
-
goyo2 #5065 Amire rájöttem:
Ha előszőr a Trade MK3-at teszed fel majd utána a 1.4 paccsot, akkor nem jó. Én a paccs után feltettem megint az MK3-at és már félig jó lett. Azaz a pilota neve már megváltozik, de nem nagyon csinál többet. Mokor inditom egyből beleir a logba egy megjegyzést hogy ki a pilóta meg hogy melyik hajón fut a script meg ilyenek.
Figyelj arra is hogy felülirja a t könyvtárban a 43-as filet. -
Nagyapi #5064 A #4815-ön találod a scriptek letöltési címét. A letöltött TradeCommandSoftwareMK3-at rakd be a játék főkönyvtárába, és futtasd. Átír néhány dolgot. Ezután indítod a játékot, majd load. Innen elméletileg jónak kell lennie.
Bocs ha nem reagálok azonnal, de mostmár másodpercenként szakadok le a hálóról. -
Zombye #5063 ugyan is = ugyanis
Bocsi.