X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaj! a link alatt a North American 1.4-es PATCH van fenn, nem az európai!

Ez elsõsorban kisvikunak szól, gondolom neki jurop verziót küldtek.

Épp ezért, most nagyon jó leszek, és csak neki, csak most csakazértis! belinkelem az JUROPIEN verziót!

Meg persze azoknak is, akik valamien oknál fogva, ehhez a verzióhoz jutottak hozzá.

X2 THE THREAT 1.4 EU, (NEM NÉMET) PATCH VERZIÓ
Jól értelmeztem!

MEGJELENT AZ 1.4-ES PATCH!!!

OFFICAL LINK, X2 THE THREAT 1.4 PATCH

Kisviku már dörzsölheti is a tenyerét, hiszen neki két eredeti példánya is van, tehát nem kell CRACKED PATCHRE várnia.

További kellemes szórakozást a játékhoz!
Üdvözlet minden régi és új X-Univerzum fanatikusnak!

Az Egosoft honlapján fellelhetõ infók alapján, (ha jól értelmezem õket) a napokban, talán már ma este, vagy a holnapi nap folyamán megjelenik az 1.4-es PATCH.

Néhány érdekes újítás!

Végre beszerezhetõk Trading Stationok, és Equitment Dockok!
Lehetõség adódik Khaak hajók elfogására.
A BBS küldiknél, ahol egy adott gyilokküldetésnél negatív jutalmat ktûztek ki, most már minden esetben pozitív pénzjutalom üti a játékos markát.

Nekem pl gyakran elõfordult, hogy megkértek, öld meg ezt vagy ezt a kalózt/tolvajt/stb, cserébe fizethetsz másfél mila Creditet.

Na, ez mostantól megszûnik.

Állítólag maga az X-Univerzum élete is sokkal mozgalmasab lessz.

Ha valami fontosat kihagytam pótoljatok légyszi!

Köszi a figyelmet!
van hozzá magyar nyelvû végigjátszás?angolul találtam, az sem rossz, de jobb lenne magyarul

Köszi.
Adok neki még egy esélyt, bár már mindkettõnek neki is mentem 😊
Szal valószínû voltam olyan közel...
Valen
odamész szkafanderben a 2 nacellhez 40 m-re.

elsõnél még nincs anim, csak a másodiknál

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Van egy gondom
(nem olvasok vissza)
Most keztem, aztán ugye rögtön az elejefele meg kéne vizsgálnum egy csillagkapu roncsait.
Szitáválõttem az összes aknát, de bármelyik részéhez megyek is oda szkafanderben, semmi sem történik.
Állítólag autómatikusan átvezetõaminációnak kéne jönnie
Valen
sztem még nem

Csak a poén kedvéért hadd kérdezzem már meg.
Megjelent ez már magyarországon? Tehát látta már valaki boltban a polcokon?
Én még mindig küzdök az oly' nehezen megszerzett eredeti példányommal...a másikat már lehet, hogy el sem adom.Ha eladnám, másnap nem indulna el a használt példány... 😊

Valen
Megkell adni a Ship Computer-nél a Home-nak azt az állomásodat, amelyiknek akarod hogy beszállítson vagy eladjon.

DeXoSZ
Ha van egy kereskedõhajóm, mit kell csinálni,h magától menjen és kereskedjen ? Már vettem trading system MK1,MK2-t meg best buy/sell locatort, kipakoltam a sateliteket, de még mindíg szürke az összes menüpont a trade-n belül.
Valen
tévedtem:

A hajók Népenként:

1 Shuttle
6 Fregatt
4 Cruizer
2 Battleship
1-5 Transporter ship
-1. népnek 5 változat
-2. népnek 3 változat
-3. népnek 2 változat
-4. népnek 1 változat

Huhhh, ez igencsak jól hangzik....
No, majd holnap...azaz ma reggel megnézem.
Kösz Valen!

Valen
ja mégvalami:

Statisztikai adatok:

-Több mint 10.000 naprendszer + több ismeretlen, rejtett naprendszer
-Valódi méretarányok ( vagyis 1 naprendszer eszméletlen nagy)
-Jelenlegi átlag játékosszám 4000-9000 között napszaktól függõen, de volt már 11000 fölött is
-Fajonként: 1 shuttle, 5 Fregatt, 4 Cruizer, 2 Battleship
melyek mind eltérõ tulajdonságokkal rendelkeznek
-Faji és típus bónuszok a tárgyaknak
-20 fõs fix magyar játékostábor (többen is vagyunk, de õk sokszor nincsenek fent)

Valen
kisvuk:

Maga a játék ugyan MMOG--nak van nevezve, de elég sok RPG elem került bele, kezdve a skill tanulástól a hajók Fittelésén (felszerelésén) át a többi játékossal + az NPC-kel szembeni elfogadottságig.

Van benne olyan 7 vagy 10 napos Trial lehetõség, hogy megnézd milyen. Mivel ez csak Online játék, így Single részre ne számítsatok benne (viszont legalább kis sávszélességgel is beéri 😊
------------------------------------------------------------
MMORPG.COM is offering 14 day free access passes

MMORPG.COM is offering its members a free 14 day access pass to EVE Online until the end of this month. If you haven?t checked out their site already then you should. Outstanding site with a complete coverage of the MMOG genre. To visit their site please click here.
------------------------------------------------------------

A Cliens program cca. 500 Mb

Hamarosan (augusztus fele) jön ki 1 újabb nagy patch/expansion (állítólag azis ingyenes lesz) ahol még több jó dolgot raknak be a gémbe.

Jelenleg 4 népcsoport közül lehet választani (eltérõ indulási tulajdonságokkal), de a köv. patch-be +2 népet igérnek.

Egyszerre csak 1 hajót tudsz irányítani, tehát nincs benne olyan, hogy számítógép irányított a hajód, igaz nincs is rá szükség. Állomást még nem tudnak a Playerek építeni, de a köv patch-ben benne lesz, igaz akkor is csak Corporationok (Klánok) tudják majd megengednio, mert drága lesz a fentartása.

A következõ tipusú hajóid lehetnek jelenleg:

Shuttle - minimális raktér, nem lehet ráteni semmilyen kütyüt, viszont nagyon nagy sebesség és nehéz eltalálhatóság

Fregatt - kezdõ hajónak is ilyet kapsz. kis raktér, kis kariberû fegyverzet és védelem, viszont nagy sebesség és nehezebb eltalálhatóság (a rakétás fregatt azért veszélyes lehet)

Cruiser - közepes hajó, közepes raktér, közepes tûzerõ és védelem (kivéve a rakétás változatot mert az 1 Battleshipet is leszedhet), közepes sebesség, normális eltalálhatóság

Battleship - Jelenlegi legerõsebb hajótípus, viszonylag nagy raktér, hatalmas tûzerõ és védelem (fõleg a rakétás kiadás), lassú sebesség, könnyû eltalálhatóság

Transzporter - A Battleshipnél min. 10x nagyobb raktér, minimális fegyverzet + védelem, lassú sebesség, könnyû eltalálhatóság.

Tervezve a köv. patch-ben:

Destroyer; Battlecruizer; Faction Ship

Érdemes elmenni
a játék honlapjára, ahol sok infót meg lehet tudni róla, de sztem érdemesebb kipróbálni, tekintve hogy van rá ingyenes lehetõség.

Ja 1.4-es peccs (ha minden igaz) már 95%-ban kész van....nézegetni kell az egosoftot és csak megjön már.
Most egyéb kérdést nem tudok eszközölni... 😊Majd késQbb eszembe jut...

Huhh, de jó régen írtam.Pedig még mindig játszom vele, csak most Opera-t használok böngészQkeánt és nem tudok bejelentkezni ide, ergo nem tudok hozzászólni...
Ez az EVE onlie érdekelne egy kicsit.Hogy mükszik?Van ebböl full verzió vagy valmi ingyenesen letölthetö okosság ez?
Lehet-e benne irányítani nagyobb hajókat, mint itt az X2-ben?Vagy csak a szokásos, fighter esetleg bomber vagy scout,stb....
Szépnek nagyon szép.

Valen
Néhány izelítõ kép a játékból:

Elsõ kép

Második kép

Harmadik kép

Negyedik kép

Ötödik kép

Valen
Sztem még legalábbb 2-3 évig nem lesz Multi változata.

De ha valaki Online multiplayer-ben akar 1 hasonló gémmel játszani, az nézze meg

Az EVE online címû játékot.

Nézzetek el ide:

HUN Corporation honlapja

lipovics
Varhato, hogy lesz valamikor multi?
Nem birom sokaig a nem online jatekokat 😞
en is a dragonokra alltam ra.
epitettem is president end-be szep kis bhept gyartosort.
valaki meselje mar el hogyan lehet sok penzt csinalni a turakkal? nekem eddig max 100e jott be egy fuvarbol.
Mikor lessz már végre 1.4-es PATCH? én elsõsorban a galaxi tradert szeretném benne kipróbálni, állítólag már benne lesz. Ez a SectorTrader nemnagyon használható hosszú távon.

Közel 1 hónapos kihagyás után ismét elkezdtem komolyabban foglalkozni a gémmel. Hát hiába munka, meg fõleg a viszonzott szerelem.....

szóval nem volt túl sok szabadidõm. Meg is döbbentem, amikor megnéztem a legutolsó autosave dátumát, és kiderült, hogy május elseje óta hozzá se értem a játékhoz. Ez elsõ olvasatra szinte már szencségtörésnek hangzott, dehát ez van.

Na de most beindultam. Belevetettem magam az SPP nagyüzembe, és a gyakran használt kereskedelmi útvonalaimat kezdtem bevédeni Split Dragonokkal. Hasznos jószágok, az egyszer biztos!

A NavSat hálózatom kb 40%-os, asszem 55 szektorban van már navszat, kb 1500-2000 kb-re a kapuktÓl.

Hirtelen most ennyi.

UI: APROPOPÓ! Az Egosoft honlapján, X-Treme rangú egyéneket próbálnak összegyûjteni. Van köztetek olyan aki már elérte ezt a top rangot harcban, vagy kereskedésben, esetleg mindkettõben?

Én még csak Shypping magnate 1% és
Combat Ace 2nd Grade 11% vagyok.

Neki köszöntük!

Én legalább is neki köszönöm meg.

KÖCCÖNÖM SZÉPEN Romeo One!
Valen
szal neki köszönjétek

Valen
A félreértések elkerülése végett:

NEM ÉN FORDÍTOTTAM

hanem

R O M E O O N E

Köszönöm, örülök, hogy tetszik nektek a munkám.
Kisviku: nyugi, munkahelyen csináltam...
😊))

Si vis pacem, para bellum.

Minden elismerésem!
Nagyon szépen le lett fordítva...persze akinek van ideje reá áldozni...

Ne aggódj, nálam dettó ugyanez vót....
pörög össze-vissza.
Asszem mintha nem szeretné a joy-okat vagy az egér irányítását....

HELLO!!

végre nagy küzdelmek árán +szereztem a btf-et és az xtensiont... míg az xtension szépen megy XP alatt a btf kb két perc játék után kinyírja a gépet... kék képernyõ elakadt hang és a reseten kívül semmire sem reagál... 950Mhz athlon + 512SD + 9800 radeon

tudtok vmi +oldást? A másik gépemen 850Mhz intel cel 98 SD gf2mx4 combo yól megy eltekintve a "néha úgygondolja és összevissza pörög és hátrafelé seta-zik" címû rémtörténetet. az 1.9b verziót használom...

LÉÉCCII segítsetek...
nagyon cool, koszi a forditast 😊
Valen
F I G Y E L E M ! ! !

Romeo One áldásos munkályának gyümölcse:

Az Argonopedia honlapon megtalálható

X Történelem

magyarított változata megtalálható a weblapomon :

Valen honlapja

Akit valamennyire is érdekel az X univerzum története, most itt elolvashatja

vmi +eoldást tudtok, vagy a btf-nem is megy xp alatt... ha így lenne akkor van rá gyógyír??
sziasztok!

végre nagy küzdelmek árán +szereztem a btf-et és az xtensiont... míg az xtension szépen megy XP alatt a btf kb két perc játék után kinyírja a gépet... kék képernyõ elakadt hang és a reseten kívül semmire sem reagál... 950Mhz athlon + 512SD + 9800 radeon
Igen ez valóban így van!
Persze lehet olyannal is próbálkozni, hogy elcsalod a támadókat pl. egy csatahajóhoz vagy állomáshoz, ha rádlönek akkor segítséget kérhetsz vagy megvárod, hátha belelönek ök az állomásba vagy a hajóba.

(szorri a rövid "ö"-ért,nem tom mi a faszért nem megy a hosszú...)

Állítólag majd az 1.4-es peccsben orvosolják ezt is, mert ez engem is k*ára idegesít már régóta.Ja és sokkal több százalékot vesztesz, mint amennyit nyersz, ráadásul nehezebb megszerezni, mint elveszteni....

Nos, az ilyen jellegû küldetésekhez egy kis info. A célpontot mindig kísérik más hajók. A célpont kinyírásáért jár a fejpénz, és viszonylag magas % a státuszban. A kísérõk automatikusan ellenségek lesznek, DE!!! Ha õket is lelövöd, értük már nem jár pénz, viszont csökken a faji rangod. Ha nem lövöd le õket, akkor viszont automatikusan megtámadják MINDEN érdkeltségedet, beleértve téged, a gyáraidat, és a hajóidat. Ha õk elkezdenek védekezni, akkor nagyon könnyen ellenséggé tehetik az egész fajt.
Megoldás: vagy bevállalod a pár % rang-csökkenést, és likvidálod õket helyben, vagy olyan helyen vállalsz ilyesmit, ahol nincs gyárad, és ahol nem járnak hajóid.

A problem az volt, hogy mindegyik mellett volt info... Azért ennyire egyszerûben nem akadok el...
😊))
De már megoldódott.

Na, megcsináltam az Argonopedia oldalon lévõ history fordítását. Nyelvvizsga helyet valószínû nem fogadják el, de szerintem megteszi. Sok meglepõ és érdekes dolog van benne. Ha érdekel valakit, megpróbálom Valenhez felrakni.

Na, két napig csak az aszteroidákat jártam, mire véletlenül rájöttem, hogy valamikor az elején egy olyan állást töltöttem vissza, ahol még nem beszéltem Mik Hauserrel. Vagyis egyik aszteroidán sem volt khaak bázis. Ezután kb 20 perc alatt megvolt a cucc..

igen.. a dc-t már próbáltam a bit micsodát meg nem ismerem..
dc-n nem találtam... 😞( talán nektek +van??
Hixer
esetleg bittorent-et?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hixer
dc-t próbáltad? 😊)

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hello!!

Már régóta próbálkozok beszerezni az X elsõ részét a Beyond The Frontiert és a kiegészítõjét az X - tensiont!!
Lécciléccilécciléccilécci valaki!! Van ftp-m cd-íróm pénzem... csak vki legyen szíves...
Hixer
argon hajót nyírsz ki a küldetés során, mert akkor csak átváltott a friend/foe-kapcsoló... vagy úgy lesz ellenséged, hogy rögtön megtámad???

Hixer
azt tudod, hogy a sector map kijelzi az összes aszteroidát a sectorban?? megnézed, hogy melyik mellett nincs info, majd nyomsz egy t-karaktert és közel mész ahhoz a kõhöz... hajrá.

valaki segitsen! mikor red light, ringo moon kornyeken bergyilkos kuldetest vallalok (cartell ransom) par perccel azutan, hogy megcsinalom minden argon ellenseg lesz, kozben a statuszom (trusted friend 38%) nem valtozik, es a command consoleban sincs atallitva semmi. raadasul argon tersegben osszesn 1 gyaram van, tehat az sen nagyon kavarhat be. ez bug, ez a kuldetes ilyen vagy en csinalok vmit rosszul?
Zeenoo
14 napig nem érek rá, SW Galaxies trial-t nyomom mig lehet.

Zeenoo
Hi All !

Csak azért mondom hogy senkinek se hiányozzak

Valen
ICQ-n ne keress, mert az igen elhanyagolható mértékben használom 😊)) (Gyk. soha)

inkább valami más progi (emil, private msg), de ha kell csak a te kedvedért felteszem 😊)

Valen, kerestelek icq-n, holnap délután újra megpróbálom...

Igen valami ilyesmi fog történni....