6542
  • Nagyapi
    Én nagyon megköszönném, ha e-mailben átnyomnád. Most lehet nagyon el leszel foglalva, de ha az utolsó nagy küldiben tudnál segíteni azt is nagyon megköszönném.
  • kisviku
    Összesen 800 k-t foglal az egész.Még levlapon is elmenne :)
  • kisviku
    Oksa Uraim.Mivel nekem nincs tárhelyem (lusta vagyok kreálni), ezért inkább átadnám valakinek mail-ben,akár Valennek is.Ő majd kiteszi a lapjára azt mehet a frissítgetés...

• goyo2
    Akkor én mitők látom a hivatalos paccsokat?
    Beregisztráltam maga, mint sima felhasználó. És le tudok tölteni minden eredeti paccsot.
  • Valen
    Ha vki elküldi nekem, én kiteszem a weblapomra.

(Bármilyen scriptről is legyen szó :)
  • lipovics
    Igen, a scriptekre mindenki var :)
    Gondolom Valen is tud tarhelyet adni neki, de en is (nekem privat szerverem van, ugyhogy ez nem gond)
  • Nagyapi
    Arról a csatáról van szó. Bármelyik javasolt megoldást megköszönném, de a scriptekre többen várnak ( és hát én is ).
  • kisviku
    Tényleg van itt valami:

NEWS: Station management software with vast logging options
    supported languages: EN, DE, FR

UPDATE: Advanced Trading Software for external buying and selling

UPDATE: SDS - Internal supply software for trade loops
    supported languages: EN, DE, FR, IT

UPDATE: Trade Command Extension Mk3 - now with Universe Trader

UPDATE:: Tuning Kit MK1 - Version 3

No,ezek jelentek meg 2004.09.27-től, tehát tegnaptól.Mindenestre letöltöm,aztán megnézem mik ezek.
  • kisviku
    Ez így van.Tényleg van két eredeti példányom, egyik az ugye tök bontatlan (gyári fóliázással és a hozzá kapott X2 Card Game-el)és ha valakinek kell, dobjon emailt vagy privát üzit, oszt megdumáljuk.

Zombye:
    Mindjárt megnézem, mit kerestek, aztán segítek, ha tudok.

Nagyapi: Az Omicron Lyrae-s csatáról kérdezel?Arról sokan írtunk, megkeressem neked avagy inkább meséljek? :)
  • Zombye
    Persze hogy nincs ott, mert nem "publikus" elvileg előtte regisztráltatnod kéne magad, mármint a játékot, és utána tudod letőteni az új cuccost.

ŐŐŐ legalább is azt hiszem, így van.

Kisvikunak meg elvileg van két eredeti példánya is, tehát neki akkor is sikerülhet a letöltés, ha ténylg csak a regiszteresek tölthetik le.

• goyo2
    Még nincs ott a letöltések között, az utolsó a polish 1.4 pacs. Nem tudom mié.
  • Zombye
    Kisviku!!! SZÁNJ MEG MINKET!!!!

CSAK REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓK TŐTHETIK LE A CUCCOST!

Előre is köszönjük.
  • Nagyapi
    kisviku.

Hol a búbánatba irtál a legutolsó, anyahajós küldiről?

Már elkopott a szemüvegem annyit kerestem, de NEM TALÁLOM!!!!!!

Légyszi, szánj meg.
  • goyo2
    Kiadtak egosofték megint egy script csomagot
  • goyo2
    Sziasztok,

Csak egy kérdésem lenne: Már nem az elso eset hogy valaki weblapot csinál ennek a játéknak. (köztük én) Szerintetek mi a titka hogy befusson a lap? Ha az a pár ember aki lapot szerkeszt, mondjuk nem külön csinálná, az még hasznos is lenne. Csak azért kérdezem, mert amit összedobtam, azt nem futott be nagyon. Minde tagnak meg volt a lehetősége, hogy mármilyen infot feltöltsön (képeket, leirásokat, stb.) Csak mivel nem volt érdeklődés, hagytam elenyészni.
  • lipovics
    Oks, majd visszaolvasok. Igyekszem majd "kiollozni" innen az okos infokat es azt is kinyomni a hpmra.
  • kisviku
    Én azt tudom javasolni, hogy jegyezd meg a koordinátáit,mert nekem mindig ugyanoda rakja vissza, majd pedig próbáld azt amit leírtam egy pár oldallal ezelőtt, a 4932-es hozzászólásomban.
    Bocsi,de megyek dolgozni,majd délután folytatjuk.
  • kisviku
    Asszem nem jó ötlet, én is próbáltam, igaz űrállomást(gyárat) raktam a helyére, erre "ráépítette" bele a közepébe.Természetesen majdnem megsemmisült a gyáram, annyira levette a pajzsát/hull-ját.Aztán valahogy mégis épen maradt, asszem egy lasertower factory volt,de később újra meg újra rátelepítette a gép.
    Ja, és ez nem shipyard volt hanem Xenon station.
  • lipovics
    Szoval epiteni kell egy fals odyseusst a shipyard helyere, hogy szetbontsa, amikor odakerul?
  • kisviku
    Mellesleg néha engem is idegesít, hogyan meri megállítani egy M2-es hajómat egy szar kis M5, hogy ellenőrizzen.
    Nem egyszer kipróbáltam mi lesz, ha illegális cucc van nálad.Kétszer-háromszor felszólít, majd támad.Persze ha lelövöd akkor kuss van, csak egyrészt esik a reputáció, másrészt a következő szektorban újra ellenőriznek.
  • kisviku
    Khmmm, szóval a Xenonooknál ez úgy megy, hogy amíg van shipyardjuk,addig jönni fognak.
    Az új 1.4-es peccs után meg újra jönnek, mivel időközönként "újraépül" a Xenon Shipyard, ahogy én azt már oly' sokszor kifejtettem.
    Anno, mikor a Xenon 347-et foglaltam el és nagy nehezen kiírtottam mindet, Valen figyelmeztetett, hogy még nincs vége.Tényleg nem volt vége, mert a 472-ből jöttek továbbra is.Erre mérges lettem és elmentem oda is.Lám,lám egy aktív Shipyard...ennek elpusztítása után vége lett a mászkálásuknak.
    Egészen addig,amíg fel nem raktam az 1.4-et.
  • lipovics
    Egyebkent a satellite csak egy antenna, kibovitett funkciokkal :)
  • lipovics
    A K :) A kovetkezo szektorban meg nehany J :)
    Tudnam honnan setalnak, lerombolnam azt a szektort is :))
  • Zombye
    Mi jött veled zsembe?

Az "antennád", vagy a Xenon K. Ha az utóbbi akkor valzs ment az álltalad kitakarított szektoba, újrafoglalás/újrabenépesítés céljából.
  • lipovics
    Lehet ez csak nekem ujdonsag:
    Letkaritottam unalmamban a zegyik Xenon szektort, utana maszkeraltam ide-ida (irl kb fel ora), egyszer csak szembejon velem egy ilyen:

Lehet ti mar lattatok ilyet, en meg nem
  • lipovics
    Nekem meg nem szolt be senki erte.
    Mondjuk nem is ajanlom, mert rendet csapok hamar a G PSG es G PPC-kel
  • kisviku
    A spacefly collectorral értelemszerűen spacefly-t lehet gyűjteni...elvileg.
    Nekem még nem sikerült egyszer sem,de ez nem jelent semmit sem.A Spacefly-al való kereskedés illegális,tehát a rendőrség nem nagyon csípi ha ilyet talál hajód szkennelésekor.
  • saba30
    OFF:
    SP2: mert a M$ limitálta (10-re) az egyidejüleg élő net kapcsolatokat (jobb szót most nem találtam, a lényeg ez nem túl jó a P2P programoknak, a több füles böngészöknek, Spy, trójai programoknak,stb.) ez valakinek jó, valakinek nem. De van már moddolt tcpip.sys driver, ill. progi is a módosításhoz, és maradhat minden a régiben.
  • lipovics
    Az a baj, hogy en ugatom az angolt, nemetul tanultam :)
  • Nagyapi
    Én is eljátszottam ezeket, és még néhány mást is ami jó ötletnek látszott. A parancssor hol aktív, hol passzív de a csávó akkor sem indul el.

A Space fly collector az ürben élő kis röpködő, cikázó állatkákat gyüjti be, a kalózbázisokon adhatók el. Használatuk tilos, ha jól értettem az angol vartyogást alatta. Én még nem raktam fel.
  • Valen
    http://argonopedia.ppcis.org

ha ezt lefordítod és ebből vsmegézel az nem jó?
  • lipovics
    Sracok!

Gondolkozom, hogy csinalok egy kis segitseget ehhez a jatekhoz honlapomra, ha lesz megfelelo segitseg.

Gondoltam, hogy kellene egy targylista is, de en sem vagyok nehany dologban biztos. Egy pelda

Van a Space fly collector. Szerintem ez arra jo, hogy cargo bay nyitas nelkul is beszipkazza az urszemetet, de nem vagyok benne biztos :)
  • lipovics
    En probaltam mar, nem sikerult. Se azonos allomason, se az urbe (egymashoz terelgettem oket)
  • Nagyapi
    Segítséget kérek.
    Cserélt már valaki pilótát két kereskedő hajó között?

Adva van két kereskedő hajó, az egyik pilótája 25-ös, a másik 2-es szintű.A 25-ős pilóta rendesen felszerelte a hajóját, sokat költött rá a pénzemből, de a hajó pipec. Szeretném kicserélni a kezdővel, hogy a gyengébb hajót is tegye rendbe kerül amibe kerül.

Valamelyik script betesz egy parancsot, valamilyen extra vagy extrém menűbe, ahol a parancs a pilót küldését végzi, látni látom, de nem értem hogy hogyan működik.

Ha tud valaki segíteni megköszönném.

Egy kérés: a segítség ne olyan jellegű legyen, hogy olvasd el a #0 - #4000 közötti hozzászólásokat nagyon kérem.

• Zombye
    Háát felraktam Az XP SP2-t, majd két nap után le is szedtem, mert kegyetlen bekavarta a netemet.

X2:

Nem tudom, hogy veletek történt már e ilyesmi. Az egyik szektor traderemet ki tudja miért megtámadta 4 Perenid Perseus, meg 2 Split Mamba. Megpróbáltam hívni őket, de csak afféle kalóudumával válaszoltak, és támadták tovább a hajót. kénytelen voltam odahívni az Odysseusomat, és ledarálni mindet. A repputációm persze jelentősen csökkent.

Szerintetek meg lehetne tudni miért is támadták meg a kereskedőhajómat?

• kisviku
    Lehet...
  • Hixer
    nem csoda nem tom mennyi igazság van benne, de a GameStar(aki szereti jó, ha meg nem akkor nem, de ne szalpuljátok) újságban volt róla 2és fél oldalas értékelés és benne volt, hogy a gamma még überbrutál konfigon is akadozik, aminek sajna a kicsit rosszul megírt KÓD az oka!! szal nem a ti hibátok van ez így... sajna egy játék sem tökéletes... majd talán az X3 az új mindent elsöprő Unreal 3.0-ás grafikai motorral... :D(álmodozni lehet)
  • kisviku
    Aztán persze eszembe jutott, hogy mily csodásan ellevelezgettem anno az Egosofttal.Megkérdem már tőlük, hogy amikor még nem is létezett ilyen hardver,nem voltak ilyen videókártyák,stb, mi a büdös francra írták a játékot???
    Min lehetne elfuttatni normálisan?
    Mert akkor még télleg nem volt semmi ilyen.Ők mi a fa*on tesztelték? Jó persze nem akarom említeni a remek 1.0-ás verziót ami aztán még az akkori erőműveken sem futott.
  • kisviku
    De ahogy elnézem szinte tök ugyanaz a konfigom, mint Valennek.Azzal a különbséggel, hogy a monitorom az 21-es.
    Na tehát ez:
    Asus P4C800 Deluxe,P4 2.66 (3 gigán megy),2x512 Mb Corsair,1 db 160 Gb,1 db 60 Gb Seagate,Asus V9999 Gamer Edition 256 Mb rammal....

Alighanem mint a paksi erőmű....ezzel szemben szeretett játékom még akadozik rajta.
  • kisviku
    Kope:

Ne aggódj, én is szomorúan tapasztalom, hogy Nvidia Gef6800-as chipes Asus V9999-en 1024*768*32bit fullon az átlagsebesség a benchmark után 37 fps(!) volt.
    Ha az ember már belerak egy több mint 100 ezer forintos kártyát, akkor azért már ne lássak ilyet.
    Aztán persze franc tudja,mert maga a játék az gyönyörűen fut és szép is.Meg mondjuk lehet, hogy valamit még be kéne állítanom....de nem tuningról van szó.