6542
  • Nagyapi
    Oksi.
    Megpróbálom.
    Enél már csak jobb lehet.
    Arra a "k"-ra gondoltál, amelyik a sima röpködéskor használható, és nem valamelyik menűből?
  • goyo2
    Szerintem próbáld ki két csikon, meg csik nélkül. Rá fögsz jönni, szerintem az nélkül nem is lehet rendesen harcolni.
  • Nagyapi
    Sajnos nem. Egy pillanatra megörültem, mert láttam hogy változik valami 2 csík, 1 csík, nincs csík. Ez valami laser módot vált, ha van időd elmagyarázni, megköszönném.
    Amire én gondolok az az, hogy az orr mozgatása nélkül tudok lőni oldalra, vagy le-fel.
  • Valen
    Na feltettem Kisvuki script update-tjét a weblapomra :

valen.uw.hu
  • goyo2
    Akarom irni, billentyű hatására.
  • goyo2
    Gondolom nem a ,,k" betü hatására gondolsz :-)
  • Nagyapi
    A fene egye meg az Egosoft programozóit. Ha csak tizede megvalósul annak, amit kívánok nekik, egy ideig nem lessz gond a létszámleépítéssel. Ez egy harci rendszer? EZ EGY SZAR !!!!

Az Omicronos küldivel szívok. Az elejét a fókusz elállítását már mesterfokon űzöm, de a transportálást gátló kis szarokat képtelen vagyok kilőni.

Elhoztam a Centaurt is, azzal lövöm a kis genyákat közben a Colossus protect me hátulról. Két kisgenyát nagy nehezen kilövök, pozicióba állok a harmadikhoz, a lövés előtt belémrohan hátulról egy Khaak valami, és betolja a CENTAURT???? a forgó karok közé. Természetesen Game Over.
    Száradjon ki a mogyorója aki ezt kitalálta. A két elödnek ( BTF, X-T. ) is szar volt a harci rendszere, de ott alig volt rá szükség. Lehet, hogy Joy kell hozzá, vagy valami méregdrága vezérlőpult?

MÁS : ha combat módot használok az ágyúk bizonyos szögig követik az ellent. Kéziben hogy lehet ezt elérni? Nem a toronyra gondolok, hanem pl. a Nova frontágyúira. Tud erre valaki megoldást, valamilyen billentyűmegoldásos gyakolást?
  • Hixer
    thx a mailt kisviku!!! ezer thx
  • kisviku
    Volna egy kérdésem a fórummal kapcsolatban.
    Most aktiváltam én is egy ilyen...VIP-es okosságot és látom hogy van valmi képgaléria dolog.Ha én ide feltöltök képeket az X2-ből akkor azt utána be kell linkelnem, hogy itt megjelenjen vagy azt külön tudjátok megnézni?
  • kisviku
    Freemailes sz*rral küldtem, lehet eltart egy ideig...
  • lipovics
    En meg nem :(
  • kisviku
    No, asszem mindenki megkapta.
  • kisviku
    Szorri, csak most értem haza.
    Már küldöm is mindkettőtöknek.
    Egyébként mik ezek?Mert én még mindig nem néztem meg.Érdemes velük foglalkozni?
  • Hixer
    kisviku mann! ha megtisztelnél egy dobott mail-el a benne lévő soksok jóval akkor hálás lennék...(magyarul dobj meg 1 maillel:

hixer kukac freemail pont hu

thx for lipovics a spammer elleni techníkről....
    még1x thx
  • lipovics
    Ja ide kuld: etniez kukac freemail pont hu :)
    Aze nem irom ki, mert begyujtik a spammerek, elnezest a kellemetlensegert :)
  • lipovics
    Nekem is kuld el plz :)
  • goyo2
    Igen, köszi, csak nem tudom melyik pontosan mit csinál. Nincs valahol ezekrol részletes leiras?

• kisviku
    Asszem én is mindjárt megyek az X univerzumba,de inkább készülök az esti fradi meccsre.

(Tessék szurkolni, hogy továbbjuthassunk!)

Tudjátok, 9-kor a Sport1-en....vagy élőben.
  • kisviku
    Remélem megy.
  • goyo2
    Köszike! :-))))))))
  • kisviku
    Igen!
    Na ugye hogy megvan!Most már én is megkönnyebbültem.
    Szorri, de én már nem bagyon emélkeztem, hogy mi volt, csak arra hogy sokáig azért nem tudtam megcsinálni, mert olyan szarul futott a gépemen, hogy nem hogy célozni nem tudtam, hanem semmit sem.Olyan tipikus képregény szerű vót.

Más.Lesz ez a X Online.Erről lehet valamit tudni?Vagy most inkább a X2 - The Return-t fejlesztik?
  • Nagyapi
    Amíg én irtam, közben befutott a Tied is. Ez az a rész amit már két napja keresek. Kisviku is emlékezett a létezésére, próbálta megkeresni, de Őt nyagattuk a scriptekért.
    Kösz az infót.
  • Nagyapi
    Aha, 8 van belőllűk. Egy baj van többnyire combatot használtam eddig a harcokhoz, és most lőni is meg lavírozni a forgó kinövések között, hááát.... tudj Isten.
    Ráadásul az 5 Mw-os pajzs valamit véd főleg ha mellélövök. Az a baj,hogy itt minden forog, pörög.
    Sebaj egy kis gyakorlás, és sok szerencse segít.
    Köszönet mindenkinek a segítségért.
  • Valen
    dézet:

>
    >Valen 2004. feb. 03. 20:18 | Privát | Válasz | #2492
    >Titan>
    >
    >az a lényeg, hogy azt a nagy hajót elkezded lőni (érdemes >egy M2-vel, megvárod míg lesz anim, utánna mondja a nav >beacon-t, akkor a NOVA (FULLos)-sal odamész, anim, utána >mondja hogy megint lőni kell az UNKNOWN OBJEKT-eket, amiket >mutat (praktikus addig visszadokkolni az M2-be és azzal >kilőni azt azokat a szarokat), majd mikor lelőtted őket, >megint vissza NOVA, s anim után a nav beacon-hoz menni, >ennyire egyszerű :))
    >
    >
    >
    > 2004. feb. 03. 19:40

Parancsolj Balee

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
    Asus P4C800-E Delux, P4 2,8 800Mhz HT, 2x512MB 400Mhz RAM, ATI 9800 PRO, SB Live 5.1, 80GB Maxtor 7200 Rpm, FS S7 17" TFT
  • Hixer
    valami kis transzporter zavarókat kell kilőni a nagy hajó forgó testrészék, kicsit el vannak dugva a nagy forgó "potroh" kiszögelléseiben, de a target-up gombbal megtalálod, oda kell lőni és az összeset elpusztítani, akkor kisugározzák az apádat... the endddddd...
  • Nagyapi
    Ebbe bele kell hülyülni. Oda vissza átnéztem a hozzászólásokat, emlékszem kiveséztétek az egésszet, kezdve azzal, hogy bele kell-e repülni, és ha igen mivel. De hogy utánna mit találtatok ki, ha belegebedek sem emlékszek vissza. Igaz akkor még érdektelennek tünt a dolog.
    Szégyenszemre kénytelen leszek saját magam kitalálni a megoldást
  • kisviku
    Most néztem meg, mert megvannak az omicronos savegame-im.
    Azért megjegyzem,hogy ezen a csoda viedókártyán is elég szarul fut az utolsó nagy csata,azért elmehet a pics*ba az egosoft...
    Na mindegy,szóval próbálj nem foglakozni a kis khaak hajókkal vagy javaslom, hogy menj oda a közelébe valami nagyobb hajóddal (ha van) és próbáld lezúzni azzal őket, ha nagyon zavarnak.Én mondjuk már egy odysseussal mentem a végén, mert ideges voltam.PSG fegyverek be, aztán tisztult a jónép.
    Pedig olyan jól összefoglaltuk már egy csomószor , hogy mit kell az utolsó küldiben csinálni.
    Én bevallom már nem emlékszem, meg kb egy hónapja nem játszottam véle, de a kimentett állások alapján megpróbálom leírni.

Egyébként én is egy órája böngészem itt a válaszokat.Azért jó dolog visszatekinteni, miket okoskodtunk itten :)
  • Nagyapi
    Kösz. Ezt nagy nehezen megcsináltam. Colossusal tisztítottam meg az utat a nagy Dögig, ott Novával beóvatoskodtam az említett valamibe. Jött a videó, és a nagy Dögből kipotyogot sok kis unknow object. Elkezdtem lőni őket, de hirtelen hajók tüntek fel, és már nem tudtam visszajutni a Colossusba,szétszedtek. Most innen próbálok megoldást találni , vagy megpróbálom átnyálazni a 2000-3000 közöttieket.
  • kisviku
    Hát ide is elküldve.
  • kisviku
    Ahogy belépsz a szektorba, jön a videó, Ban Danna barátunk magyaráz egy pár sort, majd el kell indulnod a nagyon nagy Khaak csatahajó felé,ami ha balról (nyugati kapu)jössz, akkor bal kéz felé lesz.
    Elég nehéz küldi,de túl lehet élni.Sajnos mivel majd "berepülős" dolgok lesznek, tehát be kell állnod bizonyos pozíciókba egy kis hajóval, ezért az M1,M2,M6,TL nagy hajók mellőzhetők.Illetve csak egy darabig, mert később viszont nagyon megkönnyítik a feladatokat.
    Szóval, meg kell közelítened a nagy hajót, amely közepén egy kicsit "elvékonyodik",de nagyon vigyázz,mert három Khaak Destroyer táplálja őt lézerrel.Ezek a hajók nem jelentenek veszélyt rád, ők téged nem fognak lőni, hanem ezt a tulajdonképpen bolygómegsemmisítő óriást töltik fel, hogy ha nem vagy elég gyors, akkor a háttérben látható bolygót mint a Halálcsillag,egy lövésre szétkú*ja.Na ez a céluk vele.Ezt kell megakadályoznod.
    Huhh már nem nagyon emlékszem,de megróbálom gondolataimat összeszedni.
    Asszem megvan.
    Ugye ez a nagy valami ez forog.A közepén ahol a három lézer összeér a destroyerekből, valahova oda kell berepülni (a gép bejelöli neked egy világoskék körrel vagy ellipszissel asszem),aztán jön egy videó, hogy Ban Danna és a flotta hogyan próbálja a történetbéli jó atyádat "kisugárnyalábozni" (de hülye megfogalmazás),tehát kivenni onnan.
    Várj, elvesztettem a fonalat.Szerintem Valennek jobb az emlékezőképessége ....
  • Zombye
    Köszönöm szépen!!!

Mingyá ki is próbálom.
  • goyo2
    Nekem is, nekem is lécci! :-)

A cimem: [email protected]

Tenkjú
  • kisviku
    Az omicronos csata nekem az 1.4 előtt volt.Akkor még nem is nagyon volt patch, talán csak az 1.2-es, mire oda eljutottam.

Megpróbálom elmagyarázni emlékezetből, hogy mit is kell ot csinálni.
  • kisviku
    Elküldve néked is!
  • Nagyapi
    Köszi, megjött.
    Kóstolgatás után jelentés megy.
    Nem emlékszel, az Omicron küldi az 1.4 patch előtt vagy után volt nállatok?
  • kisviku
    Elküldve!
  • Zombye
    Az én í-mél címem:

[email protected]

Ide kűd, légy oly jó!
  • Nagyapi
    Bocs privibe ment az e-mail cim.
  • kisviku
    Kérnék email címet, plíz.Ha gondolod, priviben küldd el...mármint a címet.
  • Zombye
    Én is kérek belőle egy példányt!

Lécci! Lécci!

Előre is köszönöm.