6542
-
Nagyapi #5342 Kisviku ugyan elmagyarázta, de nekem nem akar felállni ez a pénzutalás oda vissza. Felraktam a scriptet biztos, hogy ott van, de nem jön be az a menűpont amit Ő leirt az 5223-ban. Nállad ( vagy másoknál ), működik a dolog? -
Zombye #5341 Ez egyébként személyes tapasztalat.
Miután nekem most kb 40 szektor traderem, és asszem 10 unvers traderem van, látványosan nő a számlámon levő creditek száma.
Most volt egy nagyobb beruházásom, ami arra irányult, hogy két 25 megás pajzsgyárat ellássak nyersanyaggal. 10x SPP + 5X CRZSTAL FAB 5X SILICON MINE, 5X ORE MINE, 10X CHEAT SPACE AQUARIUM és 10X RASTAR REFINARY.
Remélem jól írtam őket.
Lehet, hogy nem kell ennyi cucc a két pajzsgyárhoz, sőt szinte biztosan nem kell, de pl a Rastar oil-t el tudom adni minden split gyárban, meg Trading Dockban is, mert iszonyú hiány van belőle.
Na, szóval, ez a nagyberuházás jó sok pénzt elvitt, elmentem egy khaak szektorba egy kicsit "kikapcsolódni", jó sokat ott is voltam, és közben a kereskedőim jó 12 millát összekeresgettek nekem. Bár már kezd gondot jelenteni a jumpdreve ellátása EC-vel, mármint szólnak, hogy nem találnak EC-t. Így most "EC lerakatokat" fogok csinálni, de a 25 megás pazsgyárak is fontosak voltak a rengeteg TS felszerelése miatt.
-
Zombye #5340 De milyen boldog is leszel, ha harmincasával tudod venni a fullos Dolphinokat és számolatlanul tudod szórni rájuk a raktérbővítést, a hajtómű, és manőverezőhajtómű tuningokat stb. stb. És már csak régi emlékképként ugrig be az az idő, amikor még egy teljes rakomány EC-t sem tudtál megvenni a legjobb cr-es áron, mert épp nem volt még pár ezer credit plussz pénzed.
Háát igen. Az eleje nagyon nehéz, vagy legalább is nehéz, de ha beindult a szekér hujjujujujúúújjj!!!
-
Nagyapi #5339 Primaa.
Az hogy rájöttél, jó problémamegoldó képeeséget sejtet, hidd el szükséged lessz rá a továbbiakban is ( azaz fogsz Te még anyázni a lassan csorgó pénz miatt az elején ).
Üdvözöllek a megszállott rajongók, félig elhülyült táborában.
( Hmmm. Valóban csak félig?) -
#5338 Plas: ha valóban visszaolvastál, akkor valszeg elsiklottál afelett, hogy írtuk , írtam azt hogy a ACE MegaCodec SUX nem tesz jót a gémnek, s eltávolítása erősen ajánlott. -
#5337 tudod mi volt a gond? :)))
hogy fent volt az ACE codecs...pfff....
Egyszer volt már egy játék a Silent Hill3, ami nem indult el emiatt... gondoltam kipróbálom...és tessék...
Azért köszi a segítséget Nagyapi -
Nagyapi #5336 Mégegy.
Nálam az a 3 sec ahhoz kell, hogy behozza az Nvidea pörgö névjegyet. Ha ezt nem kapod meg az utalhat v.kártya beállítási problémára. Pipáld be a Run as Benchmark-et, és indítsd el ugy. Ha nincs kép gondolkozz a kártyabeállításon ott kell lenni valami szarságnak.
Ha visszaolvastál, akkor tudod, hogy sokan kinlódták meg ezt amivel most szívsz, de végül mindenkinek elindult. -
Nagyapi #5335 Csak bágyadt ötleteim vannak.
Próbáld meg path nélkül indítani, és azt is lebutítva ( 3d-k no ).
Ha így sem indul, próbáld a CD-t egy haver gépén, nem az hibás-e? -
#5334 nem, egyszerűen kidob desktopra. olyan mintha exittel kilépnék.
Elkezdi tölteni, nagy Loading felirat, majd 4-5mp után kivág, és kalap...
Ja uninstallnál törlök mindent. Az egész mappát alleszusammen... -
Nagyapi #5333 A desktop után vissza tudsz lépni, vagy elszáll a játék?
Más. Új install előtt töröld a maradék könyvtárat is. -
#5332 felrakom a két CDt. A CDn lévő cracket nem másolom a játékhoz, hanem feltelepítem az 1.2es patchet, majd az 1.4est. Igaz? majd az 1.4-es cracket bemásolom. És semmi... -
#5331 mindet úgycsináltam...
de ugyanúgy desktop...
mondom már vagy 5x felraktam, és leszedtem...
mondjuk mountolom Daemon-nal... ha amiatt lehet hiba benne?! bár nemhinném. -
Nagyapi #5330 Olvasd vissza az #5299-től, talán az segít.
A path-eknél vigyázz, hogy az 1.2 után tedd csak fel az 1.4-est. -
#5329 ...és a gépem sincs húzva... :) -
#5328 mielőtt leosztanátok visszaolvastam, de az 1.1es patchet javasolják ehhez a problémához. Na ilyet nem találtam...
Ha lehet tényleg írja már le vki részletesen, hogy mit kell tenni, hogy működésre bírjam a játékot...
-a játék nem bolti- ;) -
#5327 légyszi légyszi segítsetek.... -
#5326 Végre megszereztem a játékot. :)
Egy kis segítség kellene, már felinstalláltam vagy 3x, de 4-5mp után visszavág a desktopra. Kiírja a loading feliratot, és kakukk...
leszedtem a patcheket 1.4ig az összeset, de úgy sem jó...?
van vmi megoldás? -
Nagyapi #5325 Már megint hülye vagyok, mert van rajta Fight1-2, trading, special is. -
Nagyapi #5324 Igen, azt tettem fel. Be is rakta magát még a futó programok listájába is, ugyanis regisztrálja magát, még uninstalja is van.
Amit az előbb valamilyen szüzies tartózkodástól vezérelve nem irtam le, hogy új partit kezdtem, mert szeretném kristálytisztán végignyomni kis kedvencünket. Azám, de igy aztán nekem most aztán alig van valami a hajómon ( trade 1-2 csak ). Kell ehhez valamilyen más kütyü? Gondolok arra, hogy a szektor trade-hez kell a MK3, stb? -
kisviku #5323 A neve "Station Accountant 3.5 revised".
Egyszerű .exe -s installálás. -
Nagyapi #5322 Valamit elcsesztem, mert nekem a
4. Special után
5. None következik.
Tehát valami rosszul került fel, azaz nem került helyére.
Keresgélek még a scriptek között, hártha rájövök mit hagytam ki. De ha van ötlet, azt előre is köszsönöm. -
kisviku #5321 Megmondom.
Az nem az, amire gondolsz, azt az 1.4-es patch csinálja.
Amit én mondtam, az a következőképpen megy:
Ha keresel pl. TL hajódat vagy mindegy milyet, a Command menüben lesz egy olyan pont, hogy "Custom...".Asszem így jön sorrendben:
-Navigation
-Combat
-Trade
-Special
-Custom (na ebben van)
Itt megadod, hogy például 10000, ezzel minden gyáradban 10000 credit lesz, szektortól függetlenül. -
Nagyapi #5320 Hát Fiúk, Lányok nekem nem akar összejönni ez a pénzutalás, amit KISVIKU leírt. Felraktam a sciptet, de csak az állomás utal nekem, ha a beállított érték fölött van a bevétel, tőlem nem vesz le, amikor alámegy az összeg. Így a beszerzők dokkolnak, amíg nincs bevétel. Hogy a túróba kell ezt megcsi_nyalni ?
Más. Vettem én is egy bóvli kártyát, ami mégis jobb, mint a régi MX440. Ez egy gagyi Ati Rad. 9200SE 128MB. 24,7 körül van az FPS. Tudom a jobbak 40 felett vannak, de vigasztaljon már meg Valaki, hogy van ennél szarabb is.
-
goyo2 #5319 Csak szolok, hogy megoldottam, hogy egy TL (nekem egy hercules) a raktár. Méghozzá ugy hogy minden egyes szektoromban levő gyárak termékei,( fegyverek, pajzsok) automatikusan ide gyűlnek. Igy ha fel kell szerelnem pl. egy uj M2-t akkor odamegyek mellé és mindent megkapok onnan. Ezért jobb mint a eq dock, mert a TL több mint 2 darabot is tud tárolni pl a csuzlikból.
Ha valakit érdekel, jovő héten elmondom, mert sajna szobafestés lesz, kapom szét a gépet.
(Amugy ezek kellenek hozzá: saját Eq.dock, egy TL, Teladi trade script, tradejump script (kicsit modositottam, hogy csak saját gyárból vegyen), buy ware loop script, meg a ts hajók)
-
goyo2 #5318 Aki kalozkodni akar: (ugy értelmeztem, hogy ha nem vagy barát a többi fajnál, akkor előjönnek az uj kalóz menüpontok.) jól értem?
Egosoft forum link -
goyo2 #5317 Khaak M3 elfogás:
Semmi extra, csak a lényeg hogy nagyon hamar lemennyen a pajzsa, meg egy pici hull.
M6-al.: Pl nemesis PSG-vel. leszeded a pajzsot, meg a hullt 87%-ra legalább. Majd megvárod mig feltöltődik fullra a pajzsa, majd megint leszeded nullára. Van amelyik nem adja meg magát.
M2-vel.: Irány egy unknown enemy sector.
pl.: odyseus full psg. és csak figyeled, hogy nem váltott-e zoldre valamelyik hajó. majd hamar kikapcsolod a fegyvereket, nehogy kinyird, majd bedokkoltatod.
Én most ugy gyilokküldizek, hogy 4 Khaak M3 a wingman. A 6 darab M6-ost elég hamar le lehet kapkodni az égről velük. 10 Khaak M3-al meg nem is kelett az M2-n a fegyvert bekapcsolni, azok szétkapták őket.
Amit meg akarok oldani: (ehhez kellene egy olyan script aminek meg lehet adni hogy mennyiért vegyen max cuccot és jumpot használ.)
Saját eq. dockban megadom plusz cuccnak a saját fegyvergyáraim, pajzsgyáraim, stb. termékeit. Ezeket akarom automatán behozatni a dock-ba. Igy egy helyen lenne az összes saját termék. A dokkba tennék pár dolphint, amikbe mindig átteszem a cuccokat, hogy nem csak 2 legyen ott. Igy ezeket oldalám meg egycsapásra.:
- ha tele egy gyár (pl. 2 psg) akkor nem ál le a termelés mert a dockba beviszi a cipelő hajó
- mivel ez a hajó megveszi a fegyvergyárból a cuccot, a gyárnak nem fogyna el a pénze.
- minden egy helyen lenne.
Szóval nagyon kellene olyan script.
-
kisviku #5316 Van nekem is.Én raktárnak használom, ezenkívül látogatják kereskedők is.
Hétfőn küldtem Valennek a scriptet, Ő ide belinkelte az 5309-es hozzászólásában.No, ez a script pont arra való, hogy a Trading Station-ben és az eq dockokban be tudod állítani, hogy mit vegyen, magyarán mit lehessen még raktározni ezeken az állomásokon.
Nálam múkszik a dolog,én beraktam az eq docknak, hogy lasertowert is áruljon.Tulajdonképpen bővíteni lehet a termékek listáját az eq dockban és a trading stationben.
Ha másra nem, arra nagyon jó, hogy raktárként üzemeljen és egyben ugye tudod fejleszteni hajóidat is benne.Persze M6-ost is befogad, akár csak a többin.A gyáraid nem állnak le ha megtelnek, egyszerűen kiküldesz az eq dockhoz rendelt transzportból, hogy vegyen a gyárból és kész.Igaz itt is van limit.Pl, Gamma PPC-ből csak kettő fér el,PSG-ből is csak kettő darab,rakétáknál a Hornet 54,Silkworm asszem 70-80 körül,stb. -
Zombye #5315 Hogy tudsz elfogni ennyi Khaak hajót???
Mond el a titkot!
Lécci! Léccííí!!!
-
goyo2 #5314 Van olyan script ami olyan mint a fate autobuy, csak használ jumpdriveot? Szóval az állomás összes cuccát beszerzi de jumpolva.
Vettem egy eq dockot, csak nem tudom minek. Ti mire használjátok? elég korlátolt. -
kisviku #5313 Most vettem részt (pontosabban tegnap) egy Xenon invázió elleni "felkérős" küldin.A változatosság kedvéért a Teladik kértek segítséget, hogy az Eighteen Billion szektorban írtsam velük együtt a Xenonokat.Na, mondom, ez az én helyem.Pont egy Colossusban ültem, odirányítom, majd Command ->all docked M3,M4,M5 ships attack all enemies, stb,stb.
Jött kábé 15 Xenon L,10 M és 1 Xenon K.Segítségül egy Boron Ray és pár teladi hajó jött.Én személy szerint 10 hajót lőttem le,ebben volt a Xenon K is (!), mivel a boron csatahajó nem tudta leszedni.Kb. 8 hajót buktam a Colossusról, és az egészért "kiszúrták" a szemem 3.2 millával...ja meg egy hálás köszönettel.
A K-t is csak úgy tudtam, hogy behívtam a Teladi Phoenixemet és sarokba szorítottam, majd egy jól irányzott lövéssel megsemmisítettem. -
goyo2 #5312 Ez a legujabb script pontosan mivel bőviti ki a két állomást? Mindenféle cuccot lehet raktározni? Olyan nem tud pl, hogy 2-nél több nagy fegyvert is lehessen tárolni egy fajtából? Tegnap óta csak gyilok küldiket csinálok, azóta vettem még egy mammutot is :-) -
goyo2 #5311 Aki még nem nagyon szokott rá a bérgyilok küldikre azoknak ajánlom. 9-10 milla a jutalom. Egy odysseussal gyerekjáték. Általában 5db M6-ost kell kinyirni. Vagyis 1-et, de a tobbit meg muszály, mert seszegetnek. 1 óra alatt 4 küldivel meg volt simán a 40 milla. Vettem is egy Colossust. Végre van M1-em.
Amugy 6 db Khaak Fighter Wingmanként hamarabb leszed egy M1-et, mint egy M2 PPC-kel.
A colossust telerakom ezekkel. -
#5310 Erdekes kepek kerultek fel a folytatassal kapcsolatban a http://www.hardwired.hu/ -re -
#5309 Fentvan a Honlapomon.
Ezt tőtcsed !!! -
kisviku #5308 Már elment...egy ideje.
-
#5307 mikor küldöd? -
#5306 thx, nagy nehezen feltelepült -
Zombye #5305 Valószínűleg nem, nert én még csak Combat Ace 1th Grade 20% vagyok. A következő szint lessz az Ace Of Ace 3th Grade.
Miért? Mit lehet fogni Ace Of Ace szinten?
-
kisviku #5304 Szép jó napot!
No, megint felkerült valami update vagy script az Egosoft oldalára.Elküldöm Valennek, ő majd kirakja az oldalára.
Szóval ez lenne az:
ware_manager_v1.exe 51 KB 10.10.2004
NEW: Manage wares in Trading Stations or Equipment Docks
supported languages: EN, DE
-
#5303 Lammaer:
Valóban, a BBS tényleg azt jelenti, csak amikor írtam, akkor kicsit fáradt voltam, s nem jutott pontosan eszembe :)