X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi mindkettõtöknek, megpróbálom így. Egyébként telepített gyárat össze lehet pakolni újra és eladni?
Kösz, de annyira azért nem fontos.
A trükk egyébként az, hogy olcsóbban adod a készterméket és drágábban veszed a nyersanyagokat mint az átlagár - ekkor fognak lassacskán beszállingózni a nem általad irányitott hajók is az állomásodra. Ehhez viszont idõ kell - tehát mondjuk hiába állitod extrém esetben a lehetõ legnagyobb árra a nyersanyagokat, a gép hajói majd csak jó késõn (mondjuk fél óra vagy ilyesmi) fognak reagálni, mert általában messze kóricálnak és még az elõzõ fuvarjaikat intézik.
Csak azok tudják leszedni, akik hivatalos serial numberrel regisztráltak az egosoft weboldalon.
Valaki viszont pár 100 hozzászólással ezelõtt irta, hogy feltette valami publikus oldalra az ilyen "csak regisztrált vásárlóknak" patcheket, de most hirtelen meg nem mondom hol...
Valaki viszont pár 100 hozzászólással ezelõtt irta, hogy feltette valami publikus oldalra az ilyen "csak regisztrált vásárlóknak" patcheket, de most hirtelen meg nem mondom hol...
Nagyapi: ha visszaolvasol vhol 0-4000 körül vki leírta hogy 1 mizura, 1 secura, 1 jazura menniy Földi idõegység, de hogy hol azt ne kérdezd.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
SPP (1. faj) gyár a nyerõ + Crystal Fab (1. faj)+ Kajagyár (1. faj) + Silicon Mine (1. faj) körlánc + teladi autotrader script vagy sektor trader a Trading Software MK3-ban.
De kezdetekben elég a Solar Power Plant telepítése az Energiahiánnyal küzdõ rendszerekbe.
pl.: Kingdom End's
De kezdetekben elég a Solar Power Plant telepítése az Energiahiánnyal küzdõ rendszerekbe.
pl.: Kingdom End's
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Van egy kis problémám: Csóróként halok meg...
Hogy kezdtétek az elején? Van 1 szilikon bányám, 1 mercurym meg közel 1millió creditem. Vettem 1 vagy 2 ugyanilyen hajót, hogy szállítsák a nyersanyagot ill. a szilikont. De állandóan lelövik õket az elsõ fordulóban. A gyárakat meg hogy kell beállítani, hogy más hajók is hozzanak-vigyenek árut? Ugyanis ha magára hagyom, kimerül a nyersanyag és pangás van... Mi a trükkje?
Hogy kezdtétek az elején? Van 1 szilikon bányám, 1 mercurym meg közel 1millió creditem. Vettem 1 vagy 2 ugyanilyen hajót, hogy szállítsák a nyersanyagot ill. a szilikont. De állandóan lelövik õket az elsõ fordulóban. A gyárakat meg hogy kell beállítani, hogy más hajók is hozzanak-vigyenek árut? Ugyanis ha magára hagyom, kimerül a nyersanyag és pangás van... Mi a trükkje?
Tudsz valami bõvebbet az it használt idõegységekrõl? Pl: mennyi egy mizura?
A "Taxizós" küldetések úgy mûködnek, hogy elõsször kis távolságra, viszonylag sok idõlimittel kell elszállítani a dleikvenst. Az idõ azonban minden kör után gyre fogy, végül tényleg el lehet oda jutni, hogy 0!!! mizura alatt kell valakit 15 szektorral arrébb elszállítani.
Ez marha logigátlan, de sajnos így van.
Ez marha logigátlan, de sajnos így van.
Azert nem lehet regebbi a mentes, mert valahogy nagyon sok penzem lett. Abbol a 15 gyarbol meg nem valoszinu. Ahhoz mostanaig kellett volna egyfolytaban jatszanom 😊
Ertitek?
Ertitek?
Na ez most nem volt világos... 😊 Azért nincs egy mentés frisebb dátummal, mert sok gyár termelte össze a rengeteg pénzt???
Egyébként nekem is az az érzésem mint az elõttem szólónak - szerintem egy régebbi mentést nézegetsz...
Egyébként nekem is az az érzésem mint az elõttem szólónak - szerintem egy régebbi mentést nézegetsz...
Tegnap fuvaroztam egy mukit egy pegasussal, már vagy a 7. kört futottam vele, amikor közvetlen kidokkolás után azt mondja tömören idézve, hogy pancser lassú vagyok. Pedig épp hogy kinyögte hova akarja vitetni a seggét, máris indultam. A pegasus meg tudni illik megy 1008-al. Lehet hogy kicsit beszivott az állomáson a muki. Csak most goldoltam arra hogy ki kelett volna dobni egy xenon szektorba. :-))
Az MK3 scriptem meg 1 fuvar után standby-ba megy, és nem szól semmit se a logba. Valakinek csinált már ilyent?
Az MK3 scriptem meg 1 fuvar után standby-ba megy, és nem szól semmit se a logba. Valakinek csinált már ilyent?
Nincs ott valahol még egy mentés ami frissebb dátumú ?
Tudod, én csak aztat nem érteni, hogy ha elolvasni #4818 vagy netán #5007, akkor hogy-hogy nem telepiteni 1.4 patch után MK3 trader script update.
Lammaer megmondani feketén-fehér, hogy 1.4 update lenni rossz, trader nem tudni universe trader és nem irni ki pilóta név jól.
De azért lammaer is gratulálni, bár szerencsére õ kinlódásaid ideje alatt lenni esküvõ és mulatni jól, amig te szenvedni szektor tréder és feltalálni viasz spanyolul.
😊)))
Lammaer megmondani feketén-fehér, hogy 1.4 update lenni rossz, trader nem tudni universe trader és nem irni ki pilóta név jól.
De azért lammaer is gratulálni, bár szerencsére õ kinlódásaid ideje alatt lenni esküvõ és mulatni jól, amig te szenvedni szektor tréder és feltalálni viasz spanyolul.
😊)))
Viszont az szar egy kicsit, hogy a negy teljesen felszerelt M2-et eltuntette, viszont meghagyta a raktarkent vasarolt Boron Sharkom, amin meg pajzsbol is csak egy van 😊
Koszi!
Eleg erdekesen jartam. Anno kb 4 honapig egyfolytaban nyomtam, ket szektort teljesen beraktam, bar en nem csatlakoztam az itteni Xenon irtasi mozgalomhoz.
Szal volt kb 50 gyaram, tobbszaz hajom.
Elraktam a saveket, felnyomtam ujra, felpocsoltem 1.4-re es mi tortent?
Megmaradt az egyik szektorban az osszes gyaram, a masikba hult helyet talaltam, es eltunt a hajoim 3/4-e 😊
Viszont a 800 milliardom megmaradt, ami nemi vigaszt nyujt, legalabb lehet ujra alkotni 😞)
Ja, es elfelejtette, hogy vegigvittem, az utolso csatat ujra le akarja velem jatszatattni a gep 😊
Erdekes, erdekes...
Eleg erdekesen jartam. Anno kb 4 honapig egyfolytaban nyomtam, ket szektort teljesen beraktam, bar en nem csatlakoztam az itteni Xenon irtasi mozgalomhoz.
Szal volt kb 50 gyaram, tobbszaz hajom.
Elraktam a saveket, felnyomtam ujra, felpocsoltem 1.4-re es mi tortent?
Megmaradt az egyik szektorban az osszes gyaram, a masikba hult helyet talaltam, es eltunt a hajoim 3/4-e 😊
Viszont a 800 milliardom megmaradt, ami nemi vigaszt nyujt, legalabb lehet ujra alkotni 😞)
Ja, es elfelejtette, hogy vegigvittem, az utolso csatat ujra le akarja velem jatszatattni a gep 😊
Erdekes, erdekes...
Az Argon Prime alatt, Home Light vagy mifene szektor, Terracorp Headvalamiben 501 ezer és még valami.
Sziasztok!
Eleg regen X2-ztem, kb fel eve, most beleolvastam a forumban es kedvet kaptam hozza.
Az auto tradehez gondolom az 3-as trade szoftver kell. Mi penzbe kerul ez es hol lehet beszerezni?
Eleg regen X2-ztem, kb fel eve, most beleolvastam a forumban es kedvet kaptam hozza.
Az auto tradehez gondolom az 3-as trade szoftver kell. Mi penzbe kerul ez es hol lehet beszerezni?
Szia.
Ha túl sok universe tradered koszál a galaxisban, akkor hamar energiahiányt fognak okozni mindenhol, szóval érdemes pár energiagyártsó sort lerakni szerte szét (Solar power plant, crystal, silicon, kajagyárat), hogy tudjanak hol tankolni, és a többi gyár is termeljen amit majd kereskednek a tradereid.
Ha túl sok universe tradered koszál a galaxisban, akkor hamar energiahiányt fognak okozni mindenhol, szóval érdemes pár energiagyártsó sort lerakni szerte szét (Solar power plant, crystal, silicon, kajagyárat), hogy tudjanak hol tankolni, és a többi gyár is termeljen amit majd kereskednek a tradereid.
Valaki itt azt olvasta, hogy 10-15 Galactic Trader hanyatvágja az teljes X2 univerzum kereskedelmét, mert kiszolgálják az összes gyárat. Ez nekem tulzásnak tünik, de a haszon biztosan magas, elég egy-két igazán tökös monstrum felmaxolásához, amibõl már elnézõ mosollyal figyelhetem a Khaak hordák erõlködését, a lábamat a vezérlõpultra felrakva (csak az Asszony ki ne szúrja, mert kiderül, hogy most takarította le).
Én is inkább Sector tradernek állítottam be õket, mivel írtad valahol korábban, hogy úgy se fogadja el igazándiból nyolcas szintig az univers trader parancsot.
Jelenleg 11 sector traderem cirkál különbözõ szektorokban.
Bocs, csak 10, az elsõ ilyn jellegû kereskedõm már 10-es szintû, így õ már ténylg Univers Trader.
Egyébként nekem is szépen beloggol, amikor elkezd kereskedni egy adott szektorban.
Ha jól keresnek, veszek még vagy 25 Dolphint fullra felhúzva.
54 milából kitellik.
Jaj olyan boldog vagyok!
Jelenleg 11 sector traderem cirkál különbözõ szektorokban.
Bocs, csak 10, az elsõ ilyn jellegû kereskedõm már 10-es szintû, így õ már ténylg Univers Trader.
Egyébként nekem is szépen beloggol, amikor elkezd kereskedni egy adott szektorban.
Ha jól keresnek, veszek még vagy 25 Dolphint fullra felhúzva.
54 milából kitellik.
Jaj olyan boldog vagyok!
Gratula !!!
Ezzel megkinlódtál becsülettel.
Az egyik hajómnál nekem is aktívnak tûnik már az elejétõl a galactic trader, de csak mondja hogy elfogadta az utasítást, szarik rá (CM : None ).
Ezzel megkinlódtál becsülettel.
Az egyik hajómnál nekem is aktívnak tûnik már az elejétõl a galactic trader, de csak mondja hogy elfogadta az utasítást, szarik rá (CM : None ).
Hát kérem szépen, Nagyapi álldásos közremûködésének köszönhetõen, ûgy tûnik mûködik a dolog!
Csak azt nem értem, miért lehet kiválasztani egy abszolút kezdõ MK3-as hajónál az Univers Tradert.
Ezért még egy picit pánikolok, hogy hátha nm fog rendesen mûködni a dolog.
Nyugtassatok meg, hogy ez normális!
Köszönet még egyszer tenéked Nagyapi!
Csak azt nem értem, miért lehet kiválasztani egy abszolút kezdõ MK3-as hajónál az Univers Tradert.
Ezért még egy picit pánikolok, hogy hátha nm fog rendesen mûködni a dolog.
Nyugtassatok meg, hogy ez normális!
Köszönet még egyszer tenéked Nagyapi!
Hûûû de rázós!
Megpróbálom, kösz a tippet nagyapi!
Megpróbálom, kösz a tippet nagyapi!
Amire rájöttem:
Ha elõszõr a Trade MK3-at teszed fel majd utána a 1.4 paccsot, akkor nem jó. Én a paccs után feltettem megint az MK3-at és már félig jó lett. Azaz a pilota neve már megváltozik, de nem nagyon csinál többet. Mokor inditom egybõl beleir a logba egy megjegyzést hogy ki a pilóta meg hogy melyik hajón fut a script meg ilyenek.
Figyelj arra is hogy felülirja a t könyvtárban a 43-as filet.
Ha elõszõr a Trade MK3-at teszed fel majd utána a 1.4 paccsot, akkor nem jó. Én a paccs után feltettem megint az MK3-at és már félig jó lett. Azaz a pilota neve már megváltozik, de nem nagyon csinál többet. Mokor inditom egybõl beleir a logba egy megjegyzést hogy ki a pilóta meg hogy melyik hajón fut a script meg ilyenek.
Figyelj arra is hogy felülirja a t könyvtárban a 43-as filet.
A #4815-ön találod a scriptek letöltési címét. A letöltött TradeCommandSoftwareMK3-at rakd be a játék fõkönyvtárába, és futtasd. Átír néhány dolgot. Ezután indítod a játékot, majd load. Innen elméletileg jónak kell lennie.
Bocs ha nem reagálok azonnal, de mostmár másodpercenként szakadok le a hálóról.
Bocs ha nem reagálok azonnal, de mostmár másodpercenként szakadok le a hálóról.
ugyan is = ugyanis
Bocsi.
Bocsi.
õõõ ácsi!
A Trade Command MK3 nem kerül fel alapból az 1.4-es patchel együtt? Fel kellett mennie, hiszen meg tudom vásárolni a teladi Equitment Dokkokban. A hajón biztos rajta van, az tuti.
De ezt a script dolgot nem értem. Milyn scriptre gondoltál, lhet, hogy az a gondok forrása, ugyan is jelenleg semmiféle script nins betöltve.
A Trade Command MK3 nem kerül fel alapból az 1.4-es patchel együtt? Fel kellett mennie, hiszen meg tudom vásárolni a teladi Equitment Dokkokban. A hajón biztos rajta van, az tuti.
De ezt a script dolgot nem értem. Milyn scriptre gondoltál, lhet, hogy az a gondok forrása, ugyan is jelenleg semmiféle script nins betöltve.
Igen.
Ha neked nincs, akkor valószínûleg az TradeMK3 nem került fel, mert a sector tr. alapból benne van az 1.4-esben (úgy emlékszem).
A scriptet a játék fõkönyvtárából indítottad ?
Bocs, de még mindíg szar a router.
Ha neked nincs, akkor valószínûleg az TradeMK3 nem került fel, mert a sector tr. alapból benne van az 1.4-esben (úgy emlékszem).
A scriptet a játék fõkönyvtárából indítottad ?
Bocs, de még mindíg szar a router.
Trading System Extensionom is van. Egyszerûen nem értem, mi kellhet még neki. Ja, a Command Consolon nekem a sector trader a legalsó menüpont. Nagyapi! amikor még nem voltál nyocas szintû sector trader, tehát még nm tudtál galactic trader parancsot kiadni a hajódnak, maga a parancs inaktívan (szürkén) ott volt a command consolon?
Nekem nincs Best, és mégis mûxik. Viszont volt egy másik szívás, tele volt a raktere, mert éppen beszerzésbõl tért haza, amikor elzavartam treadelni. Amikor leeset, hogy mi van eladtam manuálisan, és utánna már ment a dolog. Beleszaladtam egy másik hülyeségbe is. Fényesen világított, és világit még most is a galactic traeding, pedig a pilót akkor kezdett, és még most is csak ötös szintû. El is fogadja a parancsot a galacticra, mondja hogy accepted, de amikor ránézek a CMD : None. Gondolom programhiba, vagy más.
Kérdés tapasztaltabbaknak : magasabb szintû pilot fedez fel új szektorokat, vagy csak oda megy ahova én már bekukiztam?
Kérdés tapasztaltabbaknak : magasabb szintû pilot fedez fel új szektorokat, vagy csak oda megy ahova én már bekukiztam?
Nem értem.
Se szintkijlzés, se pilótaválltás, sesemmi, csak Sector trader oszt kísz.
Mi a búbánatos ló.... baja van!?
Se szintkijlzés, se pilótaválltás, sesemmi, csak Sector trader oszt kísz.
Mi a búbánatos ló.... baja van!?
Közben én is próbálkozok a Trade MK3-al. Nos amivel szivtam:
Megadom parancsnak hogy sector trade. Semmi gond. Csak épp szart se csinál. No akkor dok eq dockba. hopp nincs rajt trading system ex. utána megint paracs. Erre asszongya hogy nincs mivel bótólni. Elzavarom egy másik szektorba. Ott is. Ugyhogy most elzavarom best buy meg best sell cuccért. Hátha az kell neki.
(A barom nem szólt volna ám, hogy kell neki még valami extension. Hülye naplopó, azt hitte órabérért dolgozik)
Mellesleg nekem is csak juliska a pilóta neve. Hátha amikor beindul megváltozik.
Megadom parancsnak hogy sector trade. Semmi gond. Csak épp szart se csinál. No akkor dok eq dockba. hopp nincs rajt trading system ex. utána megint paracs. Erre asszongya hogy nincs mivel bótólni. Elzavarom egy másik szektorba. Ott is. Ugyhogy most elzavarom best buy meg best sell cuccért. Hátha az kell neki.
(A barom nem szólt volna ám, hogy kell neki még valami extension. Hülye naplopó, azt hitte órabérért dolgozik)
Mellesleg nekem is csak juliska a pilóta neve. Hátha amikor beindul megváltozik.
Hát fõ, hogy pénzt keres, habár nem fogod Te ezt ennyiben hagyni. Ilyenkor mindíg valami egyszerû szart néz el az ember.
Én meg fogom a kisbaltát, és felszecskázom a lankábelt. Mindent ötször írok, mert vagy leszakadok, vagy duplán megy el. Még jó, hogy a játék megy.
Na további kellemes szivást ( nem úúúúgy ).
Én meg fogom a kisbaltát, és felszecskázom a lankábelt. Mindent ötször írok, mert vagy leszakadok, vagy duplán megy el. Még jó, hogy a játék megy.
Na további kellemes szivást ( nem úúúúgy ).
Hát lefutotta az elsõ körét a második szeltor traderem 4 Trading Runs után 34 ezret keresett, dokkolás után még mindíg engem jelölt pilótának.
Ezt az "R"-t még megnézem.
MK3 természetesen fenn van, hiszen akkor nem tudnék még Sector tradert sem végezni.
Ezt az "R"-t még megnézem.
MK3 természetesen fenn van, hiszen akkor nem tudnék még Sector tradert sem végezni.
Elvileg bárhol. Én az "R" betüt nyomom, ott minden cuccomat látom.
A TradeCommandSoftwareMK3 fenntvan?
A TradeCommandSoftwareMK3 fenntvan?
Ha a Sector Traderes hajó az ûrbn és nem a dokkban tartózkodik, meg lehet nézni ki is ül benne? Mármint név szerint, vagy erre csak a dokkban van lehetõség?
Sajnos nincs.
Vettem még egy dolphint, felszerelem a szükséges cuccokkal, és útnak indítom, hátha az már jól fog mûködni.
Vettem még egy dolphint, felszerelem a szükséges cuccokkal, és útnak indítom, hátha az már jól fog mûködni.
Ha az Al update a Al_script_update, akkor az lehet, hogy kevés. Én elõtte feltettem a TradeCommandSoftwareMK3-at is, és arra küldtem rá az Al_sriptet.
Van eredmény ?
Az Al update mit jelent ?
Az Al update mit jelent ?
Elvileg, install kész.
Minden patch fenn (1.2+1.4), AI update is fenn van,
Mentett állások visszatöltve a backup könyvtárból.
Lássuk.
Minden patch fenn (1.2+1.4), AI update is fenn van,
Mentett állások visszatöltve a backup könyvtárból.
Lássuk.
Nekem segített.
A fene egye meg, félpercenként kábelhibával szakadok le, valami beszarókált.
A fene egye meg, félpercenként kábelhibával szakadok le, valami beszarókált.
Uninstall ready...
Instal is in process...
Remélem jól írtam.
Instal is in process...
Remélem jól írtam.
Asszem én is megpróbálom ezt az "Uninstall & Reinstall" módszert.
Gondolom Te is kipróbáltál mindent amit találtál, mint én. Lehet, hogy tényleg itt a baj.
Ez látod elképzelhetõ! (Script bekavarás).
Innen nem tudom sajna. Innen már új pilóttal kellene mennie, aki szorgalmasan lépeget a ranglétrán. Ha összejön egy új csónakra aminek 25MW-os a pajzsa, és telik egy MK3-as softra (501 000 körül) akarok mégeggyet indítani. Ott majd megfigyelem. Esetleg próbálj visszaemlékezni, hogy nem raktál-e fel más scriptet is, ami bekavarhat. Én azzal szívtam, annyira hogy újra kellett installni.