X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legjobbat sikerült megtalálnod. Mármint offline kategóriában.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
egérrel nem egészen lehet jól irányítani... tulajdonképpen billentyûzetre van optimalizálva. Az X3 Reunion és fõleg az X3 Terran Conflict viszont már teljesen egérre van optimalizálva. Tulajdonképpen a TC-t billentyûzet nélkül is lehet játszani.
Üdv, olyan kérdésem lenne, hogy a játékot lehetséges-e csak billentyûzet/egér segítségével irányítani? Mivel laptopról szeretnék vele játszani, és a leírások alapján tetszik a játék, csak nem tudom billentyûvel kontrollálható lenne-e.
Illetve, valami összegzést, vagy leírást tudnátok mutatni hozzá egy kezdõ játékosnak, vagy akár a saját tapasztalatokat ötleteket is szívesen fogadnám, köszönöm elõre is.
Illetve, valami összegzést, vagy leírást tudnátok mutatni hozzá egy kezdõ játékosnak, vagy akár a saját tapasztalatokat ötleteket is szívesen fogadnám, köszönöm elõre is.
Amire rájöttem azóta csak annyi,h a khaak station-ök is újra termelõdnek.😊
Ja és kösz az infókat Tomonor,mert így sok felesleges bóklászástól mentettél meg.😊
Ja és kösz az infókat Tomonor,mert így sok felesleges bóklászástól mentettél meg.😊
Vagyis csak ebben és az ezelõtti részben repültem körbe azt a napot,mert a legelsõben még nem volt elérhetõ ez a szektor,ha jól emlékszem...
Na minden maxon van,így itt is körberepültem Black Hole Sun napját,v miaz... és végeztem is(minden részben körberepültem,amikor kicsontoztam v valami ilyesmi).😊
Kereskedelmi rangból megvan az x-treme és kapásból 100%-ra ugrott(innen már nem mozdul,kipróbáltam).
Harciból is meglesz nemsokára...
De a faji repuk még mindíg növekednek,pedig a max repu megvan mindbõl(mindegyik 10% körül van így maxon...van,amelyik 20 körül)...
Harciból is meglesz nemsokára...
De a faji repuk még mindíg növekednek,pedig a max repu megvan mindbõl(mindegyik 10% körül van így maxon...van,amelyik 20 körül)...
Na megvan a boronoknál is az elvileg legmagasabb repu(Knight of the Kingdom)...
Harci meg kereskedelmi oldalon elérem még az extreme rangot és ezzel a résszel is végeztem...
Harci meg kereskedelmi oldalon elérem még az extreme rangot és ezzel a résszel is végeztem...
Gonereknél növeltem már reput script nélkül is,amikor felszereltem minden hajóm ugróhajtómûvel,de csak pár százalékot lehetett így(meg persze az elején,amikor a fõküldetésszálat végigjátszottam).
Pld.:boronoknál a kings of knight elõtt Queen’s Protectorate hiányzik,így
Queen’s Knight van elõtte...
A többinél is kevesebb repu van,mint az x3-ban.
Queen’s Knight van elõtte...
A többinél is kevesebb repu van,mint az x3-ban.
Ezek a rangok x3 reunionosak,nem x2-re vonatkoznak...
X2-ben kevesebb faji repu van,mint x3-ban.
Igazából a százalékokra voltam kiváncsi,hogy miért és meddig lehet növelni,miután elértem a maxokat.
X2-ben kevesebb faji repu van,mint x3-ban.
Igazából a százalékokra voltam kiváncsi,hogy miért és meddig lehet növelni,miután elértem a maxokat.
külsõs script útján lehet goner reput növelni, amúgy nem, mert nincsen szektoruk.
a rangokat itt megnézheted
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_X_Universe_Races#Argon
a rangokat itt megnézheted
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_X_Universe_Races#Argon
Kösz a válaszokat.
Akkor belenéztél a programi részébe és nincs funkciója az ufonak se a híreknek nincs alapja?
Goner max repu elérésére van valami trükk(mert itt olvastam,h állítólagos dolgokat...).
És végezetül nem tudod,h hány %-ig számlál ezeknél a repuknál(ez utóbbi csak kiváncsiságból érdekel)?
Akkor belenéztél a programi részébe és nincs funkciója az ufonak se a híreknek nincs alapja?
Goner max repu elérésére van valami trükk(mert itt olvastam,h állítólagos dolgokat...).
És végezetül nem tudod,h hány %-ig számlál ezeknél a repuknál(ez utóbbi csak kiváncsiságból érdekel)?
hmmm pölö volt néhány race track aszteroida, különbözû stílusú environmentek, stb, nem lényegesek
Miket akartak még berakni a játékba pld?
x2-rõl van szó egyébként?
x2-rõl van szó egyébként?
Végülis pitiáner az egész,mert nem tölt meg egy cd-t sem,ha jól emlékszem...
Torrentrõl is le lehet tölteni simán,bár nem kívánom,h ilyenekkel gyötörd magad.😊
Torrentrõl is le lehet tölteni simán,bár nem kívánom,h ilyenekkel gyötörd magad.😊
nem kell, megvan valahol, csak elkeveredett a CD. Ufó bázis ugyan nincs a fájlok között, viszont van rohedli befejezetlen dolog amiket végül nem raktak be a játékba.
Hát elküldeném neten is,csak kicsit macerás lenne...
Itt olvasgatok ufo bázisos cikkeket a hivatalos honlapon,de ahogy elnézem azok is kacsák lehetnek...bár ezért is tetszik az x-univerzum,mert van benne jópár rejtély(mégha a 4/5-e kacsa is).
Itt olvasgatok ufo bázisos cikkeket a hivatalos honlapon,de ahogy elnézem azok is kacsák lehetnek...bár ezért is tetszik az x-univerzum,mert van benne jópár rejtély(mégha a 4/5-e kacsa is).
bele tudnék, persze, ha meglenne a játék
Nem tudnád megnézni,h mit is akarhatott x-tensionban az ufo(úgy értem,h modder vagy meg minden,szóval talán bele tudnál nézni a programozási részébe is...)?😊
Értem,szóval itt már semmi más lényege sincs az ufo-nak...
Igen kaptam küldetést az ufo-tól az elõzõ részben 2x is,de mivel krix-kraxban írta ki,ezért fogalmam sem volt,h mit akart és egy idõ elteltével kiírta,h nem sikerült a küldetés,szóval fogalmam nincs,h mit kellett volna ott csinálni...
Igen kaptam küldetést az ufo-tól az elõzõ részben 2x is,de mivel krix-kraxban írta ki,ezért fogalmam sem volt,h mit akart és egy idõ elteltével kiírta,h nem sikerült a küldetés,szóval fogalmam nincs,h mit kellett volna ott csinálni...
elõször is, amit a BBS-ben olvasol történeteket, azok fikcionálisak, tulajdonképpen még az X2 bétájában a bétatesztereknek volt kihírdetve eféle pályázat, hogy küldjenek be ilyen történeteket amelyet a BBS-re lehetne írni, és ha tetszik a fejlesztõknek, akkor bekerül a játékba. Ugyanígy jöttek létre a sector description-ök (rendszer leírások) ugyanis ha megnézed, X-tensionban még más dolgokat írnak egy-egy rendszerhez (+ az újak ugyebár) Ám pl Akeela's Beacon egy fórumozó ötlete volt teljes egészében.
Ha az X tensionban valóban adtak az ufók küldetést, akkor azt a feature-t az X2-ben már törölték. Egyik egosoftos programozó azt írta, hogy 2 dolog miatt hagyják bent ezeket: egyik, mert ha követed akkor gyorsan fel lehet fedezni az univerzum egy-egy részeit, másik pedig, hogy ne merüljön ki a játék "Think" brandje.
Ha az X tensionban valóban adtak az ufók küldetést, akkor azt a feature-t az X2-ben már törölték. Egyik egosoftos programozó azt írta, hogy 2 dolog miatt hagyják bent ezeket: egyik, mert ha követed akkor gyorsan fel lehet fedezni az univerzum egy-egy részeit, másik pedig, hogy ne merüljön ki a játék "Think" brandje.
Ja tényleg és a Gonereknél...
Goner Preacher 10%
Goner Preacher 10%
Ezek a rangok/repuk és a %-ok jelenleg...
Pan-Galactic Tycoon 48%
Supreme Veteran 38%
Argon Hero of the Federation 9%
Boron Kings Knight 96%
Split Honoured Strong Arm of Ronkar 9%
Parandid Honour Guard of Xaar 0%
Teladi Company Director 2%
Tehát látható,hogy számol a max rang elérése után is(egyenlõere boront kivéve,mert az az egy nem max),ezért érdekel,h csak egy dbig számolhat vagy van egy végsõ rapu is mindnél?😄
Pan-Galactic Tycoon 48%
Supreme Veteran 38%
Argon Hero of the Federation 9%
Boron Kings Knight 96%
Split Honoured Strong Arm of Ronkar 9%
Parandid Honour Guard of Xaar 0%
Teladi Company Director 2%
Tehát látható,hogy számol a max rang elérése után is(egyenlõere boront kivéve,mert az az egy nem max),ezért érdekel,h csak egy dbig számolhat vagy van egy végsõ rapu is mindnél?😄
Az is érdekelne,h meddig számolja a %-ot max rangon,mert már 9%on áll az argon és a split is max repun....
99%ig elmenne és ott megáll?
Meg tudná valaki nézni a programban(aki tapasztalt ilyen programozásban v valami...)?😊
99%ig elmenne és ott megáll?
Meg tudná valaki nézni a programban(aki tapasztalt ilyen programozásban v valami...)?😊
Nem foglalkoztatna az ufós cucc,ha nem saját magam tapasztalom az elõzõ részben(x-tension),hogy küldetést ad...
Épp ezért érdekel,h itt is így van-e.
De nem csak ez,hanwem pld az elveszett nemesis m6,ami Duke1s Domain déli részén tünt el v ott van a Family Why-os balhé azzal az m2-es hajóval...
Gonerekkel minddel beszéltél v megnézted valahogy,h semmi sincs?
A roncsokat megnéztem,azokkal valóban nem lehet kezdeni semmit(hacsak nem extreme kereskedelmi v harci rang kell nekik...).
Épp ezért érdekel,h itt is így van-e.
De nem csak ez,hanwem pld az elveszett nemesis m6,ami Duke1s Domain déli részén tünt el v ott van a Family Why-os balhé azzal az m2-es hajóval...
Gonerekkel minddel beszéltél v megnézted valahogy,h semmi sincs?
A roncsokat megnéztem,azokkal valóban nem lehet kezdeni semmit(hacsak nem extreme kereskedelmi v harci rang kell nekik...).
modder vagyok, és hidd el, nem lesz ott semmi. Az ufók egyszerû üres npc-k, akik fikcionálisan egy goner jumpdrive prototípust tesztelnek, amúgy olyan üresek lelkileg, mint egy spacefly.
Hát ja...
Elõbb persze még utánajárok mindenféle dolgoknak(pld goner repu maxra növelése v az ufós cucc és egyéb bbs-ekben lévõ érdekességnek),h van-e azoknak alapja...
Eddig sorban mentem kezdve a legelsõl(frontier és x tension),de ez lesz az utolsó egy dbig,mert sok idõt eltöltöttem vele...
Azért ha valaki rájött valami érdekességre ebben a részben írjon...
Elõbb persze még utánajárok mindenféle dolgoknak(pld goner repu maxra növelése v az ufós cucc és egyéb bbs-ekben lévõ érdekességnek),h van-e azoknak alapja...
Eddig sorban mentem kezdve a legelsõl(frontier és x tension),de ez lesz az utolsó egy dbig,mert sok idõt eltöltöttem vele...
Azért ha valaki rájött valami érdekességre ebben a részben írjon...
hamarosan elkezdheted az x3tc-t...
Teladiaknál és Paranidoknál is elértem a max reput elvileg(Teladi Company Director & Paranid Honour Guard of Xaar).
Még a Boronoknál kell 5% és meglesz az is...
Még a Boronoknál kell 5% és meglesz az is...
Na a spliteknél is elértem a max reput(elvileg):Split Honoured Strong Arm of Ronkhar.
Napi egyszer felnézek én is és írok pár szót néha...
Most azért szálltam rá a játékra,mert van idõm és már a végefelé járok,szóval a végére is szeretnék járni dolgoknak....
Ezekután hanyagolni fogom a játékot egy dbig(persze a legfrisebb állást biztonságba helyezem,hátha kellhet még a továbbiakban).
Most azért szálltam rá a játékra,mert van idõm és már a végefelé járok,szóval a végére is szeretnék járni dolgoknak....
Ezekután hanyagolni fogom a játékot egy dbig(persze a legfrisebb állást biztonságba helyezem,hátha kellhet még a továbbiakban).
Gratulálok. 😊
Az utóbbi idõben hanyagoltam a játékot, volt meg lesz is más fontosabb dolgom nála . De idõnként elszoktam ide jönni elolvasni a fejleményeket. 😊
Az utóbbi idõben hanyagoltam a játékot, volt meg lesz is más fontosabb dolgom nála
Argon Hero of the Federation-ra gondoltam imént...
Elértem végre a pan-galactic tycoon-t a kereskedelmi oldalon és az argon max reput(elvileg,mert már 2%-on áll)...
Még 4 faj repu van hátra(mind 90% körül van)és jön a kisérletezgetés.😊
Még 4 faj repu van hátra(mind 90% körül van)és jön a kisérletezgetés.😊
Tévedtem a goner ranggal kapcsolatban,mivel 734 m3,627 m4 és 943 m5-ös hajó felszerelése után 1%-al nõtt a goner rangom.😊
Ennek ellenére nem hiszem,h ez lenne a módja a goner rang növelésére.😊
Ennek ellenére nem hiszem,h ez lenne a módja a goner rang növelésére.😊
Ja igen és 2 milliárd a max lóvé,ezért is költekezek(2x elértem már a max lóvét)...
Na megvan a supreme veteran is harci oldalon...
Töltögetem az épületeim harci hajókkal(mindegyikbe annyi védelmet rakok,amennyi a gép adott épületében is van...annak a maximumát).
De jó lenne csoportosan homebase-t kijelölni.😊
Kb 1200 hajót vettem eddig(m3,m4 és m5-ösöket)csak macerás a bázis kijelölés egyenként...
Mindre vettem jumpdrive-ot meg transportert és megállapítottam,h nem növeli a goner rangot,csak akkor,ha valamiért lecsökken és akkor is csak addig,ahol volt eredetileg a %.
Egyébként ha valami érdekesre bukkan valaki a játékban érdekelne.😊
Töltögetem az épületeim harci hajókkal(mindegyikbe annyi védelmet rakok,amennyi a gép adott épületében is van...annak a maximumát).
De jó lenne csoportosan homebase-t kijelölni.😊
Kb 1200 hajót vettem eddig(m3,m4 és m5-ösöket)csak macerás a bázis kijelölés egyenként...
Mindre vettem jumpdrive-ot meg transportert és megállapítottam,h nem növeli a goner rangot,csak akkor,ha valamiért lecsökken és akkor is csak addig,ahol volt eredetileg a %.
Egyébként ha valami érdekesre bukkan valaki a játékban érdekelne.😊
Úgy értettem,hogy az aegis-es,gunnery crew-es meg psg-s odynál nem jobb harcban,ha nincs rajta aegis meg gunnery crew.
Mondjuk nálam már nem unknown a hajó és a felszerelése meg az értékei sem(mert megvettem a khaak infókat bbs-en).
Mondjuk nálam már nem unknown a hajó és a felszerelése meg az értékei sem(mert megvettem a khaak infókat bbs-en).
Na kipróbáltam egy xenon szektorban és azt kell,h mondjam:nem jobb egy mindenféle psg-kkel is felszerelt paranid odynál(max elkapásban manõverezésben és sebességben jobb jobb).
Na jó,szinte mindenben jobb,de harcban nem(bár ágyú személyzettel+ aegis-el nem próbáltam...lehet úgy már lefözne egy max odyt).
A belsõ nézete nagyon tetszik...kár,h nem szerezhetõ.
Na jó,szinte mindenben jobb,de harcban nem(bár ágyú személyzettel+ aegis-el nem próbáltam...lehet úgy már lefözne egy max odyt).
A belsõ nézete nagyon tetszik...kár,h nem szerezhetõ.
köszi,megnézem!
Egyébként csak cheat-elni lehet ilyet?
Jó lenne egy olyan script,amellyel el is lehetne fogni xenon j-t meg khaak m1 meg m2eseket is.😊
Akár 1% eséllyel és max harci ranggal is jó lenne.😊
Egyébként csak cheat-elni lehet ilyet?
Jó lenne egy olyan script,amellyel el is lehetne fogni xenon j-t meg khaak m1 meg m2eseket is.😊
Akár 1% eséllyel és max harci ranggal is jó lenne.😊
Küldtem egy mentést. Khaak M2-es hajóval. 😊
Valamelyikõtök tudna szerezni képet khaak destroyer belsõ nézetérõl(cockpit)?
Mert kivánsci lennék,hamár elkapni nem lehet(3-ban meg nincs belsõ nézet,ahol el is lehetne kapni,csak akkor ,ha kihagyom a kiegeket)?
Bár még el leszek ezzel a résszel egy dbig.
Mert kivánsci lennék,hamár elkapni nem lehet(3-ban meg nincs belsõ nézet,ahol el is lehetne kapni,csak akkor ,ha kihagyom a kiegeket)?
Bár még el leszek ezzel a résszel egy dbig.
Ahol a térkép jelzi, hogy van további szektor , azoknál VAN kapu. Csak nem a megszokott helyen, hanem távoli pontokon, 1-1 messzi asteroida mögött. Van, hogy a Triplex-scannert használva se látszik a térképen az adott aszteroida . Viszont "szabad szemmel" láthatóak. Kezd el azok felé az esteroidák felé repülni és amikor a közelükbe érsz, a kapu is meg fog jelenni a térképen.
Pl:
Xenon 534-es szektorban a kapu koordinátái: -106km, 0m, 0m.
Rhy's Desire-ben lévõ kapu koordinátái pedig: -222km, 0m, 32km
Kereskedõ hajók közül szerintem a Split Caiman a legjobb. Nincs ugyan akkora raktere, mint a Boron hajónak, de az nem is olyan nagy baj, hisz ritkán tud a Boron hajó úgy kereskedni, hogy ki is használja a rakterét. Egyedül az Energia Cellák vásárlásakor van a nagy raktér kihasználva, de még EC vásárlásra is inkább használom a Split Caiman-t, mert igaz, hogy kicsit kevesebbet tud szállítani, de ezt kárpótolja a sebessége.
Pirate Ship-et inkább Crystal vásárlásra használom a Power Plant-ok számára
Bár az "állomástól-állomásig" ingyenes ugrások miatt lehet ez a rendszer kissé borul, mert akkor a sebesség már nem számít.
Universe trader-nek Boron hajókat állítottam be, mert a reputációm akkor még csak a Boron és Argon hajók megvásárlását tette lehetõvé.
Pl:
Xenon 534-es szektorban a kapu koordinátái: -106km, 0m, 0m.
Rhy's Desire-ben lévõ kapu koordinátái pedig: -222km, 0m, 32km
Kereskedõ hajók közül szerintem a Split Caiman a legjobb. Nincs ugyan akkora raktere, mint a Boron hajónak, de az nem is olyan nagy baj, hisz ritkán tud a Boron hajó úgy kereskedni, hogy ki is használja a rakterét. Egyedül az Energia Cellák vásárlásakor van a nagy raktér kihasználva, de még EC vásárlásra is inkább használom a Split Caiman-t, mert igaz, hogy kicsit kevesebbet tud szállítani, de ezt kárpótolja a sebessége.
Pirate Ship-et inkább Crystal vásárlásra használom a Power Plant-ok számára
Bár az "állomástól-állomásig" ingyenes ugrások miatt lehet ez a rendszer kissé borul, mert akkor a sebesség már nem számít.
Universe trader-nek Boron hajókat állítottam be, mert a reputációm akkor még csak a Boron és Argon hajók megvásárlását tette lehetõvé.
nekem ezel a térképel nem mondtál sokat mert nekem is van de azon rajtavanak a kordinátás unknow szektorok is de mint xenon 534 meleti unknow szektorban és a töbinél sincs kapu a játékban a térkép jelzi hogy arra is lehet meni de nincs kapu azokat a szektorokat le kell tölteni ?
ti minden kereskedö hajot vesztek? mert én a kalozhajokat raktam be kereskedni
ti minden kereskedö hajot vesztek? mert én a kalozhajokat raktam be kereskedni
Xfire: 1tomee5
Ha a kereskedelmi hajókat is felszereled cuccokkal és nekik is beállítod az auto-jump parancsot,akkor használni fogják kereskedésnél mind a szektorok közötti ugrásra,mint a szektoron belüli hiperugrásokra.
Csak egy mentésre értem,h életbelépjenek.
A telady ospray-elet ne felejtsd el attack all enemy paranccsal ellátni,mert csak így hatékony😊
Jaja,volt egy kalózbázik a közelben,amivel meghackeltettem.😊
Lehet ölök pár kalózbázist,h a xenonok közelében épüljön újjá,azt megpróbálom meghackelni õket is.😊
Family Why-ról is olvastam bbs-t,h ott a mélyûrbõl ilyen hullámféléket észleltek stb...nõ a lista,h miket nézek majd meg.😊
A telady ospray-elet ne felejtsd el attack all enemy paranccsal ellátni,mert csak így hatékony😊
Jaja,volt egy kalózbázik a közelben,amivel meghackeltettem.😊
Lehet ölök pár kalózbázist,h a xenonok közelében épüljön újjá,azt megpróbálom meghackelni õket is.😊
Family Why-ról is olvastam bbs-t,h ott a mélyûrbõl ilyen hullámféléket észleltek stb...nõ a lista,h miket nézek majd meg.😊
A "Pirate Anarchy Port" miként lett ellenségesbõl "közömbös"? Meg lett hackelve?
Na ezt most nem értem:
"Egyébként menteni mindenképpen kell újra,mert csak azután lépnek életbe az új cuccok,ha jól emlékszem..."
Minden egyes új cucc vásárlás utánra érted a mentést?
Amikor még nem volt engedélyezve nálam a script editor, és beírtam az engedélyezõ kódot, akkor valóban mentenem kellett, hogy az új cuccok elérhetõvé váljanak . Más kötelezõ mentés nálam nincs...
A mentésed egyébként máris segített. 😄 Ugyanis eddig nem ugrottak velem együtt a védelmemre/segítségemre beállított hajók, amit nem értettem, hogy miért van. Most derült ki, hogy nem volt kiadva nekik az "Auto Jump" parancs.
"Egyébként menteni mindenképpen kell újra,mert csak azután lépnek életbe az új cuccok,ha jól emlékszem..."
Minden egyes új cucc vásárlás utánra érted a mentést?
Amikor még nem volt engedélyezve nálam a script editor, és beírtam az engedélyezõ kódot, akkor valóban mentenem kellett, hogy az új cuccok elérhetõvé váljanak . Más kötelezõ mentés nálam nincs...
A mentésed egyébként máris segített. 😄 Ugyanis eddig nem ugrottak velem együtt a védelmemre/segítségemre beállított hajók, amit nem értettem, hogy miért van. Most derült ki, hogy nem volt kiadva nekik az "Auto Jump" parancs.