6542
-
tomonor #6502 akkor nem jó játékot választottál, ugyanis itt középfokú angoltudás a minimális követelmény. -
#6501 Rohadtul nem megy az angol! -
#6500 Ok! Már csak azt nem tudom hogy tudok hajót váltani! -
tomonor #6499 átnevezed a pilótádat "Thereshallbewings"-re, idézőjel nélkül. -
#6498 Helló! Nagyon kezdő vagyok! A script editort hogyan lehet bekapcsolni? -
PVadász #6497 Hang nélkül is ugyan úgy szagatt sajnos -
tomonor #6496 kodek hiba. Esetleg próbáld meg hang nélkül játszani, hogy meggyőződj róla. -
PVadász #6495 Üdv. Nekem egy olyan problémám lenne a játékkal, hogy valamiért beszaggat mikor űrcsatába keveredek pedig elvileg a maximális gépigénye is meg van.
A note bokomnak egy Intel Dual Core T3200 2.0 GHz processzorja, egy SIS M672 chipkészlet, egy SiS Mirage 3+ videóvezérlő és 2 gb memóriája van. Tudtommal ezzel gond nélkül kéne mennie. Ami gyanus egy kicsit hogy a videóvezérlő elégé gyenge de ennek a játéknak még elvileg akkor is mennie kellene és ennél jobb felontásu game-k is mennek rajta szal nem értem hogy miért szagatt be csatánál. Amúgy régebben (asztali gépnél ami azóta tönkre ment) már játszottam vele és nekem nagyon bejött. -
tomonor #6494 joy-al nem próbáltam. Billentyűzet elég. -
#6493 És ezt a részt (x2) akkor joy nélkül, csak billentyűvel lehet élvezhető minőségben használni? -
tomonor #6492 a legjobbat sikerült megtalálnod. Mármint offline kategóriában. -
#6491 Akkor meglehet megpróbálom beszerezni azt, mivel régóta keresek egy jó űrszimulátort. -
tomonor #6490 egérrel nem egészen lehet jól irányítani... tulajdonképpen billentyűzetre van optimalizálva. Az X3 Reunion és főleg az X3 Terran Conflict viszont már teljesen egérre van optimalizálva. Tulajdonképpen a TC-t billentyűzet nélkül is lehet játszani. -
#6489 Üdv, olyan kérdésem lenne, hogy a játékot lehetséges-e csak billentyűzet/egér segítségével irányítani? Mivel laptopról szeretnék vele játszani, és a leírások alapján tetszik a játék, csak nem tudom billentyűvel kontrollálható lenne-e.
Illetve, valami összegzést, vagy leírást tudnátok mutatni hozzá egy kezdő játékosnak, vagy akár a saját tapasztalatokat ötleteket is szívesen fogadnám, köszönöm előre is. -
alpha174 #6488 Amire rájöttem azóta csak annyi,h a khaak station-ök is újra termelődnek.:)
Ja és kösz az infókat Tomonor,mert így sok felesleges bóklászástól mentettél meg.:) -
alpha174 #6487 Vagyis csak ebben és az ezelőtti részben repültem körbe azt a napot,mert a legelsőben még nem volt elérhető ez a szektor,ha jól emlékszem... -
alpha174 #6486 Na minden maxon van,így itt is körberepültem Black Hole Sun napját,v miaz... és végeztem is(minden részben körberepültem,amikor kicsontoztam v valami ilyesmi).:) -
alpha174 #6485 Kereskedelmi rangból megvan az x-treme és kapásból 100%-ra ugrott(innen már nem mozdul,kipróbáltam).
Harciból is meglesz nemsokára...
De a faji repuk még mindíg növekednek,pedig a max repu megvan mindből(mindegyik 10% körül van így maxon...van,amelyik 20 körül)... -
alpha174 #6484 Na megvan a boronoknál is az elvileg legmagasabb repu(Knight of the Kingdom)...
Harci meg kereskedelmi oldalon elérem még az extreme rangot és ezzel a résszel is végeztem... -
alpha174 #6483 Gonereknél növeltem már reput script nélkül is,amikor felszereltem minden hajóm ugróhajtóművel,de csak pár százalékot lehetett így(meg persze az elején,amikor a főküldetésszálat végigjátszottam). -
alpha174 #6482 Pld.:boronoknál a kings of knight előtt Queen’s Protectorate hiányzik,így
Queen’s Knight van előtte...
A többinél is kevesebb repu van,mint az x3-ban. -
alpha174 #6481 Ezek a rangok x3 reunionosak,nem x2-re vonatkoznak...
X2-ben kevesebb faji repu van,mint x3-ban.
Igazából a százalékokra voltam kiváncsi,hogy miért és meddig lehet növelni,miután elértem a maxokat. -
tomonor #6480 külsős script útján lehet goner reput növelni, amúgy nem, mert nincsen szektoruk.
a rangokat itt megnézheted
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_X_Universe_Races#Argon -
alpha174 #6479 Kösz a válaszokat.
Akkor belenéztél a programi részébe és nincs funkciója az ufonak se a híreknek nincs alapja?
Goner max repu elérésére van valami trükk(mert itt olvastam,h állítólagos dolgokat...).
És végezetül nem tudod,h hány %-ig számlál ezeknél a repuknál(ez utóbbi csak kiváncsiságból érdekel)? -
tomonor #6478 hmmm pölö volt néhány race track aszteroida, különbözű stílusú environmentek, stb, nem lényegesek -
alpha174 #6477 Miket akartak még berakni a játékba pld?
x2-ről van szó egyébként? -
alpha174 #6476 Végülis pitiáner az egész,mert nem tölt meg egy cd-t sem,ha jól emlékszem...
Torrentről is le lehet tölteni simán,bár nem kívánom,h ilyenekkel gyötörd magad.:) -
tomonor #6475 nem kell, megvan valahol, csak elkeveredett a CD. Ufó bázis ugyan nincs a fájlok között, viszont van rohedli befejezetlen dolog amiket végül nem raktak be a játékba. -
alpha174 #6474 Hát elküldeném neten is,csak kicsit macerás lenne...
Itt olvasgatok ufo bázisos cikkeket a hivatalos honlapon,de ahogy elnézem azok is kacsák lehetnek...bár ezért is tetszik az x-univerzum,mert van benne jópár rejtély(mégha a 4/5-e kacsa is). -
tomonor #6473 bele tudnék, persze, ha meglenne a játék -
alpha174 #6472 Nem tudnád megnézni,h mit is akarhatott x-tensionban az ufo(úgy értem,h modder vagy meg minden,szóval talán bele tudnál nézni a programozási részébe is...)?:) -
alpha174 #6471 Értem,szóval itt már semmi más lényege sincs az ufo-nak...
Igen kaptam küldetést az ufo-tól az előző részben 2x is,de mivel krix-kraxban írta ki,ezért fogalmam sem volt,h mit akart és egy idő elteltével kiírta,h nem sikerült a küldetés,szóval fogalmam nincs,h mit kellett volna ott csinálni... -
tomonor #6470 először is, amit a BBS-ben olvasol történeteket, azok fikcionálisak, tulajdonképpen még az X2 bétájában a bétatesztereknek volt kihírdetve eféle pályázat, hogy küldjenek be ilyen történeteket amelyet a BBS-re lehetne írni, és ha tetszik a fejlesztőknek, akkor bekerül a játékba. Ugyanígy jöttek létre a sector description-ök (rendszer leírások) ugyanis ha megnézed, X-tensionban még más dolgokat írnak egy-egy rendszerhez (+ az újak ugyebár) Ám pl Akeela's Beacon egy fórumozó ötlete volt teljes egészében.
Ha az X tensionban valóban adtak az ufók küldetést, akkor azt a feature-t az X2-ben már törölték. Egyik egosoftos programozó azt írta, hogy 2 dolog miatt hagyják bent ezeket: egyik, mert ha követed akkor gyorsan fel lehet fedezni az univerzum egy-egy részeit, másik pedig, hogy ne merüljön ki a játék "Think" brandje. -
alpha174 #6469 Ja tényleg és a Gonereknél...
Goner Preacher 10% -
alpha174 #6468 Ezek a rangok/repuk és a %-ok jelenleg...
Pan-Galactic Tycoon 48%
Supreme Veteran 38%
Argon Hero of the Federation 9%
Boron Kings Knight 96%
Split Honoured Strong Arm of Ronkar 9%
Parandid Honour Guard of Xaar 0%
Teladi Company Director 2%
Tehát látható,hogy számol a max rang elérése után is(egyenlőere boront kivéve,mert az az egy nem max),ezért érdekel,h csak egy dbig számolhat vagy van egy végső rapu is mindnél?:D -
alpha174 #6467 Az is érdekelne,h meddig számolja a %-ot max rangon,mert már 9%on áll az argon és a split is max repun....
99%ig elmenne és ott megáll?
Meg tudná valaki nézni a programban(aki tapasztalt ilyen programozásban v valami...)?:) -
alpha174 #6466 Nem foglalkoztatna az ufós cucc,ha nem saját magam tapasztalom az előző részben(x-tension),hogy küldetést ad...
Épp ezért érdekel,h itt is így van-e.
De nem csak ez,hanwem pld az elveszett nemesis m6,ami Duke1s Domain déli részén tünt el v ott van a Family Why-os balhé azzal az m2-es hajóval...
Gonerekkel minddel beszéltél v megnézted valahogy,h semmi sincs?
A roncsokat megnéztem,azokkal valóban nem lehet kezdeni semmit(hacsak nem extreme kereskedelmi v harci rang kell nekik...). -
tomonor #6465 modder vagyok, és hidd el, nem lesz ott semmi. Az ufók egyszerű üres npc-k, akik fikcionálisan egy goner jumpdrive prototípust tesztelnek, amúgy olyan üresek lelkileg, mint egy spacefly. -
alpha174 #6464 Hát ja...
Előbb persze még utánajárok mindenféle dolgoknak(pld goner repu maxra növelése v az ufós cucc és egyéb bbs-ekben lévő érdekességnek),h van-e azoknak alapja...
Eddig sorban mentem kezdve a legelsől(frontier és x tension),de ez lesz az utolsó egy dbig,mert sok időt eltöltöttem vele...
Azért ha valaki rájött valami érdekességre ebben a részben írjon... -
tomonor #6463 hamarosan elkezdheted az x3tc-t...