6542
-
kobra223 #6062 hello valaki tudja miért fagy a játék? pedig gamestar-os változat van meg pls! -
kobra223 #6061 segítséget szeretnék kérni hogyan lehet kereskedő hálózatot beinditani?
tud valaki végigjátszást honnan lehet szedni? előre is köszi.
király a játék -
kobra223 #6060 hello kingalex dokkolj be a hajógyárba megjelenik kereskedő ablak ott megjelenik zöldben a saját hajód és fehérben a meg vásárólható hajók és egyéb
cuccok
-
KngAlex #6059 Hi. Nekem is lenne néhány kérdésem hozzád:
Ha leszedek egy kalóz hajót akkor hogyan tudom a rakományát összeszedni?
Ha véletlenül nem lövöm szét akkor hogyan tudom elfoglalni, ha megadja magát?
Hogyan tudom lecserélni a hajómat? /a régit eladni jó pénzért és venni újat?/ -
kobra223 #6058 sWbFII köszi szépen a segítséget mindenkinek jóestét
-
lammaer #6057 Szerintem azért olyan hűdenagyonsok szöveg nincs benne, ez a játék nem arról szól. Inkább az lehet az ok, hogy az ilyen játékokkal játszók tudnak valamilyen nyelven illetve az, hogy egy szótárral is könnyen elboldogul bárki, hiszen a szövegek nagy része mindössze 2-3 szavas parancs vagy rövid tőmondat. -
#6056 Szerintem annyi mennyiségű szöveg van benne, hogy nem volt képes eddig lefordítani senki... -
Ace McCloud #6055 Szevasztok !
Már játszom vele egy ideje, de két nappal ezelőtt vettem meg én is a Gamestar újságot kizárólag csak az x2 miatt.
Szeretném a segítségeteket kérni abban hogy magyarítható legyen a játék.
Én sajnos nem találtam, de ti lehet hogy meglelitek azt a fileját amelyikben a szövegek vannak eltárolva, és ha szükséges a szerkesztéséhez egy program, akkor annak a címét is.
Ugyan angolul is nagyon jó a játék, de gondolom ti is szívessen játszanátok magyar szöveggel, nem is beszélve arról hogy mekkora rajongótábora alakulna ki, és szerintem ez az oldal is nagyon megélénkülne. Előreis köszi a segítséget !
Jó játékot mindenkinek !!!!
-
Bhalage #6054 IGY VAN EN IS MA VETTEM MEG JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! : ) (bocs a capsert)
sajna holnap vennem kell egy joyt is hogy maximalisan kielvezhessem :) -
lammaer #6053 Most nézem már megirták előttem... -
lammaer #6052 Ha jól láttam az újságosnál, az egyik nagy magyar játékmagazinhoz (nem akarok hülyeséget irni, ezértnem mondom hogy Gamestar vagy mi :) ) most adják teljes játékként.... -
#6051 SWbFII: Nincs magyarítás a játékhoz.
kobra23: Abban a rendszerben ahol van Shipyard, köröz az ürben TL-s szállító hajó (Argon Mammoth, Boron Orca, stb...) ezekkel kell beszélni (C) és szerződtetni. Minden rendszer ugráskor 1500-3000 credit körüli árat kér. Megmondod neki hogy dock-oljon be a Shipyard-ra, majd te is leszálsz, s most már megtudod venni az állomást. Ezután megmondod a TL hajónak, hogy kövessen, s elmész a kivánt helyre, majd megmondod a TL-nek hogy tegye ki a gyárat a megadott helyre. (Nagyvonalakban ennyi)
Természetesen ha van rá pénzed vehetsz magadnak egy TL szállítót potom 65 Milla körüli áron.
Ajánlott oldalak:
Amaro X3 oldala
Egosoft Forum
Saját X témás oldalam egypár régi, de müködő scriptel, térképpel -
kobra223 #6050 hello tudja valaki hogyan lehet vásárólni bányát vagy hajó gyárat?
-
#6049 Nem tud valaki magyarítást a játékhoz?Néha banyolutabb kiderítenem egy küldetést,mint teljesítenem! -
Bhalage #6048 ohh koszi a fast replyt : ) -
#6047 A következő havi gamestarhoz ezt a játékot fogják adni. -
Bhalage #6046 sziasztok,
van vkinek otlete hogy honnan tudnam megszerezni ezt a gamet?
a keszitoktol (egosoft) mar nem lehet megvenni a csodalatos amazon meg nem szallit magyarorszagra, mon meg tudtommal nem lehet kapni.
ilyen torrentize megoldas kilove mer azt ruhellem, letolteni gondolom sehonnan sem lehet :) :)
mintha multkor vki mondta volna hogy egy gamestar melleklet volt vagy lesz ez igaz v kacsa?
thx -
Kaziking #6045 azt nem tom mert már mindenki az x3-al jáccik. ahhoz van -
#6044 Üdv nektek! Újra feltettem egy kicsit az X2-t. Mivel egy éve nem figyelem a témát, és most nincs kedvem többezer hszt végigolvasni, azért megkérdem: van-e már valami script vagy egyéb trükk a ronda és értelmetlen, géplassító "felhők" eltávolítására? -
#6043 Nem lehet leszedni (legalábbis nem itt...), és nem lehet leszállni a bolygókra. Fontos kérdések, mit ne mondjak... -
Crazy Mate #6042 Le lehet szállni a bolygókra? -
Crazy Mate #6041 Honnan lehet leszedni? -
Deajka #6040 Hello! Emberek van ebbe motor hang? Már úgy értem, pl afterburnernek kell hangnak lennie? -
#6039 Nem mindenhol, csak ott ahol számít -
#6038 Túlképp Az X multiplayerben csak nem 8-10 játékossal hanem másik 100K-val:D -
#6037 Valen bazzeg! Te minden univerzumban ott vagy?? HAHA -
#6036 Háát skacok, Én nagy rajongója voltam az X sorozatnak, amíg nem találkoztam az EVE-Online-nal! Jelenleg épp most zúzom be az X cdimet! :D Aki nem sajnálja az anyagi áldozatot, annak kötelező darab! -
#6035 de javaslom hogy elötte:
ITT NÉZZ KÖRBE -
MrTressy #6034 teljesen fölöslege crackelni fönt van az egosoft oldalán az safedisk eltávolitó progi...itt -
#6033 gfamecopyworldön fennt van majdnem minden patchez való tört exe is... símán mennie kell a clone-os verziónak is a töréssel... -
Install Notes:
~~~~~~~~~~~~~~
1) Unrar with WinRAR.
2) Burn the .bin and .cue with Nero Burning Rom.
3) Install the game.
4) Overwrite the game .exe with the one from the \DEViANCE dir on CD1.
5) And then play :)
Elméletileg itt kell benne lennie (elméletileg) -
kissbela #6031 üdv.
Tud valaki egy serial lelőhelyet (esetleg serial-t magat) clonecd-s változathosz?
Megköszönném.
[email protected] -
#6030 Hát, ma van az utolsó napon a munkahelyen ebben az évben, ezért szeretnék mindenkinek nagyon boldog karácsonyt, meg újévet kívánni! Vigyázzatok magatokra, a májatokat szilveszterkor nem kímélni, aztán találkozunk a jövő évben, ha minden igaz. Na csokoládé! :) -
#6029 olvass vissza :)
vagy
http://x3reunion.fw.hu/ -
DreddHUN #6028 bárki aki tud -
#6027 de ki? -
DreddHUN #6026 Császtok!
Tudtok küldeni egy linket ahol részletesen leírja hogy lehet rendesen kereskedni meg egy végigjátszás is lenne ott magyarul előre is kössz. -
#6025 Oks... -
#6024 Szerintem a modemes, ill. a lassabb nettel rendelkezők nem örülnek az ilyen szép, nagy képeknek... Csak gondoltam szólok. Nálam 640x480-ban alap grafikával is néha szaggat a game. Na mindegy. -