X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pénzem sajnos csak november elején lesz, de ha minden jól megy akko rnovember közepén már jácchatok is.
Hehe. Most lehet, hogy egy kicsit naív voltam?
Két féle rendelési elehetõség (fizetési alternatíva
1. Confirm and pay with crdditcard,
2. Pay manually by transferring money. (Prepayment, ONLY IN EU).
Ez az átutalásos dolog érdekelne, mert nékem nincs domború kártyám. szerintetek megéri csinálni egy euró számlát, és onnan átutalni? (gondolom ezt jelenti a II. pont.)
Ja, állítólag németországon kívülre légipostával küldik. csomagolással együtt, 44.95 Euró.
PLEASE HELP! nem szeretnék lekésni arról a jó kis novelláskötetrõl.
BAMMEG ELKÉSEK!!!
Azért eltelt egy jó néhány hónap, remélem fejlõdtünk azóta... 😊
Az egosofton azt irják hogy hamarossan elõ lehet rendelni a x3:reuniont.
:-)
Egy-két problémám adódott, csak nekem a hanggal van a gond. Az effekteken kívül semmilyen hangot nem játszik le a játék, ha valaki tudna adni egy jó tippet, hogy mitõl azt megköszönném..
A másik dolog az pedig az intró amit nem hajlandó lejátszani, de ha tovább léptetem és a menübõl indítom el akkor lejátsza, de ezt is hangok nélkül (kivéve a zaj)..
Várom az ötleteket.. 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Lehet, hogy láma vagyok, de csak a legújabbat találom. Véletlenül nem tudsz nekem valami linket dobni? Azt megköszönném! <#integet2>#integet2>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Sziasztok X2-esek!
Lenne egy kis problémám! Szóval lecseréltem a videókártyámat. Eddig Nvidia, meg MSI, meg minden, most meg vettem egy ATI Sapphire 9600XT 128MB-os kártyát. Feltetlepítem a gammát, aztán 1.2-es patch, rá meg az 1.4-es patch. A játék behozza az elsô menüt, ahol beállítom,hogy minden alap legyen. 640x480-as felbontás, semmi extra grafika. Aztán nyomom, hogy play. Bejön az EGOSOFT logó, aztán kakukk, dob az asztalra. Szerintetek mi lehet a probléma? Feltettem úgy is, hogy 1.2, aztán 1.3, és végül az 1.4-es crackelt patch, de semmi. Patch nélkül nem próbáltam, de az csak a legvégsô megoldás lesz majd. Mi lehet a baj? Szerezzek új drivert a vidikártyához? De elég új az, amit adtak hozzá. Ja, fontos: nincs húzva sem a gépem, sem a videókártyám, minden teljesen alap beállításokkal m?ködik. Nagyon szeretnék már végre újra játszani, és írtani a Xenonokat, meg a Khaakokat! Naon hiányzik... <#wow3>#wow3>
Kérlek titeket, aki tud, az írjon nekem ide valami javaslatot, ötletet, hogy mi lehet a hiba, mivel tudnám megjavítania a dolgot. Nagyon kellene...
Elôre is köszönöm a segítséget! <#wave>#wave>
http://elite.at.tut.by/sc.html
egy bolygo (vagy valami ratyi csillag) körül egy gyürû (mi lehet??), valamilyen épitmény, és valaki (valami) támadja a bolygót.
Mostantól minden nap, egészen a x3 megjelenéséig, egy új Scree shot kerül fel az egosoft "képgalériájába".
Nem túl nagy válltozás, én egy demonak jobban örülnék, dehát ez van.
Az a gáz, hogy szar lett az engine és teljesen mindegy, hogy milyen géped volt/van.
Nálam viszonyslag jól futott...egy darabig.De már nem játszom vele hónapok óta.
Majd az újjal.
Itt mi normális hangon beszélünk egymással.
Mivel ugyse adnak ki semmit az x2-höz, gondoltam kicsit feldobom a játékot, hogy felállítok egy bazi nagy flottát, és legyûrök mindenkit. De ha kicsit több hajó van egy szektorban marhára lelassul az egész. Szinte diafilm. Az a baj, hogy egy új videjókártya se segítene sokat. Az x-tensionban ilyenre ne emléxem.
Ja, esetleg kedvezmény a listatagoknak.
Na jó abbahagyom. <#vigyor2>#vigyor2>
Technofil-e Bt.
Szerintem is kamu, de nem hiszem.A téli játékdömpingre sokak megjelentetnek sokmindent, így ez alól az Egosoft sem lesz kivétel.Karácsony elõtt minden sza*t eladnak, tudjátok.
A másik, az igaz, hogy általában az emberek nyáron mennek nyaralni, aztán õsszel jön a visszatérés a munkahelyre, de ezt sem tudhatjuk pontosan.
Majd elválik, szokták mondani...
A trailer nem rossz, én is kíváncsi leszek a videókártyára ami elbírja, de PC-n megszokhattuk már, hogy mindig valami cutscene-bõl avagy renderelt dologból lopnak ki egy-egy részletet, hogy ámuljon a jónép.
Azért remélem nem kell majd egy újabb mega-giga Geforce 9 vagy 10 vagy 20 hozzá...
Más.Elõrendelésrõl még szó sincs, tehát semmilyen alapon sem tudnám megkérdezni, mikor érkezik szerény hajlékomba.Bár kétszer is meggondolom az online rendelést, ismervén az X2-es történetet 😊
Most csak annyit tudunk tenni, hogy várunk és nyaralunk kedves barátaim.
Ehhez kívánok mindenkinek kellemes nyaralást és jó pihenést!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hüppp Hüppp
A story állítólag sokkal hosszabb lesz, az ígéretek szerint nagyon rágyúrtak.
Grafikailag tuti nem lesz panasz......de vajon milyen VGan fog ilyen szépen menni, és persze milyen lesz a story? <#confused>#confused>
Amelyik hajó szétrobbant,az egy M6-os Argon Centaur volt, nem? Szegény, a kedvencem a második részben... 😄D
Véletlen akadtam rá.