6542
  • hork
    Raw dao-val kell írni, ennek semmi köze a zenéhez, a 'raw disk at once' rövidítése, ezzel lehet csak a gyárihoz hasonlító lemezeket kreálni. Amúgy a cyclone-féle nálam nem ment pl., csak az obit verzió.
  • BaLeeX
    Pár kérdés, légyszi válaszoljatok, olvasgatok vissza de ~1000 üzenet van ami a játékkal foglalkozik, az első 100-al végeztem de abban nem találtam választ.

Ott tartok, hogy megkaptam a transportert és mindkettő géppel egy equipment dockban vagyok.
    Kérdések:
    - Hogyan tudok átszállni a transporterbe? Ha kiszállok a repülőből és odarepülök a dokkban akkor nem enged be, csak ha visszaszállok a discovererbe abba visszaenged.
    - Trade opció a bázison. Van olyan, hogy cargo bay extension meg engine tuning. Na ezek mellett nem upgrade opció van, hanem mennyiségre lehet venni. Itt amennyit veszek annyival növeli a motor teljesítményét vagy a raktér méretét?
    Most hirtelen csak ennyi, többire találtam választ.
  • Pöty
    Na megpróbálom még1x

• K.András
    A vicc az egészben hogy mig laptopon azt irja hogy tul kell irni a 800 megás cd-t addig az asztali gépen még a 700 megás cd-nél sem irja ezt!!!
  • K.András
    Nem értem,már probáltam irni a laptopon lévö iroval és azzal sem megy!!!5 lemez ment már rá az egészre visszaolvastam ez egész topicot és semmi!!!Hát mi a faszom az a rao dao meg ilyenek hát mit keres ott egy játék cd- kiirásánál???
  • K.András
    Nem érted,dao sao vagy minek kell ott lennie???Mert nekem alapbol a raw dao-t teszi...csak ezeknek zenénél kéne ott lennie nem???
  • Valen
    Ird ki RW-re, aztán vagz működik vagy nem, ha műlödik, akkor jó, hanem, akkor proba másképpen :)
  • K.András
    Jajj hát ugy csinálom,arrol van szo hogy 652 megát akar kiirni mintha zenei cd-t csinálnék!!!
  • Valen
    Mellesleg nincs vége a játéknak miután kinyírod, csak már kevesebba cél, amit el kell érni :(
  • Valen
    Kicsit olvass vissza a topicban (3-5 oldal)ott Titan leírja hogy kell működőt írni (nekem is ő írta ki :))
  • K.András
    Gyerekek hát nem értem,irnám ki a cyclonos verziot és nem jo(Alcohol120_retail_1_4_7_1005)!Berakom alkoholba és ezt irja:
    Type: Media Descriptor Image file
    Path: G:\X2.The.Threat.CD1.Clone-Cyclone\bin\
    Name: cyc-x2.mds
    cyc-x2.mdf
    Size: 792.57 MB
    Session: 1
    Track: 1
    Session 01:
    Track 01: Mode 1, Length: 334455(653.2 MB), Address: 000000

Na de miért 653 megát akar kiirni amikor 792 megárol van szo???
  • Pöty
  • Pöty
    Ok, a loadscr könyvtárban vannak a képek. Ez volt eddig a gebasz. A printscreennel is csinál képet.
  • MrTressy
    f9 a screenshoot
  • Pöty
    Na megtaláltam. Aszongya hogy:

A térképet nézve (sima zoom) Az északi kapu zöld vonalától balra a 3. függőleges vonal pontosan a térkép legtetején. Épp nem látzik már rajta. Egy del gombos zoom out-tal már látható. Egy 5-ös yield-ű ore aszteroidára scanneltem rá. Nemtudok screenshot-ot csinálni. Ha megmondjátok hogy kell belinkelem a képet!
  • K.András
    Na már állok is neki kiirni!
  • MrTressy
    Nekem megy mert megvan a cyclone féle változtat kiirva.De ha neked nincsen akkor megkell várni a törést.Ellenben nem ir 1.2 öt induláskor de mikor mentesz már eltünik az 1.1 es felirat és 1 csillag kerül a helyére
  • K.András
    Kell sajnos :(
  • K.András
    Vagy kell crack???
  • K.András
    Kiprobáltad megy is?
  • K.András
  • MrTressy
    1.2 es official patch.Mega thx dear rassan barátainknak
  • K.András
    Apám keresem ám össze-vissza mindenhol és nem találom azt az 1.2-s patch-t.Pedig reméltem, valaki akinek megvan eredeti már feldobta valahova de mégsem :).
  • K.András
    Mind1 már tulvagy rajta :)))
  • Pöty
    Hát el kellett menekülnöm mert összes kalóz meg 3 cluster rámjött. Hirtelen beugrotak ezek a rohadt Khaakok. Mindjárt visszanézek...

Pratebase nem aszteroidában van hanem szabadon két lézertorony őrizetében.
  • K.András
    De nem fejezi be a játékot ugye???Engem a történet megmondom öszintén nem fogott meg idáig(a legrosszabb regényekhez tudnám hasonlitani),nekem nem az a játék...Elsö célom az egymilliárd,aztán majd találok más célt magamnak, nem kell ide történet de persze azért befejezem:)))
  • K.András
    Miért kavartam volna be?Nálam nem volt pirat base csak az aszteroidában!!!Ergo azt kellett szétlönöm!
  • Pöty
    ok, nem kell kiabálni... kicsit bekavartuk a dolgot K. Andrással... illetve ő kevert be!
  • Pöty
    Na ez már más, min'gyá lecsipem azt is! Ugyis a büdös kalózok egyfolytában a bányáimat gyilkolták!

hudeképbevagyunk......
  • Valen
    Ja mégvalami, kinyirtam a Khaak anyahajót, s most mindárt vége (RÖVID VOLT)

Pötty: NEM A PIRAT BASE-t KELL KINYÍRNI, HANEM AZ ASZTEROIDÁT, MIUTÁN MEGTALÁLTAD.
  • Pöty
    Lezuztam a bázist nem történt semmi. Egyenlőre... Nem mondanám hogy aszteroidában volt benne. Ez teljesen fent van (északon) már nem látszik a kizoomolt térképen sem és két lézertorony őrzi.
  • Valen
    Bazdmeg Pötty.

Ore Belt-be bemész az északi kapun, rögtön elindulsz lefele kb 1-1,5 km-t (nem dére be a térkép felé, hanem a kapu vonalával megfelelően le), utánna visszafordulsz az északi kapu felé és lesz ott vagy 10 aszteroida, na azokat kell szkennelni (a sok nagy között van pár kisebb is, és az egyik kisebb az), ha megvan, beszélsz a Colossusal, és utána szétlövöd a sziklát. miután szétlötted, felveszed a 3 db unknown objektet. Ennyi. Azsteroida számot ne kérdezz, mert azt nem tudok mondani.
  • K.András
    Ha azt egy aszteroidában találtad akkor bizony azt kell legyilkolni :)))
    Nemrég igy jártam én is ,nem vártam meg a szöveget(gondoltam massage logban benne lesz mit kell)és kerestem egy khaak bázist miközben nem is azt kellett keresnem,mondjuk egy napja akkor már nem aludtam :)
  • Pöty
    BAZZEG!!! Azt megtaláltam már mikor betettem a lában először az Ore-beltbe. Azt kell szétlőni? Nem valami Khaak szart?
  • K.András
    Persze jo 20 km-röl is,várjál mert most hirtelen magakasztottál,ott asszem pirat base-t kell megtalálni de akkor viszont megtaláltad már :) egy aszteroidában van???A massage log-ba nincsen uj feladat,nem volt anim???Nekem nem volt ore belt-ben pirat base amig nem találtam meg :)))
  • Pöty
    Pirate base felé?

Elég ha 20km-ről scannelem vagy közel kell repülni?

Ja és gratulálok hogy neked meg van! :)
  • Pöty
    Gamecopys 1.1-ből az a jó amiben .exe és egy .bin is van. Ha mindkettőt bemásolod jó lesz!
  • K.András
    Mostmár szerintem várd meg te is az 1.2-öt...
  • K.András
    A jobb felsö részen keresd, aszteroida számot hiába mondanánk az alapján nem találnád meg, mivel nincsen nálad bejelölve igy száma sincs addig,ugy csináld hogy azon a részen kezd el az összes aszteroidát scannelni ha megtaláltad bejátszik egy videot.Nincs ott olyan sok aszterodia max tiz perc alatt megvan.Mondanám kb-ra hogy hol van de szét kellett löni, szal az már nekünk nincsen ott...
  • Pöty
    Nem találom. Ez elég relatív hogy milyen messziről nézve két nagy között egy kicsi. Csak clusterek jönnek be néha arról selytem hogy jó fele lehetek. Inkább úgy mondd meg hogy a kinagyított (kizoomolt) térkép melyik részén. Esetleg aszteroidaszám?