X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg valaki, nagyjából lefórdítaná, mert szerintem velem egyetemben sokan vannak, akik nem nagyon beszélnek angolúl...
Improved multi monitor support: Graphic cards with more than one monitor connected can open special resolutions which are two or three screens wide. These modes now show all menus on one monitor and allow configuring a second or third monitor to be used either for a wide angle view or for minimonitors. Such modes include 1+1 (secondary screen shows a "large" minimonitor), 1+4 (secondary screen has four minimonitors), 1+1+1, 1+1+4
To get access to mulitmonitor modes you can use a dual or tripple head graphic cards or turn on the "horizontal span" in the NVidia NView tool.
Added support for EAX (activate at startup)
Re-adjusted fighting AI: Ships fighting in remote sectors
Added slider to input settings for Joystick sensitivity
Improved quality of audio streaming
Improved loading speed of new sectors
Added technical details screen about ships when buying a new ship from a yard (open with "i" or "u")
Added various tips to help unexperienced players during the plot missions
Example: Wide stretch to 3 monitors
Example: 1 plus 4 mode on two monitors
Example: 1 plus 1 plus 4 mode on three monitors
BUGFIX:
FIXED: Support for some joysticks did not work.
FIXED: Crash in sectors with a distant laser tower (E.g Ore Belt)
FIXED: Memory Leak when leaving cockpit view could cause slow down of the game and huge savegames
FIXED: Possible hang of game in sectors with more than 40 free floating ware containers
FIXED: Possible hang of game cause by NPC trading.
MINOR FIXES OR IMPROVEMENTS:
FIXED: Wrong percentage display for fight ranking in player menu.
FIXED: Command Console for Fighter Drones.
Launching from docking platform should work better when using Joystick with throttle control.
Mouse hold feature deactivated for higher rotation speeds
Improved trading scripts for NPCs
FIXED: Under certain circumstances a second ship could not be controlled in a minimonitor.
Hit counters are now correctly increased for wide area and lightning weapons
Subtitles are now synchronous with speech.
FIXED: Some few NPC powerplants did not produce energy.
Changed behaviour of fights in non active sectors (sectors where the player is not currently in)
Changed price variations for many products slightly.
Changed the default configuration of S/M/L variations of ships sold in yards.
FIXED: Infomenu for astronaut called from property menu was incorrect.
FIXED: Racecondition in rare situation when entering a sector caused corrupted sector ships.
Changed behaviour of monitor activation. Now F4 does not turn off a running command automatically. To get manual control of such a ship you will now have to press "u" to turn off the command first.
FIXED: Incorrect handling of installed upgrades when taking over a ship.
FIXED: Sometimes the sector music was played incorrectly.
Changed: Building a station is now also possible from a TL ship freight menu.
Added an additional message before ejecting from a ship and before quitting the game.
To get access to mulitmonitor modes you can use a dual or tripple head graphic cards or turn on the "horizontal span" in the NVidia NView tool.
Added support for EAX (activate at startup)
Re-adjusted fighting AI: Ships fighting in remote sectors
Added slider to input settings for Joystick sensitivity
Improved quality of audio streaming
Improved loading speed of new sectors
Added technical details screen about ships when buying a new ship from a yard (open with "i" or "u")
Added various tips to help unexperienced players during the plot missions
Example: Wide stretch to 3 monitors
Example: 1 plus 4 mode on two monitors
Example: 1 plus 1 plus 4 mode on three monitors
BUGFIX:
FIXED: Support for some joysticks did not work.
FIXED: Crash in sectors with a distant laser tower (E.g Ore Belt)
FIXED: Memory Leak when leaving cockpit view could cause slow down of the game and huge savegames
FIXED: Possible hang of game in sectors with more than 40 free floating ware containers
FIXED: Possible hang of game cause by NPC trading.
MINOR FIXES OR IMPROVEMENTS:
FIXED: Wrong percentage display for fight ranking in player menu.
FIXED: Command Console for Fighter Drones.
Launching from docking platform should work better when using Joystick with throttle control.
Mouse hold feature deactivated for higher rotation speeds
Improved trading scripts for NPCs
FIXED: Under certain circumstances a second ship could not be controlled in a minimonitor.
Hit counters are now correctly increased for wide area and lightning weapons
Subtitles are now synchronous with speech.
FIXED: Some few NPC powerplants did not produce energy.
Changed behaviour of fights in non active sectors (sectors where the player is not currently in)
Changed price variations for many products slightly.
Changed the default configuration of S/M/L variations of ships sold in yards.
FIXED: Infomenu for astronaut called from property menu was incorrect.
FIXED: Racecondition in rare situation when entering a sector caused corrupted sector ships.
Changed behaviour of monitor activation. Now F4 does not turn off a running command automatically. To get manual control of such a ship you will now have to press "u" to turn off the command first.
FIXED: Incorrect handling of installed upgrades when taking over a ship.
FIXED: Sometimes the sector music was played incorrectly.
Changed: Building a station is now also possible from a TL ship freight menu.
Added an additional message before ejecting from a ship and before quitting the game.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kijött az 1.1-es patch, DE egyenlõre csak a gyári CD-kulcsal rendelkezõ emberkék tölthetik le az egosoft honlapjáról.
Szóval most lehet malmozni, hogy legyen crackelt patch...
Amúgy a régi mentések megmaradnak, de azok elsõ betöltésénél átkonvertálja a játék azokat, így betöltésik (csak a patch feltétele utáni elsõ alkalommal) kissé tovább tart...
Szóval most lehet malmozni, hogy legyen crackelt patch...
Amúgy a régi mentések megmaradnak, de azok elsõ betöltésénél átkonvertálja a játék azokat, így betöltésik (csak a patch feltétele utáni elsõ alkalommal) kissé tovább tart...
Igen, ez még nagyon fontos!
A "Buy for best Price" paranccsal folyamatosan kellene hoznia a cuccost, feltéve ha hagytál elég creditet a Homebase-en.
Sajnos még semmi hír róla, pedig patch nélkül én se kezdek neki...
patch gyerekek van már?Kéne 

A Trade Command parancs alatt tudsz folyamatos parancsot kiadni a beszerzésre. A tapasztalatom az hogy szükség van mindkét Tradecommand software-re is. Persze tegyél le némi pénzt a homebase-re.
Kinnt az ûrben találkozol a haveroddal (Saien II a hajó neve). Dumáltok, majd lemész a bolgyóra. Ha a második lehetõséget választottad, akkor szerintem nézz körbe. A bolygóra a mozi alapján egy Mammoth visz le, javaslom próbálkozz velük. Ha meg már lennt vagy akkor a computerszobában nem kell mást csinálni mint minden oldalon lefuttatni az összehasonlítást. Nyilakkal választasz oldalt, majd enter (lehet, hogy kétszer kell enter erre már nem emlékszem).
Más: a patchrõl tud valaki valamit? Na és a 25MW-os pajzsok fellelhetõségérõl?
Más: a patchrõl tud valaki valamit? Na és a 25MW-os pajzsok fellelhetõségérõl?

What\'s your excuse?
Asszem folytatom is a játékot. Még mindig nem tudja senki, hogy Antigone Memorialban mit kell csinálni?
Még valami, pár szektorral odébb az Argon Prime-tól van Argon Wharf ahol már M és L típusú és felszereltségû transportereket és vadászgépeket is lehet kapni.Asszem talán a The Wall szektorban, majd megnézem...
Csak azért mondom, mert én is kerestem jobb hajókat és az Argon Shipyard-on nincs csak a kisebb változatok.
Még valami, pár szektorral odébb az Argon Prime-tól van Argon Wharf ahol már M és L típusú és felszereltségû transportereket és vadászgépeket is lehet kapni.Asszem talán a The Wall szektorban, majd megnézem...
Csak azért mondom, mert én is kerestem jobb hajókat és az Argon Shipyard-on nincs csak a kisebb változatok.
Megadom a válaszokat neked is és Redbug-nak is.
Ahhoz hogy a hajók venni tudjanak alapanyagot a gyáradba, elõször be kell állítani neki(k) a Home Base-t. Ennek aalapján a hajód már tudja is hogy melyik az õs "anyabázisa", azaz õ melyik állomáshoz tartozik.Ezek után már ki lehet adni nekik a vásárlás parancsot is.
Hajót meg shipyard-on és wharf-ban lehet javítani, de elég húzós....persze egy új áránál azért olcsóbb.
Ahhoz hogy a hajók venni tudjanak alapanyagot a gyáradba, elõször be kell állítani neki(k) a Home Base-t. Ennek aalapján a hajód már tudja is hogy melyik az õs "anyabázisa", azaz õ melyik állomáshoz tartozik.Ezek után már ki lehet adni nekik a vásárlás parancsot is.
Hajót meg shipyard-on és wharf-ban lehet javítani, de elég húzós....persze egy új áránál azért olcsóbb.
Hol tudok hajót javíttatni?
Kérdés: Mitõl van az, hogy a teherhajómnak nem tudok kiadni vásárlási parancsot csak eladni tudom küldeni?
Pedig tettem a Silicon Mine-ra 10000 creditet, tehát elvi akadálya nem lehetne, hogy energia celláért menjen. Ennek ellenére csak a sell parancsok mûködnek. Kijelöltem a hajó bázisának az említett bányát, és semmi. A hajó nem 100%-os, eléggé le van amortizálódva. Lehet ez az oka?
Pedig tettem a Silicon Mine-ra 10000 creditet, tehát elvi akadálya nem lehetne, hogy energia celláért menjen. Ennek ellenére csak a sell parancsok mûködnek. Kijelöltem a hajó bázisának az említett bányát, és semmi. A hajó nem 100%-os, eléggé le van amortizálódva. Lehet ez az oka?
A gyárat a szállítóba rakják, utánna szólj neki, hogy kövessen arra a helyre ahová a gyárat szeretnéd. Ha ez megvan mondd neki, hogy "Drop my freight here.". A szállítóknak a megtett ugrások száma alapján fizetsz.
What\'s your excuse?
Szerintem õ Space Station-t akar venni 😉
Fel kell bérelni egy nehéz szállítót (Mammoth, Orca, stb.). Odaküldöd a Shipyardhoz, és amint odaért vehetsz gyárat.
What\'s your excuse?
Na ja,de már nem lehet választani....meg asszem nem is volt ilyen kérdés.
Csak azt kérdezi a span mikor visszamegyek hogy találtam e valamit az antigone memorialban.De az mi vagy hol van? A szektorban semmi érdekeset nem találtam....mindegy folytatom tovább a kutatást.
Kösz.
Csak azt kérdezi a span mikor visszamegyek hogy találtam e valamit az antigone memorialban.De az mi vagy hol van? A szektorban semmi érdekeset nem találtam....mindegy folytatom tovább a kutatást.
Kösz.
Nah, újabb kérdésem volna.
Játszom a sztori részt és eljutottam Antigone Memorialba ahol rövid vaker után közli velem spanom hogy valami múzeumba kéne kotorásznom vagy mi....
Namost mit kell itt csinálni? Mert semmi érdekest nem találtam abban a szektorban, így gondoltam elmegyek megkeresni Elena Kho-t a Terracorpnál vagy Ban Danna-t az argon csatahajón.Persze egyiket sem találom, biztos most nem is fogom.Tehát mit kellene tenni? Lehet hogy le kéne szállni a bolygóra? De azt hogy lehet, mert szerintem sehogy.
Vagy egyáltalán mit kell csinálni? Várom tapasztalataitokat.
Mellesleg a President's End-et tényleg érdemes elkerülni, ahogy elõtte figyelmezetett Ban Danna.Tele van a szektor Unknown Enemy Ship-el.Rengetegen vannak! Ja és tök üres a szektor, mindent elpusztítottak benne...
Játszom a sztori részt és eljutottam Antigone Memorialba ahol rövid vaker után közli velem spanom hogy valami múzeumba kéne kotorásznom vagy mi....
Namost mit kell itt csinálni? Mert semmi érdekest nem találtam abban a szektorban, így gondoltam elmegyek megkeresni Elena Kho-t a Terracorpnál vagy Ban Danna-t az argon csatahajón.Persze egyiket sem találom, biztos most nem is fogom.Tehát mit kellene tenni? Lehet hogy le kéne szállni a bolygóra? De azt hogy lehet, mert szerintem sehogy.
Vagy egyáltalán mit kell csinálni? Várom tapasztalataitokat.
Mellesleg a President's End-et tényleg érdemes elkerülni, ahogy elõtte figyelmezetett Ban Danna.Tele van a szektor Unknown Enemy Ship-el.Rengetegen vannak! Ja és tök üres a szektor, mindent elpusztítottak benne...
Üdv!
Meg tudnátok mondani, merre kaphatóak a 25MW-os pajzsok? Egy szál 1MW-es Mercuryval rohangálok és a Khaakok egyre gyakoribb feltûnése mellett ez nem egy életbiztosítás
.
Meg tudnátok mondani, merre kaphatóak a 25MW-os pajzsok? Egy szál 1MW-es Mercuryval rohangálok és a Khaakok egyre gyakoribb feltûnése mellett ez nem egy életbiztosítás
.What\'s your excuse?
Kösz a hozzászólásokat.Úgy döntöttem hogy kiírtom a kalózokat a bányám mellõl, és sikerült is....
Azóta béke van.Most kellene mennem az Antigone Memorial-ba ha nem lennék oly' álmos.
Jó éjt mindenkinek, holnap folytatjuk.
Azóta béke van.Most kellene mennem az Antigone Memorial-ba ha nem lennék oly' álmos.
Jó éjt mindenkinek, holnap folytatjuk.

Köszi az infót, már nagyon várom a patch-et. Jelenleg nem lehet teljes odaadással nyomni a játékot, mert az emberben állandóan a lefagyás lehetõsége motoszkál. Teljesen széttördeli az élményt ez az állandó mentegetés. Remélem ha kijön a Patch belinkeli valaki ide a fórumra is.
Vasárnap vagy Hétfõ, a mérete emberi, olyan 7-8 Mbyte körüli...
Hát igen, újabb tapasztalatok.
Most lekopogom, nem fagy amióta újrakezdtem, de újabb érdekességek vannak. Amióta megvan a kics ore mine-m az egyik aszteroidán, azóta FOLYAMATOSAN támadják a szájbaba*tt kalózok. Én ugye nem csítelek, de nem is lehet normálisan megvédeni azt a szar bányát.Egyfolytában lövik és lövik és lövik, ez engem baromira idegesít mert egyrészt ilyenkor nem termel, másrészt pedig az az egykoron kellemes nõi hang ami a computerbõl jön kezd nagyon idegesíteni...
Nem övik szét teljesen, vagy nem tudják hála a nagy pajzsnak, de alighogy elhagyom a szektort, már ott is vannak.Általában 4-5 pirate jön (természetesen olyan géppel ami neked soha nem lesz)de ahogy visszamegyek a közelükbe, elmennek.Pedig csak egy kis szar 2000-es lézerem van és 3 azaz három megawattnyi pajzsom szemben az õ 30-40 ezres pajzs és 11-15 ezres lézer....
Namost a lényeg a következõ: Nem tudod megvédeni a bázisodat vagy kiírtani a kalózokat,mert ha sok pénzed is van, akkor is max egy Argon Nova S osztályú hullagyenge szart tudsz venni 850 ezerért/darab 1 azaz egy szar megawattos pajzzsal!A többirõl ne is beszéljünk, mert nekem három vagy négy Argon Discoverert (a legolcsóbb amit lehet kapni) lõttek le....tehát jöhet a csít....
Megpróbáltam Lasertowerekkel megvédeni ami szintén k*va drága,de legalább ér valamit.Annyi pénzem volt hogy vegyek kettõt majdnem 360 ezerért...ezzel nem maradt több pénzem az anyagra.
Szorri hogy hosszú vagyok. Szóval ez a két tower gyönyörûen írtotta õket....egy darabig.Szépen ráfordul a célpontra (ezt nem gondoltam volna) és lövi. De a probléma itt is az hogy nem elég egy-két darab, szerintem kéne vagy öt de az már megint mennyibe van? Mikor szedem én azt össze? Ja és a hab a tortán hogy amikor kéne akkor nem lehet kapni.
Más. Ezeket a különbözõ software-ket nem kellett volna ennyire bonyolítani.Ha nem veszed meg mindet, akkor egy szar alap parancsot nem tudsz kiadni a hajódnak.Minek ez bele? Én többször megszívtam vele, hogy nem vettem meg egy párat belõle és az a sok idõ mire átszálltam bele elrepültem,megvettem,installáltam,stb, szétveri az idegeimet.Ááhhh....hagyjuk....
Kiváncsi vagyok ki hogyan boldogul.
Most lekopogom, nem fagy amióta újrakezdtem, de újabb érdekességek vannak. Amióta megvan a kics ore mine-m az egyik aszteroidán, azóta FOLYAMATOSAN támadják a szájbaba*tt kalózok. Én ugye nem csítelek, de nem is lehet normálisan megvédeni azt a szar bányát.Egyfolytában lövik és lövik és lövik, ez engem baromira idegesít mert egyrészt ilyenkor nem termel, másrészt pedig az az egykoron kellemes nõi hang ami a computerbõl jön kezd nagyon idegesíteni...
Nem övik szét teljesen, vagy nem tudják hála a nagy pajzsnak, de alighogy elhagyom a szektort, már ott is vannak.Általában 4-5 pirate jön (természetesen olyan géppel ami neked soha nem lesz)de ahogy visszamegyek a közelükbe, elmennek.Pedig csak egy kis szar 2000-es lézerem van és 3 azaz három megawattnyi pajzsom szemben az õ 30-40 ezres pajzs és 11-15 ezres lézer....
Namost a lényeg a következõ: Nem tudod megvédeni a bázisodat vagy kiírtani a kalózokat,mert ha sok pénzed is van, akkor is max egy Argon Nova S osztályú hullagyenge szart tudsz venni 850 ezerért/darab 1 azaz egy szar megawattos pajzzsal!A többirõl ne is beszéljünk, mert nekem három vagy négy Argon Discoverert (a legolcsóbb amit lehet kapni) lõttek le....tehát jöhet a csít....
Megpróbáltam Lasertowerekkel megvédeni ami szintén k*va drága,de legalább ér valamit.Annyi pénzem volt hogy vegyek kettõt majdnem 360 ezerért...ezzel nem maradt több pénzem az anyagra.
Szorri hogy hosszú vagyok. Szóval ez a két tower gyönyörûen írtotta õket....egy darabig.Szépen ráfordul a célpontra (ezt nem gondoltam volna) és lövi. De a probléma itt is az hogy nem elég egy-két darab, szerintem kéne vagy öt de az már megint mennyibe van? Mikor szedem én azt össze? Ja és a hab a tortán hogy amikor kéne akkor nem lehet kapni.
Más. Ezeket a különbözõ software-ket nem kellett volna ennyire bonyolítani.Ha nem veszed meg mindet, akkor egy szar alap parancsot nem tudsz kiadni a hajódnak.Minek ez bele? Én többször megszívtam vele, hogy nem vettem meg egy párat belõle és az a sok idõ mire átszálltam bele elrepültem,megvettem,installáltam,stb, szétveri az idegeimet.Ááhhh....hagyjuk....
Kiváncsi vagyok ki hogyan boldogul.
Soon..ennél többet senki nem tud 😞
Kb. mikorra várható ez az áhított 1.1-es patch?
Várd meg az 1.1-es patchet. Abban elméletileg az összes joy-problémát megoldják (egyébként a Joy-ra kellett volna rákeresned, ugyanis nem csak a Logitech-el vannak gondok a játék alatt...)
Visszavonom, keverem valami mással....
de mintha láttam volna valahol... vagy mégsem... 
de mintha láttam volna valahol... vagy mégsem... 
Valaki belinkelte, ugy emléxem jövõ hétre igérik.
Nekem tetszik hogy nem lehet elérni könnyen a gazdagságot. Ez magas szavatosságot ad a játéknak. A gépemet nem húztam, így most tanácstalan vagyok. Megpróbálok egy kicsivel korábbi állást betölteni, talán az segít. A Patch- el kapcsolatban nincs infótok?
Mi van? Sehol senki? Engem is elkezdett kidobálni a progi a desktopra. Ez általános jelenség? Pedig én sûrûn mentettem és mindíg máshova. Nálatok is elõfordul ez? Van már Patch, és ha nuncs mikor lesz?
Azt hiszem egyenlõre kérdésbõl ennyi elég.
Azt hiszem egyenlõre kérdésbõl ennyi elég.
A teherhajóba nem lehet vadászt pakolni, max kísértetni tudod velük.
be lehet pakolni a kapott fightert a kapott teherhajoba? mert nekem nem megy
May the force serve you well!
nézd, ne mazé csiteltem benne hoyg iyg játszakk, pusztán a kiváûncsiság hajtott! És igy mégjobban akarom hoyg legyen sajáterömböl lovém egy iyle nlentebb irt flottára 😊 nagyon várom már a peccset, addig viszont nem játszom, de utána 😊
IBANEZ UV777 Rulez
azt lecsuknak ittas vezetesert..
Köszi az infót a jó teherhajóról. A vadászok hozzárendelésérõl sajnos még nem tudok semmit.
Már korábban visszaolvasgattam a fórumban a mentésekkel kapcsolatban. Elég sûrûn mentek én is. Megnéztem a sav file-ok méretét, mindegyik 21-26 MB között van. Ez jó?
A teherhajóm már megvan és eddig rendben is lenne, de mi történik ha a gyárhoz szeretnék több hajót is (2-3 beszerzõt ill. egy értékesítõt)? Amikor már több gyáram lesz szükségem lehet akár 30-40 teherhajóra is. Hogyan szerezhetõk ezek be? Az X BTF-ben magában a gyárban lehetett megrendelni ezeket, sõt kérhettem vadászokat is a védelemre.Nagyon egyszerûen meg volt oldva.Köszi a tippeket a shipyardról meg a wharf.....-ról. Kipróbálom.
1. kapsz egy teherhajót a harmadik küldetés után azt tudod használni. Lehet manuálisan küldözgetni vagy úgy hogy kijelölöd hozzá a home bázist (ezlegyen a gyár) és utánna autómatikusan hozhatja és viheti a nyersanyagot, persze ennek is vannak paraméterei. Így tud a gyár dolgozni meg a termelt cuccot eladni.
2. veszel teherhajót a shipyardon vagy a wharf nemtommiben, az argon prime rendszerben.
két jótanács:
ments sûrûn!
olvass vissza a fórumban! sokmindent megtudhatsz nálam okosabbaktól.
2. veszel teherhajót a shipyardon vagy a wharf nemtommiben, az argon prime rendszerben.
két jótanács:
ments sûrûn!
olvass vissza a fórumban! sokmindent megtudhatsz nálam okosabbaktól.