X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Install Notes:
~~~~~~~~~~~~~~
1) Unrar with WinRAR.
2) Burn the .bin and .cue with Nero Burning Rom.
3) Install the game.
4) Overwrite the game .exe with the one from the \DEViANCE dir on CD1.
5) And then play 😊
Elméletileg itt kell benne lennie (elméletileg)
Tud valaki egy serial lelõhelyet (esetleg serial-t magat) clonecd-s változathosz?
Megköszönném.
[email protected]
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
................
Tudtok küldeni egy linket ahol részletesen leírja hogy lehet rendesen kereskedni meg egy végigjátszás is lenne ott magyarul elõre is kössz.
................
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Remélhetõleg minden világos, thx mégegyszer!
A honlapodon már egész biztos, hogy jártam, mert a térkép megvan, meg a hajó-táblázat is, meg még jópár dolog. (Azért visszaolvastam, meg a keresõt is használtam szorgalmasan, mielõtt a szememre hányná valaki!)
Na mind1. A titok a Transzporter Device-ben rejlik 😊)
Térkép, táblázat a honlapomon (aki megtalálta az már fél sikert könyvelhet el 😊
Illetve mit jelent az S-M-L betû hajóvásárlásnál a hajó neve mögött? Pl. Argon Nova L...
Próbáltam azt is, hogy M2-vel ill. TS-el bedokkolok ugyanarra a Shipyardra, és akkor ott tudnak egymás közt árut csreélni, de nem mûködik. Elég szívás. Vagy csak én vagyok béna...
Szánjon meg valaki, legyen olyan kedves!
<#help>#help>
Az X2-rõl:
Én anno egy Gef3-al kezdtem, amíg le nem égett (szó szerint) a kártyám, aztán egy Asus V9999 256 Mb-os 6800-al nyomtam.
Picit nézz vissza ezen fórum elejére, ahol mindenki még a harveres résznél tartott, hátha találsz valamit vagy keress rá.
Látom, hogy már nagyon szorgoskodtok az X3 topicban, ezért nem írok oda, nem is oda illô a témám. Egy kicsit off. Szóval múlt héten leszedtem az X-Gold editiont, ami ugye tartalmazza a Beyond the Frontiert, és a X-Tensiont. Na, elkezdtem nyomni a Beyond the Frontiert, meg minden, nincs is vele gond, de valami nem stimmel. Vettem egy SPP gyárat, ugye az X2-ben az volt a legtutibb befektetés. Elôször meglepôdtem az árán, mert csak 7200 creditbe került, de mondom semmi gond, legalább tudok többet is venni. Na ja. A probléma az, hogy hiába termelek Energy-t, nem vesznek tôlem! Levittem az árat már 11 creditre, de semmi! Pedig direkt két farmhoz közel építettem az én kis gyáramat, hogy "segítsek" nekik a munkában, de nem akarnak hozzám bejönni, semmi pénzért sem! Ez mitôl lehet? Tegnap az utolsó egy órára levettem 6.50 credtre az árát, de úgysem jöttek. Valamit rosszul csinálok? Elég nehéz eladni az energit azzal a kis hajóval, aminek a raktere most kb 50 egységnyit tud befogadni. Szóval tudna nekem mondani valaki valami tippet? Dokkolhatok mindenhova, az nem lehet gáz, "jóban" vagyok az Argonokkal. <#confused>#confused>
Másik kérdés: megint nem megy az X2-m. Miért? Valahogy nem szereti az ATI kártyákat. 9600-om van, és nem tudom, milyen drivert tegyek fel, mert eddig mindig kilépett nem sokkal a kezdés után. Valaki meg tudná mondani, hogy milyennel játszott annak idején? Köszönet elôre is!
Dervis
Szerintem is codec pack okozza nálad ezt a gondot, a rossz hír, hogy nem lehet maradéktalanul lezúzni ezeket a géprõl, mert annyira beépülnek, mint egy rohadt vírus, csakis az új telepítés segít.
Dervis
14.May.05 X²: The Threat No Copy Protection 1.4 815 KB
This update will remove the copy protection from your X² 1.4 installation. Just extract the X2.exe into your game directory and overwrite the existing file. Make sure you have updated your game to version 1.4 first!
This update is for all language versions of X²: The Threat 1.4!
With this update you will no longer need to have the game CD in your drive to play.
Additionally this will enable users of Windows 64bit Edition to play the game, as the W64-incompatible copy protection driver is no longer required.
This download is only available to users who registered their copy of X² with us. Mirroring this download is prohibited!
Koszi !!!<#eljen>#eljen>
Az X3 az bizony SF 3.6.10.6.
Azaz Starforce.
Varhatunk az mar bizonyos.