6542
  • Valen
    Megsugom, nem csak Mobil Drillel lehet kiszedni az aszteroidából :DD

pl. lődd szét Hornet Rakétával :), én azt tettem, s utánna felveszed a 3 db valamit :)
  • K.András
    Viszont a történetre és a feladatokra föleg igy másik nekifutásra csak azt tudom mondani hogy a legszarabb amit valaha játékban láttam!!!Annyira szar hogy komolyan mondom ki kellett volna hagyni belöle ugy ahogy van!!!Melyik állat találta pl ki azt hogy azt a szar khaak bázist ore beltben mobil drill-el keljen elöször meglöni,ami persze két hajora megy rá demeter meg a split valamire,mindkettö csigalassu szállito,hát nem normális az az ember aki egy kimondottan harci feladatba belekever egy kimondott szállitohajot!!!Nem elég hogy megveszed,de kb fél év mire odaér a helyszinre, plusz még lödd meg vele azt a szart,persze mire odaérnél vele addigra szarrászednek.Lehet csirke fokozaton nem jön annyi hajo de hardon kb 25 khaak jön és esélyed nincsen megközeliteni a bázist!!!Még azt sem lehet csinálni hogy leirtom a hajokat centaural mert ha leirtom átülök demeterbe ujratermelödnek,ergo szállhatnék át megint a centaurba,persze ha kiadom hogy védjen az semmire nem jo mert nem tud megvédeni!!!Nem értem miért kell egy ilyen jo játékot az ultragagyi feladatokkal a legszarabb konzolos játékok szintjére hozni!!!NEM ÉRTEM!Alig várom hogy vége legyen a történetnek és végre ugy játszak ahogyan én akarok, én ne ugy ahogy néhány elmebeteg elképzelte!!!
  • Ninju
    Csak jól emlékeztem!
  • K.András
    Lehet aztán hogy tényleg van.
  • K.András
    Khaak M4-est biztos nem látthatál mert az nincsen,hacsak nem hiányos ez a lista amit nem hiszek(excel viewer kell hogy megnézd:
    Hajotáblázat
  • [NST]Cifu
    Khaak Interceptor (M4)
  • Ninju
    M5-t az van és úgy rémlik láttam már M4-t is. Nagyon hasonlít az M5-re!
  • Ninju
    Megvettem a Boron Ray-emet!!!
    Felszerelem aztán megyek Xenon-t írtani!!!!
  • K.András
    De M5 az van.
  • K.András
    Söt M4-sük sincsen :)))
  • K.András
    Khaakoknak nincs is TP-je,igy 500-at sem kaphatsz érte.
  • K.András
    Lasertower-ra lehet rakni egy 25mw-os pajzsot???Most nézem egy táblázatban...
  • Ninju
    Na a fejpénz a hajók osztályától függ. M5, TP: 500; M4:1000; M3:5000.
    Nekem ez a tapasztalatom.
  • K.András
    Na hát nálam egy két lövésért nem ugrott még soha a licensem,szal te vagy nagyon megsoroztad vagy psg-vel nyomulsz...
  • K.András
    #2243 itt irtam hogy a rangodtol függöen változnak az árak- szállitások,valszeg akkor ez igaz mindenre igy a police licens-re is...
  • Romeo One
    Hehe, én megpróbáltam felkészülni, és csak akkor vállaltam el a Boron csaj megmentését, mikor már összeszedtem nindent. Olyan rövid időt adott, amennyiből semmit nem lehetett kihozni...
    Gondoltam kicseszek vele, egy másik hajómmal is bedokkoltam, azon volt a whiskey, enyimén a fü. FEL SEM AJÁNLOTTA A KÜLDETÉST!!!
    Visszatöltés újabb próba, elkéstem. Namondom, erről ennyi, megyek eladom a piát. Erre meg ott a küldetés!!! Megcsináltam, belefért időben is, hálálkodtak, a minősítésem meg éppen csak nőtt, B. trusted friend 98% Kapja be a hülye narkós kis picsa!
  • BaLeeX
    Most ez hülyeség amit megfigyeltem vagy így van? Méghozzá, hogy memgcsináltam a Boron Queen megmentése küldit és Boron Queen Knight rangban vagyok náluk és ha van police licensem és leszedek egy enemy hajót akkor nálluk 5000 meg 1000 kredit körülo összeget kapok holott máshol max 500-1000-et, ez tényleg a rangtól függ?

Egy másik dolog ami meg jó nagy hülyeség. Nagy harcban vannak a Boronok az Unknown shipekkel odamegyek segíteni, véletlenül eltalálok egy Boron hajót és ugrott a police lincencem (~7000 kredit) és ha nincs szerencsém még meg is támadnak. Azért egy nagy csatában pár találatért nem hiszem, hogy ennyire kéne ugrani. Ezt javíthatták volna már.
  • Titan
    Fakk megtaláltam Mr.Tessy rakta fel a képet #707-es alatt volt, de már nincs ott....:(((
  • K.András
    A gyárak árainak köze van a fajhoz füzödö vizsonyodhoz, minél jobb a viszonyod annál olcsobban veheted meg és annál olcsobban szállitják oda!A másik dolgot nem értem pontositanád egy picit???
  • Titan
    bakker....nem elég, hogy a gyárak különböző árakon vannak a fajoknál, még ez is...pffff
    ...volt itt egy kép, még az elején, ami egy screenshot volt az egyik ipse szektoráról és volt neki a gyárak mellett egy ...hú nem vagyok benne biztos valamilyen center, olyan ikonja van, mint a trade station-nek...ez hogy? Honnan?
  • hork
    Naja a kalózok nem egy faj, hanem minden egyes bázis saját kis önálló hatóság, külön-külön lehetnek ellenségeid vagy 'barátaid'.
  • K.András
    De ha esetleg valakinek megvan az dobja már fel valahova,ha nem tudja küldje el nekem emailba és felrakom magamhoz és kiteszem...
  • K.András
    Igen van, de csak reggelt felhasználok tölthetik le..
  • Titan
    Úgy rémlik, mintha olvastam volna ilyen advanced MK3-as szoftverekről itt a fórumban...vagy csak álmodtam???
    Tényleg létezik ilyen, és hogyan lehet hozzájutni??!!
  • K.András
    Na de ez azért van mert a piratok az nem faj hanem egy "tömörülés" ahova bármikor csatlakozhatsz,nincsen viszonyod tehát ha nem igy lenne akkor egyszer támadsz meg kalozt és többet nem is állhatnál kaloznak...
  • Valen
    lehet, de ennek ellenére bárhova be tudok dokkolni (kivéve xenon), holott nem kevés pirat-ot írtottam már ki :)

Elmegyek a gyilkolás sektorából az egyik kalózbázis sektorába, s simán tudok dokkolni, ha a frendlie/foe dolgot frendlie-re állítom :)
  • K.András
    "Bár kár hogy nincs benne egy kis szerepjáték (fejlődik a karakter, számít a jó/rossz viselkedés, stb. :("

Miért ne lenne?Ott van a fajokhoz füzödö viszonyod,a különbözö rangok,ezek mind szerepjáték elemek.Szinte minden van benne RPG,RTS stbstb
  • Valen
    később csak rosszabb lesz, minél tovább halasztod, annál inkább nem akarod előről kezdeni :)
  • kisviku
    Végülis...miért ne? (kezdek felbátorodni...)
  • Valen
    előről csít nélkül, s akkor elmondhatod, hogy megszállott vagy
  • kisviku
    Háát, nem merem még újrakezdeni.Annyit szenvedtem vele, december eleje óta mással sem foglalkozok itthon,csak ezzel...
    Végre megvettem a Titánt, amit mindig akartam, már van mellé egy Albatross is, legalább 100-120 hajó, meg egy rakás gyár....és persze csít nélkül.
    Most könnybelábad a szemem, ha arra gondolok, hogy annyi alvás nélküli éjszakám ment rá, plusz rengeteg nap, volt amikor már szinte habzott a szám és véresek voltak a szemeim annyira sokat nyomtam.És most mindent előlről?
    Akkor csak csíttel....
  • Valen
    mert az alap gaméban nincs benne, csak külön scriptel lehet, mint rejtett hajót előhozni.

Egyébként nagyon állat + tök jól néz ki :)
  • Valen
    A sateliteket tedd a kapu mögé (pár száz méterre), vagy középen -+60 Km-re fel vagy le, ott nem ütik el, nem lövik ki

• Lysandus
    Az Osprey-t miért nem lehet legálisan használni???
  • kisviku
    Hát sok hasznát én nem találtam.Van egy pár ilyen advanced satellite-m, elvileg videóképet is szolgáltat.
    Illetve nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is, ámbár nekem csak akkor adott be képet, amikor egy azon szektorban voltam véle.
    Persze csak a környezetében lévő dolgokat tudaj beadni (miért is adna mást), tehát olyan mint egy biztonsági kamera.
    A Hull-ja 1000-es, a simáé asszem csak 500-as, de ez ne bátorítson téged, mert ugyanúgy elütik ezt is...
    Nekem mindig az a bajom, hogy rossz helyre rakom, és főleg ha nagy hajó (M1,M2,TL) van a szektorban, egy idő után elütik...
  • kisviku
    Hm igen... :)
    De a keresztnevem Viktor, ezért vagyok viku...
  • hork
    A Nemesisemnek többször is lemegy 50% körülire a pajzsa (najó xenon M2-k ellen lejjebb is), ebből kiindulva is gázosabb lehet, bár egy-egy khaak fürt/kalóz horda egyiknek se akadály valószínűleg. Abszolút győztesnek az Ospreyt tarják, de az 'legálisan' nem is használható sajna.
  • hork
    Hja mindegyik tápállat, az biztos.
  • Valen
    Hát nekem mindegyikből van egy, s eddig egyiknek se lőtték le a pajzsát 90% alá :)
  • Valen
    tehát az a MINIMUM, hogy kiírtom a konkurenciát