6542
-
hork #2301 Komoly küzdelemben, amikor nincs a közelben olyan, akit nem akarok bántani, akkor GPSG előre, bpsg/bhept a többi helyre. GPSG ultra-mega táp fegyver, döglenek tőle a xenon M2-esek, khaak fürtnek szétbomlani sincs ideje, csak egy nagy robbanás az egész, és még csak célozni se nagyon kell... Amúgy én is ghept/bhept-ekkel szerelem fel. -
kisviku #2300 "A hét végén elkészül az M5-ös adásvételi szerződése"- olvasom az origo-n.
Ezek szerint már árulnak is M5-ös hajókat itthon?
Ezt viccnek szántam, lehet hogy nem olyan jó... :)) -
kisviku #2299 Húú köszönöm, megnézem mik a lehetőségeim, aztán megírom a címet is. -
kisviku #2298 Korvettekbe kizárólag M5-ös hajók férnek be, tehát a legkisebbek. -
Zombye #2297 29500-ért kikalapáltam a Xenon N-t. mingyá meg is nézem hogy néz ki. így most 484-et megy. Egyébként nem tudom észrevettétek e? De a Xenonok inkább a pajzsra hajtanak. Erre akis m5 osztájó N-re megy 1x5 MW az M-re 4x5 MV az L-re nem tudom hirtelen. -
#2296 Lobster:
Ha megálsz, akkor egy idő után körberajzanak, mint a legyek v. szúnyogok, na akkor kell őket elkapni valahogy :) -
#2295 A PSG mindent írt, csak egy kicsit lassabban.
Én konfigom:
Előre: GHEPT v. GPSG
Fel: BHEPT v. BPSG
Hátra: BHEPT v. BPSG
értelem szerűen sok ellennél (XENON sektor) a PSG-k, kevés ellennél (mindenütt máshol) a HEPT-ek. -
#2294 passz, most épp instabilt játszik az XP-m, úgy hogy minden progiból kilép 2-3 perc múlva :)
M6 oszályú hajókba (Nemesis, Dragon, Centaur, Osprey, Hydra) csak az M5 osztályú hajó tud bedokkolni, ezért érdemes ezekbe a feltöltések miatt (EC) Teladi Harriert venni, mert annak nagy a raktere (104), míg a többi a fele vagy kevesebb, és mivel nem harcra kell, tökéletes behozó :)
Ezt a SpaceFly-t, én is néztem, de még nem sikerült begyűjtenem őket, de majd ha lesz új XP felrakva kb 4 óra múlva, akkor megnézem, hogy hogykell, s leírom :)
kisvuk : nekem megvan 1.1 (7 Mb) + crack (4 Mb) meg 1.2 (7 Mb)+ cracked patch (felkrekkelt patch 13 Mb)
ha adsz FTP címe, ahova feltehetem, akkor oda tudom adni, másként nem, mert 3 tűzfal mögött van a gépem, s se a DC, se a Messenger, se az ICQ, se az IRC -s file továbbítás nem működött :) -
#2293 Bazz, vettem 3 PSG-t a Nemesisre de azt nem mondtátok, hogy ez is csak a pajzsokat irtja inkább. :)
Mit szereljek felülre meg hátra? -
#2292 Azt rohadt kollektort én is megszívtam. Jól megvettem, és 3 tonna űrlegyet körbekergettem vagy 5 rendszeren, de az istennek sem tudtam elkapni őket... Ötlet? -
K.András #2291 Én megtartottam a discoverert,azzal be lehet az tuti,igaz sokat nem nyomultam nemesis-el felszereltem aztán be vele a saját szektorba AAE és legyilkolt bárkit...Most én is éppen egy ilyet szeretnék a centaur mellé ,aztán már jöhet a ray megen... -
#2290 Megvettem a Nemesyst, a shiptable szerint van 1 hangárja. Oda milyen hajó fér be max? Mert a Nova nem akar bemenni. :) -
Zombye #2289 Nekem csak sejtéseim vannak ezzel a cuccal kapcsolatban. Tudjátok, maikor csak mentek egy szektorban, és vinnyogó hangot hallotok doplerhatás szerűen, elvileg azok lennének a SpaceFlies-ek. Nem ufók az biztos, mert nincs a környékemen ufo. Egyébként a hangjából ítélve, lehetne az is. Szóval gondolom akkor kéne bekapcsolni a collectort, amikor ezt a hangot hallom. De hogy movel kell aktiválni? Ez a nagy kérdés! Egyébként marha jó bolt, egy split gyárban akár 3800 creditet is megadnak 1 darabért, a kalózbázisokon meg fix 3000 az ára. -
kisviku #2288 Hm erre én is kiváncsi lennék, hogy mivel tudom aktiválni? Vagy ez automatán megy?
Van nekem is de nem tudom mivel lehet használni és a bill. kiosztásban sem szerepel. -
kisviku #2287 Akkor most egy kis szívességet kérnék.
Tudom, hogy ezt nem szeretitek, mert miért nem olvasok vissza, stb, stb.
Én még mindig az 1.0-ás verziónál vagyok.Szeretnék kérni egy működő 1.1 és 1.2-es patchet.Vagy a linkjét.
Visszaolvastam vagy háromszor is legalább 20 oldalt, de még mindig nem tudom, hol vannak a patchek.Kérnék segítséget!
Vagy csak olyan f*sz voltam hogy nem vettem észre...
-
Zombye #2286 Engem egyszer egy Pirate Ship Ion Distruptorral kezdett el "csiklandozni" Kellőképpen meg is voltam döbbenve, de azért lenyomtam. -
Zombye #2285 Szervusztok!
Spliteknél lehet venni SpaceFileCollectort. Hogyan kell ezt a cuccot használni? Bár illegális, de szép profitot lehet vele csinálni.
-
K.András #2284 Sokat nem járok kalozbázisokon de majd megnézem...
Arra gyurok most hogy legyen megen egy ray-em, aztán megyek szétzuzok mindent :))) -
Lysandus #2283 A rabszolgákat (slaves) kalózbázisokon lehet kapni. Ha pl. felraksz valami létfenntartó rendszert, akkor a cargo bay-edbe is bepakolhatod őket. Természetesen csempészárunak számítanak... Egyébként Voltaire is azon gazdagodott meg, hogy csendestárs votl egy rabszolga-kereskedő társaságban. -
K.András #2282 ??? -
Lysandus #2281 A rabszolgák mire jók? Azon kívül, hogy vannak? Be lehet állítani a "Tamás-bátyákat" valami ültetvényre? :-))) Szóval, lehet őket alkalmazni valamire, vagy megveszik őket valahol? Vagy fel lehet szabadítani az Isaurákat? :-) -
Asmodeus84 #2280 Az Orinoco az M3-as kalózhajó, Bayamon az M4, a Mandalay az M5, a Pirate Ship a TS. -
Asmodeus84 #2279 Az előbb gyors pénzszerzés ürügyén rávetettem magam egy kalózhajóra. A meglepi akkor jött, amikor nagy rázkódások közepette a pajzsom erősen fogyni kezdett. A kis piszok Alpha PSG-vel volt felszerelve. Hál Isten fullos Novám azért kibírta, de remélem nem játszák el túl gyakran :) -
K.András #2278 Orinoco a szállito hajo nem???Bayamon van harca asszem,aztán lehet forditva... -
Asmodeus84 #2277 Ezzel nem értek egyet. A Mako nagyon sokat segít a játék elején, ha megfelelően fel van fegyverezve. Nagyon sok pénzt össze lehet vele szedni kalózhajók elfogásával. Még az Orinocotól sem kell félni, ügyes manőverezéssel a hátába kerülsz és onnan nyert ügyed van. -
#2276 jó kérdés, bár szerintem lejátsza, hiszen csak egy MP3 lehátszó van beépítve a gaméba -
K.András #2275 Ha rakok be saját zenét nem fog bekavarni,lejátsza rendesen??? -
kisviku #2274 Nekem mondjuk a Boron Dolphin nagyon bejön.
Fullra van nyomatva (jó hogy istentelenül drága volt), de a 3000-es cargo bay (a Titan-é 3500-as) az isteni!
Fegyver?Ha nem te irányítod akkor tök mindegy van-e avagy nincs...
Nekem hiába volt minden transporteremen a legnagyobb rászerelhető, olyan volt mintha ott sem lett volna. -
#2273 a Paranid LFE készüléktől fogva csak a Paranid odysseus-ommal mentem (benne egy pegasus, orinoco, nova, xenon M) és úgy nem tünt nehéznek :)
Odysseus vigyázott rám, amíg a pegasussal kidzsaltam a 3 alkatrészét :) -
kisviku #2272 Ja és csirke fokozaton is sokan jönnek.De egyébként is rád van bízva milyen hajóval ugrasz neki.
Én akkor már asszem argon Centaurral mentem neki...
De kipróbáltam volna a Titánnal is... -
kisviku #2271 Egyetértek! Én is szétlőttem az egészet, nem kell ide ilyen hogy mobile drilling, stb, szétküldeni rakétával, ennyi.
-
#2270 az a gond a boron hajókkal, hogy nem túl erős fegyverek mennek csak rá :( -
#2269 M2 - Xenon K
M1 - Xenon J
Ja azt ugye tudtátok, hogy a PAranid területeken csak 800-al lehet menni !!!!!
Törvény van rá, hogy a Pegasus-okkal (melyek 1000-el tudnak nyomulni (én is azt használom felderítésre :)) csak 800-al mehetnek, különben ejnye-bejnye lesz :) -
kisviku #2268 Igen az M2-ért meg asszem 10000 cr jár....
Én már nyírtam ki így M2-es hajót Split szektorban...Xenon J vagy K volt...franc tudja.
A lényeg, hogy nem a rangtól, hanem a hajó típusától függ az összeg. -
Romeo One #2267 Hát, ezek a Boronok tudnak hajót építeni, az biztos... -
#2266 Most látom a pegasus 1000-el tud menni. Még nem is próbáltam. Hazamegyek kipróbálom. :) -
hork #2265 Én a helyedben kiahgynám a Mako-t, és kivárnám míg összegyűlik a pénz Nova-ra. Megéri. -
Lysandus #2264 Jó hajó a Mako. Ésszel kell vele nyomulni, mert a pajzsa nem túl vastag. De már lehet vele aratni. Rácsapásos taktikát ajánlok, nekem egy ion distruptor és egy Gamma PAC van fenn. -
Romeo One #2263 Itt a hétvége, ha a nejem nem túr ki a saját gépem mellől egy pasziansz (!) kedvéért akkor hétfőre már akarok egy nagyobb hajót. Nova, vagy Mako... -
#2262 Na tegnap este SETA-ztam egyet meg Lucky Planetsben felállítottam még egy SPP-t és Fábry végére meg lett az eredménye. Jó 2-3 óra SETA után most kb. 14 millám van úgyhogy hazamegyek és megveszem az első M6 hajómat.
Nemesist ajánlottátok harcra. Nem kevés neki a 413 cargo bay? Mert pl. Novámon is fent vannak a cuccok és 100 körül EC fér csak rá ugrásokhoz ami nem túl sok.
Milyen fegyvert ajánlotok rá felülre és hátra?
Előre egy GHEPT és egy GPSG lesz aztán majd váltogatom éppen mi kell. De a többi helyre max. GIRE-t és GAC-t lehet rajni iietve HEPT-ből és PSG-ből csak bétát.
Ti hogy fegyvereztétek fel?