6542
  • kisviku
    Valen: Köszönöm, még keresem a ftp helyet, de lehet hogy lesz ahová feltöltheted a peccset.

Apropó, sikerült már valkinek egy gyárat úgy letelepítenie ahogyan elképzelte?
    Itt azt értem, hogy oda rakta a TL ahová akartad?
    Mert nekem nem nagyon.Saját TL hajóból pedig nem lehet kirakni, ha te irányítod.
    Ugyan megjelenik a "build" ikon, de semmit nem lehet.Ha kidokkolok, és parancsba adom, akkor megy.
    Namost, ugye megjelenik hogy mihez képest pozicionálja az állomást.Nekem nem egyszer volt hogy vagy 10 km-rel odébb rakta.Jó persze ezt baromi nehéz lenne 3d-s játékban megoldani, de legalább annyit lehessen állítani, hogy hova rakja le.És akkor oda is kerüljön.
    Most az hogy fejjel lefelé van....jó okés, ennyire nem vagyok igényes.De az összes AI állmás szép, rendezetten van elhelyezve.

Ha valaki esetleg tudja, hogy miért nem lehet építeni állomást ha te vezeted a TL hajót, kérem írja meg.Kiváncsi vagyok.
  • hork
    A Teladi Auto Trader az automatán kereskedik. Az utolsó szám a teladi scripteknél mindig azt állítja be, hogy logoljanak-e a naplódba.
  • Asmodeus84
    Sajnos nem működik jól, amit küldtél. Kiszúrja a game, hogy crackelt, mert ugrásonként fogy a pénzem. :(
  • Titan
    Van egy olyan pont is, hogy trader vagy mi a szösz az mit csinál??? Meg kérdez ilyen számokat....az elsö a jump, azt értem, de a második az mi???
  • hork
    Ja és ezeket nyugodtan lehet használni szerintem, mert én elég aktívan megtettem (főleg a teladikat), és nem lassult/halt be tőle semmi, pedig 1.0-s állással indultam.
  • antijedi
    és ha nincs régi savem? :)
  • hork
    A Teladi Importer az a Buy Ware for best price alternatívája, külön beállítható ugrásszámmal, valamint (állítólag) intelligensebb algoritmussal. Uez az exporter a sell-re. A FATE pedig arra jó, hogy a szállítók univerzálisan képesek ellátni a vásárlást/eladást a gyárad számára, attól függően, hogy épp mire van a legnagyobb szükség. Ezzel szállítókat lehet megspórolni, 3 hajó helyett általában elég 2.
  • Valen
    jó kérdés :)
  • Titan
    TNX!
    Müxik...
    Azok a Teladi importer...stb. azok mik???
  • Valen
    AntiJ> Onnan, hogyha elmented a gamét, akkor a régi save-ket 1.0 v. 1.1-nek írja, az újakat meg *-al jelöli

behozod a scripteditort (kintaz ürben beírod T-vel (Shift+t) hogy Thereshallbewings, ezután S -> C -> S, ezután script editor menű, ekkor kiválasztod azt a scriptet, ait futtatni akarsz, majd "r" -betüt nyomsz, utánna kiválasztod a "null"-t, ENTER, utánna megint ENTER, s utánna megadod a kívánt paramétereket.

Ha nem kér paramétereket, hanem viszsaadja a script betöltési képet, akkor lefutott a script.

van olyan, hogy nem is kell így aktiválni a scriptet, hanem a command menübe ágyazódik be.

mindig olvasd el a scripthez tartozó leírást.
  • antijedi
    ezt találtam meg énis lentebb akkor, akkor elvielg jo! ksözike! :)
    ja és a crack is 1.2, csak elirtam az elöbb :P
    amugy honnét lehet látni hogy tényleg 1.2es lett e a game? mert menni megy csak nemtom hogy sikerült e az update :)
  • Titan
    ...és hogyan tudom aktiválni a scripteket?
  • Valen
    x2scripting.com , innen vagy a TEladi tradingscript v2.2 vagy a FATE script-packet szedd le.
  • Titan
    Mondjatok légyszi valami jó kis tréding scriptet, mert alapból olyan hülye az AI!
    Linket is meg aktiválást is PLZ!!
  • MrTressy
    1.2 es official patch
  • Titan
  • Asmodeus84
    Wow, a kalózoknál mit nem lehet kapni. Biztos lopott :)).

• Zombye
    Ja, egyébként a Gonereknél is lehet "hírnevet"/rangot szerezni, + és - értelemben is, bár azt konkrétan nem tudom, hogy ez mivel lehet kiérdemelni. A negatív irány gondolom az, amikor lelövöldözöd a hajóikat, a pozitív esetleg az lehet, ha a Gonar Temple BBS-en elválalsz néhány küldetést. De ebben nem vagyok biztos.
  • Zombye
    Ja, egyébként a Gonereknél is lehet "hírnevet"/rangot szerezni, + és - értelemben is, bár azt konkrétan nem tudom, hogy ez mivel lehet kiérdemelni. A negatív irány gondolom az, amikor lelövöldözöd a hajóikat, a pozitív esetleg az lehet, ha a Gonar Temple BBS-en elválalsz néhány küldetést. De ebben nem vagyok biztos.
  • Valen
    én kerestem, mondom elmentem a pegasusommal a Cloudbase SW-ben a két bolygóig, meg körbejártam a térképet x,y,z koordináták szerint 50, 100, 150, 200, 250, 300 km ívekben :) a középpontól (jó sokáig tartott) de nem találtam
  • Ninju
    A játék kézikönyvében van szó a jumdrive-ról. Jelen pillanatban csak az aktív kapuk energiaszignáljára tudnak ráálni. A Gonnerek már dolgoznak a következő verzión, ami már bárhova tud ugrani. Ezt meg is említik a Gonner BBs-en amikor a Gonner Research stationról van szó! Ja valaki említette, hogy körbejárta a szektort és sehol sem találta. Nem is biztos, hogy létezik, de ha igen akkor folyamatos mozgásban van. A porfelhő miatt marha kicsi az esély arra, hogy megtaláld. Én szoktam néha arra cirkálni hátha összefutok vele, de nem sikerült.
  • Asmodeus84
    Valen!
    Ha adok ftp címet priviben, akkor feltöltöd nekem is az 1.2-es cracket?
  • hork
    Tedd fel nyugodtan, baromi jó script, semmi problémát nem okoz. Ezek tudnak valamit a Xai Corp.-nál
  • K.András
    Na akkor én sem teszem fel,csak gondoltam a játékban is van erre lehetöség de ha nincsen és te nem láttad müködni akkor nem fogom probálgatni az ujrakezdett játékban, nehogy megen belassuljon valami szartol :)
  • Valen
    nem is próbáltam :)
  • Valen
    nem használom, mert nekem bőven jó az, hogyha a gate-ig eljumpol, onnan már az a pár kilcsi nem távolság :)
  • K.András
    Na akkor ez még pont jol jön az m6-os hajomhoz :)))
    Nincsen vele baj, neked fent van nem kavar be??Már félek mindentöl mint a tüztöl :DDD
  • Valen
    az jó, mert tudtommal 1.2 a legújabb :)
  • antijedi
    hát én viszaolvasgatva egy kétes eredető 6megás patchet találtam meg egy 1.3as cracket hozzá...
  • Valen
    nekem megvan az 1.2 crackelt patch, de az 13 Mb-t :)
  • Valen
    K.A.>
    szedd le a Jump scriptet az x2scripting-ről, az azt tudja amit akarsz, igaz M1, M2, Tl oszt. hajók nem ugorhatnak vele a sektor bármely részébe, csak a kapuhoz .)
  • antijedi
    na a fix má megvan már csak patch kéne :P
  • antijedi
    ja csak éppen gamecopyworld be van halva még mindig, 1db mirror van de az nekem midnig aszongya kapcsoljam ki letöltésvezérlőt (nicns is fent letöltés vezérlő és ugyse jo neki...)
  • K.András
    Az vajon miért van hogy a khaak-ok akárhova ugorhatnak???Tehán ha én ugrok akkor csak a kivánt szektor valamelyik kapujába érkezhetem, ellenben ök a térkép bármely részére!!!
    Kell valami hozzá hogy én is bárhova ugorhassak a térképen vagy ez khaak kiváltság???
  • hork
    Nehezen hiszem, hogy ha GPSG-vel elkezded lőni, nem megy le a pajzsa (pár másodprecig szabad csak tartania)... Bár hamar lemerül ez a fegyver, de elég folyamatosan a tűzön terpeszkedni, még úgy is simán le kell amortizálnia a pajzsát és a hullt is!
  • BaLeeX
    www.gamecopyworld.com

Itt a crack. Az 1.2-es patch meg 100%, hogy be van linkelve pár lappal hátrébb. Állítsd be, hogy egyszerre több, mint 100 hozzászólást jelenítsen megy egy lapon és keress rá az "1.2" szóra és tuti megtalálod. Én is megtaláltam amikor kellett.
  • antijedi
    valaki pls irjon eg ylinket 1.2-es patchez meg 1.2es crack hez mert egyszerüen nem találni seholse a neten, hiv oldalon meg regizni kéne... :(
  • Valen
    én bázisokat csak Odysseussal írtottam eddig, úgyhogy ebben tanácstalan vagyok :)

K.A: Tudom, de mi be szeretnénk gyűjteni őket, hogy eladjuk :)
  • BaLeeX
    Na mostmár bevadulok. Feltápoltam kis aranyos Nemesisemet és nekimentem az Ore Beltes kalózbázisnak.
    Na, most mondjátok mit lőjjek rajt és mivel vagy tök mind1 hol lövöm de az istennek nem akar lemenni még a pajzsa sem. Először mentem PSG-kkel de mindig lemerült, mire meg feltöltődött az energiám arra megint majdnem félig volt a pajzsa és nem tudtam lelőni.
    Próbáltam HEPT-kkel is úgy áltam be, hogy a felső meg az első is lőtte a bázist de akkor sem tudtam leszedni a pajzsát. Na akkor ilyenkor mi van?
    Vagy nem mind1 az sem, hogy hol lövöm?
  • K.András
    Lehet venni is spacefly-t(nem csak collektort) nem tudom hirtelen megmondani hogy hol majd megnézed de abban 100%-ig biztos vagyok hogy lehet kapni...Szal szerintem azzal inkább irányitani lehet a sajátokat nem pedig másét befogni...