6542
-
#2501 Titan: M6-ossal is meg lehet próbálni, de abba nem fér bele az M3-as NOVA, ergo esélyed sincs odamenni a nav beacon-hoz :)) -
#2500 akkor a Station Accountot szedd is le de gyorsan :)) egy kalap szart nem ér :)) -
#2499 Gyorsan nekem egy gyorstalpalót hogyan működnek ezek a scriptek! Láttam már vagy 3. amikor visszalapoztam de most nem találom amikor kell.
A Xai Jumpdrive scriptjét meg Station accountatot tettem fel. -
#2498 M2?? pffff
Én hülye 1 m6-ossal mentem oda...:((( No, akkor odébb van még ez a küldi.... -
#2497 -n -
#2496 ezt sok csillagvadászt, mindjárt lelövöm mindent -
#2495 nem férsz oda M2-vel, csak annyi (NOVA is csak éppen :)) -
K.András #2494 Én még nem járok itt de volna egy kérdésem,miért nem M2-vel mész oda???Akkor nem játsza be az animot vagy mi? -
#2493 -azt -
#2492 Titan>
az a lényeg, hogy azt a nagy hajót elkezded lőni (érdemes egy M2-vel, megvárod míg lesz anim, utánna mondja a nav beacon-t, akkor a NOVA (FULLos)-sal odamész, anim, utána mondja hogy megint lőni kell az UNKNOWN OBJEKT-eket, amiket mutat (praktikus addig visszadokkolni az M2-be és azzal kilőni azt azokat a szarokat), majd mikor lelőtted őket, megint vissza NOVA, s anim után a nav beacon-hoz menni, ennyire egyszerű :))
-
#2491 nyehh má' megint Én vagyok...;)
Most ott tartok, hogy megszereztem a feketedobozt, és visszavittem a kiscsajnak...el kellett mennem egy szektorba ahol csatlakoztam a flottához...jó nagy nyüzsi van ott és mindig meghalok....
Elöször nekimentem egy forgó hordónak, ami az info szerint semmi lezere nincs, lövöm mint állat, de szarik rá és nem is lehet széttépni, utána vartyognak valamit valami navi beaconról, nos itt döglök meg...
Mijafakkot kell itt csinálni? Ez már a vége? -
Romeo One #2490 A nemzetközi űrállomás neve: Alfa -
K.András #2489 Akkor sorry. -
#2488 K.A. csak nem olvastad el figzelmesen, amit belinkeltél, mert ott pont azt írta, hogy a MIR ürállomást 2001 végén megsemmisítették, mert mindig közelebb került a Földhöz. És erről a TV is beszámolt 2001-ben.
Én a másik Nemzetközi űrállomásról beszélek, ami jelenleg a MIR helyét vette át, azt építik immár 5-6 éve folyamatosan, s most a Columbia katasztrófa miatt csak az oroszok vittek fel hozzá utánpótlást :)) -
Romeo One #2487 Khaak-irtás közben véletlen a disruptorral elkaptam két légiharcot vívó teladi hajót. Előszöris bevonták a Teladi vadászengedélyem. Másodszor piros lett a két hajó, és a rádióban arról pofáztak, hogy BOSZÚ, meg minden. Mondom, majd abbahagyják, nekem mennem köll. Merthogy elfogytak a khaakok. Így is tettem. Eccercsak mondja Natasha, hogy támadják az egyik gyáramat. Azt viszont elfelejtette megemlíteni, hogy a gyár mindhárom hajóját lelőtték! A logból kellet kinéznem...
A két nyomoronc volt az, persze. Odamegyek, egy Falcon, meg egy M3. Lövöm őket, először hangoskodnak, hogy történelmet csinálnak belőlem, meg ott szívóskodnak. Kicsit megforgatom a Makót, kiugrik a Falconos. Ideges lettem rá, hát szétlőttem a mentőkabint. Aztán az M3-as is kiugrott, de aztat életben hagyám. ERRE ÉN ÁLLAT? A sector map "." helyett véletlen egy sorral feljebb nyúlok. "L" betűhöz.
No commün... -
hork #2486 Khm hát ez elég relatív, igazából az X2 scriptnyelve egyszerűbb a basic-nél, szóval nem nehéz érteni hozzá. Amit én eddig írtam kínomban mert nem találtam rá más megoldást az egy 3 soros kis semmi, alig nevezhető scriptnek. Mások majd megírogatják a jobbnál jobb dolgokat úgyis -
K.András #2485 A mir-t épitik,itt van egy kis info rola ha érdekel valakit:
mirtime -
#2484 hork mintha értene a script íráshoz, legalábbis így vettem ki legutóbbi hozzászólásából :)) -
K.András #2483 Ezeket is meg tudnám csinálni,csak scripthez nem értek igy fegyvereket nem lehetne rárakni hacsak valaki nem ért a scripthez, és akkor közös munkával lehetne a játékot alakitgatni szépen lassan olyanná amilyenné mi szeretnénk. -
#2482 amit a Francia-német angol válogatott + az amcsik + az oroszok építenek immár 5-6 éve :)) -
K.András #2481 A mir az a nemzetközi ürállomás :)
De a hubble is nagyon jo ötlet! -
#2480 meg Goahud anyahajót, meg Vorlon scout-ot, meg X-winget, meg Galaxy osztályú Enterprise-t :)) -
#2479 meg a hubble-t, meg a Nemzetközi Űrállomást :)) -
K.András #2478 Egyébként azon gondolkozom hogy megcsináljam e a Mir ürállomást a játékba,csak ugy látványosságnak,vagy bázisnak(modellezni tudok meg a texturázás is megy). -
K.András #2477 Én idáig csak ott láttam ilyet,vagy lehet nem voltam elég figyelmes??? -
#2476 minden trading stationon a BBS-es vannak, nem csak a paranidoknál -
K.András #2475 Ha valakinek sérült lesz valamelyik gyára, akkor paranid prim-on trading dock-ban BBS-nél fel lehet bérelni Ebmanckabssit-et hogy javitsa meg :)))
-
K.András #2474 Hát GPSG-vel meg BPSG-vel aláirom hogy nem sok ellenfele lehet,csak a környéken ne legyen senki aki barát:))) -
hork #2473 Najó a Novával nekem is örökkévalóságig tartott, de lehetséges. Az Ion Disruptor képes levinni a pajzsát, és lenntartani - a hullt pedig ekkor már bármilyen más cuccal le lehet vinni (közben persze disruptorozni is!), csak (sok) idő kérdése :)
M6+GPSG kombóval viszont nem tart 1 percnél tovább emlékeim szerint. -
Asmodeus84 #2472 Na bakker, kétszer is elküldtem. LOL net. -
Asmodeus84 #2471 Hát ja, én is úgy lőttem szét, hogy nehezéket raktam a tűzgombra és kimentem vacsizni. Pont visszaértem a robbanásra. -
Asmodeus84 #2470 Tény. Odaálltam, rátettem egy nehezéket a tűzgombra és kimentem vacsizni. Pont visszaértem a robbanásra. :) -
hork #2469 Hát ezek elég vicces végsebességek, az űrben -
#2468 Nekem egy M6-os hajóval és GPSG-vel az elején nem tudtam kinyírni a kalóz bázist. Igaz mondták hogy türelmetlen voltam, csak folyamatosan nyomni kellett volna a gombot. Novával meg abszolút esélytelen voltam ellenók, mert negyedénél sosem ment lejjebb a pajzs.
Két M6-os hajó kellett na azokkal már szét lett lőve elég hamar. -
hork #2467 Én a küldit nem tudtam folytatni emiatt, mert a paranid trading dockot véletlenül eltaláltam psg-vel, és berágtak rám. Állítólag a bulletin boardokon van valahol egy fickó, aki némi pénzért helyrehozza a reputációd az állomással, mert kalóz öléssel nem lehet javítani, azt kipróbáltam.
Én végül írtam egy kis scriptet, aminél kiválasztom az állomást, a kívánt viszonyt, és átállítja arra. Ha kell, elküldöm mailben (ha adsz címet). -
Asmodeus84 #2466 Tegnap elfogtam egy Orinocot, gondoltam üsse kő kipróbálom a BPSG-t. Gondoltam mit nekem kalózbázis, a Nova ID+BHEPT párosával is elintéztem már egyet. A bázist még szeletelte is rendesen, bár megjegyzem nem minden lövés sebzett rajta. A kiözönlő vadászok ellen azonban harmat gyenge volt, le is szedtek a kis szemetek. Most vagy nem jó taktikát használtam, vaqy ilyen gáz lenne a BPSG? Azért merült fel bennem, mert itt írtátok többen, hogy a GPSG ilyen állat meg olyan erős, szóval ez alapján valahogy nem tudom elképzelni.
Más: történt egy apró balesetem. Priest's Pity: Kalózhajót még jump előtt sikerült megszerezni, ám a degenerált computer 3-szor nekiveztette a kapunak. Erre berágott rám a Trading Dock és a Comm. Station, és azóta pirosak. Nem tudok leszállni, és hiába vagyok Friend of Priest Duke, nem bocsájtanak meg. Tud valaki megoldást?
-
#2465 K.A. Az Odysseus azért erősebb, mert megy rá 9 GPSG + 9 BPSG, s ezzel a kombinációval egyetlen ellenfél sem akadály (kivéve Xenon J nnálam, mert lövöm mint az őrült, és nem sérül ), de mivel ez egy bug, nem foglalkozom vele :)) -
K.András #2464 Kiszámoltam minden hajo sebességét km/h-ban,akit érdekel szedje le:
Ship speed km/h -
K.András #2463 Mondjuk szerintem azt a minimális különbséget amivel a ghept erösebb azt ellensulyozza a 6 db 125 mw-s pajzs,igazábol szerintem egyikre sem lehet kimondani hogy abszolut gyöztes.Mind jo és mindel lehet eredményesen irtani :))) -
hork #2462 Viszont az odysseusra pakolhatsz ghepteket is, szal jóval táposabb.