6542
-
hork #2541 Én inkább arra vagyok kíváncsi, hány hajód marad reggelre -
#2540 NA, ma elkezdtem komolyabban nyomni az X2-őt, Asmodeus hathatós segítésével.
Kipróbáltam a "Teladi Auto-Trading Scrit 2.2c"-t, és pozitivak a tapasztalataim. Két Boron Manta és az Argon Mercury szépen csinálja magától a kereskedést, én meg közben szépen felderítgethetek a Discovery-vel, és csinálhatom a küldetéseket. Estére benthagyom SETA-n, kiváncsi vagyok hány millióm lesz reggelre :) -
K.András #2539 Hát szeretnék benne hinni de már nem megy,majd ha látom :)))
De jo is lenne!!! -
#2538 #2526-ban írják, hogy programozót keresnek, idei cikk, lehet reménykedni :)) és amíg élünk remélünk :)) -
#2537 lehet, de bízzunk, hátha mégsem felejtették el :)) -
K.András #2536 Mikor raktál be??? -
K.András #2535 Ne zavarjon hogy ez egy 99-es cikk :)))
Mondom hogy lehet temetni,2002-re kész kellett volna itt lennie és sehol nincs... -
#2534 K.A. ne vedd sértésnek, de két linket is betettem, amin idei hírek vannak, és azok alapján ha elkészül (grafikailag legyen mostani x2 szintű) ütni fog mindent (főleg a multi miatt :)) -
#2533 ITT
Én még nem temetném -
K.András #2532 "Nembaj, majd az ELITE 4, ha elkészül."
2002-re igérték most 2004-van és még info sincsen rola,szal szerintem lehet temetni ELITE 4-et... -
K.András #2531 A történet az ugy ahogy van gagyi a feladatok szintugy,grafika az szerintem oké,a játékmenet az alaptörténeten kivül oké,a hangulat az fantasztikus!Irányitással nem tudom mi baja van szerintem semmi gond nincsen vele,kurva jok az effektek,nálam 100%-san perciz az egész!Tehát egyedül a történet miatt lehetne lehuzni meg a bugyuta feladatok miatt,de hogy ennek a játéknak valaki 61%-ot adjon az több mint tudatlanság!Ha nekem kéne osztályozni és nagyon nagyon szigoru lennék, akkor kapna 85%-ot de csak a fentebb emlitett dolgok miatt és nem gyözöm hangsulyozni ha nagyon szigoru lennék(!),egyébként ez az ember soha nem játszott semmivel se elite-el se mással,komolyabb rts napok söt hetek után mutatja meg az igazi szépségét ez meg itt 10 ora játék után azt hiszi ért a játékhoz??? -
#2530 De nincs. :)
Vagy három bázis van, vagy mire célzol?
Na megnézem még1x.
Ja a gurus értékelés meg szánalmas. Meglátszik, hogy max 2-3 órát tölthetett a játékkal vagy annyit sem. Messze nem vagyok űrszimulátor őrült de ez a játék megfogott. A freelancer is nagyon bejött de ott változatlan árakkal és azzal, hogy elég hamar meg lehetett szerezni a legjobb hajót azzal elég hamar el lehetett felejteni a játékot. Nos itt szó sincs ilyenről, mert mire összekaparsz pénzt egy M2-re vagy M1-re addig megőszülsz és közben folyamatos újdonságokkal szolgál a játék. Szvsz minimum 85-95% de hogy 80 alatt az nevetséges. Ennyit a gururól...
-
#2529 keress unknown objekt-eket, 3 van belőle egymás mellett -
#2528 Na én most ott tartok, hogy szétlőttem az Ore Beltben az Unknown Base-t és szétesett két darabra meg sok pici aszteroidára. A message log meg valami olyat ír, hogy gyűjtsem be a törmeléket (derbis, vagy debris?) és vigyem vissza. De mit gyűjtsek be? Két felé esett és egyiket sem tudom kijelölni és ránézésre kb. akkorák mint a Novám sóval nem hinném, hogy beleférne. Na most mi van? -
#2527 Link itt -
#2526 OFF
Frontier Developments is a leading independent games developer, having built on the work of its founder, David Braben, and produced leading edge games since the days of Elite in the early 1980's.
We currently develop games for PlayStation2, Xbox, GameCube, Windows PC, Microsoft Windows Mobile Pocket PC and Nokia Series 60 phones.
RECRUITMENT: We are currently recruiting programmers for a major game development project. Due to continued expansion we are also seeking candidates for an internal producer / project lead role on a significant new game development.
Bocs az OFF-ért -
#2525 ,ár = már -
#2524 vagy :)))
Mellesleg, sajnos még elég távol is van az EREDETI C64-es ELIT-től :(((
Nembaj, majd az ELITE 4, ha elkészül.
Kár hogy az Elite 2-3 ,ár nem fut a gépemen :(( és RANDA mint a BŰN :)) -
Asmodeus84 #2523 Éljen végre van Centaurom! Vagy két óra SETA kellett hozzá, de megvan. Fel is avattam egy Pirate Base-n :).
A cikkíró lehet, hogy az 1.0-át tesztelte de a minősítés akkor is alacsony. A program az X-Tensionnél többet nyújt, pedig arra már azt mondták, hogy nagyon közel járt az Elitehez. A grafikai értékelést viszont abszolút nem értem, elindította ez egyáltalán a játékot?? -
#2522 PC GURU, mit várjunk tőle, már 5 éve ilyenek miatt nem veszem
Ez olyan, mint amikor at SW KOTOR-ról írt egy gyerek egy értékelést egy oldalon, úgy hogy nem is ment az első pályán túl, mert hogy nem FPS, és hogy nem ő harcol, meg stb...
Szerintem ez se játtszott vele 2 percnél tovább
Végülis ezzel csak magát nevettette ki, járatta le
Valahol sajnálom az ilyeneket, annyi szép, jó dologból maradnak ki a saját szűklátókörüségükből -
ceas #2521 Láttátok a guru értékelését? Beszarás. 61%-ot adott neki a nyúl nevezetű cikkíró. Ilyeneket írt:"húsz éve várjuk az Elite trónfosztását-az X2 reményteli vállalkozó volt erre, de elbukott", "...látványterveiben, grafikájában, 3D motorjának teljesítményében az X2 közepes minősítésre pályázhat...", "...az irányítás körülményes...", "...a játék unalmas, az első 10 órában szinte játszhatatlan...", "...néhány alvászavaros, birkatürelmű űrszimulátor-őrülten kívül aligha fog bárki is kitartani az X2 mellett..."stb,stb,stb...
Hát inkább nem mondok erre semmit, mert csak nagyon csúnyán tudnám magam kifejezni. A cikk írójának talán szét kellett volna néznie egy kicsit és megnézni, hogy valóban olyan keveseket foglalkoztat ez a játék. Csak azért írtam le mindezt, mert baromira felhúzott. Na mindegy, szerintem kategóriája koronázatlan királya az X-sorozat. -
Zombye #2520 Bázisból én csak 1-t találtam, ő volt az első áldozat, de ez nem Shipyard, hanem afféle trading Station lehet vagy mi.
A küldetésnél most kéne mennem Omikronba, megmenteni fatert.
-
#2519 egyszerű, hol tartasz a missiókban ????
Gondolom a Fight-ing rankra gondol, bár most 1'st Ace vagyok csak :)), meg Advenced Industrial (hogy miért azt nemtudom :(( ), na mind1, de szerintem a harci ranktól függ, mert nem a faji ranktól az biztos 90% fölött minden fajnál :))
-
K.András #2518 De miért nem lövöd ki a bázisaikat??? -
K.András #2517 23 rombolot meg 35 hordozot löttél már ki egy szektorban???Egymás után??Az komoly,nekem még sajnos legalább két nap mire összehozok egy Odysseus-t aztán megyen én is irtani.
-
Zombye #2516 Úgy tűnik, mintha a rombólók, a szektor észak-keleti részébőj jönének. Tényleg marha kíváncsi vagyok, mitől ilyen fene értékes ez a szektor.
Najó! Találtam egy 40-es Nvidium aszteroidát az igaz. -
Zombye #2515 Jaj még valami!
Elvileg lehet kapni BBS-en Khaak hajókról, meg fegyverekről adatokat, valami 54 ezer credit körül van. de amikor le akarom tölteni az infót nem engedi. milyen rang, vagy minősítés kell hozzá? Gondolom valami olyasmi lehet, hogy ha befogok egy Khaak Clustert, akkor nem azt mondja, hogy Unknovwn enemy ship, hanem mondjuk Khaak Cluster. -
Zombye #2514 Srácok! Mi a 9fene olyan értékes ebben a szektorban (I. Khaak sector, bár nekem nics is több). 23 rombolót, M2 meg 35 hordozót M1 lőttem már ki a fullra felhúzott perenid rombolómmal (9x BETA PSG +9 GAMMA PSG).
És csak jönnek... csak jönnek...
Hát gyártókapacitásuk az van dögivel, ez már biztos. Ilyen hamar pótolni capital shipeket azér már profizmusra utal! -
Asmodeus84 #2513 Áh köszönöm, így már működik. -
Lysandus #2512 És a president end-ben lévő roncsokat be lehet gyűjteni? Újra lehet indítani valahogy a gyárakat, vagy lehet belőlük pénzt csinálni? -
Zombye #2511 Most épp a Khaak szektorban vagyok, és találtam egy hajóroncsot.
Be lehetne azt valahogy gyűjteni? -
hork #2510 Ja bocs az akkor egy elcseszett változat volt épp, az argumenteknél le kell cserélni a "Var/Station/Carrier" -t
"Var/Station/Carrier to dock at"-re, és úgy kiválaszthatók az ellenségesek is (bár semmi logika nincs benne).
Azért elküldöm a jót is. -
Asmodeus84 #2509 hork: a script stationos része nem működik, a hajós része igen. Úgy csináltam, ahogy írtad. Amikor ki kéne választani a kívánt állomást, akkor azt írja "Select Homebase" és csak friendly gyárakat tudtam neki beadni, az ellenséges Trading Dockra hiába csapkodtam az Entert.
A hajóknál sikerült Pirate Shippet friendlybe rakni. -
Asmodeus84 #2508 Azt hiszem rájöttem, hogy lehet gyárat térben elhelyezni.
Amikor szólsz a TL-nek, hogy rakja le szépen elhelyezed a sectormapen vízszintes síkban. Ha megvan megnyomod az Insertet, ekkor a sectormap oldalnézetbe vált. Voilá, lehet magasságot állítani! -
#2507 Kösz, így fogok tenni!
Olvastam a readme-t csak annyira nem tudok angolul és én azt irtam, hogy a Goner temple-re meg az Equipment dockokra azt irja, hogy ott lehet jumpdriveot venni, mondom az nem kell az már van. :)
De akkor ezekszerint software is kell neki. -
Ninju #2506 Én meg csak egy Novat használtam. Nem is volt nagyobb hajóm! Nekem úgy is sikerült.
Kalózbázis: Egyszer sikerült leszednem 1-t egy Nova-val. Többet nem sikerült. Aztán Argon Centaur(M6) 2xGHEPT, 2xHEPT. 1x rálöttem aztán végeztem a kirepülő hajókkal. Utána beálltam a bázissal szembe. Lötten folyamatosan az első ágyukból és közben az alsó és felső turret is lötte. Max 1 percig tartott. -
#2505 ?? :)) -
#2504 és 2. x-ra -
#2503 balee:
Olvasd el a scripthez mellékelt leírást, hogy mit hova kell másolnod, mi mit csinál, hogyan működik.
beírod, ha mg nem tetted volna meg a következőt, kint a szabad űrben (karakter helyesen (Shift+t)(T)-vel): Thereshallbewings, ekkor egy hangot hallasz.
ezután (S)hip list -> (C)omputer -> (S)ript editor combóval jutsz el a script editorba.
itt a legelső pontra (Enter), utánna a listából kiválasztod a futtatni kívánt scriptet, majd (r) betüt nyomsz (NEM Entert), ekkor kiválasztod a Null-t -> (Enter), utánna megint (Enter) -> utánna ha kér paramétereket, akkor megadod neki, ha nem akkor visszatér az egyik legelső menübe.
vannak scriptek, melyek beépülnek a computer menübe (ilyen a Xai Jumpdrive is), ezeket nem kell lefuttatni a script editorban.
a Xai jumpdrive-hoz kell venned minden hajóra egy úgynevezett Xai JumpDrive Software mk1-et, amit a legtöbb ecquiptment boltban lehet kapni (Gonar Temple-ben is), majd a computer menüben a navigation menüpont alatt lesznek a plusz opciók. -
hork #2502 na én egy m6-al álltam be oda, nem is ment elsőre