251
VGA hűtés - megéri lecserélni a csárit pár Mhz többletért?
-
#67 Hol tudok venni olyan hűtőbordát, ami a kareszodon van? Nézegettem a megadott weboldalt, de nem találtam képeken kívűl mást. -
[Walaki]D`Lair #66 Eheheheh....látnátok az én GF3 Ti200-amat...:DDD
Egy centi gyári hűtés nincs rajta, minden barkács...:DD
Meg van az eredménye, 175/400@265/490....(4.4-es ramok...:((( -
Borg #65 És ott csak a GPUnak volt vége, szinkronban... azért nem raktam feljebb... -
#64 306-on má okosan röfög egy 8500-as.. -
Borg #63 Mint ahogy a kép alatt is irtam.
Amúgy amit oc.hu-n kapni, azok a gyári bordák lepkefingek ezekhez képest... Ráadásul ezeket ragasztani sem kell. -
#62 most viszont nekem lenne egy kerdesem.
szuksegem lenne 80x80x25 -os cooler master rendszerhutore de olyanra ami led -es es kek -en vilagit. e-connect -nel lehetett kapni de most elegge eltunt a listarol.
valaki mondjon nekem egy boltot ahonnan lehet RENDELNI es van hazhozszallitas. csak ne az overclock -ot mert az fel ev mire kiszallit valamit. -
#61 akarmire ra lehet tenni.
ez sima passziv rez ram hutoborda.
overclock -nal is lehet kapni.
2000-3000HUF kozott mozog. -
#60 Ez frankó...és mit kóstál 1 ilyen?
FX-re rá lehet tenni, vagy csak radeonra? -
Borg #59 Memóriát 306-ig próbáltam, azt vitte szépen, hibamentesen. 3.6ns hynix. -
#58 Mennyire tudtad húzni?
-
Borg #57 Nekem ilyen a 8500:
Sk ram hűtés, akit érdekel itt van róla minden infó, ár stb. -
#56 oks, köszi a segítséget mindenkinek! -
#54 oks -
#53 Ez biztos? -
#51 akarom mondani PRÓBA... -
#50 Tehát akkor ha májer vagyok, akár 1 full hűtőt is rátehetem, így jobban hül, tehát jobban tudom húzni, így jobb lesz a teljesítménye...
Viszont ha nem vagyok ügyes, akár meg is ölhetem a kareszt, és akkor semmi teljesítménye nem lesz...
hhhhhhmmmmmm.......
Póba cseresznye, ügyes vagyok, amúgy meg sulinetes a karesz... -
#46 Mert az overclock.hu -n annyi van, hogy zajcsökkentők... -
#45 Ja, és még azt nem tudod, hogy a Zalman és a Tt VGA hűtőivel mennyire lehet tuningolni? -
#44 hát eddig Te adtad a legtöbb hasznos infót... -
#43 Eh, a nyákokban több rétegben vannak az áramkörök, inkább nem próbálkoznék az átfúrásával. De én nem vagyok profi a hűtések terén, biztos tud itt valaki más több ill. hasznosabb infot adni. -
#42 Igazad van...és ha átfunám a kártyát...
Azzal fix hogy kampó lesz, nem? Végül is ha van olyan része ahol "tiszta" ott át lehet furni, nem?
De ez már nagyon macerás...
Mondjuk a jó öreg voodoo-n kipróbálom előbb...
Nekem mindenki azt mondta amúgy a voodoo3 -nál hogy gyári hűtővel nem lehet húzni, ehez képest a tweakerben maxig húztam és nem szemetelt, nem fagyott...
Mondjuk az a max is 200MHz volt...de a max payne simán ment... -
#41 A venti elég nagy terhelést mér a felfüggesztésekre (folyamatos centrifugális erő). Na most ez csavaros felfüggesztsénél nem probléma, de ragasztsánál már az lehet. Ettől függetlenűl még működhet, feltéve, ha a ragazstó anyag megszárad teljesen felhelyezés után. Egyébként létezik ilyen paszta is,amivel közvetlenül ráragaszthatod a bordát és megszilárdul. -
#40 Mekkora borda vált ki 1 ventit?
Szóval ez 1 kis lapka, aminbek mind2 oldala ragad, ás jó hővezető...tehát fölragasztom a gpu-ra, a másik felére meg ráteszem a bordát, ha jól veszem ki a szavaidból...
Miért nem tehetek rá olyan bordát, aminek a tetjén venti is van?
Az elröpül?
-
#39 Nem hiszem, hogy cpu coolerhez jó lenne, de egyébként utoljára az Alien Computers-ben volt ilyen. Én még nem használtam, de sokat hallottam róla, talán én is veszek. Szerintem ez elsősorban bordához alkalmazható, de talán kibírja az alacsony fordulatszámú ventiket is. -
#38 Mennyibe van 1 ilyen lap?
Van külön gpu-ra való, meg ramra való?
MEnnyire tart jól?
Mert a cumó pont fejjel lefelé lóg...
mondjuk kibírna 1 cpu coolert is?
Vagy azt rá sem lehet tenni mert csak gpu-hoz van? -
#37 Lehet kapni 2 oldalon ragadó lapot ami jó hővezető. A lényeg, hogy ez direkt hűtőbordák gpu-ra, ramra való ragasztásához lett kitalálva. -
#36 Hát ez télleg gáz...
GF4-nek hogy cseréltél coolert? Hogy nem illeszkedett?
Mivel rögzítetted? Nekem ez okozza a legnagyobb fejtörést...
-
#35 repulot akarsz belole csinalni vagy csak huteni szeretned ?
ezt azert el kene donteni :D
baja csak akkor lesz ha valamit elszursz mikozbe 'barkacsolsz'. azert figyelj oda az illesztesekre meg arra hogy meg ne sertsd a kartyat.
csak azert mert en mar kinyirtam egy 2800+ -as Barton -t azzal hogy kicsereltem rajta a cooler -t. ugyanis nehezen akart ramenni a cooler en meg toltam neki.. harom helyen le is sarkaztam :P meg sikerult egy GF Ti4200 -est is az orok vadaszmezokre juttatnom az szinten cooler csere kozben sikerult. nem volt rendes az illeszkedes, igy jobban melegedett mint ahogy kellett volna es megsult szegenyke mint a pecsenye :D
szoval sok sikert hozza :) -
#34 Nem tesz jót?
Mi baj lehet? Ha jobban hűt mint a gyári, akkor csak nem sül meg...vagy igen?
Mondjuk a ramokra tennék régi p1 hűtők bordáit, a magra 1 procihűtőt, a hátára meg 1 házventit... -
#32 És ha a grafikus magra tennék 1 procihűtőt mindenestül?
Az fix hogy frankón hűtene, nem? -
#31 Nem 2 ventire gondoltam, hanem 2 bordára...de asszem az se túl egészséges...
De nem akarok rá pénzt költeni, itthon meg akad 1-2 borda... -
#30 Vegyél ramhűtőket és jobb lesz az meg hogy két venti egymásra hááát? -
#29 Ahh, a siker íze... -
#28 íme, a kép.....(remélem most nem basztam el...) -
#27 Ez nem az én napom baszki... -
#26 -
#25 hogy a toszba lehet képet...?????? -
#24 Erre a kártyára hogy szereljek házi hűtést? [MSI FX 5600]
Mert van rajta alapból borda is, meg ventilátor is...
Ha alá tennék 1 méretes bordát, még tehetném a tetejére a régit?
Vagy 2 bordát nem lehet egymás tetejére tenni?
A memcsikre meg gondoltam párosával teszek 1-1 proci hűtőbordát...az úgy perfekt?
-
#23 Kár... -
#22 overclock -ot mar regota hasznalom de nagyon ritkan frissul a termeklista. cpu cooler -em is onnan rendeltem de sajna vga cooler meg nincsen nekik. beszeltem az eladoval telefonon es nem is nagyon lesz nekik.
Axel: a forum mar kb. 1eve keszites alatt van :)))
az csak disz..