251
VGA hűtés - megéri lecserélni a csárit pár Mhz többletért?
-
#115 Légkalapács? -
#114 Csavarhúzó? -
Borg #112 Az övé nforce2, a tied meg KT400... -
#111 Újratelepítettem mindent. (Nem csak a drivereket, de a windowst is.) A helyzet ugyanaz. A 3dmark megakad. (Mindig ugyanannál a pontnál. Lefagy, pár másodperc múlva egy pillanatra szétesik a kép, majd folytatja rendesen.)
Beszereztem egy új Titán hűtőt, de nem tudtam még feltenni, mert a leszorító bilincs nem passzol a kártyához. :(
Remélem tényleg hűtés probléma lesz, nem valami komolyabb.
-
#110 Nekem azonos konfig (nem ASUS hanem MSI alaplap) 13000-14000 pontot rak.Zárt ház 40 fokos CPU mellett! -
#109 Probléma megoldódva, legújabb leszedve...tökéletes... -
#108 a legújabb aida32? -
#105 szerintem telepíts újra mindent, de előszőr uninstall amit lehet (detonator, dx9, chipset driver, agp driver, ide driver, ...) -
#104 Korábban nem. :(
(Ha jól emlékszem, akkor régebben ugyanezzel a konfiggal 10800 pont körül adott.)
Azért ad most kevesebbet, mert megakad a 3dmark? -
#103 Szerintem nagyon kevés a pontszám. Egyébként korábban nem csinált ilyet? -
#102 Nem új a kártya.
Viszont teljesen pormentes. :)
Este kipróbáltam:
zárt háznál kb 1 óra után kezdi az akadozgatást. (3dmark2001, C&C Generals)
A 3dmark így 8700 pont körül adott.
Elég régen mértem, így nincs viszonyítási alapom.
Ez kevés?
(2200XP, Asus A7N8X-X, 512 ddr, +a kérdéses Inno3d G4Ti4200/64 mb)
-
TTomi #101 kösssssssssssssssssssz -
#100 Powerstrip-et letöltöd és huzogatod 3 mhz-el a memoriát 2-vel a magot és lefuttatod a 3d mark-t ha nem fagy le nem szemetel akko jo amin elérsz arra a pontra h szemetel a huzogatások után vagy fagy lépj vissza 3-at és ott a vége -
TTomi #99 vagy irjon ide -
TTomi #98 Köszi! Ha tud valaki más használható megoldást az legyen oly jó és dobjon egy mailt. Előre is köce! -
#97 én nem nyomtam bios cserét,nekem túl kockázatos,meg macerás. inkább powerstrip progi,és tuning ezerrel.. -
TTomi #96 Köszi! Igazán a kérdés a hogyan vagy mivel, de hogyan? Valamelyik forumban olvastam (lehet, hogy ebben) hogy ti500 biost rakott rá valaki. Nekem ez eddig rohadtul kimaradt! Kaphatok egy lépésről lépésre leírást??? -
#95 220/510ig is akár(4ns ramokkal). jók a ramon a hűtések,nekem van egy ugyanilyen kártyám. -
#94 kb 220/480-ig de proáblgass-d -
TTomi #93 Hali!
Ez egy nagyon láma kérdés lesz, de eddig nem nagyon érdekelt a téma. Most viszon nem ártana ha tudnék húzni a vga kártyán, csak fogalmam sincs, hogy hogyan kell, milyen megoldások-lehetőségek vannak. Szal a kártya egy Inno Gef3 Ti200 64MB. Hogyan lehet és meddig húzni ezt a kártyát gyári hűtéssel? A válaszokat előre is köszi -
#92 Új kártyáról van szó, vagy csak mostanában kezdte el ezt csinálni? Ha már régi, akkor érdemes megnézni, hogy a hűtőbordák között nincs e sok por (porcica), mert az is okozhat nagyobb mértékű melegedést. -
#91 Az a hűtő elvileg tuning célra van, és ha behűt egy tuningolt Ti4600-ast, akkor szerintem a te Ti4200-asodat simán behűti. -
Borg #90 Szvsz a legolcsóbb megoldás az lenne, ha belógatsz fölé egy 8cm ventit... valszeg többet segitene (ha a borda tényleg jol felfexik) mint egy komplett új hűtő... -
#89 A ventillátor pörög. A gyári hűtő teljesen felfekszik. A rugók rendesen rászorítják a ventit.
Gondolkodtam azon, hogy más pasztát teszek a venti alá, de a rögzítőpöckök roncsolása nélkül nem tudnám leszedni a ventit.
Az adott címen elég jó árban van az a Thermaltake.
Ez már megfelelő lenne?
u.i.: Kösz mindkettőtöknek az infót.
-
#88 A Ramokat nem is néztem. A kártya hátoldalán, a Gpu alatt volt elég forró a helyzet.
-
#87 Létezik, de először nézd meg hogy pörög-e rendesen a ventillátora, és hogy jól van-e feltéve a gyári hűtő.
Amúgy ha tuning hűtőt akarsz, akkor nézd meg itt: Overclock.hu -
Borg #86 Persze hogy létezik, pl a ThermalTake, és a CoolerMaster is készit ilyen nagy méretű VGA hűtőket.
Neked a GPU vagy a ramok forrósodnak rajta? -
#85 Sziasztok!
A 64 mb-os Inno3d G4Ti4200 iszonyatosan melegszik. (Kézzel hozzáérve forró.)
Kb. 2 óra játék után elkezd akadozni (percenként kb. 10 másodpercekre lefagy a kép)
Létezik hozzá a gyári hűtésnél jobb hatásfokú hűtő?
-
#84 téged is látni czky?
-
#82 Nem mondod! :) -
#81 Csá! Nekem is ti200-am van 64mb. 240/500-ig húztam. Full stabil volt és semmi szemetelés. 3DMark2001 9350pont. Próbáld ki!
A 128mb-osat 240/480-ig lehetett a haveromnak. -
#80 Szerencsén múlik az egész, meg hogy milyen memória van a kártyádon, nekem pl. 220/230-on már asszem szemetelt anno a GF3, de már nem emléxem pontosan. -
#77 énmámegisrendeltem :) -
#76 MEGVAN!!!!!
Hú de állat! -
#75 V.színű én vagyok a lúz, de HOL???????
A weboldaladon hol????????
Nekem a linkre csak a 1 felső menü jön be!!!!! -
#74 Thx, nézem! -
#73 Tehát te vagy Locutus? Mindenesetre tőlem fogsz kapni/kaptál egy emailt, mert rendelek/tem. -
Borg #72 Nézd meg a weboldalon amit linkeltem, mindent leirtam róla.
Én magam gyártom a csipeszeket meg a bordákat is sorozatban.
Ez direktben ilyen célra kitalált csipesz. -
#71 ah köcce! -
#68 Mivel rögzítetted a bordákat a RAM-on, mert hasonló megoldást akarok a Radeon 9700-asomra, és eddig a csipeszből kibuherált fémkarika tűnik a legegyszerűbbnek. Neked honnan van?