723
SOUNDTRACKS és más
-
#523 várj 1-2v hetet -
Cekrény #522 Sziasztok, nem rég láttam a Napfény (Sunshine) című filmet, sehol nem találtam a netem a soundtrackját, de még a egy online boltban sem.
Valaki valamit tud erről? -
#521 hiak :))
kellene a Vitathatatkan 1-2 filmzenéje ha vkinek megvan pls jelezze kösze -
#520 Hello!
Nincs meg véletlenül valakinek a 'The Unit' (sorozat 2006) főcímzenéje (USMC - Fired Up...Feels Good) ???
Már régen keresem, de sehol sem találom...
Előre is kössz! -
Zigiboy #519 Nyah!
Szia mindenkinek!
Végre...
Tudna valaki segíteni Halálos Fegyver (ek) filmzenéjibe...
-
estheeke #518 Igen,ez az.Örök hálám,köszönöm! -
#517 meg ez is sztm:D -
#516 ez az? -
estheeke #515 Köszi,de ennek a letöltéséhez én túl szőke vagyok... -
#514 erre csak ezt találtam,de a filmzene ogg-ben van,arról nemtudom miylen hangfájl. http://www.torrentspy.com/search?query=Freaky+Friday+&submit.x=0&submit.y=0 -
#513 bocsi,de nem találom. -
Haegemonia #512 Üdv mindenkinek!
Nagy kérésem lenne: A Börtönpalota (Brakedown Palace) című filmnek kellene az OST-je.
Sűrgős lenne. Fel tudná valaki tenni, vagy meg tudnátok mondani, hogy honnan tudnám letölteni?
Előre is köszi.!!!! -
Zsolesz0721 #511 de a legjobban csak 1 zene kéne a Rocky6-ból.Mason Dixon bevonuló zenéje -
Zsolesz0721 #510 sziasztok! nem tudjátok honnan lehet letölteni a rocky 6 filmzenéit? -
estheeke #509 Sziasztok!
Nincs meg valakinek véletlenül a Freaky Friday (nem férek a bőrödbe) OST?Tegyétek fel,ha megvan!Köszi!!!! -
#508 Talladega Nights: The Ballad of Rickey Bobby -
#507 külföldi címe? -
#506 Taplógáz ost je nincs meg vkinek ?:O:)
előre is thxi -
lipio #505 hello mindenkinek!
Nekem a Transformersböl az a zene kéne amikor Katar-ban harcolnak a katonák a robot ellen és a Pentagont hivják segitségül és akkor kezdödik egy zene aki tud nekem segiteni hogy mi a zene címe azt megköszönném!
Köszi szépen. Hello... -
#504 -
#503 Már megtaláltam... :D -
#502 Én a Lopakodó (Stealth) filmzenéjét keresem már régen, de sehol sem találom... -
#501 kicsit vissszaolvastál volna már tudnád :\
Dropkick Murphys - I'm Shipping Up To Boston -
#500 ez miylen film?magyar,angol,amcsi?mi az eredeti cím,ha nem magyar? -
morfologus #499 Hello all!
Nah látom elég sokan keresünk itt zenéket de azért én is feltennék egy kérdést...
Nekem a mambómánia címü film zenéinek a címe kellene!
Ha valaki tud segíteni az pls írjon!
Előre is thx -
#498 Sziasztok! valaki meg tudná nekem mondani hogy mi annak a számnak a címe ami a Tégla című film legelején szol, mert leszedtem az OSTjét de érdekes módon az a szám nincs rajta. köszi! -
#497 die hard 3-ban volt egy zene, "the ants go marching", nincs rajta az ost-n, és akármit töltöttem, ilyen gyerekdalos volt :S
ha valakinek megvan az a változat ami a filmben ment, megköszönném, ha esetleg feltöltené valahova :) -
Gáborka17 #496 Sziasztok!Nem tud valaki valami hasonlo zenét Shania Twain - Don't be stupid (dance mix) változatásoz?....Olyan jo kis gyors countrysat!Csomo filmben hallottam már ieneket csak nem tudtam hogy ki lehet az elöadó!:(Segitsen valaki!pls naon thx!:) -
Xtra99 #495 pw Rida Sabassi -
Xtra99 #494 Harry Potter And The Order Of the Phoenix OST -
Xtra99 #493 Még pár :
-300 OST
-Pirates Of The Caribbean: At World’s End OST
-Live Free Or Die Hard (vol. 4.) OST
-
#492 ezer THX! -
Xtra99 #491
1 - A Song For Young Lovers - Percy Faith
2 - Boobytrapping
3 - The Projects - Handsome Boy Modeling School
4 - The Plans
5 - Papa Loves Mombo - Perry Como
6 - Ruben's Inn
7 - Lyman Zerga
8 - Caravan - The Arthur Lyman Group
9 - Gritty Shaker
10 - Planting The Seed
11 - Pickpockets
12 - A Little Less Conversation - Elvis Presley
13 - Dream, Dream, Dream - Percy Faith
14 - Stealing The Pinch
15 - Blues In The Night - Quincy Jones
16 - Tess
17 - Hookers
18 - $160 Million Chinese Man
19 - 69 Police
20 - Clair de Lune - Claude DeBussy
21 - A Song For Young Lovers - Percy Faith
Ocean's Eleven - Soundtrack
-
Xtra99 #490 Sziasztok .
Megjelent
-
#489 köszi, meglesem -
#488 ooh kösz ez az :) -
#487 külföldi filmekben található számok keresésének a legjobb módszere,hogy az ember felmegy Amazonra és sample-ket hallgat
Rockynhooo:Dropkick Murphys - I'm Shipping Up To Boston
azt hiszem ez kell neked
JGTC:mint ahogy írtam,amazon.com.nagyon is jól ismerem az ocean's filmeket,de nem tudom hogy rtl-en mivel reklámozták,a főcímdal dallama pedig az OST több számában is felismerhető -
peete #486 Hello
Valaki tudna nekem segíteni a "Sobir" című magyar betyár filmnek a főcímdalát keresem. Valaki nem tudja h honnan leheten leszedni?
Kössz előre is -
#485 valaki nem tudja megmondani mi a címe annak a zenének ami a tégla című filmben van? Kétszer megy ez a zene ha jól emlékszem. Egyszer az elején amikor mutatja ahogy DiCaprio edz a börtönben és akkor írják ki a film címét is másodszor a vége felé amikor autóval mennek a telepre ahol a nagy lövöldözés lesz
-
#484 Helo. Ocean's Eleven (azthiszem főcímdalát keresem) ezzel reklámozták nemrég a retek klubbon is. Címét légyszi írjátok le köszi.
(Ha ez vaalamit segít ez a szám benne van a Driver Paralell Lines-ban is.)