723
SOUNDTRACKS és más
-
Gangxters #243 A Horrorra akadva 3-ben volt egy zene mikor a 3 csaj verekszik a nyomorék kezűvel ez a zene nagyon kéne. Ha valakinek megvan lécci küldje el ide: [email protected]
Kösz -
Gangxters #242 Sziasztok!
Érdekelne az Underworld című film zenéje nem vagyok benne biztos hogy ennek a filmnek a zenéje-e, de a bemutatójában ez ment. A filmben nem hallottam, ha valakinek meglenne megköszönném ha elküldeni ide: [email protected]
Thx -
o.san #241 chili con carne ost-t keresnék!
plz help!
örök hála! -
#240 mi akés alattnak a főcimzenéjénke acime? -
#239 kösz! de nem az. már megtaláltam. -
#238 A titkos ablak filmzenéjét már régóta keresem mindhiába.Nem tudja valaki honnan lehetne leszedni?(Világok Harca filmzene is jöhet) -
directorius #237 Vagy nem tudjatok mi a cime_? -
directorius #236 Kinek van meg a Blade2-nek a zeneje??? -
#235 scatman-scatman's world -
#234 az nekem is kéne + a BadBoys 1 -
#233 Vki megtudná mondai mi afilmzenéjénke acime a Nekem 8-ban? -
Kingsley #232 Hell Vki megtudná mondani mi annak a számnak a címe ami az átkozott boszorkák végén megy?:O (furulya féleség) :D -
Aspyrin #231 Köszöntem -
desdi #230 Nikkfurie-The a la menthe -
Aspyrin #229 Izéö, valaki megtudná mondnani az Ocean's twelve című filmben amikor a francia a lézerek között tornázik milyen zene hallható? -
#228 Figyeljetek.Szinte minden filmvégén az összes számot és előadóját kiírják a stáblista legvégén.Ezeket a listákat hol lehet megtalálni?Mert ha az imdb-n rámegyek a full cast and crew -ra akkor még mindíg nem tudja megmutatni. -
Hessian #227 Az Oscar című filmben volt egy boogie. Nem tudja véletlen valaki, hogy mi a zene címe? -
Cicero #226 Senki semmit? -
Cicero #225 Volt "Az egyetlen" című filmben amikor verekednek egy gyárban, nah az a zene kéne :))) -
fakeuser #224 Sziasztok! Tegnap volt a Kontroll az HBO-n, es megneztem sokadszorra :-)
Van a film vege fele a metro buli, ahol tancolnak sokan. Na, az a zene erdekelne engem. NEM, nem, a Neo albumon nincs rajta, ez valami mas lehet, de nem tudom, mi. Elore is koszi. -
#223 Nekem megvan az a zene. Még DC-n találtam. -
#222 Track - 1 -
#221 dümdüdümdümláláláláláááá -
woody #220 taxi főcímdal zenéjének mi címe vagy tud valaki egy linket ahonnan lelehet tölteni
-
#219 a kör 2 zenéje...esetleg... -
#218 Most kezdőtött RTL-n a leselkedő, és a főcimdala nagyon teccik, nem tudja valaki a cimét vagy esetleg letölenivalót? -
#217 Csá!
Megtudja valaki mondani, hogy mi a címe a Citroen C4-es reklámban szóló számnak?
Tudom, hogy ez nem film, de szorosan kapcsolódik hozzájuk (sajnos) -
#216 lehet, igazábol nem láttam az RTL-es bemutatót csak tippeltem...
#203 és #198 esetleg -
TANKboy #215 Dehogyis! Tutkó nem az Uruk-Hai, kívűlről fújom a GYU zenéket, szal ziher, hogy nem az.
Más 5let? -
#214 Uruk-hai -
TANKboy #213 Ki tudja mi a címe annak a számnak, amit most az RTL Klub-on A Gyűrűk Ura bemutatója alatt nyomnak? Segítsetek plz -
#212 Aha -
Fboy #211 kösz már megtaláltam, egyébként ez volt: Audioslave - Shadow of the sun -
winsuck #210 Nemtom pontosan, sztem hallgass bele a számokba (a Soundtrack CD-n hátha rajta van) az amazon.com-on... -
Fboy #209 A Collateral - A halál záloga című filmben van 1 szám aminek nem tudom a címét. A 73. perc körül kezdődik. Nem tudja vki a címét? -
nick név #208 köszi szépen! -
#207 Ha mázlid van Game Audio Player-el ki tudod szedni a gaméból -
nick név #206 hi all
engem a fifa 2000 soundtrackjeinek a cimei kellenének, ugyan nem filmzene, de remélem valaki segít :) -
#205 a generálos? -
#204 az Utánam Srácok soundtrack-je láttátok az interneten valahol?
vagy kinek van meg és megtudná-e osztani dc-n?