261
Bard\'s Tale New Adventures
  • DewRee
    Na, valaki, akinek megy a gépén. Milyen konfiggal milyen körülmények között muzsikál?
  • pluhi
    Azon a pályán lehet találni egy ijat. Azzal simán kiszeded a hajigálós bagázst, meg a főnököt is. Én azóta csak ijjal irtok. Arrow Storm, két tank és egy gyógyitó elég gyorsan halad.
  • pluhi
    Ráfér, ha kiszeded a német szinkront és tömcsized rarral. Persze közvetlenül nem játszható a DVDről, de archiválni okés.
  • cain
    a wizardry 7 egy meglehetősen könnyű játék a dark queen of krynn-hez képest. ott gyakran csak azon múlik egy csata, hogy ki nyom el előbb egy delayed blast fireballt, annyira durva lett. és ez még a könnyű easy fokozat... :(
  • Cassell
    Az hogy láma vagyok erős túlzás már a wizardry 7tel nyomultam megidéztem a nyilazós csajt is az se találta el kb 1nél többször legalább újra lesz hely a vinyón
  • Thanatos
    hát ha ilyen lama vagy hogy még arra se jöttél rá hogy nyilazni kéne akkor télleg hagyad is..., minimális iq kell a gamehoz de aki azzal se rendelkezik hogy egy ilyen primitiv dologra rájöjjön annak télleg nemvaló :D
  • Cassell
    Na asszem elég is lesz ebből a gaméból fran v hogyhíjják lute-os szörny ide oda teleportálgat egy óra alatt néha a pókom tudta megcsípni én sose tudtam eltalálni folyton elteleportál nem idegelem én magam csak legközelebb jobban utánnanézek milyen is az adott gamma és akkor nem szedem 2 napig mire lejött a majdnem 6 gigás tömörítés,...
  • Cassell
    Persze azt raktam fel csak az Iso-ja akkor is 7,9 giga kiírni meg tuti nem fogom max egyszer végigküldöm aztán delete.
  • cain
    ja, a nyolc gigáról csak annyit, hogy a minimum installja a játéknak 1,3 giga, tehát nem kell mind a nyolcat felrakni.
  • cain
    hogy mi dob rajta ennyit? konzolos port, ennyi. azok meg alapból dvd-re jönnek ki. a játék hangjai nagyon profin meg vannak csinálva, ráadásul az egész játék német nyelven is rajta van a dvd-n. csak a hangok elfoglalnak 4et a 8 gigából. nem véletlenül van az elején külön megemlítve a hangstúdió, ahol a hangokat felvették.
    az első rész, ahol könnyesre röhögtem magam, a részegek éneke volt.
    én játszottam az előző részekkel is, spectrumon és c64en. meg kell hogy mondjam, kicsit sem hiányzott a sok teleportokkal és random fordítókkal telezsúfolt, feltérképezhetetlen labirintus. itt a szerepjáték helyett a poénokon van a hangsúly.
    nagyon nagy felüdülés volt számomra ez a játék, gyorsan el is szaladtam egy dual-layer dvd-ért (erre megy rá ugyanis. 4.7es dvd-vel ne próbálkozz, NEM FOG MENNI).
    10/10
  • Cassell
    Hát meg kell mondjam eddig nagyon könnyű a gamma most mondjuk egy kicsit benehezült mert nem tanítottam nyilazni a csávót és magaslatokról dobálnak ahova addig nem enged fel amíg a summonált nyilas nőm le nem lövi őket.Ez a rész elég unalmas és egyáltalán nem tudok rájönni ,hogy mi a rák fog ezen 8 gigát+installt.Max annyi ,hogy minden szereplő beszél néha van 1 -2 jó poén is de ha nem lenne ekkora játékínség nem igen menetelnék vele...
  • DewRee
    Nem hinnem, hogy a hozzászólások száma minősíti a topicot. Lehet hogy olyan jó, hogy mindenki csak azzal játszik és nincs idejük beirkálni :D
    Amúgy külföldi fórumokon meg szét kommentelik magukat az emberek, szóval van remény.
    Szóval tud valaki valamit a gép igényről? Na de nem arról amit csak úgy ráírnak :)) hanem a valósról, szal kinek mivel megy és hogyan?
  • M.A.D.
    Nézem már jó pár napja ezt a topicot, és a 88 hozzászólás nagyon kevés ennyi idő alatt. Ez sajnos minősíti a játékot. :(
  • Guillotine
    Nálatok is a kamera forgatás egyszerüen csak eltünik? Ill.: Nem müködik?
    Ha volt ilyen problémátok és tudtok valami gyógyírt rá légyszíves írjátok meg.
  • DewRee
    Milyen gépigénye is van?
  • Cajal
    hálás..akkor vmit nagyon elkúrhattam ..nyilam sincs,de nyilas csajt se tudok idézni...patkányt,gyógyító csajt,azt a világító izét meg az villámos lényt tudom
  • Gear
    :) köszi
    egyedűl őt nem próbáltam meg ...lol
  • Hyder
    amikor meggyulladsz rohanj fel, menj oda a pincércsajhoz, ad valamit...

utána menj le megint, és ot lesz megint valaki
  • Lord Zax
    Legelösször elkell futni elölle, majd másodjára sikerülni fog, egy kis ssegitséggel. :)
  • Gear
    Felmentem de csak szép csendben elégett a kari.
  • G_ArchAngel #81
    azért írtam ezt a kettőt, mert a GT az egyik legjobb, a SM az egyik legrégebbi...
    egyébként semmilyen autós játékkal nem játszom F1GP óta...
  • musha
    te sem játszottál még GranTurismoval -.- csak ez magyarázhatja, hogy egy Super Marioval egy lapon emlegeted, na mindegy.

az erről a játékról alkotott véleményeddel viszont sajnos egyet kell értsek.
  • DonnieBrasco
    Ebben igazad van. Még erősen gondolkodom, hogy egyáltalán végignyomjam-e, mert nekem személy szerint a poénok iszonyúan bejönnek, már az éneklő részegeken is szétröhögtem magam :) a sok iróniáról nem is beszélve (ahogy a bárd meg a narrátor egymást b***tatja :))
    Kár, hogy ilyen nulla játékot raktak köré :(( anno az Anachronox volt hasonló, de ott a játék is jobb volt azért! A poénjai meg fenomenálisak :)

Várom a Gothic3-at, a The Witchert na és persze mindenek előtt az Obliviont :)

DB
  • Lord Zax
    Azokat nyomtam el amikor a 3 kisgoblin vagy mi énekelget, meg a hasonloakat, pl amikor a toronyba megyek fel, és a kamera fél évet kering körülöttem stb.
    Elismerem volt benne 1-2 jo poén is, de sajnos több gyenge volt benne.
    Amugy egyetértek Angellel, poénnak jo játéknak nem.
    Azt nemértem még hogyha évekig kell várni a ps2- xbox stb játékokra amig kiadják pc-re , miért nem lehet kicsit modositani rajtuk, hogy nekünk is élvezhetö legyen? a legtöbb átirat 1-1 ugyanaz.
    Na mind1, remélem hamarosan kijön majd vmi értelmes rpg is.
  • DonnieBrasco
    Na, ez sokat elmond. Tesco gazdaságos végigjátszás? Csak pont azt hagytad ki, ami egyedül jó a játékban: a poénokat. Komolyan, nem is értem az ilyet....

DB
  • DonnieBrasco
    Óriási mellét lőttél, ugyanis pont hogy felnőtt poénok vannak benne - pl. a legelején amikor a dúskeblű kocsmáros csaj megjegyzi, hogy nagyobb (hosszabb) "fegyverre" lesz szüksége a bárdnak, aki persze bizonygatja, hogy az ő "fegyvere" (éérteeed) nem fél senki fiától (lányától....)

Hát ez minden csak nem kicsiknek szóló poénkodás :) a rettenetes sok irónia pedig leginkább csak angolul tudó felnőtteknek szól (Monty Python jó hasonlat!)

Sajnos persze ezt leszámítva maga a játék egy nagy rakás szamóca, nulla RPG elem, a grafika elavult, egyedül a hangok viszonylag jók.
    Az átvezető animációk minősége iszonyatosan botrányosan szar!!!

DB
  • G_ArchAngel #75
    Felraktam tegnap, rövid vélemény:
    - aranyos grafika, kicsit illik a hangulatához
    - poénos, mégha néha gyermeteg is
    - érdekes a bárd személyisége:-)
    - de mint játék sajnos nagyon rossz lett...

lassan felfoghatnák, hogy PC-re olyan játékokat kell kiadni, amit a olyan emberek játszanak, akik tudnak 101 billentyűt használni és képesek összetett irányítást, menürendszert, karakterfejlődést kezelni...
    nekem nem kell GranTurismo, vagy Super Mario - az jó a "nyócgombosirányítóskonzoloskisgyerekeknek", nekem összetett RPG kell, mint a Baldur's Gate...:-(
  • Hyder
    de oda, de amikor meggyulladsz menj fel és a történet folytatódik "nem írom le"

majd utána megint mehetsz vissza "ezt sem irom le, nem akarok spoilerezni"
  • Gear
    Én már a legelején elvéreztem . A nagy patkány kicsinál állandóan a kocsma pincéjében. Lehet nem oda kellene először menni....
  • Lord Zax
    Ha csak a föszálon haladsz ottkörül. 1 nap alatt böven végigjátszhato. Mondjuk én elnyomkodtam a filmeket, meg a zenélös részeket, mert nemigazán érdekeltek, azokkal lehet több. :)
  • Methylisocloro
    Mennyi volt az összes játékidő, 10 óra?
  • Drawain
    Idézz egy nyilas csajt, heroine vagy mi a neve.
  • Cajal
    Nincs nyilam
  • Lord Zax
    Nyilazd le a szörnyeket. ;)
    Utánna kinyitja neked a kaput a félös szerzetes, elég attractiv modon. :)

Amugy annyira unatkoztam h végignyomtam a gamet, annyira nem vészes.
    A végén már megszoktam, a discos csontikat, meg a rappelö zombikat, meg a vértyukok, stb áradatát. :)
  • Cajal
    Ott hogy lehet továbbmenni,ahol a 2 szörny dobál kalapácsokat egy dombról,ahova nemtok fölmenni és van egy kapu,ahova nem tudok bemenni. És van velem egy fickó aki bepánikol vagy mi és elindul egy számláló 2percről
  • tomo
    azt vartak, hogy a regi nev femjelezte jatekstilust folytatja.
    nem ez tortent.
    aki ismerte a regi bards tale reszeket, annak nem tetszik.
    aki nem ismerte, annak tetszhet.
    ennyi
  • Drawain
    Hát nem értem mit vártatok, ez egy rpg paródia mindig is annak készült, nem annak, hogy eltörölje a BGt...
  • Montanosz
    az első részeket még speccy-n jázszottam, annak volt hangulata..
    ezt már le is töröltem....
    lesz még idén rpg bőven, majd szemezgetünk))))
    példa a neverend:
  • Lord Zax
    De sajnos tovább mentem, este mivel nemvolt más dolgom, kicsit játszottam vele, pár orát. és a 4. chatperig jutottam, az elsö toronyig, de semmi nehézség nemvolt benne, csak nyomni kellett az egérgombot és nézni. :)
    Összeségében nem olyan nagyonrossz, csak másra számitottam, mint már irtam.
    Nem ismertem az elözö részeit, és én egy nwn, vagy hasnonlo tipusu rpg-re gondoltam, ez pedig kicsit más.
  • Methylisocloro
    Pont arról szól a történet hogy a bárd igazából a kocsmában akar iszogatni nem pedig megmenteni a világot :)