261
Bard\'s Tale New Adventures
  • Drawain
    Nah ez azért már egyáltalán nem igaz, mert pl sohasem szerettem a diablot mert ott tényleg csak menni kell előre és gyakni, ez teljesen másról szól. Nekem úgy tűnik, hogy te még a kocsmából sem jutottál ki és így alkotsz véleményt...
  • Methylisocloro
    De a Stonekeep 2-nek a cimén kivül ugyanugy nem lenne köze az 1-hez. Ha Brian Fargon mulna és lenne joga hozzá akkor legszivesebben Star Wars cimet adna a játéknak.
  • Kovász
    Én örülök, hogy nem lett túl jó, így legalább megspórolok sok-sok gigát
  • rorr
    jobban örültem volna egy stonekeep2-nek!
    Ha már Brian Fargo fejleszti!
  • Lord Zax
    Nem azt irtam h nemértem, csak hogy kicsiknek valoak. Aztse mondtam h jobbat tudok csinálni/ kitalálni, csak hogy nekem nemjött be, ez egy magánvélemény volt. :)
    Másnak még lehet bejön a játék, aki nemszeret gondolkozni csak menni elörre.
  • Evans
    Tényleg ilyen rossz lett? Annyira vártam!
  • Drawain
    Hát ha nem érted a poénokat akkor biztos így is van ;) Esetleg találj ki pár jobb poént és küldd el a fejlesztőknek had röhögjenek ők is rajtad >\
  • G_ArchAngel #54
    oké, nekem most jött le, este kipróbálom, és vagy elsírom magam, vagy asszonynak jó lesz Sims2/Singles2 helyett...:)
  • Lord Zax
    Hát, ezajáték egy sima hack'n' slash. ÉS szerintem ezt a játékot a 12 éves korosztálynak csinálták (a poénok is azon a szinten vannak). Minden annyira a szádba van rakva hogy szinte csak nézni kell mi megy a képernyön. Nyilak mutatják merre kell menned, mit kell csinálni stb stb, még a logikai feladatoknál is elmondják mit kell csinálnod, ha elsöre nemsikerül.
    Graffal nemlenne baj. Viszont a rpg rész halott. van vagy 5-6 fegyver, pár varázslat, és kész, se item menü, se normális karakter fejlesztés...

Én nagyot csalodtam a játékban. :(
  • musha
    én a ps2 verzióról beszéltem, a pc-st most fogom csak kipróbálni.
  • Drawain
    Én nem tudom ti mivel játszotok, nem vagyok elfogult mert előtte nem is igazán hallottam róla - de az biztos, hogy még ha sokszor csak gyakni kell (max 3-4 perc folyamatosan, mert utána mindig jön valami más ügyességi, vagy dumás feladvány), akkor is még ebbe is belevittek eszméletlen poénokat, amiket nem szívesen lőnék le itt...
  • Drawain
    LOL mi a baj a grafikával? :D Ez kemény. Szerintem idestova a legszebb hasonló játék :D
  • musha
    hát a régihez köze nincs szerintem. a ps2 verziót próbáltam amikor kijött, de annyira nem győzött meg. mondjuk a humor az tényleg ott van (kicsit olyan Monty Python jellegű). meg el tudom képzelni, hogy ha az ember túlteszi magát a grafikán / irányításon akkor jó lehet. meglátjuk.
  • 3P
    Amikor először hallotam róla, hogy érkezik, nagyon megörültem, aki játszott annó az eredtivel az tudja, hogy miről beszélek. Aztán jöttek az első hírek, hogy hack'n'slash és hasonlók, majd jött a demoról a nem épp dícsérő jelzők. Eddig nem foglalkoztam vele, mondván, hogy majd ha kijön a full, most kijött, hát kiváncsi leszek, hogy tényleg milyen....
  • cenci
    de hülye vagyok! hát-ha 7.92 kicsomagolva akkor hova csomagolom-mikor csak 7.3 a vinyom.ki is nyomom még nem sok jött le/500 mega/lol/köszi
  • tomo
    jah a diablonal nem kell viszafele menni, csak minden palyat 3x kell megcsinalni (normal nightmare hell fokozatok...)
  • wedge31
    Én az idiota kameraállás miatt /gyakorlatilag a karakterek fejtetöjét látni annyira felülnézetes a játék/ hanyagolom a játékot.
  • Notrak
    Jatszottam a diablokkal de ott nem is kellett visszafele menni, raadasul a szornyek se termelodtek ujra, csak ha mentes(=kilepes) utan folytattad. A poenok
    tenyleg jok de szamomra kb ennyi a pozitivuma a jateknak.
  • Hyder
    ennyi amikor kicsomizod

az installja 7Gb (a full)
  • cenci
    köszi!belevágok lesz ami lesz,1x csak veszek 1 nagyobb vinyot..../enni nem kér/
  • G_ArchAngel #41
    én még csak a felénél tartok..., nem tudom mekkora lesz
  • cenci
    valaki :help- mert lejár az sms-m
  • cenci
    most akkor 7.97gb lesz a dvd,vagy ennnyi helyet foglal a vinyon ha felrakom?az irás nem érdekes,mert vettem 8.5 dvd-t+dual-os az irom.de a legnagyobb vinyom sajnos csak 7.3gb
  • G_ArchAngel #38
    bevallom én ott még kameraállást sem tudtam változtatni, ellenben a screenshotokon többféle állásból készültek képek...
  • Methylisocloro
    Nagyon gyenge?
    elég finoman fogalmazol...
  • G_ArchAngel #36
    már kipróbáltad a fullt?
  • Mr. Perfect
    Szerintem meg sz@r.
  • Montanosz
    megjelent és letölthető
    sztem jó lesz!
  • G_ArchAngel #33
    vki már látta?
    a demó nagyon gyenge volt, remélem a full erősebb lesz...
  • Hyder
    kicsomizva 7.97Gb

szvsz csak DL
  • cenci
    a játék 5,8 giga! mielött leszedném szeretném tudni hogy lehet kiirni 4,7 gb-os/hagyományos dvd-re?
  • Drawain
    Általában egy területen max kétszer kell átmenni, szóval nem lehet túl idegesítő. Te úgy látszik nem játszottál pl a Diablokkal sem...
  • Drawain
    Hát elég érdekes dolgokat mondtok itten. Én nekiálltam és egy ültő helyemben vagy 6 órát játszottam vele, valami félelmetesen jó játék. És nem arról van szó, hogy hack'n slash vagy bármi, hanem arról, hogy mekkora poénok vannak benne. Idestova az egyik leghumorosabb játék amivel találkoztam, méltó görbe tükröt állítva a többi RPG filmnek, játéknak, szerepjátéknak. Szinte 5 percenként van benne valami hatalmas poén csak oda kell figyelni. Persze ehez az is kell, hogy az ember értse a szövegeket, különben tényleg csak egy sima hack'n slash vminek fogja látni...
  • Notrak
    hack'n'slash es rpg mix, ami miatt nekem nem jon be az a folyamatosan ujratermelodo szornyek, szvsz rohadt idegesoto. A demobol meg erdemes a 2. verziot leszedni, normalis telepito, oktato palya is van benne ...
  • wedge31
    Ajánlom mindenkinek,hogy elöbb töltse le a demot ugyanis sokan csalodni fognak ha csak cim alapján érdekelné öket a játék.
  • Lacc
    Ez valami hack'n'slash jóság lesz ezekszerint?
  • Curtis
    Hi,

Hát olvasgattam a konzolos verziókról. A GameSpot például nagyon lehúzta. Miért? Javítgattak a PC-s verzióban valamit?
  • Mayday
    Azt hittem, koverebb topicja lesz ennek a jateknak. Sztem nagyon jo lesz.
  • Sanca
    Mivel meg nincs fenn sehol sztem, esetleg 1-2 top fizetos helyen.

En majd innen fogom tolteni: http://thepiratebay.org/search.php?q=bard%27s+tale
  • Zizzencs
    Hi! Honnan toltitek? Az istennek nem talalom sehol.