261
Bard\'s Tale New Adventures
  • pluhi
    Nyilván. Amúgy a legjobb megoldás: játszol aztán levágod. Többször nem fogod elővenni az tuti. Kár kiirni.
  • BBS
    Ja de az iso fájlnak akkor is fent kell lenni a gépen mert akkor arról fut a játék
  • pluhi
    Valami 1G a minimum install, azért az nem dupla hely. De jó megoldás végülis.
  • BBS
    Az műkszik amit te irtál de akkor csomizva kerül a dvd-re.
    Mert csomi nélkül kb 5.9gb. Igy kicsomi vinyóra majd onnan install igy ez kb 12gb hely kell.
    Az én verziom is tömörítve kerül a dvd-re de onnan lehet installálni, mert a feltelepítettet csomizom össze. igy csak 6gb hely kell a játéknak.
  • Mayday
    Ha eddig jol ertelmeztem, kiveszem Ultraisoval az ISO-bol a nemetet, vissza nemet nelkul ISO-ba, majd ISO kiirasa mondjuk Alcohollal, es maris van telepito DVD, nemet nyelv nelkul, tehat nincs dupla hely, vinyora csomizas, meg ilyesmi, nem?
  • BBS
    Registry bejegyzés nem kell , start menü sem szükséges, viszont úgy neked dupla hely kell mert kicsomizni a vinyóra majd onnan install. Igy viszont a dvd-röl installálsz.
  • pluhi
    Azért az ISO-ból kivenni a német szinkront elegánsabb. Start Menü, registry bejegyzések is elvesznek különben. A kitömcsizést meg úgysem úszod meg.
  • BBS
    Igen
  • Mayday
    A telepitett jatekot irod ki???
  • BBS
    Egyébként most leírok egy egy szerű megoldást hogy hogyan lehet ezt dvd5 formátumra meg kreálni.
    1, Telepítsd fel a játékot.
    2, Másold át a crack-et.
    3, Töröld ki a német nyelvet.
    4, Winrar sfx/legjobb tömörítés/650mb szeletelés
    5. kész kb 4.4gb adatod lesz.

ui. ha valaki ért a winrar sfx buherálásához akkor egy korrekt telepítőt is tud vele készíteni, deígy is jó lesz.
    Én igy csináltam meg egy jó kis telepítővel.
  • Mayday
    En is koszi! :)
  • Charadras
    THX!
  • pluhi
    A sounds könyvtárban van egy rakat ??_ge.xwb file. Azokat szedd ki. (Lehet hogy nem "ge" a vége, hanem "de", nem emlékszem tisztán. Az "en" végű az angol az tuti.)
  • Charadras
    Na, akkor egy másik láma kérdés: Ultraiso-val megnyitottam az ISO file-t, de honnan ismerem meg, hogy melyik a német szinkron? Én is ki akarom írni egy DVD-re, a német szinkron pedig halál felesleges lenne... THX!
  • pluhi
    Igy van. "Csak" az egyik szinkron is 2Gb-ot nyom. UltraISO tökéletes a művelethez.
  • steweee
    visszaolvastam ahogy mondtad, ott tényleg leírták hogy csak dual layer-re lehet kiírni.mivel nekem még csak hagyományos íróm van, lényegtelen hogy kétoldalas vagy dulpaléregű e a kíírás módja, mert nem tudom kiírni, ráadásul néha keverem is a kettőt, lévén általam nem használt technológia egyenlőre.a tömörítéses hozzászólást nem találtam meg, bár igaz csak az 1-2 oldalt nyálaztam végig.mindegy
  • Mayday
    Es annyi eleg? Mast nem is kell, eleg az egyik szinkront?
    ISO ki-betomoritovel lehet ezt megtenni, mint pl az UltraIso?
  • pluhi
    Kinek mi a fontos. Vagy a német vagy az angol szinkront ki kell szedned, de az egyiket mindenképp.
  • Mayday
    Jaja, vagy irja az ember - ha egeszben akarja - dupla retegure, de ez meg 1000 HUF korul van, vagy mondjuk ketteszedi az iso filet, es ugy ket sima lemezre, vagy egy ketoldalasra, de akkor vinyo->osszerak->daemon/alcohol120%install. Nekem spec a Metal Gear Solid 2 igy van megoldva, 2 DVD.
    Vagy marad a tomorites, stb. Ez esetben minden fontos benne marad?
  • Mayday
    Remelem is, hogy nem egy Diablo, mert akkor nem is erdekelne...
  • pluhi
    Nem lehet dőlésszöget állitani.
  • pluhi
    A kétoldalas DVD eleve marhaság itt, mivel a kiirás szempontjából két szimpla DVD-vel egyenlő. Most vagy nem olvastál vissza még mindig, vagy nem tudom mi van, leirtam, hogy némi ripelés és tömcsizés után igenis kiirható egy DVD5-re. Tehát az "igen" valóban csak 4 karakter, viszont rossz válasz.
  • steweee
    amit írtál 64 karakter.amit kérdeztem arra a válasz:
    igen
    4 karakter. nem lett volna egyszerűbb ?
  • csuripi
    Kössz!
    Te tudod állítani a kamerát?Csak föllűl nézetből tudom játszani,körbe meg zoomolni enged,de csak fölül nézetbe.
  • pluhi
    A középső igazat mond.
  • csuripi
    Cső!
    Nekem tetszik,bár nem 1 Diabló vagy Dungeon Lords,de elmegy.
    Ahol a 3 fickó van a börtönben tudja Valaki a konbinációt?
    Kössz
  • Charadras
    Óóóó, vazz, hogy lehetek ekkora láma... erre nem is gondoltam, hogy a 4-es billentyű is él :-) Mindenesetre köszike!
  • pluhi
    Nem száll el, kihagyja a file-okat, amiket nem talál.
    Charadras: nem kell ahhoz semmi szerintem, a ranged menüben ott kell lennie (majd a shadow axe is itt lesz.) A 6-os dex viszont gáz, bár ha nem ijjal akarsz irtani elsődlegesen, akkor oké.
  • Charadras
    Hali! Azt meg tudná mondani vki, hogyan tudnék megtanulni íjat használni? A legelején nem választottam azt a feat-ot (vagy ability-t, vagy mit), hanem inkább a kétkezes harcot; azóta meg nem kínálta fel ezt a lehetőséget. Íjam meg van egy elég fasza (a IV. chapterben találtam), csak a fegyverválasztásnál nincs ilyen opció, csak a kard+pajzs, meg a kard+tőr. Mondjuk a dexterity-m csak 6-os, lehet hogy az a baj? Kicsit már unom, hogy a nyilas csajt kell megidézgetnem állandóan... Előre is THX!
  • cain
    azt kipróbáltad? nem száll el telepíténél?
  • pluhi
    Mármint két rétegű?
    Amúgy olvass vissza egy oldalnyit kb. és ott a megoldás.
  • steweee
    csak kétoldalasra lehet kiírni?
  • pluhi
    Ez se volt rossz:

Nukelavee! Oh Nukelavee
    You're big and evil and heinous
    Who could it be who set you free?
    He really must be an anus.
  • BlackShadow
    az a rész nagyon ott volt :) tök viccesek az iyen kis átvezetők :P mint az elején a sörös :D
  • Istencsászár
    6 gb szép egy full grafikás képet valaki beszurna? mégis milyen a gém..
  • pluhi
    Sajna a játékmenet annyira unalmas és egyhangú, hogy a jó szöveg és a még jobb szinkron sem menti meg. Az utolsó toronynál pedig sikerült mindent alulmúlni a pályatervezőknek. Buggal én azért találkoztam, volt egyszer egy banda sérthetetlen szörny. Összeségében egy unalmas játék, amit élvezhető átvezetők szakitanak meg. It's a baaaad luck to be youuuuuuu...
  • Charadras
    A jó játék / szar játék kérdésről a véleményem meg annyi, hogy aki tud angolul és van egy kis esze, az q-ra fogja élvezni (én mindig véresre röhögöm magam a geci narrátoron, vagy azon, hogy mekkora paraszt ez a Bárd ); viszont az is igaz, hogy maga a "játék" részt még erőltethették volna egy kicsit a fejlesztők, mert mondjuk pl. a "karakterfejlődés" egy vicc...

Én mindenestre tuti végigviszem, és szerintem egy nagyon érdekes színfolt a mai egyre inkább egysíkúvá váló scene-ben. Jah, meg ez legablább nem egy akkora kib. nagy bugtenger, mint pl. a Stronghold (hogy dögölnének meg) vagy a Dungeon Lords (ennyit a Wizardry alkotójáról), amik egyszerűen felháborítóak! még jó hogy nem adtam értük túl sok lóvét...
  • Charadras
    Nekem P4 [email protected], 1 GB, NV GF FX5900 - minden fullban, 1280x1024-ben, hibátlanul. Szerintem elég faszán van optimalizálva
  • DewRee
    na most ennyire jó a játék? vagy ennyire rossz hogy senki nem ír egy vak hangot sem.
  • Methylisocloro
    de ez nem pozitivum
    a wizardry 1 is ilyen, azon mulik a csata kinyom el előbb egy lahalito-t