Bard\'s Tale New Adventures
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nukelavee! Oh Nukelavee
You're big and evil and heinous
Who could it be who set you free?
He really must be an anus.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én mindenestre tuti végigviszem, és szerintem egy nagyon érdekes színfolt a mai egyre inkább egysíkúvá váló scene-ben. Jah, meg ez legablább nem egy akkora kib. nagy bugtenger, mint pl. a Stronghold (hogy dögölnének meg) vagy a Dungeon Lords (ennyit a Wizardry alkotójáról), amik egyszerûen felháborítóak! <#violent>#violent> még jó hogy nem adtam értük túl sok lóvét... <#mf2>#mf2>
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
az elsõ rész, ahol könnyesre röhögtem magam, a részegek éneke volt.
én játszottam az elõzõ részekkel is, spectrumon és c64en. meg kell hogy mondjam, kicsit sem hiányzott a sok teleportokkal és random fordítókkal telezsúfolt, feltérképezhetetlen labirintus. itt a szerepjáték helyett a poénokon van a hangsúly.
nagyon nagy felüdülés volt számomra ez a játék, gyorsan el is szaladtam egy dual-layer dvd-ért (erre megy rá ugyanis. 4.7es dvd-vel ne próbálkozz, NEM FOG MENNI).
10/10
Amúgy külföldi fórumokon meg szét kommentelik magukat az emberek, szóval van remény.
Szóval tud valaki valamit a gép igényrõl? Na de nem arról amit csak úgy ráírnak 😊) hanem a valósról, szal kinek mivel megy és hogyan?
Ha volt ilyen problémátok és tudtok valami gyógyírt rá légyszíves írjátok meg.
www.guillotine.atw.hu
egyedûl õt nem próbáltam meg ...lol
"vessetek a mókusok közé" :)
utána menj le megint, és ot lesz megint valaki
Steam: [HUN]Feriggno
egyébként semmilyen autós játékkal nem játszom F1GP óta...
http://gaborszantai.co.uk/
az errõl a játékról alkotott véleményeddel viszont sajnos egyet kell értsek.
Kár, hogy ilyen nulla játékot raktak köré 😞( anno az Anachronox volt hasonló, de ott a játék is jobb volt azért! A poénjai meg fenomenálisak 😊
Várom a Gothic3-at, a The Witchert na és persze mindenek elõtt az Obliviont 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Elismerem volt benne 1-2 jo poén is, de sajnos több gyenge volt benne.
Amugy egyetértek Angellel, poénnak jo játéknak nem.
Azt nemértem még hogyha évekig kell várni a ps2- xbox stb játékokra amig kiadják pc-re , miért nem lehet kicsit modositani rajtuk, hogy nekünk is élvezhetö legyen? a legtöbb átirat 1-1 ugyanaz.
Na mind1, remélem hamarosan kijön majd vmi értelmes rpg is.
DB
Hát ez minden csak nem kicsiknek szóló poénkodás 😊 a rettenetes sok irónia pedig leginkább csak angolul tudó felnõtteknek szól (Monty Python jó hasonlat!)
Sajnos persze ezt leszámítva maga a játék egy nagy rakás szamóca, nulla RPG elem, a grafika elavult, egyedül a hangok viszonylag jók.
Az átvezetõ animációk minõsége iszonyatosan botrányosan szar!!!
DB
- aranyos grafika, kicsit illik a hangulatához
- poénos, mégha néha gyermeteg is
- érdekes a bárd személyisége:-)
- de mint játék sajnos nagyon rossz lett...
lassan felfoghatnák, hogy PC-re olyan játékokat kell kiadni, amit a olyan emberek játszanak, akik tudnak 101 billentyût használni és képesek összetett irányítást, menürendszert, karakterfejlõdést kezelni...
nekem nem kell GranTurismo, vagy Super Mario - az jó a "nyócgombosirányítóskonzoloskisgyerekeknek", nekem összetett RPG kell, mint a Baldur's Gate...:-(
http://gaborszantai.co.uk/
majd utána megint mehetsz vissza "ezt sem irom le, nem akarok spoilerezni"
Steam: [HUN]Feriggno
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Utánna kinyitja neked a kaput a félös szerzetes, elég attractiv modon. 😊
Amugy annyira unatkoztam h végignyomtam a gamet, annyira nem vészes.
A végén már megszoktam, a discos csontikat, meg a rappelö zombikat, meg a vértyukok, stb áradatát. 😊
nem ez tortent.
aki ismerte a regi bards tale reszeket, annak nem tetszik.
aki nem ismerte, annak tetszhet.
ennyi
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
ezt már le is töröltem....
lesz még idén rpg bõven, majd szemezgetünk))))
példa a neverend:

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Összeségében nem olyan nagyonrossz, csak másra számitottam, mint már irtam.
Nem ismertem az elözö részeit, és én egy nwn, vagy hasnonlo tipusu rpg-re gondoltam, ez pedig kicsit más.