Bard\'s Tale New Adventures

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluhi
Mármint két rétegû?
Amúgy olvass vissza egy oldalnyit kb. és ott a megoldás.
csak kétoldalasra lehet kiírni?

pluhi
Ez se volt rossz:

Nukelavee! Oh Nukelavee
You're big and evil and heinous
Who could it be who set you free?
He really must be an anus.
BlackShadow
az a rész nagyon ott volt 😊 tök viccesek az iyen kis átvezetõk 😛 mint az elején a sörös 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Istencsászár
6 gb szép egy full grafikás képet valaki beszurna? mégis milyen a gém..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pluhi
Sajna a játékmenet annyira unalmas és egyhangú, hogy a jó szöveg és a még jobb szinkron sem menti meg. Az utolsó toronynál pedig sikerült mindent alulmúlni a pályatervezõknek. Buggal én azért találkoztam, volt egyszer egy banda sérthetetlen szörny. Összeségében egy unalmas játék, amit élvezhetõ átvezetõk szakitanak meg. It's a baaaad luck to be youuuuuuu...<#vigyor>
A jó játék / szar játék kérdésrõl a véleményem meg annyi, hogy aki tud angolul és van egy kis esze, az q-ra fogja élvezni (én mindig véresre röhögöm magam a geci narrátoron, vagy azon, hogy mekkora paraszt ez a Bárd <#vigyor>); viszont az is igaz, hogy maga a "játék" részt még erõltethették volna egy kicsit a fejlesztõk, mert mondjuk pl. a "karakterfejlõdés" egy vicc...

Én mindenestre tuti végigviszem, és szerintem egy nagyon érdekes színfolt a mai egyre inkább egysíkúvá váló scene-ben. Jah, meg ez legablább nem egy akkora kib. nagy bugtenger, mint pl. a Stronghold (hogy dögölnének meg) vagy a Dungeon Lords (ennyit a Wizardry alkotójáról), amik egyszerûen felháborítóak! <#violent> még jó hogy nem adtam értük túl sok lóvét... <#mf2>
Nekem P4 [email protected], 1 GB, NV GF FX5900 - minden fullban, 1280x1024-ben, hibátlanul. Szerintem elég faszán van optimalizálva <#eljen>
na most ennyire jó a játék? vagy ennyire rossz hogy senki nem ír egy vak hangot sem.
Methylisocloro
de ez nem pozitivum
a wizardry 1 is ilyen, azon mulik a csata kinyom el elõbb egy lahalito-t

Na, valaki, akinek megy a gépén. Milyen konfiggal milyen körülmények között muzsikál?
pluhi
Azon a pályán lehet találni egy ijat. Azzal simán kiszeded a hajigálós bagázst, meg a fõnököt is. Én azóta csak ijjal irtok. Arrow Storm, két tank és egy gyógyitó elég gyorsan halad.
pluhi
Ráfér, ha kiszeded a német szinkront és tömcsized rarral. Persze közvetlenül nem játszható a DVDrõl, de archiválni okés.
a wizardry 7 egy meglehetõsen könnyû játék a dark queen of krynn-hez képest. ott gyakran csak azon múlik egy csata, hogy ki nyom el elõbb egy delayed blast fireballt, annyira durva lett. és ez még a könnyû easy fokozat... 😞

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Az hogy láma vagyok erõs túlzás már a wizardry 7tel nyomultam megidéztem a nyilazós csajt is az se találta el kb 1nél többször legalább újra lesz hely a vinyón
hát ha ilyen lama vagy hogy még arra se jöttél rá hogy nyilazni kéne akkor télleg hagyad is..., minimális iq kell a gamehoz de aki azzal se rendelkezik hogy egy ilyen primitiv dologra rájöjjön annak télleg nemvaló 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Na asszem elég is lesz ebbõl a gaméból fran v hogyhíjják lute-os szörny ide oda teleportálgat egy óra alatt néha a pókom tudta megcsípni én sose tudtam eltalálni folyton elteleportál nem idegelem én magam csak legközelebb jobban utánnanézek milyen is az adott gamma és akkor nem szedem 2 napig mire lejött a majdnem 6 gigás tömörítés,...
Persze azt raktam fel csak az Iso-ja akkor is 7,9 giga kiírni meg tuti nem fogom max egyszer végigküldöm aztán delete.
ja, a nyolc gigáról csak annyit, hogy a minimum installja a játéknak 1,3 giga, tehát nem kell mind a nyolcat felrakni.

hogy mi dob rajta ennyit? konzolos port, ennyi. azok meg alapból dvd-re jönnek ki. a játék hangjai nagyon profin meg vannak csinálva, ráadásul az egész játék német nyelven is rajta van a dvd-n. csak a hangok elfoglalnak 4et a 8 gigából. nem véletlenül van az elején külön megemlítve a hangstúdió, ahol a hangokat felvették.
az elsõ rész, ahol könnyesre röhögtem magam, a részegek éneke volt.
én játszottam az elõzõ részekkel is, spectrumon és c64en. meg kell hogy mondjam, kicsit sem hiányzott a sok teleportokkal és random fordítókkal telezsúfolt, feltérképezhetetlen labirintus. itt a szerepjáték helyett a poénokon van a hangsúly.
nagyon nagy felüdülés volt számomra ez a játék, gyorsan el is szaladtam egy dual-layer dvd-ért (erre megy rá ugyanis. 4.7es dvd-vel ne próbálkozz, NEM FOG MENNI).
10/10

Hát meg kell mondjam eddig nagyon könnyû a gamma most mondjuk egy kicsit benehezült mert nem tanítottam nyilazni a csávót és magaslatokról dobálnak ahova addig nem enged fel amíg a summonált nyilas nõm le nem lövi õket.Ez a rész elég unalmas és egyáltalán nem tudok rájönni ,hogy mi a rák fog ezen 8 gigát+installt.Max annyi ,hogy minden szereplõ beszél néha van 1 -2 jó poén is de ha nem lenne ekkora játékínség nem igen menetelnék vele...
Nem hinnem, hogy a hozzászólások száma minõsíti a topicot. Lehet hogy olyan jó, hogy mindenki csak azzal játszik és nincs idejük beirkálni 😄
Amúgy külföldi fórumokon meg szét kommentelik magukat az emberek, szóval van remény.
Szóval tud valaki valamit a gép igényrõl? Na de nem arról amit csak úgy ráírnak 😊) hanem a valósról, szal kinek mivel megy és hogyan?
Nézem már jó pár napja ezt a topicot, és a 88 hozzászólás nagyon kevés ennyi idõ alatt. Ez sajnos minõsíti a játékot. 😞

Guillotine
Nálatok is a kamera forgatás egyszerüen csak eltünik? Ill.: Nem müködik?
Ha volt ilyen problémátok és tudtok valami gyógyírt rá légyszíves írjátok meg.

www.guillotine.atw.hu

Milyen gépigénye is van?
hálás..akkor vmit nagyon elkúrhattam ..nyilam sincs,de nyilas csajt se tudok idézni...patkányt,gyógyító csajt,azt a világító izét meg az villámos lényt tudom
😊 köszi
egyedûl õt nem próbáltam meg ...lol

"vessetek a mókusok közé" :)

Hyder
amikor meggyulladsz rohanj fel, menj oda a pincércsajhoz, ad valamit...

utána menj le megint, és ot lesz megint valaki

Steam: [HUN]Feriggno

Legelösször elkell futni elölle, majd másodjára sikerülni fog, egy kis ssegitséggel. 😊

Felmentem de csak szép csendben elégett a kari.

azért írtam ezt a kettõt, mert a GT az egyik legjobb, a SM az egyik legrégebbi...
egyébként semmilyen autós játékkal nem játszom F1GP óta...

http://gaborszantai.co.uk/

musha
te sem játszottál még GranTurismoval -.- csak ez magyarázhatja, hogy egy Super Marioval egy lapon emlegeted, na mindegy.

az errõl a játékról alkotott véleményeddel viszont sajnos egyet kell értsek.

DonnieBrasco
Ebben igazad van. Még erõsen gondolkodom, hogy egyáltalán végignyomjam-e, mert nekem személy szerint a poénok iszonyúan bejönnek, már az éneklõ részegeken is szétröhögtem magam 😊 a sok iróniáról nem is beszélve (ahogy a bárd meg a narrátor egymást b***tatja 😊)
Kár, hogy ilyen nulla játékot raktak köré 😞( anno az Anachronox volt hasonló, de ott a játék is jobb volt azért! A poénjai meg fenomenálisak 😊

Várom a Gothic3-at, a The Witchert na és persze mindenek elõtt az Obliviont 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Azokat nyomtam el amikor a 3 kisgoblin vagy mi énekelget, meg a hasonloakat, pl amikor a toronyba megyek fel, és a kamera fél évet kering körülöttem stb.
Elismerem volt benne 1-2 jo poén is, de sajnos több gyenge volt benne.
Amugy egyetértek Angellel, poénnak jo játéknak nem.
Azt nemértem még hogyha évekig kell várni a ps2- xbox stb játékokra amig kiadják pc-re , miért nem lehet kicsit modositani rajtuk, hogy nekünk is élvezhetö legyen? a legtöbb átirat 1-1 ugyanaz.
Na mind1, remélem hamarosan kijön majd vmi értelmes rpg is.

DonnieBrasco
Na, ez sokat elmond. Tesco gazdaságos végigjátszás? Csak pont azt hagytad ki, ami egyedül jó a játékban: a poénokat. Komolyan, nem is értem az ilyet....

DB

DonnieBrasco
Óriási mellét lõttél, ugyanis pont hogy felnõtt poénok vannak benne - pl. a legelején amikor a dúskeblû kocsmáros csaj megjegyzi, hogy nagyobb (hosszabb) "fegyverre" lesz szüksége a bárdnak, aki persze bizonygatja, hogy az õ "fegyvere" (éérteeed) nem fél senki fiától (lányától....)

Hát ez minden csak nem kicsiknek szóló poénkodás 😊 a rettenetes sok irónia pedig leginkább csak angolul tudó felnõtteknek szól (Monty Python jó hasonlat!)

Sajnos persze ezt leszámítva maga a játék egy nagy rakás szamóca, nulla RPG elem, a grafika elavult, egyedül a hangok viszonylag jók.
Az átvezetõ animációk minõsége iszonyatosan botrányosan szar!!!

DB

Felraktam tegnap, rövid vélemény:
- aranyos grafika, kicsit illik a hangulatához
- poénos, mégha néha gyermeteg is
- érdekes a bárd személyisége:-)
- de mint játék sajnos nagyon rossz lett...

lassan felfoghatnák, hogy PC-re olyan játékokat kell kiadni, amit a olyan emberek játszanak, akik tudnak 101 billentyût használni és képesek összetett irányítást, menürendszert, karakterfejlõdést kezelni...
nekem nem kell GranTurismo, vagy Super Mario - az jó a "nyócgombosirányítóskonzoloskisgyerekeknek", nekem összetett RPG kell, mint a Baldur's Gate...:-(

http://gaborszantai.co.uk/

Hyder
de oda, de amikor meggyulladsz menj fel és a történet folytatódik "nem írom le"

majd utána megint mehetsz vissza "ezt sem irom le, nem akarok spoilerezni"

Steam: [HUN]Feriggno

Én már a legelején elvéreztem . A nagy patkány kicsinál állandóan a kocsma pincéjében. Lehet nem oda kellene elõször menni....<#fejvakaras>

Ha csak a föszálon haladsz ottkörül. 1 nap alatt böven végigjátszhato. Mondjuk én elnyomkodtam a filmeket, meg a zenélös részeket, mert nemigazán érdekeltek, azokkal lehet több. 😊

Methylisocloro
Mennyi volt az összes játékidõ, 10 óra?<#wow1>

Idézz egy nyilas csajt, heroine vagy mi a neve.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Nincs nyilam
Nyilazd le a szörnyeket. 😉
Utánna kinyitja neked a kaput a félös szerzetes, elég attractiv modon. 😊

Amugy annyira unatkoztam h végignyomtam a gamet, annyira nem vészes.
A végén már megszoktam, a discos csontikat, meg a rappelö zombikat, meg a vértyukok, stb áradatát. 😊

Ott hogy lehet továbbmenni,ahol a 2 szörny dobál kalapácsokat egy dombról,ahova nemtok fölmenni és van egy kapu,ahova nem tudok bemenni. És van velem egy fickó aki bepánikol vagy mi és elindul egy számláló 2percrõl
azt vartak, hogy a regi nev femjelezte jatekstilust folytatja.
nem ez tortent.
aki ismerte a regi bards tale reszeket, annak nem tetszik.
aki nem ismerte, annak tetszhet.
ennyi

Hát nem értem mit vártatok, ez egy rpg paródia mindig is annak készült, nem annak, hogy eltörölje a BGt...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Montanosz
az elsõ részeket még speccy-n jázszottam, annak volt hangulata..
ezt már le is töröltem....
lesz még idén rpg bõven, majd szemezgetünk))))
példa a neverend:

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

De sajnos tovább mentem, este mivel nemvolt más dolgom, kicsit játszottam vele, pár orát. és a 4. chatperig jutottam, az elsö toronyig, de semmi nehézség nemvolt benne, csak nyomni kellett az egérgombot és nézni. 😊
Összeségében nem olyan nagyonrossz, csak másra számitottam, mint már irtam.
Nem ismertem az elözö részeit, és én egy nwn, vagy hasnonlo tipusu rpg-re gondoltam, ez pedig kicsit más.

Methylisocloro
Pont arról szól a történet hogy a bárd igazából a kocsmában akar iszogatni nem pedig megmenteni a világot 😊