261
Bard\'s Tale New Adventures
-
arturo #181 veszel íjat, és 4-es (asszem) gomb, és a menüben kiválasztod... -
steweee #180 nyilazni hogy lehet ? -
arturo #179 de amikor megnyomod a kettes billentyűt, akkor nem is jön elő semmi?? és ha nem a numerikuson nyomod??? -
ptomesz #178 Nem állítottam el, vagyis először igen de igy hogy rákérdeztél vissza állítottam mindent alapbeállításra de semmi. Szarakodik tovább pl: HOLD 2 + S = suhint egyet holott ott egy menünek kéne lenni amivel egy ijász buxát lehetne idézni, akkor HOLD 4 + D = akkor meg ijra kéne váltani de csak suhint egyet és kész. Faszom ki van már vele pedig nem olyan rossz játék. -
arturo #177 Nem állítottad át a billentyűket??? -
arturo #176 Hát túl vagyok rajta. Nem állítom, hogy érdemes végigjátszani, a tornyokban annyi ellent kell megölni, hogy csak na, de addig is, nagyon jók a poénok. Szóval a móka kedvéért érdemes. Aki komolyan veszi a játékot, annak nem ajánlom. -
htibor #175 Nekem nem a kameranézettel van a gondom, hanem hogy már a Diabloban meg volt az oldva, hogy ha olyan helyszínen vagyok, ahol a pálya takarja a karakteremet, akkor a pályelem átlátszóvá válik, és sokkal élvezehtőbb lesz a játék, mintha mindig a kamerát forgatni kell ahhoz, hogy lássam is mit csinál a karakterem.
Egyébként ezt meg a fegyver/páncél választék illetve saját döntési bővíthetőség hiányát kivéve én meg vagyok elégedve a gamével, immár 15 órája tolom, most éppen kijutottam a labirintusból, ahol a Shadow Axe-t kellett felkutatnom. :) -
steweee #174 a hely amit foglal nem érdekes mert van bőven belőle.viszont ha CSAK ez a játszható nézete akkor viszlát lesz neki mindjárt, mert a nwn be legalább le lehetett vinni a kamerát ha nézelődni akartam -
Cassell #173 Töröljed lefele!Egy nagyon elkettyintett game ez 1-2 jó poén van benne de a kerekítve 8 giga nevetségesen sok ennek... -
steweee #172 csak ez az idióta felülnézet van benne? mert akkor mindjárt törlöm. egyébként nagyon jó lenne, hogy tele van hangokkal a játék, "csak" a kameraállás szar -
htibor #171 Sajna passz.
Én a lámaságom miatt nem tudtam először elindítani, és le kellett szednem újra.(FAT32re másoltam az imagefilet, ami a 7,9 Gbyte méretével nem éppen okés...)
Nem volt ilyen hibaüzim, simán Alcoholba bemountoltam, és azóta hentelek :D -
htibor #170 Kíváncsi vagyok ki merre jár a játékban :)
Ki találta meg az extrákat benne(az elején főmenüből való extrák elérésére gondolok), ki mennyire hentel, mennyire anyáz a labirintusokban stb... :) -
#169 Sziasztok.Tudnatok segiteni 1 picit? Nekem hiba üzenettel leáll a játék amikor elinditom.
(Az eljárás belépési pontja(WMCeateReader)nem található a DLL-ben) ez mi?
THX -
#168 Nem nyomva kell tartani hanem csak egyszer lenyomni. -
ptomesz #167 Helló mindenkinek aki játszott már a játékkal. Van egy olyan gondom hogy egy farmon a pali megbíz lövöldözzem le a varjakat addig nem tárgyal velem de a kaput meg bezárja. A nyilat meg nem tudom elővenni mert nem reagál rá a program. Elvileg a 3-as gomb nyomvatartása után a D beűre venné elő (S az ököl) de nem csinál semmit csak suhint egyet a kardal. A varázslásnál szintén elakadtam a 2-es gomb nyomvatartása mellett S betüt nyomva be kéne jönnie egy választásnak amivel egy Ijász csajt idézhetek magam mellé. Nah akkor is csak suhint egyet és kész. Ha valaki tud segíteni megköszönném. Csumi. -
#166 Kiválasztod hová akarsz menni, odamész, megnyomod az F billentyűt és betölti az új arénát... -
#165 akkor mond mar el leci, mi az istent kell csinalni a terkepen.ott tartok, hogy kimentem a falubol
es most merre
van a buci bigyo karim, meg ugyanolyan nagy gizmok
mi ez, pekmen? -
#164 Nekem bejön, kár hogy a játékmenet nem sikerült izgalmasabbra...
Mindenesetre végigjátszom, már csak a dalok kedvéért is :)
Its baaad luck to be you...;) -
#163 jo lehet ez a jatek, qrvara nem erdekel senkit se :) -
PiGonE #162 Nekem íjjal sikerült Fnarfot kicsinálni, messzebbről küldtem a nyilakat (a képernyőn nem is láttam őt, csak a térképen), meg Heroine is besegített persze... a trükk az volt, hogy mivel nem látott engem, nem is summonizálta a monstereket... :D bug v. trükk, mindenesetre így sikerült... ;) -
#161 Na sikerült, nem is volt nehéz.
Ebből a gaméból sokkal többet is ki lehetett volna hozni, de azért így sem rossz. -
Cassell #160 Valahogy biztos ki lehet de én speciel ott adtam uninstallt ennek a gémnek.Ratyi egy valami a digitalizált beszédek fogják a 7,4 gigát.Szerintem:)
-
#159 Baszki, Fnarfot hogy a rossebbe lehet legyőzni? Mindig elteleportál. Íjjal meg egyszerűen nem lő a Bárd. -
Dns5000 #158 mi ebben a 7,42gib?
-
#157 mijajaz iq? -
KH #156 haló, senki? még egy kis képecskét se? küldjetek már pls!
itt az aloldal, majd még teszegetek hozzá (remélem) -
kalimpa #155 Sok hülye értetlenkedő kis tizenéves....:) Hát igen, nem árt hozzá egy minimális iq...csak nem tudom, ha nektek ez a játék ennyire megerőltető minek játszotok vele? -
#154 faszom ebbe a jatekba is, kolbaszolok bucibigyo meretben mint egy C64-en a terkepen, de minek
nem beszelve a fos nezetrol, amitol nem latni semmit 3 meteren tul, akkor meg mi a faszomnak ijj? :( -
#153 Milyen bejárat? Milyen sör? Egyáltalán hova menjek?!!! -
Jimmyke #152 Igyál sört, az egy hapek adja, a bejárat közelében. -
#151 Nem kell full installnál. -
#150 nekem az nem vilagos mit kell csinalni a nagyterkepen -
#149 Nah enis kiprobaltam a gamet, es par ora jatek utan azt mondom, nagyon tetszik, mar jo ideje ilyen gamre vagytam :) nagyon hangulatos, a kornyezet nagyon elonek hat, a humor is nagyon hatasos, a graf pedig sztem nagyon kirra, szal engem megfogott, a gta san anders meg egy nagy csalodas a szamomra...:( Szal bard`s talezzen mindenki :D -
#148 Emberek! Hol tudok melegebb cuccot szerezni a hegyen való átkeléshez? -
#147 Kijött egy cd-s verzió:
2005-06-27 The Bards Tale (c) Vivendi *CD Version* VITALITY 315x15 MB -
#146 az kocsmai enek kiralyos -
Marcus_ #145 Nem:) -
#144 jatszik ezzel valaki? -
cain #143 más a kétoldalas, és más a kétrétegű dvd. az előbbi technikailag megegyezik két, hátoldallal egymásnak ragasztott dvd-vel. lehet kombinálni a kétrétegűvel is, így majd elő fognak fordulni kereskedelmi forgalomban kétoldalas kétrétegű dvd-k (MAJD). a története annyi a dolognak, hogy az egyik konzorcium nem hitte el, hogy az user hajlandó lesz megfordítani a lemezt, a másik meg nem hitte el, hogy egy oldalra több réteget is fel lehet vinni. -
KH #142 Üdv, tudnátok nekem scrennshotokat küldeni? épp csinálok egy aloldalt a játéknak, és jó lenne néhány képecske (jójó, tudom hogy nem igazi RPG, de már belekezdtem...)
ide kérném: [email protected] (1 GB-ig lehet tömni)
lehet olyan is, ami mittudomén "karaktergenerálás"-interface/inventory/shoppingolás satöbbi játékmenet elemeket mutat
és ha ne adj isten valaki kedvet érez valami kis értékelés/tipp/wt (hehe) írásra, na habozzon, szívesen kiteszem! :-)
előre is köszi!