261
Bard\'s Tale New Adventures
  • arturo
    veszel íjat, és 4-es (asszem) gomb, és a menüben kiválasztod...
  • steweee
    nyilazni hogy lehet ?
  • arturo
    de amikor megnyomod a kettes billentyűt, akkor nem is jön elő semmi?? és ha nem a numerikuson nyomod???
  • ptomesz
    Nem állítottam el, vagyis először igen de igy hogy rákérdeztél vissza állítottam mindent alapbeállításra de semmi. Szarakodik tovább pl: HOLD 2 + S = suhint egyet holott ott egy menünek kéne lenni amivel egy ijász buxát lehetne idézni, akkor HOLD 4 + D = akkor meg ijra kéne váltani de csak suhint egyet és kész. Faszom ki van már vele pedig nem olyan rossz játék.
  • arturo
    Nem állítottad át a billentyűket???
  • arturo
    Hát túl vagyok rajta. Nem állítom, hogy érdemes végigjátszani, a tornyokban annyi ellent kell megölni, hogy csak na, de addig is, nagyon jók a poénok. Szóval a móka kedvéért érdemes. Aki komolyan veszi a játékot, annak nem ajánlom.
  • htibor
    Nekem nem a kameranézettel van a gondom, hanem hogy már a Diabloban meg volt az oldva, hogy ha olyan helyszínen vagyok, ahol a pálya takarja a karakteremet, akkor a pályelem átlátszóvá válik, és sokkal élvezehtőbb lesz a játék, mintha mindig a kamerát forgatni kell ahhoz, hogy lássam is mit csinál a karakterem.

Egyébként ezt meg a fegyver/páncél választék illetve saját döntési bővíthetőség hiányát kivéve én meg vagyok elégedve a gamével, immár 15 órája tolom, most éppen kijutottam a labirintusból, ahol a Shadow Axe-t kellett felkutatnom. :)
  • steweee
    a hely amit foglal nem érdekes mert van bőven belőle.viszont ha CSAK ez a játszható nézete akkor viszlát lesz neki mindjárt, mert a nwn be legalább le lehetett vinni a kamerát ha nézelődni akartam
  • Cassell
    Töröljed lefele!Egy nagyon elkettyintett game ez 1-2 jó poén van benne de a kerekítve 8 giga nevetségesen sok ennek...
  • steweee
    csak ez az idióta felülnézet van benne? mert akkor mindjárt törlöm. egyébként nagyon jó lenne, hogy tele van hangokkal a játék, "csak" a kameraállás szar
  • htibor
    Sajna passz.
    Én a lámaságom miatt nem tudtam először elindítani, és le kellett szednem újra.(FAT32re másoltam az imagefilet, ami a 7,9 Gbyte méretével nem éppen okés...)
    Nem volt ilyen hibaüzim, simán Alcoholba bemountoltam, és azóta hentelek :D
  • htibor
    Kíváncsi vagyok ki merre jár a játékban :)
    Ki találta meg az extrákat benne(az elején főmenüből való extrák elérésére gondolok), ki mennyire hentel, mennyire anyáz a labirintusokban stb... :)
  • semo1
    Sziasztok.Tudnatok segiteni 1 picit? Nekem hiba üzenettel leáll a játék amikor elinditom.
    (Az eljárás belépési pontja(WMCeateReader)nem található a DLL-ben) ez mi?
    THX
  • Hmuda
    Nem nyomva kell tartani hanem csak egyszer lenyomni.
  • ptomesz
    Helló mindenkinek aki játszott már a játékkal. Van egy olyan gondom hogy egy farmon a pali megbíz lövöldözzem le a varjakat addig nem tárgyal velem de a kaput meg bezárja. A nyilat meg nem tudom elővenni mert nem reagál rá a program. Elvileg a 3-as gomb nyomvatartása után a D beűre venné elő (S az ököl) de nem csinál semmit csak suhint egyet a kardal. A varázslásnál szintén elakadtam a 2-es gomb nyomvatartása mellett S betüt nyomva be kéne jönnie egy választásnak amivel egy Ijász csajt idézhetek magam mellé. Nah akkor is csak suhint egyet és kész. Ha valaki tud segíteni megköszönném. Csumi.
  • Eye-scream
    Kiválasztod hová akarsz menni, odamész, megnyomod az F billentyűt és betölti az új arénát...
  • Mike at home
    akkor mond mar el leci, mi az istent kell csinalni a terkepen.ott tartok, hogy kimentem a falubol
    es most merre
    van a buci bigyo karim, meg ugyanolyan nagy gizmok
    mi ez, pekmen?
  • Eye-scream
    Nekem bejön, kár hogy a játékmenet nem sikerült izgalmasabbra...
    Mindenesetre végigjátszom, már csak a dalok kedvéért is :)
    Its baaad luck to be you...;)
  • Mike at home
    jo lehet ez a jatek, qrvara nem erdekel senkit se :)
  • PiGonE
    Nekem íjjal sikerült Fnarfot kicsinálni, messzebbről küldtem a nyilakat (a képernyőn nem is láttam őt, csak a térképen), meg Heroine is besegített persze... a trükk az volt, hogy mivel nem látott engem, nem is summonizálta a monstereket... :D bug v. trükk, mindenesetre így sikerült... ;)
  • Eye-scream
    Na sikerült, nem is volt nehéz.
    Ebből a gaméból sokkal többet is ki lehetett volna hozni, de azért így sem rossz.
  • Cassell
    Valahogy biztos ki lehet de én speciel ott adtam uninstallt ennek a gémnek.Ratyi egy valami a digitalizált beszédek fogják a 7,4 gigát.Szerintem:)
  • Eye-scream
    Baszki, Fnarfot hogy a rossebbe lehet legyőzni? Mindig elteleportál. Íjjal meg egyszerűen nem lő a Bárd.
  • Dns5000
    mi ebben a 7,42gib?
  • Mike
    mijajaz iq?
  • KH
    haló, senki? még egy kis képecskét se? küldjetek már pls!
    itt az aloldal, majd még teszegetek hozzá (remélem)
  • kalimpa
    Sok hülye értetlenkedő kis tizenéves....:) Hát igen, nem árt hozzá egy minimális iq...csak nem tudom, ha nektek ez a játék ennyire megerőltető minek játszotok vele?
  • Mike at home
    faszom ebbe a jatekba is, kolbaszolok bucibigyo meretben mint egy C64-en a terkepen, de minek
    nem beszelve a fos nezetrol, amitol nem latni semmit 3 meteren tul, akkor meg mi a faszomnak ijj? :(
  • XCoMA
    Milyen bejárat? Milyen sör? Egyáltalán hova menjek?!!!
  • Jimmyke
    Igyál sört, az egy hapek adja, a bejárat közelében.
  • ElfQT
    Nem kell full installnál.
  • Mike at home
    nekem az nem vilagos mit kell csinalni a nagyterkepen
  • gergou
    Nah enis kiprobaltam a gamet, es par ora jatek utan azt mondom, nagyon tetszik, mar jo ideje ilyen gamre vagytam :) nagyon hangulatos, a kornyezet nagyon elonek hat, a humor is nagyon hatasos, a graf pedig sztem nagyon kirra, szal engem megfogott, a gta san anders meg egy nagy csalodas a szamomra...:( Szal bard`s talezzen mindenki :D
  • XCoMA
    Emberek! Hol tudok melegebb cuccot szerezni a hegyen való átkeléshez?
  • grebber
    Kijött egy cd-s verzió:

2005-06-27 The Bards Tale (c) Vivendi *CD Version* VITALITY 315x15 MB
  • Mike at home
    az kocsmai enek kiralyos
  • Marcus_
    Nem:)
  • Mike at home
    jatszik ezzel valaki?
  • cain
    más a kétoldalas, és más a kétrétegű dvd. az előbbi technikailag megegyezik két, hátoldallal egymásnak ragasztott dvd-vel. lehet kombinálni a kétrétegűvel is, így majd elő fognak fordulni kereskedelmi forgalomban kétoldalas kétrétegű dvd-k (MAJD). a története annyi a dolognak, hogy az egyik konzorcium nem hitte el, hogy az user hajlandó lesz megfordítani a lemezt, a másik meg nem hitte el, hogy egy oldalra több réteget is fel lehet vinni.
  • KH
    Üdv, tudnátok nekem scrennshotokat küldeni? épp csinálok egy aloldalt a játéknak, és jó lenne néhány képecske (jójó, tudom hogy nem igazi RPG, de már belekezdtem...)
    ide kérném: [email protected] (1 GB-ig lehet tömni)
    lehet olyan is, ami mittudomén "karaktergenerálás"-interface/inventory/shoppingolás satöbbi játékmenet elemeket mutat

és ha ne adj isten valaki kedvet érez valami kis értékelés/tipp/wt (hehe) írásra, na habozzon, szívesen kiteszem! :-)

előre is köszi!