Bard\'s Tale New Adventures
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl a gaméból sokkal többet is ki lehetett volna hozni, de azért így sem rossz.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
May the force serve you well!
itt az aloldal, majd még teszegetek hozzá (remélem)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
nem beszelve a fos nezetrol, amitol nem latni semmit 3 meteren tul, akkor meg mi a faszomnak ijj? 😞
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
`Take a look to the sky just before you die`
2005-06-27 The Bards Tale (c) Vivendi *CD Version* VITALITY 315x15 MB
Next PC upgrade: 2022
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
ide kérném: [email protected] (1 GB-ig lehet tömni)
lehet olyan is, ami mittudomén "karaktergenerálás"-interface/inventory/shoppingolás satöbbi játékmenet elemeket mutat
és ha ne adj isten valaki kedvet érez valami kis értékelés/tipp/wt (hehe) írásra, na habozzon, szívesen kiteszem! :-)
elõre is köszi!
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
Mert csomi nélkül kb 5.9gb. Igy kicsomi vinyóra majd onnan install igy ez kb 12gb hely kell.
Az én verziom is tömörítve kerül a dvd-re de onnan lehet installálni, mert a feltelepítettet csomizom össze. igy csak 6gb hely kell a játéknak.
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
1, Telepítsd fel a játékot.
2, Másold át a crack-et.
3, Töröld ki a német nyelvet.
4, Winrar sfx/legjobb tömörítés/650mb szeletelés
5. kész kb 4.4gb adatod lesz.
ui. ha valaki ért a winrar sfx buherálásához akkor egy korrekt telepítõt is tud vele készíteni, deígy is jó lesz.
Én igy csináltam meg egy jó kis telepítõvel.
ISO ki-betomoritovel lehet ezt megtenni, mint pl az UltraIso?
Vagy marad a tomorites, stb. Ez esetben minden fontos benne marad?
igen
4 karakter. nem lett volna egyszerûbb ?<#conf>#conf>
Te tudod állítani a kamerát?Csak föllûl nézetbõl tudom játszani,körbe meg zoomolni enged,de csak fölül nézetbe.
Nekem tetszik,bár nem 1 Diabló vagy Dungeon Lords,de elmegy.
Ahol a 3 fickó van a börtönben tudja Valaki a konbinációt?
Kössz
Charadras: nem kell ahhoz semmi szerintem, a ranged menüben ott kell lennie (majd a shadow axe is itt lesz.) A 6-os dex viszont gáz, bár ha nem ijjal akarsz irtani elsõdlegesen, akkor oké.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.