Bard\'s Tale New Adventures
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves formában kell beszélni vele, és akkor veled tart, és el tudod vezetni a tutajhoz.
Vagy gorombán veszélsz hozzá és a narrátorhoz is, és a Finfolokok intézik el a firbolgot.
A Finfolkok azok a fehér-kékes-csápos-uszonyos népség.
Te döntesz :)
plyz help me
Vissza kell caplatni a kocsmáig, ott duma, majd vissza a bejárathoz.
Viszont sok olyan helyszín lesz majd a labirintusban, ahol no mágia, meg eléggé eltévedõs, úgyhogy ne add fel egykönnyen. :)
PSN ID.: Beegabor
Viszont az az elõnye megvan, hogy olyan ellenfeleket is tudsz lõni, akiket nem látsz a képernyõn, hanem távolabb vannak tõled(persze bizonyos mértékig).
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Én most már bezúzom magamat az ágyba, mert volt kis rabszolgamunka vele :)
Link a #189-ben található :)
Jójéjt topic :)
Beer, beer, beer...
Ez NEM AZONOS azzal a file-al, amit a fileplanet.com-ról lehet leszedni!!
Ez teljesen saját magam által "kirippelt" és átkódolt cucc, és a dalt teljes egészében tartalmazza elejétõl a végéig! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Próbálkozok a többivel, az eredményt majd közlöm, de rohadt sok idõ lesz míg végigrágom amgam a hangfileokon...<#vigyor>#vigyor>
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Más.Nem tudja vki, honnan lehetne letölteni a játékbeli dalokat mp3 formátumban? Különösen a Nuckelavee-s érdekelne, azon könnyesre röhögtem magam :D
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Amit írtam két negatívumot, azon kívül nekem tetszett a játék, 20-as szinü karakterrel zártam a játékot és kb 20 és fél óra volt a tiszta játékidõm.
Én ajánlom mindenkinek :)
- Ooh, it's baad luck to be you...
- He must have been an admiral, a sultan or a king...
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Egyébként ezt meg a fegyver/páncél választék illetve saját döntési bõvíthetõség hiányát kivéve én meg vagyok elégedve a gamével, immár 15 órája tolom, most éppen kijutottam a labirintusból, ahol a Shadow Axe-t kellett felkutatnom. :)
Én a lámaságom miatt nem tudtam elõször elindítani, és le kellett szednem újra.(FAT32re másoltam az imagefilet, ami a 7,9 Gbyte méretével nem éppen okés...)
Nem volt ilyen hibaüzim, simán Alcoholba bemountoltam, és azóta hentelek :D
Ki találta meg az extrákat benne(az elején fõmenübõl való extrák elérésére gondolok), ki mennyire hentel, mennyire anyáz a labirintusokban stb... :)
(Az eljárás belépési pontja(WMCeateReader)nem található a DLL-ben) ez mi?
THX
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
es most merre
van a buci bigyo karim, meg ugyanolyan nagy gizmok
mi ez, pekmen?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mindenesetre végigjátszom, már csak a dalok kedvéért is :)
Its baaad luck to be you...;)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]