Kyokushin Karate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem akarok vitatkozni, de ledöfni vmit és leütni nem ugyanaz a dolog, bár sosai egy ütéssel küldött bikákak másvilágra, törte le szarvukat innen jön az egy ütés a halál mottó is/ichi geki hisatsu/

hát nekm már volt ilyen dühbõl keletkezett kakaskodásnál, hogy úgy bedagadta lábam , hogy aazt hitték trombozisom van, nem bírtam járni kb 4xer akkor avolt mint máskor a sípcsontom

FtranX
ja, egyszer shotokanon kumiteztem egy sraccal. addig csalapáltuk egymást, amíg végül tényleg be nem durvultunk, de úgy tényleg.
aztán amikor a sensei mondta jelezte, hogy abba lehet hagyni a kumitét, mi meg se hallottuk, hanem nagyban ütöttük egymást. Szerencsére végül csak egy pár kék folttal lettünk gazdagabbak. 14 évesen azért még nincs akkora ütõerõ.

az si igaz ,h goy a sport tönkre teszia harcmûvészetet, nálunk mindenki rivalizál, és a másiknál jobb akar lenni és ez nem jó, ez ponthogy kiõli a szellemi, filozófiai részét, és ezáltal degradálja egy egyszerû "bunyósporttá"

Astaroth
de ez tényleg így van!Tönkre teszi a térdet az ilyenfajta sport!Nekem is meg az eddzõmnek is volt gondja vele!

Astaroth
Én Ju-jitsu-ztam az kemény!De én is abbahagytam mert széthullott a társaság meg az eddzõ is olyan volt.

Engem most a Bot--jitsu érdekelne nagyon!Aki tud szakirodalmat vagy csinálta az jelezzen!

HuAn82
Én azt szeretem ha minél nagyobb az akit ütök.Karatéra meg hasonló dolgokra még eddig nem volt szükségem.Általában egyszer kétszer betalálok aztán paff...KO.

Vagy lehet eddig csak mázlim volt??

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

FtranX
na igen: attól még hogy valaki karatézik, nem biztos, hogy élesben olyan könnyen szétcsap valakit. 😊)

Azért önbizalmad is van bõven mi? Hiába jársz te akármilyen karateversenyre egy keményebb csávó úgy szétcsap hogy csak nézel egyirányba.😄D

Meg úgy egyáltalán ebbe a karatéba nem nagyon hiszek. Zsákolni kell keveset gyúrni, venni egy pár box kesztyût azt ütni egymást vele mint a lovat.

FtranX
hogyhogy megöli?

a sport megöli a harcmûvészetet

Lol bazz, aki önvédelmet akar 😄 mi edzésen csak kumitezunk és a versenyekre készülünk állandóan, de szabadkézbe is szétütöm bárki fejét 😄

én shotokan karatezok, 6 éve 2kyus vok. Szombaton versenyem van 😛

FtranX
a kyo-t nem, a thai-box-ot valamennyire ismerem. a thai-box titka a brutalitásában rejlik. egyszer voltam egy thai-box edzésen megfigyelõként. hát azokhoz képest mi shotokanon csak lágyan cirógattuk egymást...

[Walaki]D`Lair
Okadas.....LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL..😄DDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FtranX
én a Drunken Okadas-t mûvelem profi szinten. 😊)

kyoban nincs dobás, és a thai box még ennél is brutálabb

[Walaki]D`Lair
Drunken Box powah...😄DDD egész jól elõ tudom adni...😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FtranX
én is inkább thai-box-ot választanék. Az ilyen küzdõsportok, mint a karate, ju-jitsu stb. szépek, látványosak, csak hát nem biztos, hogy a sok dobás az utcán kivitelezhetõ (legalábbis 1-2 év edzés után nem).

[Walaki]D`Lair
hát nem két hétig nyomtam hidd el....

tomsolo
én a témához csak annyit tudok hozzászolni hogy a tegnap esti tv film olyan lapos volt mint Görbe Nóra!!!!!!!!!!!!!! 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Jano
Na újabb nagy szakértõ. (_!_)fej.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

[Walaki]D`Lair
áááh....el egy lófasz....mármint a kyo....semmi értelme...ha önvédelmet akarok, akkor elmegyek thai-box ra vagy mittomén...de ez ilyen szar....

FtranX
akakrom mondani Ju-Jitsut meg Shotokan nyomtam 3 ill. másfél évig..

FtranX
Én Ju-Jitsu-t és Shotokant meg 3, illetve 1,5 évig. Szerettem az edzéseket, de ezekhez sajnos tehetség és kitartás kell amik nálam nem igazán állnak rendelkezésre.

Jano
Akkor frankó gyerek vagy. Amikor nekem volt valamirõl lesújtó véleményem, akkor bezzeg lefikáztál, hogy te tapasztaltabb fórumozónak néztél engem, köszi.

én nem is nyitottam topicot egy olyan témának, amirõl lesujtó véleményem van 😊

Guest
Hát pedig de... 😉
Jano
Nem is...

Jano
Nem mintha a tiéd jobb lett volna!

Guest
Jano, rólad egyre dúvább dolgok derülnek ki... 😊
ha ez a véleményed, minek nyitottál rola topicot ?

Jano
Ha szerinted értelmetlen a Kyokushin, akkor miért csinálod?

Egyébként csináltam, és nem 2 hétig.

menj el egy küzdõedzésre és magad tapasztalod meg!

I.C.ram
még mindig ott a pöcse 😊
Pempő
Én karatékoltam régen ilyet, de nem tetszett!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Jano
Értelmetlen. Ezt hány év tapasztalat után mondod?

ez iyg van püfölöd ezerrel a nagy mellkasát õ meg közben ásítmajd unalmában szépen hasbarúg

[Walaki]D`Lair
Nem...a mesterrel nem volt baj...(amúgy nõ volt...😊)

azzal a faszmajommal volt..>😞

a kyoval az a hatalmas gond, hogy mivel nem lehet fejre ütni, iszonyatos mértékben torzítja a dolgot a nagydarab emberkék javára
értelmetlen az egész így

tök jó csaka az a baj hogy magyarországon is már többrészre szakadt a kyo-tábor sosai halála után😞

loál!
amúgy én shotokanoztam fél évig. aztán abbahagytam...
nálunk mindig töltésen kell futni mezítláb 10km-t

itt egy kép faterról, amint agresszorkodik...

hát igen sok múlik a mesteren,ha nem szimpi akkor télleg hagyni kell és mást kell keresni! MTKKSZ-es voltál?

[Walaki]D`Lair
LOÁL....én 1 évig nyomtam, de valahogy az a buzirakás fõfasz, az a Kalmár Árpi jól elbaszta a kedvemet, szal abbahagytam....

Én négy éve kyozok, jelenleg 6 kyus vagyok, várom a többi karatékát ebbe a topicba!