Kyokushin Karate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A részvétel a fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hát azt látni kellett volna...megyek felé, rúg egyet a gyerek és én szó szerint repültem ki a pályáról! :DDDDD És vagy 7x eljátszotta ezt! Hasbarúgott (persze ott volt az a védõbasz) a rohadt! :DDD Na bedühödtem és azért 1x én is leültettem, de persze kipontoztak a bírók....:-/
De baromira élveztem! Meg a közönség is ordítva visítva kacagott rajtam ahogy szállok alacsony röppályán el a picsába...:DDDDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ha már a karatés is 110 kilós, akkor kell igazán félniük a gyúrósoknak.

megnézném azé ezeket az embereket nemzetköziben :DDDD
viszont õk sportolok, és ki vannak gyorsitva ott számít a testsúly... de pl utcán nem sokat számit :)
sztem bármekkora egy ember meg barmilyen nagy a szaja el lehet azt kenni... ez egyértelmû. hiába gyúrja a testét honapokon kersztul, attol csak "szebb" lesz, de nem lesz tole gyorsabb meg technikasabb... K1 ben a multkor kyos gyerek baszott szet valami gyuros allatot, asszem jeromlebanert...

V9ykn8_TZL0

"ilyen gyuros majmok megsetudnak mozdulni, amig a "gyuros" megmozditja a 2tonnás kezét addig 8x fejberugom meg kettétöröm az orrat..."
Szerintem te még csak a filmekben láttál gyúrós majmokat, ahol jön a kis 60 kilós karatés emberke és sorra üti ki a nagy állatokat.
Ezzel az erõvel a boxban is összeengedhetnék Holyfieldet Kokóval, mondván hogy Kokó úgyis gyorsabb. Nem nehéz kitalálni mi lenne az eredmény...
A tudás kompenzálhatja a tömegbeli hátrányt, de nem pótolja azt. Egy nagy kar is lehet gyors.
Ez onnan tudom, hogy egyszer több mint négy év karate után volt szerencsém kipróbálni a tudásomat egy nálam 2szerte nagyobb csávón. 10 mp alatt elrendezett. Hiába mûködött a kumitéken minden simán, a hozzám hasonló méretü egyénekkel, ott nem sokat értem vele.
De ahogy elnézem teljesen hasztalan... :(
mivel a suliban kötelezõ tantárgy az önvédelem, ezért volt szerencsém a harcmûvészet többféle ágával is megismerkedhetem!!
pl. az egyik tanár (nemtom helyesen írni) dzsudzsicut tanít(hát mit mondjak nagyon kemény) a másik Karatebol magyar bajnok is volt, kickbox bajnok is!! az egyik oszt. társam shaolin kung-fu-t tanul.
(kis 50-60kg-os csávó) a multkor(3 éve) valami szóváltás volt óra közben, azt kérdi az edzõ az egyik sráctól kérsz egy combost, vagy megverekszel még1ért? a kung-fus kicscsávó azt mondja elvállalom én a kettõt!
odament a srác, oszt kettõt kajakból rányomott a gyerekre! az inas áll oszt mondja mikor rugja már ? lool azt hittem osszeesek! mivel a tanár volt vagy 100kg!!! és az oszt. társam szerint is a kung-fu a legkeményebb!!! a kínai kung-fu!!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
nyomás aludni!
Semmi kétség afelõl, hogy az UFC baromi kemény sport, biztosan szórakoztató, hogy szinte mindent szabad, sõt valóban közelebb áll az utcai cséphadaráshoz, mint bármely más küzdõsport.
Ez a topik ellenben a Kyokushin-ról szól, és nem arról, hogy "Na melyik harcrenszer jobb, mint a Kyo?" (amely kérdés egyébként messze nem eldönthetõ szvsz, és ezt minden értelmes ember beláthatja).
Azt kérem (bár az is tény, hogy nem én nyitottam a topikot, de úgy hiszem teljes joggal), hogy ehhez tartsuk magunkat, és ne minõsítsük ezt az harci ágat, hanem szóljunk hozzá témához, beszéljünk róla.
Eddig 1-2 kivétellel csak regisztrált felhasználók írtak ide, akik könnyûszerrel nyithatnak topikot arról a küzdõsportról, amirõl csak akarnak, ami nekik a legkedvesebb!
Volt már egy Ninjutsu topik, abban is ugyanez ment.
Szépen kérek tehát minden Kedves Fórumozót, hogy érdemlegesen szóljanak hozzá, és ne überelni próbálják egymást, hanem értelmes diszkussziót folytatni arról, ami a téma címéhez hozzátartozik.
Köszönöm!

Amugy ha realis csatakat akarsz akkor ne k1-ben keresd, hanem szabalyoktol mentes versenyeken pl ufc-ben (nem kotelezo az alloharc).
Amugy akik nem foglalkoznak birkozas jellegu sporttal is, azokat nagyon hamar nyakon csipik. Legjobb ha kombinaljak az alloharcot birkozassal. Brazil jiu-jitsu -sok szepen vegig is vernek mindenkit.
http://www.sherdog.com/videos/roycegracie/roycegracievideo.shtm
nezd meg pl ezt a vidit, van koztuk boxolo, thai, egy 6 vagy 8 danos kyos is stb.. o hozta be a divatba az ilyen stilusu kuzdelmet.

Ezekrõl dolgokról feledkezik meg sok harcmûvész és aztán esik pofára egy gyúrós 50-es karjának csapásaitól.
nekem az ju-jitsu edzõm mondta: "Bajban a legjobb megoldás a futás, mert nem tudhatod kivel hoz össze a sors."