Kyokushin Karate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én régen/5éves koromban/kumite edzés életemben elõszõr, gyerek össze-vissza ugrált 1cer engem is megrúgott aszzem hasba, erre én télleg szó szerint leültettem , megfogtam a vállát és lenyomtamLOL:D azután pár vig sokan az ültetõsnek hívtak/ez nem kyokushin volt, arra már nem emlékszem hogy a karate melyik ága, de vmilyen gólya volt a jele/

lol

[Walaki]D`Lair
Így van!!!!!!!!!!!!!!!!44444444

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Jano
Õõõõõ.....

A részvétel a fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

[Walaki]D`Lair
LOL! Amúgy én 1x voltam kyo versenyen is, azt összeraktak valami sárga övessel (engem, mint 10kijus fehérövest:)))

Hát azt látni kellett volna...megyek felé, rúg egyet a gyerek és én szó szerint repültem ki a pályáról! :DDDDD És vagy 7x eljátszotta ezt! Hasbarúgott (persze ott volt az a védõbasz) a rohadt! :DDD Na bedühödtem és azért 1x én is leültettem, de persze kipontoztak a bírók....:-/

De baromira élveztem! Meg a közönség is ordítva visítva kacagott rajtam ahogy szállok alacsony röppályán el a picsába...:DDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

sajna sok ilyen van, viszont ha ezeket helyreteszed akkor te leszel a nagy baromarcú karatés , aki a kisebbeket bántja

FtranX
ja, vannak ilyen kis köcsögök, akik a melledig se érnek, de azt képzelik magkról, hogy õk a világ urai.

jaja, az viszont a leggányább dolog mikor az 50 kilós csávesz nekem ront a késével, fujjj

FtranX
én se olyan gyúrósra gondoltam, aki még életében nem verekedett. És nem is a harcmûvészeteket akartam lebecsülni, csupán azt mondom, hogy tömeg nélkül lehet az akármilyen technikás meg gyors, nem sokat fog vele érni.
Ha már a karatés is 110 kilós, akkor kell igazán félniük a gyúrósoknak.

magyarokta adtak nem? legjobb meccs pl mikor egy néger+ázsiai küzd

utcán is számít, mivel lehet bármiylen kungfus csávó a maga 50kgjával nekimegy egy 100kilós pacáknak, az keresztet vethet

nemhinném, de ami multkor volt az rtlen azt majdnem elaludtam olyan unalmas volt, gyöszös nyomorékok voltak...

megnézném azé ezeket az embereket nemzetköziben :DDDD

"Ezzel az erõvel a boxban is összeengedhetnék Holyfieldet Kokóval, mondván hogy Kokó úgyis gyorsabb. Nem nehéz kitalálni mi lenne az eredmény... "

viszont õk sportolok, és ki vannak gyorsitva ott számít a testsúly... de pl utcán nem sokat számit :)

nem tudja vki , hogy továbbra is ad k1 meccseket az rtlklub?

jó én sem ugy gondolom, hogy odaallok aztan elkezdek kumitezni... aztan majd adják a pontokat a birok nem? :D

sztem bármekkora egy ember meg barmilyen nagy a szaja el lehet azt kenni... ez egyértelmû. hiába gyúrja a testét honapokon kersztul, attol csak "szebb" lesz, de nem lesz tole gyorsabb meg technikasabb... K1 ben a multkor kyos gyerek baszott szet valami gyuros allatot, asszem jeromlebanert...

LOL:D hát igen, de legalább megkeményedik az ember talpa pár alkalom utám

Davidus
Tudom mi az a töltés és pont az benne a vicces hogy vannak akik képesek a töltésen futkozni mezitláb:)

V9ykn8_TZL0

nem értem ezen mit nem lehet érteni? mi ebben a vicces?vagy nem tod mi az a töltés?

FtranX

"ilyen gyuros majmok megsetudnak mozdulni, amig a "gyuros" megmozditja a 2tonnás kezét addig 8x fejberugom meg kettétöröm az orrat..."

Szerintem te még csak a filmekben láttál gyúrós majmokat, ahol jön a kis 60 kilós karatés emberke és sorra üti ki a nagy állatokat.
Ezzel az erõvel a boxban is összeengedhetnék Holyfieldet Kokóval, mondván hogy Kokó úgyis gyorsabb. Nem nehéz kitalálni mi lenne az eredmény...
A tudás kompenzálhatja a tömegbeli hátrányt, de nem pótolja azt. Egy nagy kar is lehet gyors.
Ez onnan tudom, hogy egyszer több mint négy év karate után volt szerencsém kipróbálni a tudásomat egy nálam 2szerte nagyobb csávón. 10 mp alatt elrendezett. Hiába mûködött a kumitéken minden simán, a hozzám hasonló méretü egyénekkel, ott nem sokat értem vele.

Davidus
"nálunk mindig töltésen kell futni mezítláb 10km-t"

ez

V9ykn8_TZL0

Davidus
valószinüleg:)

V9ykn8_TZL0

Szoval barki barmit mondd a karate vegigkiseri az egesz eletet egy embernek...

Távolkeleti csodákra csak annyi hogy shaolin kungfus gyerek akit 3 éves korátol 20 ig kungfu intezetben nevelnek sztem, 6 évesen leverne 5 "gyuros"-t :D

én nem szoktam kötekedni mint a gyuros majmok meg ciganyok, de ha belemkotnek akko nem hagyom magam :D

emberek 90% a azthiszi a karate az formagyakorlat meg mittudomén de másik felét nem látják, találni kell egy jo edzõt aztán megbaszhatsz mindenkit :)

ilyen gyuros majmok megsetudnak mozdulni, amig a "gyuros" megmozditja a 2tonnás kezét addig 8x fejberugom meg kettétöröm az orrat...

azé azzal meglehet szokni az ütést ha néhányszor fejberugdos egy szerb meg orosz, meg oldalbarugnak ugy hogy bevérzik a veséd nem???

én élesrõl beszéltem maki.

nem tudom ebben mi a LOL?

Neharagudj de az ilyeneket akkor se hiszem el ha elõttem csinálja meg. Valami szar trükk amivel beetetik a birkákat.

Davidus
LOL?

V9ykn8_TZL0

hát igen..., nem baj ,engem z még nem zavar annyira

Jano

De ahogy elnézem teljesen hasztalan... :(

ÁjjLe BoBBi
hát ezt nem hiszem el :) a kickbox jó, de a kung-fu-hoz képest szar!!!
mivel a suliban kötelezõ tantárgy az önvédelem, ezért volt szerencsém a harcmûvészet többféle ágával is megismerkedhetem!!
pl. az egyik tanár (nemtom helyesen írni) dzsudzsicut tanít(hát mit mondjak nagyon kemény) a másik Karatebol magyar bajnok is volt, kickbox bajnok is!! az egyik oszt. társam shaolin kung-fu-t tanul.
(kis 50-60kg-os csávó) a multkor(3 éve) valami szóváltás volt óra közben, azt kérdi az edzõ az egyik sráctól kérsz egy combost, vagy megverekszel még1ért? a kung-fus kicscsávó azt mondja elvállalom én a kettõt!
odament a srác, oszt kettõt kajakból rányomott a gyerekre! az inas áll oszt mondja mikor rugja már ? lool azt hittem osszeesek! mivel a tanár volt vagy 100kg!!! és az oszt. társam szerint is a kung-fu a legkeményebb!!! a kínai kung-fu!!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

jano kiosztott mindenkit nyomás aludni!

Jano
Akkor megint visszatértünk a ki mond nagyobbat versenyhez, mint ami pl. az Autómánia topikban zajlik.
Semmi kétség afelõl, hogy az UFC baromi kemény sport, biztosan szórakoztató, hogy szinte mindent szabad, sõt valóban közelebb áll az utcai cséphadaráshoz, mint bármely más küzdõsport.
Ez a topik ellenben a Kyokushin-ról szól, és nem arról, hogy "Na melyik harcrenszer jobb, mint a Kyo?" (amely kérdés egyébként messze nem eldönthetõ szvsz, és ezt minden értelmes ember beláthatja).
Azt kérem (bár az is tény, hogy nem én nyitottam a topikot, de úgy hiszem teljes joggal), hogy ehhez tartsuk magunkat, és ne minõsítsük ezt az harci ágat, hanem szóljunk hozzá témához, beszéljünk róla.
Eddig 1-2 kivétellel csak regisztrált felhasználók írtak ide, akik könnyûszerrel nyithatnak topikot arról a küzdõsportról, amirõl csak akarnak, ami nekik a legkedvesebb!
Volt már egy Ninjutsu topik, abban is ugyanez ment.
Szépen kérek tehát minden Kedves Fórumozót, hogy érdemlegesen szóljanak hozzá, és ne überelni próbálják egymást, hanem értelmes diszkussziót folytatni arról, ami a téma címéhez hozzátartozik.
Köszönöm!

hát igen annl reálisabb a harc , minél kevesebb szabály van benne

A velemenyem a sima kyo edzesrol es a kyo edzotaborrol szolt. Ott eleg erdekes dolgokat lattam nagy mennyisegben.
Amugy ha realis csatakat akarsz akkor ne k1-ben keresd, hanem szabalyoktol mentes versenyeken pl ufc-ben (nem kotelezo az alloharc).
Amugy akik nem foglalkoznak birkozas jellegu sporttal is, azokat nagyon hamar nyakon csipik. Legjobb ha kombinaljak az alloharcot birkozassal. Brazil jiu-jitsu -sok szepen vegig is vernek mindenkit.

http://www.sherdog.com/videos/roycegracie/roycegracievideo.shtm

nezd meg pl ezt a vidit, van koztuk boxolo, thai, egy 6 vagy 8 danos kyos is stb.. o hozta be a divatba az ilyen stilusu kuzdelmet.
fejet nagyon is kell védeni,/max elõlrõl nem/mivel egy nagyerejû fejre írányuló rugástól úgy kidõlsz, hogy csak na

Jano
Ezt nem tudom miért nekem mondod, de azt javaslom nézzél sok K1-et!

Mivel nem utnek fejre, nem is vedi senki a fejet. Eleg viccesen neznek ki a kumitek igy. Ja es versenyen egy boxolo vegigveri oket hamar. Mellesleg nem lesz veres egy sport a fej-utesektol sem, arra talaltak ki a kesztyut.
mi van azzal?

djemba-djemba
aikido

ÁjjLe BoBBi
majd kaptok egy körívest a fejetekre, azt nézhettek !

ÁjjLe BoBBi
na de gyerekek!! Shaolin Kung-Fu iz da beszt !:D

persze ott van földharc

FtranX
baltával, láncfûrésszel...

hát igen a torreador télleg ésszel küzd és kecsesen, nem nekiáll egy baltával, láncfûrésszel csépelni a bikát:)

FtranX
Azért azt se felejtsd el, hogy a távol-keleti harcmûvészetek sem mindenható csodák, és az azokat ûzõ mester-ek sem természetfeletti lények. Én elhiszem, hogy az ember sokra képes, meghogy rengeteg edzés után eltör az újjával egy deszkát, de el kell ismerni, hogy az õsi történetek nagy része csak legenda.
Ezekrõl dolgokról feledkezik meg sok harcmûvész és aztán esik pofára egy gyúrós 50-es karjának csapásaitól.

nekem az ju-jitsu edzõm mondta: "Bajban a legjobb megoldás a futás, mert nem tudhatod kivel hoz össze a sors."