Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Joint Ops zászló

Ja már értem, ill most értettem meg,hogy ti hábóruskodni szerettek,nos én azt szeretem ha van realitása egy játéknak,valóságosak a fegyverek,nehezen tanulható meg,jó a netcodja,pontosak és érzékenyek a puskák...egyszóval ami nem olyan,hogy csak beülõk a gép elé és irány elõre,megyek a többiek után aztán majd csak lövök valamivel ami a kezem ügyébe akad ""
Hat a JO pont nem ilyen. Messze a legrealisabbak a fegyverek. Ugy rugnak vissza mint eloben, nem lehet pontot loni sorozattal. Gondolom meg nem voltal katona, csak a virtualis harcteren mozogtal. Eletben nincs olyan, hogy egy gepkarabely loveskor nem maszik el.... Ahogy a JO-ban sincs. Nem beszelve arrol, hogy ha szerinted tul egyszeru a fegyverek kezelese, akkor ragadj egy M24-et, maradj allva es probalj meg leszedni valakit 800 meterrol.... Hat nem lesz egyszeru. Nem lehet m60-al pontosan loni hosszu sorozatot futas kozben, de meg AK-val sem, mert elmaszik, felrerug a fegyver. Mi lehetne ennel realisabb?
Realitasa meg csak annak a jateknak van, ahol szuk palyan rohangaltok 8-an es henteltek? Nem realis egy olyan csata, ahol nem az esztelen hentelesen van a hangsuly, valamint csapatjatek kell hozza? Ez erdekes felfogas... Nem beszelve arrol, hogy ha csak beallsz a jatekosok koze es mesz aztan losz amivel tudsz, hamar kihullasz. 😊
A minap volt ra pelda az ONI szerveren. Volt egy srac, aki allandoan lenyulta a jarmuveket ( naszadot es helikoptert ) es egyedul ment el vele, a tobbiekkel nem torodott. Hozzateszeme gyedul nem sokat ert, mert nem lehet egyszerre vezetni a naszadot es loni. Par ilyen megmoccanas utan az ONI egyik hostja szepen fogta, es kirakta a gyereket.
www.jointoperations-hungary.com [email protected]
Csak én nyitottam ezt a topic-ot 😛
Gondolom idõvel majd lesz egy fun gamer aki házigazda lesz...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Rebel zászló

midwayben letesz szinte a csata küszöbére, rögtön ott vagy a helyszinen beszálsz a kis partraszállóba 10sec parton is vagy.Még repülõvel sem lehet kerülni mert ugye "elhagyod a mapot"
Jointban azért vannak a jármûvek hogy a CSATA HELYSZÍNÉRE juthass nem azért mert jól néznek ki.
Ezért mondtam hogy bf-ben annyira nincs jelentõsége.gyalog is mehetnél.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Jó ez a logo ami itt van.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Megyek vissza melózni !😞
Ha hazaérek MSN-en rádkeresek!😊

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Azt irtam, idézem "én bf-eztem és azokon a kis mapokon fölösleges a jármû"
nem irtam idõre semmit.
Másrészt ilyen érvet mondani hogy "HAHA ELSZAVAZZUK" ez nevetséges...
szal a lényeg hogy leszarom ti mit csináltok én egy mapról beszéltem és a jármûvekrõl
Pontosan úgy mint BF-ben.
Gábor !

A dolog úgy néz ki hogy bejött egy bizonyos Gábor uriember, aki nem értette hogy mi értelme van HOSSZÚ körökre és nagy csapatra.
Én a bf-rõl nem mondtam semmiféle köridõt, én annyit mondtam hogy a bf-be ninsc akkora jelentõsége a jármûveknek mint jointba!
Ezen a páylán alapból több mint 1 óra játék szokott lenni és egy kicsit unalmas így."A BC a jobbik csapat jutalma."
Mivel cs-ben kis mapok vannak, ezért a taktika mint olyan annyiban merül ki hogy melyik ajtó felé rohantok, melyik erkélyrõl sznájpoltok stb.
Akárhogyis van ezt nem lehet vitatni.
A jointban kicsit szabadabban lehet gondolkodni, és nem 3-4 fajta lehetõséged van
Pont ezt irtam lentebb hogy itt nem rohanni kell és lõni mint pl cs-ben hanem taktikázni...
fellehet osztani squadokra akiknek külön feladatuk van...
tökéletesen összelehet hangolni.
A világon egy hadsereg sem mûködne a te elved szerint
A fenti példát hál' Istennek egyre gyakrabban látom a JO-ban. ;-)
Nah, meek inkább keresek valami faja 150 fõs! szervert. ;-)
ezért állok érthetetlenül mert nem értem mirõl beszéltek
Nemúgy mint BF-ben ahol 2 méter után szállhatsz ki mert vége a mapnak..
Igy semmi értelme nincs a jármûveknek
Semmi taktika, csak rohanni és lõni.
Mert ami egy olyan kis terepen folyik az minden csak nem taktika.
Egy ekkora terepen mint JO-ban itt már lehet igazán taktikázni.A valóságban sem 5 perc volt egy ütközet