3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
van call of duty topic is -
El Fuego #1663 Einhorn:
Feltort BHD-val jatszani mi sem egyszerubb. Feltelepited es alapbol tudsz csaltakozni a szerverekre, abban meg nincs olyan vedelem mint a JO-ban. :) Ajanlom a DFH es a HUN szerveret, ezek magyar szerverek es relaitve "nagy" elet van rajta.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
#1662 #1656
Bocs hogy élek... -
#1661 hogy jön ide a call of duty? -
#1660 és 1.4-es pach -
#1659 Call of Duty: all seeing eye-t leszeded és abban beállítod, hogy a magyar szervereket mutassa csak. -
Einhorn #1658 Tudnák? Miket írok. Tudnék. -
Einhorn #1657 És még valami: warcraft 3ból ismerős a battlelan használata. Azzal pl tudnák pár emberrel Joint opsot játszani? Próbáltátok már? -
Einhorn #1656 Kedves Uraim!
Addig, is, amíg kiváló kollegáink feltörik a jops-t: elárulnák nekem, hogyan és hol lehet feltört Blackhawk Down-t és Call of Dutyt játszani? Szavamra, ezer helyen kerestem utána ennek, de sose találtam konkrétumot. -
#1655 ezt a rendszert sztem nem lehet feltörni bár itt dolgozik rajta pár "kommandós" -
#1654 ohh,hogy ez ilyne kemény...
és várható,h idővel meglesz?mer ha enm megyke boltba,vaszek 3Dkártyák+gamet:-) -
lachun #1653 na én azt várom 1000rel de az alap über kira:)) -
#1652 a fogalmazást
a lényeget értem -
lachun #1651 Mit nem értesz!!!! Novalogic vagy mi azt igérte ha ki jönn a JOP akkor meg csinálják a másodikvilháborús modot is hozzá na ezt nem érteni ???? -
#1650 a codnak nemvolt ilyen rendszere -
#1649 de sztem idővel a magyar kópék csinálnak tört szervereket,mint COD-ban is -
#1648 milyne mod az a WW2?world war?!ehhez a játékhoz? -
#1647 ? miva?
ez a mondat furára sikeredett :D -
lachun #1646 azt igérte nova ,hogy kijönn a játék ök maguk csinálnak hozzá még eljén tervezték az elsö képeknél. -
#1645 hohoho!!
Milyen ww2 mod? -
lachun #1644 szerintem valahogy kigazdálkodom az összeget érte mert a ww2 modot nagyon szeretném tolni benne!! -
lachun #1643 hát sajna a most csak egy kicsit bele kukantottam és a f rász kerülgetett mikor a helivel mentem a kéknyil irányába és egy sorozat elszál a fülem mellet:)) -
tmate6 #1642 eggyetértek végig vitted a traininget? -
lachun #1641 Hu gyerköcök le jött a game nagyon ütös kár hogy ,nagyon kitalálták a védelmet áááááááááá!!!!! -
#1640 igen több mod van a gammában.
sztem egy gém sincs amiben 1 mod van only -
#1639 jajj bocs:D rosszúl olvastam"a demobanIS CSK az az egy mod va"így olvastam sorry -
#1638 gondolod hogy a demoban megcsináltak több módot és aztán a fullban kivették??? -
#1637 ááá -
#1636 azt tudom,hizs azzal játszom,de a kérdésa full gamere vonatkozott -
Coco #1635 a demoban sem csak az az egy mod van. -
#1634 amúgy a full gameben is csak ez a z egy mod van?(codban S&D+team deathmatch keverékhez tudnám hasonlítani) -
#1633 legalább elmegy nálam is:D -
#1632 A CS:CZ legfrissebb gammáról olvastam még, hogy talán olyan amilyet én leírtam, de annak meg a grafikáját húzták le igencsak :( -
#1631 Értem, igazad van. -
#1630 lol
azért mert az egy mp demo és akkor a sok kérdést amit feltettél magad is megválaszolhatnád... -
#1629 Minek szedjem le a demót, ha MP van kihegyezve a játék? -
#1628 Köszi, megnézem mit írnak róla. -
#1627 ofc meg -
El Fuego #1626 En megvettem. :)
A gyogyitas egyszeru, csak medicnak kell lenned. Nyomsz egy 9-est es ha a serult fele ersz, akkor radobsz egy csomagot. Ha fejlovest kapott, vagy ha kifutott az idobol, nem tudod gyogyitani.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
#1625 és te/ti megvettétek?
amúgy tolja még valaki demoval?tegnap találkoztam egy magyar sráccal,meggyógyított,csak tudnám hogy:)