3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• Krinyo

van call of duty topic is
  • El Fuego
    Einhorn:

Feltort BHD-val jatszani mi sem egyszerubb. Feltelepited es alapbol tudsz csaltakozni a szerverekre, abban meg nincs olyan vedelem mint a JO-ban. :) Ajanlom a DFH es a HUN szerveret, ezek magyar szerverek es relaitve "nagy" elet van rajta.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu

• Hellhammer

Bocs hogy élek...
  • Krinyo
    hogy jön ide a call of duty?
  • ricsi1
    és 1.4-es pach
  • Hellhammer
    Call of Duty: all seeing eye-t leszeded és abban beállítod, hogy a magyar szervereket mutassa csak.
  • Einhorn
    Tudnák? Miket írok. Tudnék.
  • Einhorn
    És még valami: warcraft 3ból ismerős a battlelan használata. Azzal pl tudnák pár emberrel Joint opsot játszani? Próbáltátok már?
  • Einhorn
    Kedves Uraim!
    Addig, is, amíg kiváló kollegáink feltörik a jops-t: elárulnák nekem, hogyan és hol lehet feltört Blackhawk Down-t és Call of Dutyt játszani? Szavamra, ezer helyen kerestem utána ennek, de sose találtam konkrétumot.
  • Krinyo
    ezt a rendszert sztem nem lehet feltörni bár itt dolgozik rajta pár "kommandós"
  • ricsi1
    ohh,hogy ez ilyne kemény...
    és várható,h idővel meglesz?mer ha enm megyke boltba,vaszek 3Dkártyák+gamet:-)
  • lachun
    na én azt várom 1000rel de az alap über kira:))
  • Krinyo
    a fogalmazást
    a lényeget értem
  • lachun
    Mit nem értesz!!!! Novalogic vagy mi azt igérte ha ki jönn a JOP akkor meg csinálják a másodikvilháborús modot is hozzá na ezt nem érteni ????
  • Krinyo
    a codnak nemvolt ilyen rendszere
  • ricsi1
    de sztem idővel a magyar kópék csinálnak tört szervereket,mint COD-ban is
  • ricsi1
    milyne mod az a WW2?world war?!ehhez a játékhoz?
  • Krinyo
    ? miva?
    ez a mondat furára sikeredett :D
  • lachun
    azt igérte nova ,hogy kijönn a játék ök maguk csinálnak hozzá még eljén tervezték az elsö képeknél.
  • Krinyo
    hohoho!!
    Milyen ww2 mod?
  • lachun
    szerintem valahogy kigazdálkodom az összeget érte mert a ww2 modot nagyon szeretném tolni benne!!
  • lachun
    hát sajna a most csak egy kicsit bele kukantottam és a f rász kerülgetett mikor a helivel mentem a kéknyil irányába és egy sorozat elszál a fülem mellet:))
  • tmate6
    eggyetértek végig vitted a traininget?
  • lachun
    Hu gyerköcök le jött a game nagyon ütös kár hogy ,nagyon kitalálták a védelmet áááááááááá!!!!!
  • Krinyo
    igen több mod van a gammában.
    sztem egy gém sincs amiben 1 mod van only
  • ricsi1
    jajj bocs:D rosszúl olvastam"a demobanIS CSK az az egy mod va"így olvastam sorry
  • Krinyo
    gondolod hogy a demoban megcsináltak több módot és aztán a fullban kivették???
  • Krinyo
    ááá
  • ricsi1
    azt tudom,hizs azzal játszom,de a kérdésa full gamere vonatkozott
  • Coco
    a demoban sem csak az az egy mod van.
  • ricsi1
    amúgy a full gameben is csak ez a z egy mod van?(codban S&D+team deathmatch keverékhez tudnám hasonlítani)
  • ricsi1
    legalább elmegy nálam is:D
  • KranaZoli #1632
    A CS:CZ legfrissebb gammáról olvastam még, hogy talán olyan amilyet én leírtam, de annak meg a grafikáját húzták le igencsak :(
  • KranaZoli #1631
    Értem, igazad van.
  • Krinyo
    lol
    azért mert az egy mp demo és akkor a sok kérdést amit feltettél magad is megválaszolhatnád...
  • KranaZoli #1629
    Minek szedjem le a demót, ha MP van kihegyezve a játék?
  • KranaZoli #1628
    Köszi, megnézem mit írnak róla.
  • Krinyo
    ofc meg
  • El Fuego
    En megvettem. :)

A gyogyitas egyszeru, csak medicnak kell lenned. Nyomsz egy 9-est es ha a serult fele ersz, akkor radobsz egy csomagot. Ha fejlovest kapott, vagy ha kifutott az idobol, nem tudod gyogyitani.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • ricsi1
    és te/ti megvettétek?
    amúgy tolja még valaki demoval?tegnap találkoztam egy magyar sráccal,meggyógyított,csak tudnám hogy:)