3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
lachun #1784 ez a servet neve angol és 16 pingel über kira -
#1783 egy s e r v e r!!!Mert sajna nem volt mikor felmentem magyar.
És bemutatkoztam,hogy lássátok,nem vagyok ló.Legfeljebb csak gyalogló.
Meg kell szoknom,hogy más billenytíűkkel kell pár dolgot csinálnim,mint a régiben. -
pietro #1782 az miaza t3-as? He?? 3 tank, vagymi?:) -
lachun #1781 hu bocs Pietro -
lachun #1780 pitro oké most valami t3 as serveren vagyunk!!! -
pietro #1779 na, most ébredtem, indíccsam a magyar szervert?He?
-
pietro #1778 Ilyenkor, amikor úgy látod, hogy a távcsöves nem visz el addig, a ctrl+egérgörgő toszogatásával tudod a távolságot változtatni. alapból 200 m -re van, asszem 1000 m-ig lehet tolni. -
#1777 -
lachun #1776 nem baj megyünk az angolokra:))) -
#1775 nincs fent magyar szerver:(((((( -
lachun #1774 ja Krapek: Kincsed olyan kislány hogy az elöbb összetekeredtünk:)))))) -
#1773 a elkapnál,akkor biztosan kiderülne,hogy nem vagyok az -
lachun #1772 na indul a magyar server sajna megyünk kincsel külföldire -
krapek #1771 -
lachun #1770 na mégegy proba:)))) -
#1769 valami GÁZ Van it irta lachun -
#1768 amugy lachun vagyok -
krapek #1767 kislány vagy? -
#1766 nem,nem....én más girlfrendje vagyok:)))) -
#1765 juj ez durva kincsed tud valamit elopta ahozzászolásomat:DDDDDD -
#1764 őő
te vayg pietro "görlfrendje"? -
#1763 mi afranvc minden be sárgult mégse löttél elég rizs zabilot -
#1762 én azt csinálom,h snipaval behajózok a bázisuk fölé és onnan szedem őket,csak azt nemértm,h (NEM VISZ EL ADDIG?!)becélzoma fejét 3*fejbelövöm semmi..jön a társam, ő is azt lüövi semmi,elfogyott a lőszerünk apicsába pisztollya bemyegyek belelövöm megfordul lelő,és ez egy csomószo előfordult! -
#1761 Sziasztok!
Remélem bebizonyíthatom nektek,hogy nem EGY LÓ VAGYOK -
lachun #1760 na akkor inditsd a servert Kincs már elégé rá kattank:) -
krapek #1759 arany életed van
-
pietro #1758 Hehe, juteszembe, valamelyik nap angol szerveren voltam a demóval, rebel team (naná!hogy lázadó!) Bementem a join oop bázisra, toronyba fel, hasrafexik.
Ahogy meghalottam egy heli hangját, felpattan, granade laucher, hármat oda neki, elszállt, meg még négyet-ötöt oldalra a barakkok közé, mindjárt lett vagy 5-6 halottam. Aztán ujra hasra. Ezt eljácottam vagy 3x, mire rájöttek, hogy fel kellene küldeni valakit, hogy kisikáljon.
Ember jött, lépcsöfeljáró tetején egy sorozat neki (csak úgy hason fekve), ember elfexik (fáradt, biztos).
Aztán valami okos kitalálta, hogy ha alulról megküldenek egy gránátvetővel, annak biztos egészségkárosító hatása lehet. Lett is, mert akkorát ugrottam, hogy ujra kelett éledni.Nem gáz, motorcsonakba be, join oop bázis, toronyba fel, kezd elölről. Ez ment hajnalig, mindig az első négyben voltam, pedig közel 40-en voltunk a szerveren:)) -
pietro #1757 A görlfrendemnek is nagyon teccik, van, hogy hajnal fél egykor jövök haza a munkából, és kajával vár (jól van nevelve!- tanács a fiataloknak:) nem vagyok álmos,és akkor fél háromig még egy coop pályáról leszedjük a rizszabálókat:))) -
lachun #1756 Egy magyar lány akinek nagyon bejőtt a JOP:))) -
pietro #1755 Tán csak nem az a lóó??? A kincsem?? -
pietro #1754 Az kiaz , a Kincsed? He? -
lachun #1753 Megyek szolok Kincsedned ,hogy legyen egy csaj is köztünk:))) -
lachun #1752 Le a kalappal nem semmik a sracok!!!! -
krapek #1751 nyár van nyár röpke lepke szál virágra.... -
#1750 jó kis nyári munka -
#1749 TOCA RACE DRIVER 2? Csak olyan 3 vagy már 4 hónapja dolgoznak már rajta? -
pietro #1748 Igen barátom, kockafej, meg monitor arc, de szeretném én azt a tudást birtokolni, amit azok tudnak! Én tisztelem az ilyen embereket.Egyszer dolgoztam egy olyan helyen, 30 informatikus, mind okos, de ha nem tudtak megoldani egy problémát, hívtak egy srácot. 30 kiló, nadrág a hónaljában felkötve, úgy nézett ki, hogy még az etiópok is enni adtak volna neki, én odaálltam mellé, mert minden pillanatban úgy nézett ki, hogy most fog az éhezéstől összeesni.
Odaült a géphez, és az egy dolog, hogy én nem láttam át, hogy mit csinál, de az informatikusok sem, viszont a probléma meg volt oldva:))) -
pietro #1747 Én még jó helyzetben vagyok, mert LAN-on össze van kötve a gép a lapitopimmal, a barátnőmet addig ütöttem, amíg meg nem szerette a játékot, úgyhogy mi hálóba nyomjuk, főleg coop pályákat, mert ott van kire lőni:)Én távcsövessel, Ő a gránátvetős-távcsőves izével(bánat tudja hogy hívják),én tisztitok, ha kevesebben vannak már, közelebb megy, és megszórja őket. Nagyon kirájjjj!:)))) -
#1746 40E na ja,lehet,h van anniym,de én 14 éves vagyok
kiküldök egy cigányt osztrákiába,h hozzon nekem akukából vmi jót -
#1745 ehyszer azér megnézném ezeket a razoros kópékat hoyg néznek ki kockafej stb..