3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
pietro #1744 Igen, de nem is a Lifeforce törte fel azt a rengeteg jáccódást (minden tiszteletem az övé hogy megpróbálta), hanem a razor! -
pietro #1743 az uj uprage (071404) arra való, hogy a butább (koszosabb, büdösebb, háznélküli, commodore:) gépeken is menjen a jáccódás, nekem egy 64 Mb-s kártyám van, de már nézegetem a 256Mb-t, 40 rugó, de mindent tud(kávét is főz:) -
#1742 azt irták hogy már feladták -
pietro #1741 1: Ahogy telik az idő, olcsóbb lesz, valahol láttam, hogy már 9900 ért is adják, igaz, ott nincs csoki, csak egy szatyor hozzá.
2: Kicsi idő telt el a megjelenése óta, tuti, hogy az okosok dolgoznak rajta, razor meg ilyenek, lesz megoldás, olyan még nem volt, hogy amire védelmet tettek, az ne törték volna fel:) -
#1740 nemtom, cd galaxisban adták..de én inkább a posztert választottam -
pietro #1739 Lehidalok! Egy csokit?Azt minek? Ha visszaeső módon lelőnek(mint most a ricsi engem:), akkor nehogy elsírd magad, majszolj csokit??!!:)))) -
#1738 én csak azér nem vezse meg mert a 3D kártya is szar,és éppenhogy lemgy,nem vmi élvezhető -
#1737 ugy nem menne -
#1736 óóó hát aki megteheti:)be kéne menni teszkóba,felbontnai egyet aztán lemásolnia cdkeyt,csak itt a vidékin kis tanyán nincsen ilyen nagy csarnok -
#1735 11ért adták + egy csokit (halál komoly) -
pietro #1734 Mennyi forintokért vásároltad? -
#1733 mi mán fullal toljuk -
pietro #1732 este elinditom, jó lenne, ha jönne 8-10 emberke, aztán dirr-durr:)) -
pietro #1731 ez azért volt, nehogy elsírd magad:))) -
#1730 játszottunk pietro szerverén:) ilyne jó statom még nem volt soha
-
pietro #1729 elinditottam, de nem jön senki:((( -
pietro #1728 Na, jó, ha ilyen böbeszédű vagy, elinditom:) -
pietro #1727 Mert nem irtad, hogy inditsam-e, ezért nem inditottam:))
Menjen? -
pietro #1726 azért, mert a szerver készitésénél be lehet állítani az orszagkodot, azt hu-ra tetted? He? :)) -
#1725 viszont most nem lát MAGYAR nevű szervert -
#1724 én is csináltam,beléptem mégegyszer,és látja,csak svájci zászló volt ottt:Dja meg timeotutos ping,de az nem gond;) -
pietro #1723 http://www.nova-inside.com/index.php
Ez a cím, legfelül van a cuccos -
pietro #1722 Ja, a demoban csináltam egy szervert, el is indult, de hogy láccik-e, azt nem tudom, mert én bent boklásztam a pályán:)) Ha ok, akkor elinditom most, aki akar, csekkoljon rám,ok? -
tmate6 #1721 mi az oldal címe? -
pietro #1720 Naa, megtaláltam, itt van, ezt szakértse valaki, aki nálam jobban tud inglisül!:))
Joint Ops No CD Patch News
A few peeps have started touting a NO CD patch for Joint Operations.
Stay well away from it. Delete it if you have it.
The game already has a built in NO CD patch. You do NOT need to keep the CD in the drive while playing.
The check on validity is done when you login to Novaworld which you can olny do if you have registered a valid CD key.
These NO CD patches could be a tool to hijack your valid CD key and pass it onto others. If this happens you could find yourself banned form Novaworld for using the CD key on multiple PC's.
Source: Team Friction
-
tmate6 #1719 de van előzmények ott van hogy nézet --> böngészősáv --> előzmények -
#1718 játék ecsuk,de nincs ablak.amúgy engedélyezve van a joinops,novaworld-t meg nem találtam.
demoban indítottál szervert?ha igen megyek -
pietro #1717 Tegnap éjszaka találtam egy oldalt, angol nyelvű, valami okosok azt írták rajta, hogy készül valami joinop nocd path, és az meggátolja, hogy a nowaword kerrese a cd kulcsot csatlakozásnál. Most meg nem találom ezt az oldalt, mert a MyIE2-öt használom és nincs "elözmények" opció, nem tudom megnézni, hol jártam hajnalban.Megint le fogom fejelni a monitort. -
pietro #1716 Hali! Valszeg azért fogja a tűzfalad a demót, mert a ki-bejövő összes kapcsolatot engedélyezni kell. Én a kerió tűzfalat használom, velem is viccelődött addíg, amíg nem engedélyeztem az összes kapcsolatot, feltétel nélkül. Ugyanis, ha nincs engedélyezve, csak úgy van beállítva, hogy kérdezzen, akkor amikor bejövő kapcsolatot kapsz, a tűzfal a kérdezőablakot a háttérben dobja fel, a játék fut, és nem látod, csak nézel bután, hogy miért nem megy. Én legalább is így jártam:)) Játék becsuk, ott egy ablak, hogy engedem-e a bejövő kapcsolatot a joinopdemo-nak? Montam neki, most már késő öcsém! Idegességemben lefejeltem a monitort, beállítottam a tűzfalat, azóta jáccok ezerrel!:)))) Tegnap indítottam egy szervert is, MAGYAR néven, 11 játékos, nem jött be senki, marha sok helyem volt egyedül:))) -
#1715 enniyre meghatott a problémám? -
krapek #1714 -
#1713 nemtudjátok az mér van,hogy a Sygate firewall leblokkolja a demot,mikor engedélyezve van?Az összes szervernél timeout a ping,d eha kikapcsolom megy. -
#1712 Ezt nekem original key-el is csinálta :D -
#1711 razor meg ezek se tudják feltörni? -
tmate6 #1710 -
Lifeforce #1709 De sajna... :(
Tegnap az új pachel is próbáltuk de a helyzet ugyan az :(
Lehet szervert indítani ami látszik a keresőben, lehet rá csatlakozni, de nem tölt fel a szerverre, mert abban a pillanatban kivág, hogy rossz verzió :( -
tmate6 #1708 -
tmate6 #1707 Neeeeeeeeeeeee ugye ez nem igaz -
lachun #1706 Sajna nem Lfeforcetól azt az infot kaptam ő feladta!!! -
#1705 é nis demoval nyomom,[HUN]DonRicardo vagyok