Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉN vagyok Maximus !

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Hétfõn este - ha minden igaz - a full játékosok összejönnek. Részleteket késöbb! ;-)
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nekem 1,2 celeron, 512 mega ram, ATI 8500 LE, és természetesen elõfordul, hogy szaggat, de azért játszható.
Szerintem nagyon nagy a gém, de az hogy megéri e megvenni e vagy nem tényleg ízlések és pofonok, mi wireless lan-on nyomjuk a haverokkal kb 10-en coop, meg team deathmath, és nagyon jó nem bírjuk abbahagyni, de pl engem kurvára nem izgat fel a netes játék tök idegenekkel, még ha magyarok akkor se...
de izlések és pofonok 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
abból van ost 10 a maradékot egkapom szeptember végén a névnapaomon és aztán taláááán karácsonyra meglessz a game
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^