Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ELfuégo bocsesz nem figyelek juj

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

biztos hogy az a mail?

na eggyezünk meg Elfiego Publik TSen legyünk oké!!!!

ricsi1
T3 nál már semien😉

Ricsi lehet T3nál Adam angol és nem magyar!!!!

Krinyo
most küldtem

hi

Na szép jóestét 😊))

Krinyo nem kuldted el az msn cimed

ricsi1
már mér vennéd el mástól a helyet?!smõgy 2* is láttalak bejönni de egyszer se voltál ott

cifuatwork
Azért fejlesztették ki h leváltsa az orosz hadseregnél alkalmazott ak-47-eseket.

Bocsánat, hogy belekotyogok, de az orosz hadseregben már nem nagyon használják az AK-47 szériát, az AK-74 a hivatalosan rendszeresített gépkarabélyuk, bár az 1990-es években szépen lassan elkezdték lecserélni a fontosabb egységeknél az AN-94-el. Amúgy az én tudomásom szerint a VSS alapból spec.osztagoknak való lõfegyvernek lett tervezve.

kincsed
csak próbáltam csatlakozni,és 1/4 volt,mégsem engedett be

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
csak azért nem megyek,mert nem veszem el mástól a helyet!!!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

nyitok egy négy playeres szervert aki akar jöjjön a jelszó hun lessz a szerver neve pedig Jelszó_hun

kincsed
Ha szivesen láttok majd este egy olyan csajt,aki hülye smileykat tett be ide tegnap,lehet,hogy én is ott leszek.Ha ma nem is,de legközelebb biztosan

de már nem

ricsi1
én is ezt figyeltem ,már tegnap is,de akor még közelében sem voltunk

ricsi1
akkor jó játékot😊

Este meg lesz game. Gyertek fel 8 korul TS-re, es egyeztetjuk, hogy melyik szerver. Nem demo!

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

TS-en mar van 2 honapja Joint Operations szoba. 😊))

tss.thomi.hu
Joint Operations Official szoba.

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

kincsed
sajna nálam sem látt NOVA😞Persze,hogy csináljunk szobát!!!

ricsi1
ha godoljátok esetleg tudok TSen + ventrilón is saját szobát csináltatni

ricsi1
a T3-ról annyit ,hogy nekem ma nem látta nowaworld v. mi

kincsed
Okés,megpróbálom,de te tudod a legjobban,hogy abszolut nem lesz könnyû,mert Jani olyan gyorsan teszi a köröket,hogy nem tudok hozzászólni,meg amugy sem hallja a dudától.
Voltam fent most egy másik serveren,de az nagyon durva volt nekem még.Volt Máté is ott,meg valami Méze Lajos vagy mi.Nem emlékszem.
A Ts tényleg jó dolog,mert lehet gyors szervezkedésbe kezdeni.

munka_gorilla
Bocs, hogy beleszólok, de az ak is átlövi a golyóálló mellényt...

Sziasztok! Ma este nem tudok jönni, mert 2-tõl késõig dolgozom😞 De! Találtam egy Laca nevû srácot a T3-on tegnap este, rábeszéltem a TS-re, elküldöm neki, honnan tudja letölteni, és lehet, hogy ideirányítom hozzátok, további tanácsért.Kincsed! Arra kérlek, ha ma leszel a T3-on, probáld elkapni azt a lökött sofõrt, és beszervezni, õt is, meg a ricsi1 -et is, és akkor van egy 5 fõs ütöképes csapatunk!
kincsed
na,ok,én mentem.A T3-ason leszek😊

kincsed
csak mondja meg,melyik serveren van😊

kincsed
valaki jöhetne velem játszani😊))

ricsi1
Vintorez VSS:

ricsi1
na ja TS.. oda is felmentem a szobátokat nem láttam ,de míg kerestem kijött vmi admin,h mi ez a ricsi1 a nevemben...

Gyadi
Jah, sry elnéztem a képet, lol bocsika 😊
Mind1 akkor bemutattam a vss-t 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi
Az a fegyó egy Vinovka Snaiperskaja Spetsialnaya alias Vintorez VSS:

Azért fejlesztették ki h leváltsa az orosz hadseregnél alkalmazott ak-47-eseket. Ez egy speciális sniper nagyon könnyû maga a fegyver, de még a golyóálló mellényt is simán keresztüllövi.

Szal, ez nem AK, de nem Is Dragunov.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

kincsed
Szép jó reggelt!
A T3-as szerver a z egyik játékszervernek a neve.De te nem a TS-re(Teamspeak) gondolsz?Ahol beszélhetnek a játékosok?
Ha igen,szól,máris adom neked a paramétereket😊

ACCToM
Csöcs!
Visszaolvastam már, de nem találtam sajna, h mi a cime ennek a T3-as szervernek, és hogy lehet rácsatlakozni? ha vki leirná megköszönném.

ja, és ez még a demóból egy végeredmény

ΕΛΛΑΣ !!!

kincsed
de mi is végig magyarul beszéltünk😊aztán Ts-en szóban

kincsed
ez elég durva😊

ricsi1
felmentem a T3-as szerverre...
bezsélek magyarúl és ír agy Adam nevû köcsög ,h ne maygarúl ebszéáljek ,mert kibannol,mert hogy övé a szerver...
1.)akkor mért nem magyar zászló figyel kint?
2.)ha õ is magyar örüljön hogy vannak honfitársak...
azz volt a baj,h a többit idegesíti,h nem értik mirõl ebszélünk hát kapja be!ki is léptem a picsába aztán csessze meg

mind1

ricsi1
Tmate6:1 slotosra csináltad,nem tudok felmenni😊

Na ez az de legalább be huzná a fejét vezetés közben a Jani😊))

Mert taxis szegény! Nekem mondta! Fexek a D ponton a földön belöl, épp hogy elfoglaltam, látom, jön egy teherautó, ez a Jani, mondom: Hurrá, itt az erösités! De amikor 4x kerülte körbe a campot, és közben folyamatosan dudált, kezdtem gyanítani, hogy nem engem jött erösíteni, mindössze nem tudta letölteni a colinmekralli 4-et, ebben a játékban viszont talált autót, és most ezt élvezi😊)))
nahát sracok ez a Jani a böszme nagyteherautoval alig birtam kilõni de szegény nem dudál a völgyben nem is látom😊)))

na van ég pár tréning megcsinálom bye

AnarchoiD
enis toltam ma delben

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

nem nem rakatm képet

kincsed
képzeljétek fiuk,most voltam a T3-as szerveren,Lacussal,Pietroval,és jó magammal.Képzeljétek ,elfoglaltam a B szigetet,és 104 pontom lett,ott töltöttem szinte az egész játékidõt.Nem tudtak kinyirni,ott lapultam középen,és kusztam mindig középen maradva.A listán én lettem a 3.De itt van játékostársam Pietro,aki szintén egy szuper jó pontot kapott.Nem is sokkal maradt tõlem el.Most is játszik még,valami teherautós Janni dudálgat neki...
És jelentem,maradok...hol találhatnék megértésre a játékkal kapcsolatban,ha nem nálatok???

ricsi1
ez ak47?!