3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
pietro #2146 Háát....tucc mást csinálni?? A Jáccódás nagyon jóó, és nincs tört multi lehetőség, mit tuttam vóna csinálni? 10 éve jáccom PC-n, ez az első eredeti játékom:-))) Ideje volt, nem?:-))))))))))
-
#2145 megvetted ?mindeki megvette? -
pietro #2144 bocsika, a cim pontosan: hunseals.tx.hu -
pietro #2143 leszen ap epibari! Csináltam egy TS szervert, a cime: hunseal.tx.hu
szeretnék egy 4-5 fős csapatot összehozni, és az amerikai seal csapatok mintájára egy gyorsan mozgó egységet létrehozni. Akinek megvan az eredeti jáccódás, és érdekli a dolog, az jöjjön a TS szerverre, oszt jól +beszéljük! -
pietro #2142 He????? Csak eredeti jáccodással megy egyenlőre, tört szerver (még)nincs, sajna:-(( Nekem 11 ezer forintom bánja:-(( -
#2141 Milyen program kell hogy tudjak multizni?
Hol kell beírni az IP címet? -
pietro #2140 Hali! Figyi! Én ezzel a német csapattal jácottam, van TS szerverük, és elméletben megbeszéltük, hogy csinálunk egy német-magyar meccset. Csak az a baj, hogy nincs hozzá magyar partnerem:(( Ha rövid időn belül nem is lessz, akkor elfogadom az ajánlatukat, Ti.: hogy lépjek be a klánjukba:-))) -
tmate6 #2139 Jol van elkezdte telepiteni -
#2138 Tud valaki olyan helyet, ahol jó szervereknek az IP címei vannak fennt?
Mert szeretném kipróbálni a gammát! -
tmate6 #2137 Neked meddig kereste a "Telepitett Joint Operationst" ??? -
#2136 -
#2135 nem. -
#2134 Az internetről a letöltés, nem egyenlő a bolti lopással!...nem hiszem hogy te nem töltöttél le a netről egyetlen képet vagy mp3-mat sem. Tehát ebben az esetben tőled is megkérdezhetnék, hogy az ujságosnál, és a zeneboltban is lopsz....?
..tehát erről ennyit! -
#2133 na ez a magyar mentalitas ;) boltban is lopsz ? :) -
#2132 nekem inkább olyan hírt hozzál,ami arról szól,h TÖRT szerver a láthatáron -
#2131 nemtom hogymegy egy ilyen legalis forditas de jo munkat vegeztek, valtozatos a halal dumak is, 1-2 angol szo maradt benne de a 99.9% a magyar es nem geppel forditottak ;) -
#2130 -
tmate6 #2129 190megaaaaaaa -
tmate6 #2128 Megvan juhúúúú -
tmate6 #2127 Honnan szedted le? -
VEEEEEEEEEGRE ezert meggeri letenni a doomot egy kicsit ;) -
#2125 Mennék én ha lenne tört :( -
#2124 Le, mert nincs tört szerver! -
pietro #2123 mindenkit szeretettel várok a pietro.hu TS serveren, aki a joint operation, a delta force black hawk jáccódással jáccik, vagy csak beszélgetni akar:-)) -
#2122 leült a topic -
lachun #2121 ok majd megoldjuk:)) -
pietro #2120 Laci! Letelepítettem, újrainstalálltam ahogy mondtátok, és ugyanúgy nem csinál semmit...brühühü...:((( -
lachun #2119 Pierot várunk téged is:))) -
#2118 -
lachun #2117 Ricsi1 gyere teis :))) -
lachun #2116 Drága lehet ma csak ww2 lesz mert sok ujjoncot kell a frontra vinnem elöször:))))) -
#2115 hmm unatkoztma vendégségben... -
#2114 Na,de hol voltál?Mi fent voltunk,te meg sehol:( -
#2113 tőlem mehet -
pietro #2112 Sziasztok! Most egy kis demó TS-el? -
lachun #2111 hu hde nagyon nagyot harcoltunk Kincsel ez nagyon filling volt:)))) -
#2110 Nem semmi!!!338 pontal én lettem az első.....micsoda oldogság és öröm ez nekem!!!! -
lachun #2109 sajna még dolgoznak rajta:)))) -
Caterpillar #2108 És van rá esély hogy lesz valami megoldás? -
lachun #2107 sajnos a demot nyomjuk még mindig az isoban nem lehet tört servert inditani Novalogik még szemétkedik!!!!