3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
pietro #2186 Ts szabály?!!??? Ezzel azt mondod, hogy gépelve gyorsabb az infót átadni, mint kimondani? Ki határozza meg a TS szabályt? A progi ingyenes, akkor ki? A szerver gazdája? a channel admin? ki? -
#2185 De rég voltam itt .Nincs megoldás a tört verziós multihoz?? -
pietro #2184 Sziasztok! Jó nagy csend van, mi történt? Mindenki berekedt?
Infó: A pietro.tx.hu TeamSpeak server mostantól éjel-nappal üzemel, látom, már volt egy két látogató, én este 9 utánn vagyok ithon, ha valaki beszélgetni akar, azt szeretettel várom:-) Aki meg napközben szeretne rajta beszélgetni, az ne fogja vissza magát!:-)) -
Doma #2183 Mókás dolgot találtam szállításnál!
Ahogy kivettem ez egy angol cég, ugye?!
Mért van az hogy a kb 300 kmre levő Hollandiába 2.10£ért
de a mittoménhányezer kmre levő Újzélandra meg úgy általában bárhova a földön csak (max) 1.75£ért küldik el a dolgokat!
Ez valami szivatás???!!!
Ha iggen akkor nagyon LOL! -
Coco #2182 cool thx :) -
#2181 Hi!
Ha nem akartok kiadni érte közel 11.000Ft-ot, megrendelhető külföldről kb. 7.600Ft-ért postaköltséggel együtt! És elküldik magyarországra is!
Joint Operation
Szállítási infók -
Doma #2180 -
greco #2179 1.igen
2.igen
3.csak fullhoz -
Doma #2178 Sziasztok!
Kérdeznék tőletek:
1. Ha letöltöm az officalról a multi demot akkor csak
azokkal tudok gammázni akik a demot használják?
2. Van külön demo szerver és ha igen akkor európán van e?
3. A magyarosítás csak a fullhoz van vagy müxik a demohoz
is?
Köcce előre is :) -
pietro #2177 Hali! Azaz!pont a dyn, csak a .tx domainnal.
pietro.tx.hu
hunseals.tx.hu -
#2176 de nem is komolyan gondoltam... -
#2175 MÉR? -
#2174 egyeb hulye kerdes ? :) -
#2173 egy darab dobozhra hény darab cd key van csomagolva? -
#2172 ja ertem dynip meg ilyenek ;) -
pietro #2171 Hali! bindet nem tudom, hogy mi az, mert olyat még nem ittam:-))
Viszont ha a szolgáltató dinamikus IP-t ad, akkor minden egyes új csatlakozásnál új HOST nevet is. Na, erre kerestem a megoldást, hogy a változó HOST ill. IP ellenére fix Host nevem legyen:-)) Már megvan:-)) -
greco #2170 -
#2169 Várjuk,hogy legyen tört szerver. -
greco #2168 Várjuk,hogy olcsóbb legyen. -
lachun #2167 nekem nincsmeg az orig még!!! -
#2166 1kerdes:minenki megvette? -
#2165 pietro ;) pedig csak bindet kell turkalni ;) -
pietro #2164 Igen, mos, hogy így kifejtetted a véleményedet, valóban, igazad van!! :-)))))))))))))))))9 -
#2163 -
#2162 -
pietro #2161 Hogy legyen sajátom!:-))) Két napig valóban izzadtam, hogy fix HOST címet csináljak neki a változó IP ellenére, de már működik:-))) -
pietro #2160 mert nem voltam ithon, és nem volt bekapcsolva a gép. Most jöttem haza, most inditottam, menni fog, és általában este fog működni addig, amig nem lesz egy társaság, aki napközben is használni szeretné. Már fut. -
lachun #2159 Hát Pierot igazad van egy taem nagyon össze szokik tsenaz jo, viszont van ts szabály is "csak fontos dolgokra "használd a ts-t.ww2nél meg a cset szinte több infot ad mint a ts ugyhogy a játékosok kora és stilusa a döntő!!!! -
El Fuego #2158 Miert izzadtok egy TS szerver osszehozasaval, mikor van mukodo allando TS szerver es ott allando Joint Operations szoba? :)
tss.thomi.hu
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
hat ez nem megy, csinaljak en(is) szervert ? (regen volt TS meg vilco szerverem ;) -
pietro #2156 Hát, ahhoz képest nem kevés a 4-5 fő, hogy jelenleg mindig az összes szerverre egyedül megyek fel, és ha véletlenszerűen egy jól öszedolgozó csapatba kerülök,akkor nem hagy ott a jármű, a f10+6 kombinacióra legalább válasz jön, de jobb esetben felvesznek,tehát átélek bizonyos csapatmunkát és nem eszetlen rohangászás van a pályán.Most úgy néznek ki az estéim, hogy bepróbálok vagy 10 szervert, és ahol pl. úszok a vizben, az f10+6 után is a 4-ik csapattársam húz el melettem hajóval, az ötödik meg még el is üt, na onnan gyorsan lelépek.....
ezzel szemben nagyon is komolyan gondoltam, amit írtam, a példa erre épp az ezen a fórumon lévő két emberke, Kincs és Lachun.Velük egy iszonyú jó csapatmunkát csináltunk, elöször TS-en kerestük egymást, aztán meg betámadtunk egy servert 3-an, közösen megtámadtuk a B bázist és meg is tudtuk tartani, kincs feküdt a bázisban, mi meg kintről fedeztük a lacival.
Csak sajnos mindezt a demóban.
Nekik nincs meg még a full, ezért nekem most nincs csapatom:-((
Az eredeti játék megvan kb egy hete,elég sokat játszom vele, de jót csak egy szerveren játszottam, STANDSTUERMER serverén az azonos nevű klánnál mint vendégjátékos.van TS serverük, bejointoltam, és végig csapatirányítás folyt szóban, a hajók úgy mentek, hogy vagy heli, vagy őrnaszád fedezte őket, ha kiestem (töketlenkedtem) a csapatszállító heliből, szó nélkül visszafordult és felvett!Ennek a játéknak IMHO így van értelme! Mivel lachunnak nincs meg az eredeti, ezért inkább mostanában WW2-zik, néha bemegyek a TS szobába ,és halgatom őket, hát, még halgatni is öröm, milyen öszehangoltan dolgoznak.páncélosok külön, repülősök külön, és a csapat úgy halad előre, hogy egymást fedezik, ill. TS-en összehangolt támadást indítanak.
4-5 ember tud max hatékonyan öszedolgozni, ha több van akkor már nagy a hangzavar.
Szerintem az sem jó, ami a DFBHD hunfree TS serverén megy, kék csapat piros csapat egy szobában, és egymást szidják:-))
Nekem megszünne a problémám, ha most hirtelen a jézuska megajándékozná a Kincset, Lachunt, Ricsi1-et, és Janikát(őrült sofőr:-) egy eredeti játékkal, iszonyú csapatmunkát végeznénk.
De nem baj, ahogy halad az idő, egyre több srácnak/lánynak lesz meg a játék, és nem adom fel, hátha sikerül öszehozni egy jó csapatot, addig meg a STANDSTUEMER csapata,mert ott már most mantschaftairbeit folyik.
Pl. egy tegnapi negatív sztori:
Német szerver, bentmaradtam, mert néha felvettek, meg ha látott a csapattársam, akkor öszedolgoztunk, de TS nem volt.FF bekapcsolva, egy srác gránátvetős jeepről lővi az elenséges bázist folyamatosan, mi 6-an meg kerítjük be.már jól álltunk, valaki beírta hogy "jetzt!·", erre mindenki felpattan, és roham. Be is jutottunk, de még ellenségesnek látszott a bázis, a jeepes meg lő tovább.TS híján írom neki, hogy "aufhörn!"(abbahagyni),meg hogy nicht schisen(ne lőj), de ez csak nyomja, csinált is egy 5 fős teamkillt, egyedül én maradtam, mert időben kijöttem.
Ha van TS, egyszerüen szólok neki, hogy miénk a bázis, ne lőjön tovább.
Öszehangolt támadás-TS
one TS - 5 fős teamkill.
Akkor miért is rosz az ötletem? -
#2155 ÉN akkor se fogom!!!!:D -
#2154 köszi
még nem találkoztam .info val -
lachun #2153 sajnos ez olyan lesz mint OFP az eredetitt szép lassan meg vesszük:)))
Azt évek mulva sikerül olyan kulcs generátor ami elfogadja a tötett is!!!!! -
tmate6 #2152 www.ecobit.info ott van -
#2151 Szia
Raknál ide egy linket.
Énis leszedném -
El Fuego #2150 ricsi1:
Ha mindenki nem is vettem meg, de egyre tobben veszik. :)
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
El Fuego #2149 pietro
A 4-5 fos csapatot ugye nem gondoltad komolyan 64 negyzetkilometerre? Eleg erdekes lenne, 4-5 fovel kiallni egy klan ellen. Gyorsreagalas ide vagy oda. Mi lesz ha teszem azt ket jatekost kiszednek a zonabol? A masik 3 megvarja mig a ketto ujra odaer? :))) Addig meg ultiznak az ellennel. :)))) Akkor mar nagyobb letszamban gondolkodj. PL KKK klan 10-nel is tobb taggal nyomja. 4-5 fo nagyon keves ehhez a jatekhoz.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
#2148 cod pOwa!!:P -
pietro #2147 joint Team Speak : adress : hunseals.tx.hu
please próbából!!!!!!!!!!!!!:-)))