Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
28??? Az igen! 😊)))
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
Jó éjt mindenkinek!!!
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
Ma Kincsel láttunk egy Hiba nickü egyedett😊))
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Most jöttem ki játékból,és remélem büszkék esztek rám.187 pontot kaptam,és a legmagasabb 280 körül volt!!!Tudom,nem nagy szám de nekem IGEN!!!
Olyan jó lenne már veletek játszani,hogy ti is lássátok..

heliben ultem lezuhant felrobbant a heli a vizben én meg felrepültem és ott nem birtam leesni
én szokatm tolni : [email protected]
Csak az volna a kérdésem hogy van-e olyan valaki aki játszana velem a JO😄emóján?
Ha van olyan akkor legyen szives megmondani az msn címét.
Köszönöm
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
van contuer strike 2D jóhogy abban nem csinálunk klánt😊
Rossz hirem van. 😊 A HUN klan, mar egy legalabb masfel eve mukodo klan, es valoszinu nekik is lesz JO "alosztalyuk", igy az elsobbseg az ovek. Beszelj veluk, hogy mit szolnak ha ugyanazt a nevet valasztod, amit ok.
www.hunclan.hu
Az, hogy demo klan e vagy sem, mindegy. Mi is es a tobbiek is a demoval indultak, idovel meg ugyis talan minden klan a fullal nyomja. Kellene a klan weboldalanak a cime.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Remélem,ma már tudok majd játszani.Csak légyszi irjátok meg,kb.mikor vagytok,és melyik serveren.Köszönöm
Kovetkezo gyors kerdesem lenne. Van rajtunk kivul meg JO klan? Vagy eppen alakuloban levo? DFH, RIP es VH kivetelevel, ok mar megvannak. 😊) Ha igen, kerem dobjanak mar egy uzit a forumunkon, mert ossze szeretnem gyujteni es kitenni a linkek koze az oldalunkon a magyar vonatkozasu Joint Operations oldalakat.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu