Windows 2000 felhasználók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudnátok erre valamit mondani?
Srácok, ha valaki tud legyen szives segítsen Nekem...
P II 300 MHz-re Windowst kellett tennem, és nem akartam XP-t.... vicces is lenne :)
Tettem egy 2000-et.
Nincs magyar karakterkiosztás alapjáraton bennt, sehol sem találom, valszeg kispórolták belõle...
Nem tudjátok, hogy honnét tudnék tölteni egyet hozzá vagy valami hasonló?
Egyszerûbb lenne mint egy új windows után kutakodni...
Köszi elõre is.
Szeretnék kérni egy telepítõ kódot Win server 2000-ez
S.O.S.
Köszönöm
Igaz eleinte ha nyomtam 1 frissítést mindgí visszaállította, de mostmár jó. Thx még 1x.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Letöltés:
http://downloads.pcworld.com/pub/new/utilities/desktop/Transparent42.zip
ftp://ftp.ware.ru/win/mycomputer/desktop/Transparent42.zip
Használat:
Másoljuk a Transparent.exe fájlt a sytem32 könyvtárba.
Indítsuk el a regedit programot, majd navigáljunk el a következõ ágig:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Itt hozzunk létre egy új karakterláncot a következõ értékkel:
"c:\winnt\system32\transparent.exe /R /N"
A c: azt a meghajtót jelöli, amelyen a Windows 2000 található.
Indítsuk újra a gépet, vagy a Start gomb Futtatás parancs kiadása után adjuk ki a transparent.exe /R /N parancsot.
Lenne 1 aprócska gondom, igazából nem is gond csak jó lenne,ha.....
naszóval win2k alatt azt hogy tudom beállítani, hogy az asztal ikonjai-nak a neve alatt ne legyen háttér? XP-nél simán megvan, de 2000 alatt nemtalálom sehol. Lehet hogy nem is lehet beállítani neki olyat?
most így néz ki:
link
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Adott egy win2k oprendszert használó Pc, ami egy domainbe jelentkezik be. A Profil local. A probléma, hogy a felhasználó elvesztette a profile-t. A documents & settings könyvtárban látom a felhasználó mappáját, de kapott egy .bak kiterjesztést a mappa. /username.bak a mappa neve/ Mikor belép a felhasználó a windowsba akkor a következõ hibaüzenet jelenik meg. "A windows nem tudja betölteni a profilt, így a bejelentkezéshez egy ideiglenes profilt használ. Kijelentkezéskor a profil módosításai el fognak veszni." Mit lehet tenni, hogy visszaálljon az eredeti profil illetve ezt mi okozhatja? Elõre is köszönöm a segítséget!
Tehát a kérdésem az lenne, hogy hogyan kell win2000 alatt CD kulcsot cserélni újratelepítés nélkül?
Mivel a cégnél vagy 20 gépnél kéne ezt megoldani, hogy jogtiszta 2000 legyen fenn. És nincs kedvem minden egyes gépnél újratelepítést csinálni mert az nagyon sok idõ lenne a különbözõ beállítások, programok telepítése.
Kérlek írjátok meg ide: [email protected]
köszönöm
Esetleg megoldható ugyanazzal a módszerrel mint XP alatt???
Egy kérdésem lenne. A windows 2000-hez lehet-e olyan kikapcsoló parancsikont csinálni, mint pl az XP-hez a "shutdown -s"? Néztem, de a 2000-ben nincs shutdown parancs.
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
*hihi ** *
Egy kis gondom van a 2000-el kapcsolatban, mégpedig az, hogy felraktam az egyik gépemre, de semmi játék nem akar rajta elindulni. Mit lehet vele tenni, hogy elinduljanak rajta a játékok?
válaszokat kérem e-mailba postázni ( [email protected])
köszi
Nincs tudomásotok véletlenül egy olyan programról, ami ezeket a frissítéseket kijelölés alapján mondjuk autómatikusan föltelepíti?
A gyors válaszokat elõre is köszönöm.
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
Hogyan kell beállítani win2k prof hun alatt, hogy a ms-dos parancssor/dos-os alkalmazás alapértelmezetten teljes képernyõn fusson? Mert ha a jobb klikk beállítás teljes képernyõt belövöm, akkor is csak egy pillanatra lesz teljes képernyõs, aztán visszaugrik ablakba.
A másik, hogy amikor kilépek a dos-os alkalmazásból, nem zárja be a parancssor ablakát, csak ráírja, hogy inaktív. Be lehet állítani, hogy zárja is be?
Hát próbáltam, de nem jutottam nagy eredményre. Ezzel a progival leszedtem valami boot record félét, de gyanús ugyanis csak 2KB. Szerintem itt valami trükk van...
Sajna csak ennyire jutottam, bocsika...
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Hamarosan jelentkezem az eredménnyel!
Találtam neked valamit, ami talán érdekelne! Úgy hívják: "UltraISO v6". Ezzel le lehet szedni a CD-rõl a boot-részét. Csak most kaptam meg, még nem próbáltam.
Megpróbáljak ügyeskedni neked valamit, vagy már végképp tárgytalan?
A FAT-rendszereknél bebútolhattál kétféleképpen:
- boot-olás CD használatával
- anélkül
A probléma itt az, hogy 2000-nél nincs ilyen. A telepítõ CD boot-ja szerves része a rendszernek, vagyis CD-t csak két esetben használsz:
- telepítés
- rendszerjavítás
Annak idején WinME-hoz csináltam egy boot floppy-t (1db) és a Néro-val úgy írtam bootable CD-t, hogy emuláltam a floppy-t. 2000-nél 4db boot floppy van és õszintén szólva fingom sincs, hogyan lehetne belõle boot-ot varázsolni a CD-re!
A másik probléma, hogy a CD-rõl se tudom leszedni a boot-ot. Tehát mikor magamnak biztonsági másolatot készítettem a Win2K CD-rõl, akkor lemásoltam a CD-jét, NEM ZÁRTAM LE, majd utánna írtam még rá amit csak akartam (pl. Service Pack-ek, biztonsági javítások, stb...), és így továbbra is boot-olható maradt.
Tehát a legegyszerûbb elkérned valakitõl a telepítõ CD-t és lemásolni.
De azért még gondolkodom rajta!
Meditate on this I will...
Sajna ritkán netezek és azt is modemmel, de megpróbálok feltenni valami boot rekordot, és leírom, hogy hogyan csinálj boot-olható win2k cd-t. Nero kell hozzá, persze lehet, hogy más cd-író progival is lehetséges, de én ezt használom.
O.K.?
"Én próbálok mindenkin segíteni, viszont semmit nem kapok..."
Pedig én vagyok a De-viszont legnagyobb gyûlölõje! (szégyen)
Én próbálok mindenkin segíteni, de viszont semmit nem kapok...
Windows 2000 5.00.2195 Service Pack 3
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Egy nagyon egyszerû kérdésem van:
Windows 2000 felismeri-e az USB portot?
Azt tudom, hogy az NT nem kezelte, az XP pedig tudja, de mi a helyzet a köztes Win2000-rel?
Sajnos a hálózaton ez az oprendszer van telepítve, de nekem Pen Drive-ot kellene használnom. Addig azonban nem akarom megvenni, amíg nem vagyok biztos a használhatóságában...
Köszi a válaszokat!
lacibacsi
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Az utóbbi idõben, mióta lecseréltem az alaplapot, meg a procit, az egerem (usb-s, lézeres) olyanokat csinál, hogy néha világít ugyan, de a "nyilacskát" a képernyõn nem lehet mozgatni kb. 1-2 mp-ig. Egyes játékoknál meg is jelenik a monitor közepén az egér ikonja és rém idegesítõ, mert nem tûnik el. Ekkor ki kell húznom az egeret, mejd visszadugni és megjavul (ki tudja mennyi idõre).
Ötlet, hogy ez mi a nyavaja?
Meg persze azóta van, hogy kipróbáltam a HL2 bétát a gépemen, de gondolom nem sok köze van hozzá. Vagy mégis?
olyan progi, hogy a képernyõdön látod a másik desktopját!!!
Nagyon dúúúrva. De szórakoztató is egyben...
Te mozgatod a másik egerét, meg dolgozol a másik gépén a sajátodat használva!
Kiiirály!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Semmi gond nincs se a monitor se a vga driverrel, XP alatt pedig minden normálisan mûködött:
a problémám pedig képekkel illusztrálva röviden a következõ:

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Floppyról boot-olva, vagy valamilyen trükkös módszerrel (már nem emlékszem, hogyan) le kellett szedni egy bizonyos fájlt. Lehet, hogy ez a "vonalkód"-os kolléga éltal említett .pwl fájl, már nem tudom. A lényeg az volt, hogy ez a bizonyos progi feltörte azt a fájlt és eredményül kiadta a rendszergazda jelszavát.
Nekem ugyan egy 1800+ -os Palomino-m van, de így is a mûvelet eltartott volna 3-4 napot(!!!). Nem egy egyszerû eset, pláne akkor nem, ha 3 naponta cserélik a jelszót.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ