Law and Order II

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bezony! Már jön is lefelé a kicsike! 😊) 3CD. 😞

Megjelent a 3. rész is 😊

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

hmm, nekem nem irta ki de majd megnezem, bar az nem csak akkor ha a megfelelo skill-t választod elején?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

meg gvalahogy sokat töltöget ezert nem jacok vele tul sokat igy lassan haladok 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

amugy az a gaz ezzel a gameval hogy inkabb olyan mitn egy film nem mint egy game, mert ha nem PONTOSAN azt csinalod amit õk leprogramoztak ako az ma nemjo... 😛

tanner letartoztatasahoz pontosan mik kelenek? (en a csizmara tipeltem, meg a ujlenyomatos fenykepre meg a kazira meg par valomasra de nem jo neki, szvsz itt is az lesz a gaz hogy csak azoik legyenek bent pontosan amik kellenek... 😛)

oké 😊
már megvan 😛

e-mail viszafejtésnél mit kel csinálni? akármit noymok nem történik semi nem tok sehova behelyetesiteni semitse , vagy mire kell katogni??

Nyomozz utána a Research-ban (asszem) és a nyomozott aktát (ami a személy képe csak rá van bélyegezve, hogy research) mutasd meg neki.
traXion
Én ott tartok hogy Brendát hallgatom ki éppen, mit kell neki mutatni? A CDn kívûl?

És mi kell Martin letartóztatásához?

Mit kell csinálni a roncstelepen lévõ autóval?
Most készülhetek az elsõ tárgyalásra!!
Na továbbjutottam. Szóval hogy van az a dolog? Hogy kapom meg Brendától a kazit?
Még akkor sem?
És ha úgy mondom, hogy légy szíves?
K**** életbe mingyár kivágom ezt a szart az ablakon! Könyörgöm segítsen valaki!!
te már végignyomtad?
maj' megoldom talán 😊
Brenda? Ki a rák az a Brenda? Azt írja, azt a Linda nevû csajszit házkutassam, de a papíron és a csajon (Shirley Cho) kívûl nincs bizonyíték. Tehát 3-ból 2 van meg. Mi vagy ki a harmadik?
sikerült! Na. Azt írja a duma, hogy a Tannernek jáccam le a kazettát. De nálam nincs is kazetta! Vagy kéne lennie?
köszi!
100
99
98
97
nemhátnem
senki?
valaki megfejtette már a kódolt e-mailt?
Nagyon megköszönném, ha segítene!
En meg mindig az elejen vagyok nincs ra idom sajnos😞De ha elkezdem le is nyomom egyben😉

az sikerült, de az e-mail kódolása az nem 😞(
na most vagyok szarban, itt jön az angoltudás hiánya, mert nem tudom a levelet megfejteni 😞(
Tud valaki segíteni?
már sikerült
Na, sikerült! Rájöttem, hogy a házkutatáshoz csak négy személy neve kell semmi más!!! A nevek: Celira Ramos, Linda Keller, Philip Wright és Martin Tanner!
Ha ezeket felhozzuk, engedélyezik. Most azon szarakodok, hogy a papírokat ragasztgatom össze a laborban. Egyelõre kevés sikerrel. Nincs kedve valakinek belõnie egy screenshotot? 😊
egy kis segítség télleg jöhetne...
ja 😞

még így sem megy...
passz ://
hmm, hát én nem sokra mentem, vele aszongya kéne összehasonlitasi alap de az meg nemnagyon van...
azert since és fucko ti is segithetnétek ti már elviel gtovábbjutottatok 😛P

ok 😄

Megvan a megoldás asszem! A hotel zuhanyzójában a lefolyót ha jobban megnézed, akkor szõke hajszálakat találsz, úgyhogy ezt most a laborba viszem!
megtaláltam!!!
jah... 😞
kezdhetem elõlrõl?
akkor lehet te nem a teamwork skill-t választottad...

ja, megnézem!
nekem ezt írja a táblára a játék kezdete óta:
I'm counting you to catch the perp without much help from me.
Go to work.
Lt. Van Buren
ahol a kutatásokat tod csinálni joboldalt is vanak fülek szélen és abból a felsõ...
be kel raknod kit akarsz, és alulra az elene felhozott bizonyitékokat...

hol írja a házkutatást?
az a gáz hogy valami még kéne házkutatáshoz szeritnem csak nem tom mi...

az a baj, hogy már mindent megszereztem. az ujjlenyomatot, meg a poharat is elvittem a laborba, mégse történik semmi 😞
nem engedi ujra embereket kihalgatni csak ha valami uj fejlemény van...
nem érdemes tölteni mert szerintem "elrontani" nem nagyon lehet csak valami még nem tünt fel nekünk 😛

Oldal 1 / 3Következő →