Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Hát kb az agyamra ment ez a szar videó mire sikerült kihallanom belõle valamit, de sikerült.
Seal - Kiss From A Rose
A videót is érdemes megnézni, de a kérdésem, hogy a videó végén (amikor Leila és a Wookee ölelkezik) ven egy zenerészlet, annak szeretném tudni az elõadóját és a szám címét... elõre is köszönöm a segítséget!
http://disembedded.wordpress.com/2010/04/13/star-wars-uncut-a-crowdsourced-remake-of-the-1977-classic-star-wars/
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
melyik szám lenne ez?
mr2-n hallottam többször is ezt a számot, remélem ráismer valaki 😊
Ezen tûnõdtünk msn-en haverral, hogyha én megveszem CD-n az OST-t, mert tetszett a filmben a zene amit mondjuk elõtte két nappal néztem a moziban akkor a CD meghallgatása után rendesen átverve érzem magam.
Na mindegy, õk tudják...
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
All around the world, the world (??) human, people are spinning, the wheel of steel, all the boys and girls...
Esetleg itt nézd meg, én nem találtam hassonlóságot...
Nem is biztos, hogy a filmbõl van, de az szinte biztos, hogy Carter Burwell..
Amúgy keményen el van írva(?) a neve amazonon.
Namost 2.40 magasságában indul (leginkább 2.20, de utána még van egy kis könnyû testi sértés, és igazából utána) alatta egy zene, annak a címét megköszönném. A kommentekben is kérdezik, és a válasz (Carter Burwell - Union pin) nemhogy nem az, hanem nagyjából nincs is. Legalábbis hosszú és kitartó keresés eredménye is kb a nullával egyenlõ. Vagy csak a gugli nem volt barátkozós kedvében, de lényeg a lényeg, nincs meg.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
GET OVER HERE!
1 órája szenvedek de nem találom... nem tudok segíteni.<#szomoru1>#szomoru1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
★
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
The Used - The Bird and The Worm
valaki tudja a zene címét?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
mr2 petõfi, "kicsi laurám figyeld az aurám, megemelem a téred..."
elõadó, akármi tipp?
Repatarurgyán
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Köszönet elõre is!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play