Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szépen köszönöm az útmutatást, ezt kerestem.

oliwwer
Szia
na végre megvan. kétféle címe van, summer sutra, vagy cyber sutra. Ez a videó eléggé hasonlít az általad belinkelt verzióra.
Truck Driver001
Köszi! 😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Továbbá a szám a Scantraxx Records tulajdonában van, ha tudok még ezzel segíteni... néztem már a weboldalát, de a sok mix között fogalmam sincs hogy melyik ez.

Mi ennek a számnak a címe ??? - Vagy akár az alap verzió is jöhet, megkönnyezem a csay hangját. 😊

Truck Driver001
Napot, a videó alatt lévõ zene cím érdekelne, ha tudjátok.. 😊
Ez

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

kastil
Hali! Ti vagytok nagy zenemágusok, ezért merem megkockáztatni hogy egy kicsit más jellegû kérdést dobjak fel;

1-2 hónapja még volt ez a site. Justmusices coro mixeket lehetett leszedni, nem volt sok, de mindig a legfrissebb.
A kérdés az lenne, hogy tud valaki egy ilyen oldalt ahonnan le lehet szedni? Torrent nem jó.

Elõre is köszi!

Köszi szépen!!
<#worship>

"GREAT SOUTHERN LAND"
Composed by Iva Davies
Performed by Ice House
Sziasztok!

Az ifju Einstein (1988) címû film "szereposztás" zenéjét keresem, a címét sem tudom.

...íme:

ifju Einstein záródal

Köszi.

sziasztok.keresek egy számot már 3 napja és egyszerûen nem találom:S:S
vmi ilyesmi lenne h ola ola,ola ola yeah,ola ola, meg ugy kezdõdik h love in the.....nem tudom már:Svmi nöci énekli😄😄

rem tud vki segiteni nekem😄

köszönöm a segitséget

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

plu604
Hali
Keresek egy számot, de sajnos csak a klipjére emlékszem. Elég népszerû szám, a Viva is játszotta többször. Van már pár éves, a szövege angol, a klipje pedig ilyen... rajzolt, kicsit mintha ugrálna a rajz. Valami olyasmirõl szólt a klip ahogy egy kutya hányódik a nagyvárosban, metróállomás rémlik konkrétan, aztán a végén valaki hazaviszi. Maga a szám ilyen kis dallamos, pop-os beütésû, csaj énekel benne enyhén magas hangon. A dallamát tudom, de a szám címe sajnos sehogy nem jut az eszembe, de ha ez kell hozzá eldúdolom aztán feltöltöm valahova, csak legyen meg 😊
Elõre is köszi ha ezek alapján sikerül ráakadni, ha nem, írjatok.

Brolly
köszönöm!!! <#worship><#worship>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Grove4
Sziaztok eszembe jutott egy szám, kb négy éves, annyit tudok róla,hogy külföldi elõadótól volt és a csávókámék asszem rózsaszín ingben mentek a városban és egy dallamos szöveget énekeltek,meg a faszi fején fülhallgató volt. 5let?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

hooah
Helló valaki tudna segíteni a szám címére és elõadójára lennék kíváncsi.

MEdievil
Igen ezaz! köszönöm <#worship>

F

Pedig jó kis Halálos Iram zene... 😊 Habár az DJ Evolution remix.

Sickness
http://www.youtube.com/watch?v=8UFIYGkROII

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Brolly
Hali!

megtudnátok mondani, hogy mi annak a számnak a címe, ami 1:11-tõl megy a videó alatt?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulok hozzátok! Nem tudja valaki megírni, hogy a MolnárB, Gerappa mixben (Bozóky, Lipóczy, Club 1001, Bordány 2010.04.02.) a Memories után következõ szám címe mi, mert csak ID-ként van feltüntetve!
Válaszotokat elõre is köszönöm!

Rusher

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

MEdievil
Üdv egy klippet (zenét) keresek. Egy középkorú (40+) éves férfi (talán színész de mindenképp láttam már máshol) öltönyben táncolja végig de semmi nem ugrik be róla ami alapján rákereshetnék. Ha valakinek beugrana ennyibõl hálás lennék 😊

F

Sziasztok,

Két számnak a címét keresem. Az egyik idei, több klubban is hallottam (legutóbb a Morrisonsban) egy nõ énekel benne, kicsit emlékeztet a szám a Bucovinára, egy kicsit hosszabb idõre lelassul a szám és csak egy elég jellegzetes fúvós hangszer (talán skót duda vagy valamilyen síp) van benne.
A másik egy régi klipp kb 1997-bõl, egy nõ és egy féri menekül egy majomeberek lakta városban, csak arra emlékszem, hogy futás közben lelöknek egy babakocsit a lépcsõn, valamint a klipp végén pedig kiderül, hogy egész egy fordított álom, valójában két majomber az akit emberek vizsgálnak.

Ha valakinek van ötlete azt nagyon köszönöm!
oliwwer
Szia

Dj Raaban - Anima Libera
meg tudjátok mondani ennek a számnak a címét?
LeWyTy
Valaki nem tudja mi a szám címe ami 0:45-tõl 1:10-ig szól.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

bp
Van valami arab-beûtésû refrénnel egy zene, talán valami Yusuf-tól...valaki esetleg?

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Sziasztok tudja valaki ennek a számnak a pontos remixét (2004bõl)?

Beatheadz: Razzia

Köszi a segítséget elõre is!
Nagyon Köszönöm!
Faithless - God Is A DJ
Sziasztok!

A Sziget mostani végén szoló zenének a címére lennék kiváncsi.

Elõre is Köszönöm!reklámjának
sziasztok
keresek egy számot de sajnos nem tudok róla sok mindent.
A klippben egy csaj és 2 srác autókázik egy Volkswagen -el és a csaj énekel benne és útközben meg-megállnak iszogatni stb. A zene olyan 1980-85ös lehet.

Remélem lesz olyan itt aki ez alapján is kitalálja. sajnos videot sem tudok mutatni ami alatt ez a zene menne.

Barnabyka
Magyar változatát hallgasd meg szvsz, nekem az is nagyon bejön 😉

Barnabyka
Köszi szépen.

király vagy!köszi<#vigyor>
oliwwer
Edward Maya, Vika Jigulina - Stereo Love
az persze...
megy egy mix az oldal alatt és az elsõ szám címe érdekelne.
oliwwer
kicsi reklám?
http://www.beachsideclub.hu/

vki a zenét mondja meg.
köszi!
Balazs15
császtok

na ha errre sikerül válaszolnotok..akkor meg emelem a nem létezö kalapomat😄...van egy rock zene...amiben a video klippjében..de csak a legvégén utolso 1 perc talán és itt meg is változik a zene stilusa tömegesen kezdenek a kezükkel ugy csinálni mintha kaszálnának mint egy hajlodozo buza szál😄...nemtom hogyan elmondani szoval értitek😄..amugy ha vki volt vasárnap az x-factor forgatásán ott énekelte a dagadt faszi😄

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

oliwwer
Szia

The Doors - Love Her Madly

Scottt
Sziasztok!
Nemtudja valaki véletlenül a címét?😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Üdv, érdekelne, hogy a Poligamy címû 2009-es magyar filmnek (na jó filmenk azért nem nevezném, inkább valami mûvész darab), 17.40 körül, mikor a Sanyika a dvdt nézi, mi annak a számnak a neve? Mert bizony imdb.com nincs fent az OST listája... Na pont ezért tartunk ott ahol. Érdekes a nagy filmeknek fent van, és már csak az alkotók miatt minimum lenne feltüntetni. Sõt a honlapon még levelezni sem lehet, hogy legalább listázzák már ki mely zeneszerzõk mûveit használták fel...
Tehát, aki ismeri azt a számot please írja le a nevét. Mert elég szép kis darab, az egyetlen ami megfogott belõle ^^

Na, közben meglett 😊)
Én?
Sickness

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sziasztok ,keresek egy számot rengeteg filmben játszanak belõle részletet aminek a szövege nem túl bonyolult, ennyi: pa pa pa pa pa pa pa végig ez megy némi vidám zenei aláfestéssel.Köszi
Barnabyka
hello. ennek a számnak a címét szeretném megtudni. elöre isz köszi.

http://www23.zippyshare.com/v/93439823/file.html

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,