Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na végre megvan. kétféle címe van, summer sutra, vagy cyber sutra. Ez a videó eléggé hasonlít az általad belinkelt verzióra.
Ez
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
1-2 hónapja még volt ez a site. Justmusices coro mixeket lehetett leszedni, nem volt sok, de mindig a legfrissebb.
A kérdés az lenne, hogy tud valaki egy ilyen oldalt ahonnan le lehet szedni? Torrent nem jó.
Elõre is köszi!
<#worship>#worship>
Composed by Iva Davies
Performed by Ice House
Az ifju Einstein (1988) címû film "szereposztás" zenéjét keresem, a címét sem tudom.
...íme:
ifju Einstein záródal
Köszi.
vmi ilyesmi lenne h ola ola,ola ola yeah,ola ola, meg ugy kezdõdik h love in the.....nem tudom már:Svmi nöci énekli😄😄
rem tud vki segiteni nekem😄
köszönöm a segitséget
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Keresek egy számot, de sajnos csak a klipjére emlékszem. Elég népszerû szám, a Viva is játszotta többször. Van már pár éves, a szövege angol, a klipje pedig ilyen... rajzolt, kicsit mintha ugrálna a rajz. Valami olyasmirõl szólt a klip ahogy egy kutya hányódik a nagyvárosban, metróállomás rémlik konkrétan, aztán a végén valaki hazaviszi. Maga a szám ilyen kis dallamos, pop-os beütésû, csaj énekel benne enyhén magas hangon. A dallamát tudom, de a szám címe sajnos sehogy nem jut az eszembe, de ha ez kell hozzá eldúdolom aztán feltöltöm valahova, csak legyen meg 😊
Elõre is köszi ha ezek alapján sikerül ráakadni, ha nem, írjatok.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Egy kérdéssel fordulok hozzátok! Nem tudja valaki megírni, hogy a MolnárB, Gerappa mixben (Bozóky, Lipóczy, Club 1001, Bordány 2010.04.02.) a Memories után következõ szám címe mi, mert csak ID-ként van feltüntetve!
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Rusher
DFTBA ಠ_ಠ
F
Két számnak a címét keresem. Az egyik idei, több klubban is hallottam (legutóbb a Morrisonsban) egy nõ énekel benne, kicsit emlékeztet a szám a Bucovinára, egy kicsit hosszabb idõre lelassul a szám és csak egy elég jellegzetes fúvós hangszer (talán skót duda vagy valamilyen síp) van benne.
A másik egy régi klipp kb 1997-bõl, egy nõ és egy féri menekül egy majomeberek lakta városban, csak arra emlékszem, hogy futás közben lelöknek egy babakocsit a lépcsõn, valamint a klipp végén pedig kiderül, hogy egész egy fordított álom, valójában két majomber az akit emberek vizsgálnak.
Ha valakinek van ötlete azt nagyon köszönöm!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
Beatheadz: Razzia
Köszi a segítséget elõre is!
A Sziget mostani végén szoló zenének a címére lennék kiváncsi.
Elõre is Köszönöm!reklámjának
keresek egy számot de sajnos nem tudok róla sok mindent.
A klippben egy csaj és 2 srác autókázik egy Volkswagen -el és a csaj énekel benne és útközben meg-megállnak iszogatni stb. A zene olyan 1980-85ös lehet.
Remélem lesz olyan itt aki ez alapján is kitalálja. sajnos videot sem tudok mutatni ami alatt ez a zene menne.
megy egy mix az oldal alatt és az elsõ szám címe érdekelne.
vki a zenét mondja meg.
köszi!
na ha errre sikerül válaszolnotok..akkor meg emelem a nem létezö kalapomat😄...van egy rock zene...amiben a video klippjében..de csak a legvégén utolso 1 perc talán és itt meg is változik a zene stilusa tömegesen kezdenek a kezükkel ugy csinálni mintha kaszálnának mint egy hajlodozo buza szál😄...nemtom hogyan elmondani szoval értitek😄..amugy ha vki volt vasárnap az x-factor forgatásán ott énekelte a dagadt faszi😄
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Nemtudja valaki véletlenül a címét?😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Tehát, aki ismeri azt a számot please írja le a nevét. Mert elég szép kis darab, az egyetlen ami megfogott belõle ^^
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
http://www23.zippyshare.com/v/93439823/file.html
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,