Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Manfred Mann - Do Wah Diddy Diddy
Electrobeat & Kike Rodriguez - Opera (Electromix 2009)
De nem biztos.
Hoztam egy videot amibol meg kene allapitani, h milyen szam megy kozben. A 23 masodperctol hallahto. Elore is kosz.ez lenne az
2:50-nél milyen zene van ? jó lenne tudni😊 ty
Az elsõ szám, ami 0:08 tól kezdõdik, nemtudja valaki a címét? Katt!
Átnyálaztam minden kommentet, sokan kérdik, de senki se válaszol. Nagyon hálás lennék:]
Köszönöm elõre is!
De azért köszi szépen<#worship>#worship>
Nem tudom mer gondoltam hogy fekete <#fejvakaras>#fejvakaras>
Es raadasul a szovegre se emlekeztem jol.
Nagy koszi <#worship>#worship>
"im on my mission" van a refrenben.Tudom ez nem sok segitseg de hatha😊
Ami biztos ,hogy no enekli , aki talan fekete? Kicsit porgossebb szam. Ha van valakinek otlete annak orulnek , mert egyelore nem jovok ra mi ez. Radio 1 en szoktam hallani
http://flickr.com/photos/zolika90/
Nagyon megköszönném 😄
Mi ennek a videó alatti zenének a címe? link
Esetleg még ha tudtok nekem ilyen zenét, azt is írjátok le légyszi. :-)
Elõre is köszönök mindent!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Ocean's 12-ben láthattad, amikor Vincent Cassel ugrándozott a lézerfényben 😊
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
lehet röhögni fogtok 😄 de ezt a számot keresném. tudom, hogy longshot 😄 mert csak a refrén dallamára emlészem, amit feldúdoltam, de a lényeg h a legtöbb hip-hop partyban lenyomják, szövegére sem emlékszem :/ <#zavart1>#zavart1>
Egy jó ideje keresem ezt a számot, rádióban adják (vár FM), de a címét sose mondják : link.
Megköszönném, ha valaki megdobna egy címmel😊
Köszi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
BenX címû filbem láttam/hallottam ezt a "gameplay számot": Link
Kommentbe leírták, hogy Ez az eredeti, teljes gameplay zene.
Szerintetek is ugyanaz a kettõ? Mert kis eltérést én valahogy mégis észrevettem:S
Köszi.
ma este 8 óra körül a class fm-en ment egy drum and bass szám
a szövegben valami szeptember szerepelt mást nem sikerült megjegyeznem.
Kideríthetõ ennek a címe?
anno 1987