Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Alapmû 😊)

Blondie - Heart of glass
james69holden
Sziasztok!

Mai vacsoracsata közben hallottuk meg csajommal, de nem jutott egyikõnknek sem az eszébe a szám ill. az elõadó címe

http://www.zshare.net/download/81454283edd35865/

Szerintem nem lesz nehéz 😊

Köszi

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Nem ez az, mindenesetre lehet hogy elkavarodtam egy kicsit. Lehet hogy amit megemlítettem, az egy külön bejátszás valami zenébõl, csak többnyire a zona taxi reklám elött hallottam a rise fm -en, arra gondoltam hogy annak a reklámzenéje. De nem, újabban ezt a bejátszást már más reklám elött is hallottam. Pár infó.: Laza zene, városhangal keveredve, egy csaj beszédszinten "E luce" -ezt emlegeti, a végén pedig "kalasnyikov" hangzik el. Párszor majdnem feltudtam venni, csak mire beüzemeltem a programomat addigra vége lett.

tdu Toyota
hoppá köszi 😄 Hogy nem vettem észre 😄 Köszi szépen <#worship>

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Na már megvan.

Gigabyte EX58-UD3R, i7 920, 6 GB Corsair DDR3-1600, Sapphire Radeon 4890 VaporX

link

Hogy ne kelljen másolgatnotok a linket. Sajnos módosítani nem lehet az elõzõ hsz-en, úgyhogy bocsi a dualpostért.

Sziasztok!
Itt van egy kis részlet egy zenébõl, amit nyár óta keresek: http://www20.zippyshare.com/v/29651506/file.html
Ha meg tudnátok mondani a címét, nagyon megköszönném 😊

Kommenteket olvasni jó dolog 😊

Diana Navarro - No te olvides de mi
méjbí
vagyis hát régebben ez a szám ment alatta
nem tudom mostanában mi megy😊
tdu Toyota
katt
Lécci ennek a számnak a címét. Elõre is nagyon köszönöm

Nem tudom ki hallgatja a Rise Fm budapesti adását, de aki tud segítsen. A zóna taxi rekláma alatt szóló zenének a címe érdekelne, egyelõre keresem a reklámot, hátha tudok hanganyagal szolgálni.

Higany
Kérnék egy kis segítséget. Az alább linkelt mixben mi a track címe/elõadója a 1:05 körül kezdõdõ résznek? Köszi!
ez..

Pepsi Twist
0:33nál 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
2. zene mi? 😄

kastil
pontosan, köszönöm 😊

Igen, ez az<#papakacsint>. Kösz szépen

blackparty
Szerintem erre gondolsz 😊 Chase & Status Feat. Plan B- Pieces

Des'ree - Life

esetleg
kastil
Hali!

Régebben hallottam egy d&b számot, a klip arról szólt, hogy egy tag a haverjaival végignézte, ahogy a nõje egy buliban megcsalja. Az egész klip egy kecó (ahol megcsalja), egy szoba (ahol végignézik) és egy utcán (ahol a refrént "énekli" a tag) játszódik.

Lehet, hogy csak egy déenbés változat volt, de ha valakinek beugrik valami, megköszönném..

Nem ismeri senki ezt a számot?

Falkon
Patience - Take That
(megfejtés by udvil)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nincs mit.
Üdv!
Egy fekete énekesnõ számát keresem. A neve azthiszem J-betûvel kezdõdik. A klipben egy amerikai autó hátsó ülésén ül, ami egy búzamezõn megy át<#idiota>. Elég nyugis szám, szerintem 90-es évek vége. Ha valaki rájön, írjon pls!

Nagyon szépen Köszönöm! Stephanus
balvin
köszi szépen, õ az!

Pepsi Twist
sztem csak 1xrûen töltsd le 😄

Pepsi Twist

Sziasztok!
Ennek a számnak szeretném megtudni az elõadóját és a címét:

http://www.youtube.com/watch#!v=TSTjD2WifkY&feature=related

Ha valaki tudja esetleg, legyen szíves írja meg, hogy mi a szám címe és ki az elõadó!

balvin
Szevasztok!
Keresek egy srácot aki youtubera tette fel a zenéit anno, szellemileg kicsit sérült, és szintetizátorral küldi.
Nem szintiboy, valami külföldi.
Arra emlékszem hogy szinte mindig sapkában van, és a videók elején ugy köszön hogy "hey there youtubes".
Segitsetek légyszi, megõrülök hogy egy év alatt elfelejtek dolgokat...

mondom: súlyos problémák vannak a hallásoddal és a szövegértelmezéseddel
vitatkoznod pedig tényleg felesleges velem, mert egyáltalán nem érted, hogy mit írok, tehát ne is reagálj inkább, köszipuszi
0:00 - 0:47
Sziasztok!

Ez a zene volt az amit kérdeztem: ZENE

Remélem, így már valaki felismeri. 😊

Elõre is Köszönöm!
Pepsi Twist
mondjad, amúgy nem vitatkozok veled mert lesûllyedek a szintedre és legyõzöl a rutinoddal 😊

úristen...
Pepsi Twist
végighallgattam de ez a dubstep teljesen eltorzítja az eredetit szóval sztem tuti az 😊

hallgasd már meg, könyörgöm :S
tdu Toyota
Hali!
Ennek a számnak mi a címe? katt
Elõre is köszönöm

Pepsi Twist
nekem 4 ember mondta hogy az az eredetije 😄 mindegy jó keresést ha megvan esetleg lõheted ide is

srác?

hallgasd meg a 2 számot, semmi hasonlóság nincs (jó szám ez is, csak nem ezt keresem)
és mondom, h ez nem ez az eredetije - hogy is lehetne.., az eredetinek semmi köze nincs se dnb, se dubstephez, valami trance szám, régen biztos szarrá hallgattam, csak nem jut eszembe a címe

tehát még mindig ENNEK az eredetijét keresem, annyi a különbség, hogy dübdüb helyett tüctüc megy alatta (100%, hogy az eredeti címe nem ez)

#13048: nm
Pepsi Twist
srác... ennek ez az eredetije, ez a dnb amit linkeltem okosok azt mondják itt nekem....

tommygear
sziasztok

60:40nél szól egy zene annak szeretném megtudni a címét

elõre is köszi
dragon11
Kösz szépen.😊

bonnie tyler - total eclipse of the heart
dragon11
sziasztok

a megasztárban énekelte egy idõsebb korú hölgy egy régebbi számot, annyit sikerült elcsípni belõle hogy forever..

sz betûvel kezdõdik a vezetékneve, azt hiszem.-késõn kapcsoltam oda-

valaki tudja a címét?😊

köszi

LeWyTy
A címét nem tudom és nem is találom.
De a NFS Carbon gyûjtõi változatában volt egy bónus disc ..
Azon rajta volt mint videoklip.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

spanyol meg angol verzió van, ez alapján már ki tudod keresni mindkettõt youtube-on.
Azt hiszem, hogy az egyikben van + egy gitár végig, szt valaki betudná nekem linkelni ?

Shakira waka wakájának két féle verziója van, valaki betudná nekem linkelni mind a kettõt ?