Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem. alig van benne szöveg

GyuriX2572
Melyik az a szám, amelyiknek úgy hangzik a szövege, mintha azt énekelnék h "I love song" - ilyen unott hangon egy faszi és utána szól szól egy duda. Új zenérõl van szó, talán RnB-nek mondható.

zotya10002
Nem ez?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

hasonlít erre a számra legalábbis a ritmusa és lehet hogy nem is pánsíppal játszanak benne hanem talán inkább harmónikával <#confused>

kabel15
Senki nem ismeri? <#conf>

BattleTag: kabel15#2672

nem,sajna nem ez <#rinya>

Köszönöm!

zotya10002
Végül is az!:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

akkor nem ez
zotya10002
Ez lesz az:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Hello!

Még egy számnak a címét keresem. Itt találtam: http://www37.zippyshare.com/v/50339354/file.html

sziasztok,
keresek egy számot,mostanában megy diszkókban,sokszor hallottam már de nemtudom mi címét :/ nemsok dolgot tudok elmondani róla,csak annyit hogy olykor olykor pattogós és talán pánsíppal játszanak benne,kevés az éneklés benne,és lehetséges hogy vmi mixelt zene,bárnemtom.

elõre is köszi ! <#smile>

Sziasztok!
Van egy pár éves szám, amit még szoktak adni a rádióban, nõ énekli. Tegnap hallottam, de kiment a fejembõl a dallama, csak egy visszatérõ részt (ami nem a refrén) jegyeztem meg, így értettem:
"Meee singing, meee singing, meee singing magical"
Azt hittem, ez alapján meg fogom találni a szövegét, de nem... rájöttem hogy így nem is túl értelmes. :-)

Nem tudjátok esetleg?
Légyszi ha van tippetek, ne valami youtube-os videót tegyetek be, mert nem tudom lejátszani... csak írjátok be az elõadót és a címet!
Tempest
Szasztok!
MA 14:38 kór ment az mr2 õn egy zene aminek az elõadóját keresem.Régen volt valami archívum ahol meg lehetett keresni,most nem találom.
Amúgy nem játsszák minden nap kb 2 hetente ,tehát nincs a top 30 ba.
Nagyjából ismerem amik egész nap mennek ez nem az,amúgy külföldi, férfi énekel,középtempójú.Elõször azt hittem hogy Prince de nem hiszem.

Hello!
Ennek a számnak keresem az elõadóját és a címét:
Ismeretlen zene

dragon11
kabel15
Ja és lemaradt. Rocjk együttes és az énekesüknek égnek álló sötét fekete haja van és az órában van 2 karika piercing.

kabel15
Hello! Én is keresek egy számot illetve elõadót is. Régen láttam egy klipjüket de sajna elfelejtettem a címét. A klipben csajok görkoriztak egy feddett pályán és közben zúzták egymást. A zenekar pedig a kori pálya közepén állt és ott zenéltek. Valami piszkos versenyrõl lehetett szó ha jól emlékszem. Plz segítsetek.

mazsola89
Hello! Tudomásom szerint The Kolin nyerte el a legjobb magyar elõadó címet és azt szeretném kérdezni h melyik zenéjükkel? Ha valami hülyeséget kérdeztem akkor bocs csak láttam, hallottam az 1ik klippjüket és nem tudtam h tetszeni fog a végén meg nem írták ki a címet 😊 Elõre is köszönöm

Köszönöm!

Jem - They
Hi! ami ebbe a videóba szól zene annak a nevét megmondanátok ?
http://www.youtube.com/watch?v=j67O_ls5wto

Boconadi
anyám milyen nõ van ebben <#szeret>
Pepsi Twist
Itt mi a zene címe? vagy tudtok még ilyen zenéket? 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

james69holden
Bob Marley vs Funkstar Deluxe - Sun Is Shining

nekem ez ugrott be, ebben többször is elhangzik a "rainboow" szó
de hallhattad az eredetit verzióját is Bob Marleytól

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

matyi0323
bocs ha kicsit off.
Supernem-tõl a Csodagép c. számot keresem.. youtubon csak koncert felvétel van, esetleg ha tudna valaki "normálisat" linkelni azt megköszönném.
( Nem értem, 1 hete kb. még megtaláltam..msot meg nem.. :/ )
köszi

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Sickness
stílus?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

jhetedikj
ma hallotam a ja som fun rádióban ment egy szám

csak annyit tudok a szövegbõl, hogy: rainboow....

aki esetleg képben van és segít azt megköszönném😊

anno 1987

Van 4 számom amit anno haver egyik magazinjának CDjérõl ripeltem le (Hammer talán? Nem emlékszem). Dalszövegre rákeresve semmit se találtam.

http://www.mediafire.com/?kujd932fowq7t

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Elvie
úúú, ez az, köszönöm szépen! <#puszi><#wave><#worship>

Szerintem. <#hamm>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

balvin
nem ez sajnos(lassabb dom digi digi dom-ot keresek, és csak egyszer van), bár ez se rossz😄
szerintem vagy Snoop Dogg v Dre v Cypress v Eazy E, de hiába hallgatom sorra az albumaikat, nincs meg😄

Elvie
nemnem, sajnos....😞

Oke van egy szam aminek nem jut eszembe az eloadoja es cime.

Hat nagy vonalakban meg probalom leirni a klipet 😄

Szoval a csaj felkel elmegy a suliba, ott az oran egy papiron korbeadjak a bulirol az infot, majd este megy a csaj es ledancel mindenkit.

Na ezt a szamot keresem. 😊

REAL MADRID

dragon11
Nagyon szépen köszi!<#worship>

Elvie
Ja, és azt a booow-ot is olyan torzított hangon énekelte a fazon h nem tudtam azt sem kivenni h mi... vhogy így: bááaaaoouuu szóval tõlem lehet akár bom,boom,pow,bow,akármi is. 😞((

Elvie
Sziasztok!
Nagyon megtetszett egy szám legutóbb mikor buliztam, és azóta se találom... Mivel a tévéken ment közben a klip is: egy nõ és egy pasi van benne, a pasi énekel többnyire, zömmel kék-fehér feelingû és számítógépesen utándolgozott klip. Elektronikus zene, talán úgy írhatnám le,h "booow...-zene:türüpptüpptürüpp😊-booow...-zene:türüpptüpptürüpp😊..."és így tovább, vmi ilyesmi a "refrén". A szövegére bnõm megállapította, h mintha bom chicka bow wow-ot énekelnének itt is csak lassítva - hátha errõl beugrik bkinek... Többet nemigen tudtam kivenni, elnyomta a kocsmazaj... 😞

szerintem Ice MC It's a rainy day:

balvin
már kb 1 hónapja keresek egy zenét, régi rap, lényeg hogy bennevan hogy "dom digi digi dom dom" tudom hogy nem sok de hátha innen valakinek beugrik😄

na csak meglett, nickelbecktõl a savin' me volt.

ismét beugrott egy szám, de csak a klipjére emlékszem... abból is csak annyira, hogy a klipben szereplõ srác látta az emberek halálának idõpontját, ami a fejük felett lebegett. tudom, hogy hülyén hangzik így, fõleg annak aki nem ismeri a klipet, de aki igen, az rá fog jönni ennyibõl. ha jól rémlik talán egy nickelback számról vagy valami hasonló zenérõl van szó.

valaki?
Pedig kezdtem félni itthon a sötétben, most megnyugodtam.

LeWyTy
<#worship>nem vagy egyedül<#integet2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Háth hardstyle terén valamennyire otthon vagyok.

Ha érdekel, ez meg az alap:

dragon11
lehet ez egy szám, de 1:42tõl nagyon jó..

valaki nem ismeri véletlenül?

köszi szépen a próbálkozásokat!😊

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Boconadi