Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A dúdolást nõk csinálják és néha közbeszól egy pasas. Elég vidám dal.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Sylver - Turn The Tide 2010
http://www.youtube.com/watch?v=N6gCZBpyOcE&feature=related
Rise fm-en szokott menni egy szám, pörgõsebb, valami ilyesmikre emlékszem a szövegbõl:
"heartbeat, heartbeat, beating faster than this.......
lift your head up high and everything will be alright"
De biztos, hogy heartbeattel kezdõdik.
Dalszövegekre keresgéltem, de semmi siker.. ötlet?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ennek a címét és elõadóját keresem!
Hálás köszönet a elõre is!
2: Arno Cost - Cyan
3: Jerry Ropero & Dennis The Menace - Coraçao
Ennek a 90-es évekbeli, spanyol dance zenének keresem az elõadóját és a címét:
Unknown 90s Espanol Song
van egy szám, amiben egy csajszi énekel és a refrén(ben) olyan fütyörészéses effekt, vagy fütyörészés... 😊
nem régi szám, rádióban sokszor hallottam, csak mindig lemaradtam az elõadóról és a címrõl is... modernebb, lightos muzsika.
please, aki tudja, ne kíméljen ! köszönöm elõre is !😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ennyit értettem belõle (tisztán?) és ez alapján semmi, nemtom.
Köszi
Annyira ciki, hogy csak 3adjára sikerült "normálisan" postolni... :$
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Szóval errõl lenne szó, 4:55tõl, és remélem már a jót rakom ki😊 Bocsi mindenkitõl!😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Elõre is köszi😊
Ma hallottam rádióban a Neoton Família - Santa Maria számának egy remixét, szöveggel, profin megcsinálva .
Valakinek van ötlete ki szerzeménye lehet, esetleg valami Dj ? Se Gúglin, se Youtube-on nem találom .
Lenne egy kérdésem és a segitségeteket kérném😊
Bob Sincler World Hold On..ennek az alap zenéjére egy teljesen más zene és egy csoka énekel benne...keresem már nagyon régota és szeretnék segitséget kérni fontos lenne 😊
Köszönöm elöre is😊