Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont a zenét nem találom sehol az egész számot, csak mixekben, ha valaki megtalálná és belinkelné, nagyon megköszönném!

Ha ezen a mixlemezen van, akkor cím alapján a Back In Town - You Got To Move lesz az szerintem. Köszi a segítséget!

Sajna nem ez a szám az, rákerestem, és nem az(:

tandya
Ha valaki tudja film aláfestõ zenéjének a címét ,vagy
elõadóját kérem segítsen!Elõre is köszi!

http://www.youtube.com/watch?v=shAcwoNitWU
Ebben a 00:36-tól szóló gitáros alapot nem tudja valaki, hogy mi? Tulajdonképp végig ez szól a szám alatt, a szöveg nem érdekes. Baromi ismerõs, de nem bírok rájönni... Elsõre Morcheeba-ra tippeltem..
Elvileg ez az: Cambayah - I Like What You Do
beszerezni nemtom hogy tudod, ezen a mix cd-n pl szerepel: http://www.getacd.es/album_dj_markski_ski_mix_6-917419.html
greg benz
Köszi szépen!<#worship><#worship><#worship>

A Guy Called Gerald - Emotion Electric http://www.youtube.com/watch?v=5-WGyC0s3vs
greg benz
Én végig pörgettem az összes csatornát,de nem hallottam ezt a számot. Persze lehet,hogy nincs benne az összes szám,nem hivatalos soundtrack😄

LeWyTy
Elég sok van benne... de mintha ezt én is halottam volna.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

greg benz
Sziasztok!

Ennek a számnak a címét nem tudja valaki egész véletlenül? A feltöltõ azt írja a játékban megy,meg is van a soundtrack,átpörgettem az egészet,de én nem találkoztam vele:S

Köszi elõre is

Jrex
Sziasztok.Keresek egy számot,de nem emlékszem a szövegére csak a klipjére.elég új zene,sztem idei,de nem biztos.A klippben rózsaszín ruhás sztyuárdeszek(nemtom leírni😄) táncolnak,kissé bénán mint a las ketchup-asereje-ben😄 repülõgép is van benne,de már nem nagyon emlékszem rá.
elõre is köszi

Nincs senkinek semmi ötlete erre, hogy mi lehet ez a szám?

Nagyon szépen köszi már mindenütt kerestem 😄😄

Sorry, ez nem megy 😞
Már sok mindenkitõl kérdeztem ezt a számot, senki nem tudta megmondani az elõadóját és a címét.
Wicked Belzebub, benned bízok, hátha te ismered!
Annyit tudok, hogy 1995-ös a zene.

Ennek a zenének keresem az elõadóját és a címét:

Unknown Song

Symbien feat Molnár Márta - Turn It Around
Helló

tudja esetleg valaki h mi ennek a számnak a címe??
a rádióból vettem fel de elég jól minõségû
http://data.hu/get/3195344/Felvetel.amr

lippet
Annak a karácsonyi számnak keresném a címet, melyet a Neo FM-n az "Euronics és a Neo Angyalka" reklám be szoktak játszani!

Valaki, aki tudja mire gondolok, belinkelhetné! Köszi!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Nincs sajnos mp3 részletem belõle, 1-2 éve hallottam, Youtubeon fent volt belõle egy mixben egy részlet, meg is kérdeztem a srácot, aki feltette azt a mixet, hogy meg tudná-e mondani, hogy mi ez a zene, erre pár nap múlva törölte az összes zenét, amit feltett Youtubera, úgyhogy azt a részletet sem tudtam letölteni... azóta bármilyen számrészletet hallok Youtubeon, vagy bárhol, ami tetszik, rögtön le szoktam tölteni.

Így- zenerészlet nélkül- szinte lehetetlen megtalálni azt a zenét, mert eléggé általános az a szöveg, ami a refrénben van:
mármint úgy értem, hogy általános, hogy a 90-es években millió ilyen szám volt, amiben ilyen szöveg van, hogy let the rhythm move you tonight, vagy move your body all night long, úgyhogy szinte lehetetlen ezt így megtalálni...

Tarajos Sül
... esetleg egy mp3-as részlet?
Én is több éves zenét kerestem, már régóta(több éve 😄 ), meghallottam egy mix-ben, mondta a DJ az elõadó nevét, és a névvel, ill, a dj nevével együt beírtam google-ba, és kidobta a keresett számot. :-)
AntiHero
ty

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AlieN911

Honda - The Power of Dreams

Sokszor átolvastam már, próbáltam valami dallamot elképzelni a szövegre, de egyelõre nem ugrik be semmi 😞
Wicked Belzebub!

Neked sincs esetleg valami ötleted a 13207 -es hozzászólásomra?

Te általában minden zenét szoktál tudni, amit itt kérdeznek, hátha erre is van valami tipped!

gagax
köszönöm <#worship><#worship>

gagax
a video alatti szám nak kellene a címe 😄 valaki esetleg tud segíteni? : ) thx

pxxl
MEGVAN xD

All hail the double x!

pxxl
hali!

segítsetek plz egy zenét megtalálni mert már az agyhalál kerülget. olyan 4-5 éves zenérõl beszélünk, egy animációs klipp, amiben egy kék ufó rappel magyarul. valami nyomi, vagy boogie nemtom, de már füstöl az agyam...

thx

All hail the double x!

csgery
Linkbe szerettem volna, bocsi:$
csgery
Sziasztok!
Keresem mindenfelé ezt a feldolgozását a csendes éjnek, de nem találom sehol:S.
Valaki tud esetleg segíteni, vagy ez csak a reklám zenéje?
Sziasztok!

Egy olyan számot keresek, amirõl azt tudom, hogy 1996-os, vagy 97-es dance zene, egy nõ énekel benne, és a refrénbõl a következõ sorokra emlékszek:

"Let the rhythm move you tonight,let your bodies gonna lose control..."

"You got to move your body, all night long..."

Az elõadóról fogalmam sincs, hogy ki lehet.
Próbáltam rákeresni Let The Rhythm Move You, valamint Move Your Body címen is, de nem találtam meg ezt a számot, a Let The Rhythm Move You-ra szinte mindenhol csak az Eclipse által elõadott 94-es Let
The Rhythm Move You-t adta ki.

Az biztos, hogy a sorokra, amit idéztem a refrénbõl, teljesen jól emlékszem, ha valaki ez alapján esetleg be tudná azonosítani, és megírná a szám elõadóját és pontos címét, azt nagyon megköszönném!

Fresh Duke
Keresek 1 számot, de csak annyit tudok, hogy a klippjében egy szkafanderes srác, piszkál valami korongokat egy laboratóriumban, amik a winchester-ben található korongokra hasonlítanak. Nem új szám! (Több éves)

Köszi!

A heavy cost. I pay it gladly.

akyyy
http://www.kongregate.com/games/BGamesSite/nuclearoids

ennek a számnak a cime kéne nincs meg valakinek? vagy honnan lehetn eleszedni?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

AlieN911
Hali

Sajna nem találtam videot, de hátha.
Most nyomatják az RTL Klubbon az "X faktor a 2010 éve" blabla.. az alatt melyik zene megy, tudja valaki?

Honda - The Power of Dreams

Buskiller
Sziasztok!!
Egy zene címét keresem már nagyon régóta. Nem tudom pontosan mikori lehet, még 2002-ben találtam egy ismerõsöm lemezén, sajnos cím nélkül, azóta sincs meg. Ha valaki meg tudná mondani nagyon megköszönném!! (:

http://www1.zippyshare.com/v/81630084/file.html

ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D

gagax
Köszönöm <#worship><#worship>

Radiohead - Idioteque
üdv emberek. eléggé nehéz feladvány következik. leírom pontokba amiket tudok róla.
1. francia szám
2. nõi eladó hosszú hajjal, s betûvel kezdõdik a neve
3. a refrén eleje úgy kezdõdik hogy zsösz vi( je suis franciául ha jól mondták)
4. sivatagba táncolnak a klippbe és ilyen Kleopátra cuccba nyomják, asszem a szám címébe is van vmi Kleopátra
körülbelül 3éves szám lehet, akkor láttam ilyen francia zene csatornán. sehogy se tudom megtalálni. ötlet? valami elképzelés?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

gagax
Azért büszke nem lennék rá.

LeWyTy
<#vigyor3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Jól tolod. <#eljen>

Azért azt vágod, hogy amit te beírtál mire volt válasz?
nem akarok kötözködni, de nincs köztük , azóta megtaláltam:
Silversun Pickups - Panic Switch

azért kösz
LeWyTy
A HSZ.-ek közt volt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#
pixiniarts
1 nappal ezelõtt

@blackama If you like that try:

Creedence Clearwater Revival - 'Up Around The Bend' and 'Run Through The Jungle'

Rolling Stones - 'Paint it Black' and 'Gimme Shelter'

Johnny Cash - The Man Comes Around

Hendrix 'All along the watchtower' and 'crosstown traffic'

Doctor John 'Right Place, Wrong Time'

They were on my MP3 playlist with Led Zeppelin... So similar bad ass/epic tone...

ahhoz meg kevés a szöveg benne hogy ráguglizzak a liricsre