Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõadóját kérem segítsen!Elõre is köszi!
Ebben a 00:36-tól szóló gitáros alapot nem tudja valaki, hogy mi? Tulajdonképp végig ez szól a szám alatt, a szöveg nem érdekes. Baromi ismerõs, de nem bírok rájönni... Elsõre Morcheeba-ra tippeltem..
beszerezni nemtom hogy tudod, ezen a mix cd-n pl szerepel: http://www.getacd.es/album_dj_markski_ski_mix_6-917419.html
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ennek a számnak a címét nem tudja valaki egész véletlenül? A feltöltõ azt írja a játékban megy,meg is van a soundtrack,átpörgettem az egészet,de én nem találkoztam vele:S
Köszi elõre is
elõre is köszi
Wicked Belzebub, benned bízok, hátha te ismered!
Annyit tudok, hogy 1995-ös a zene.
tudja esetleg valaki h mi ennek a számnak a címe??
a rádióból vettem fel de elég jól minõségû
http://data.hu/get/3195344/Felvetel.amr
Valaki, aki tudja mire gondolok, belinkelhetné! Köszi!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Így- zenerészlet nélkül- szinte lehetetlen megtalálni azt a zenét, mert eléggé általános az a szöveg, ami a refrénben van:
mármint úgy értem, hogy általános, hogy a 90-es években millió ilyen szám volt, amiben ilyen szöveg van, hogy let the rhythm move you tonight, vagy move your body all night long, úgyhogy szinte lehetetlen ezt így megtalálni...
Én is több éves zenét kerestem, már régóta(több éve 😄 ), meghallottam egy mix-ben, mondta a DJ az elõadó nevét, és a névvel, ill, a dj nevével együt beírtam google-ba, és kidobta a keresett számot. :-)
Honda - The Power of Dreams
Neked sincs esetleg valami ötleted a 13207 -es hozzászólásomra?
Te általában minden zenét szoktál tudni, amit itt kérdeznek, hátha erre is van valami tipped!
segítsetek plz egy zenét megtalálni mert már az agyhalál kerülget. olyan 4-5 éves zenérõl beszélünk, egy animációs klipp, amiben egy kék ufó rappel magyarul. valami nyomi, vagy boogie nemtom, de már füstöl az agyam...
thx
All hail the double x!
Keresem mindenfelé ezt a feldolgozását a csendes éjnek, de nem találom sehol:S.
Valaki tud esetleg segíteni, vagy ez csak a reklám zenéje?
Egy olyan számot keresek, amirõl azt tudom, hogy 1996-os, vagy 97-es dance zene, egy nõ énekel benne, és a refrénbõl a következõ sorokra emlékszek:
"Let the rhythm move you tonight,let your bodies gonna lose control..."
"You got to move your body, all night long..."
Az elõadóról fogalmam sincs, hogy ki lehet.
Próbáltam rákeresni Let The Rhythm Move You, valamint Move Your Body címen is, de nem találtam meg ezt a számot, a Let The Rhythm Move You-ra szinte mindenhol csak az Eclipse által elõadott 94-es Let
The Rhythm Move You-t adta ki.
Az biztos, hogy a sorokra, amit idéztem a refrénbõl, teljesen jól emlékszem, ha valaki ez alapján esetleg be tudná azonosítani, és megírná a szám elõadóját és pontos címét, azt nagyon megköszönném!
Köszi!
A heavy cost. I pay it gladly.
ennek a számnak a cime kéne nincs meg valakinek? vagy honnan lehetn eleszedni?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sajna nem találtam videot, de hátha.
Most nyomatják az RTL Klubbon az "X faktor a 2010 éve" blabla.. az alatt melyik zene megy, tudja valaki?
Honda - The Power of Dreams
Egy zene címét keresem már nagyon régóta. Nem tudom pontosan mikori lehet, még 2002-ben találtam egy ismerõsöm lemezén, sajnos cím nélkül, azóta sincs meg. Ha valaki meg tudná mondani nagyon megköszönném!! (:
http://www1.zippyshare.com/v/81630084/file.html
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
1. francia szám
2. nõi eladó hosszú hajjal, s betûvel kezdõdik a neve
3. a refrén eleje úgy kezdõdik hogy zsösz vi( je suis franciául ha jól mondták)
4. sivatagba táncolnak a klippbe és ilyen Kleopátra cuccba nyomják, asszem a szám címébe is van vmi Kleopátra
körülbelül 3éves szám lehet, akkor láttam ilyen francia zene csatornán. sehogy se tudom megtalálni. ötlet? valami elképzelés?
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Silversun Pickups - Panic Switch
azért kösz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pixiniarts
1 nappal ezelõtt
@blackama If you like that try:
Creedence Clearwater Revival - 'Up Around The Bend' and 'Run Through The Jungle'
Rolling Stones - 'Paint it Black' and 'Gimme Shelter'
Johnny Cash - The Man Comes Around
Hendrix 'All along the watchtower' and 'crosstown traffic'
Doctor John 'Right Place, Wrong Time'
They were on my MP3 playlist with Led Zeppelin... So similar bad ass/epic tone...