16931
-
#14043 Mindenre van humánusabb módszer. Az hogy meg ki milyen állatot tart otthon nem érdekel különösebben, ha neki jobban esik kígyók közt rohangálni mint pl. egy magyar vizslát simogatni akkor egészségére. Csak egyszer nehogy ő legyen a vacsi :D -
#14042 Nos ehhez csak annyit, hogy ismerek egy palit aki pitonokat (jó sokat) tart otthon a nappaliban...
Viszont ő azért valamivel humánusabb, a havi nyúl(illetve egér) adagot leüti és lefagyasztja...tehát nem élve adja oda a kígyóknak.
Őszintén szólva nem értem miért kell ilyen állatokat tartani,abszolút nem természetes nekik a környezet(bár nem vagyok kígyó...ki tudja).
Ezeket a halakat még csak szépnek se mondanám,valszeg csak a hírük és "brutalitásuk" miatt (amit Jeremy Wade megcáfolt..Édesvízi Szörnyek) tartják. -
#14041 Ez engem is érdekelne :>
#14038 Csak azért is válaszolok mert szövegértésből valószínűleg megbuktál. Nem azzal van a baj hogy vannak ragadozó állatok, hanem hogy az emberek közt vannak olyan retardáltak, akik élvezik az állatkínzást. Remélem most már érthető hogy min háborodtam fel. Ha netalántán még tovább akarod égetni magad, privátba írj hogy ne itt rontsuk a levegőt. Részemről a vita lezárva, a topik lakóitól pedig ezúton is elnézést kérek a kirohanásomért :/ -
Héeder #14040
Hello lehet hogy wrong topik, de az érdekelne hogy annak a számnak mi a címe ami az első kocsiban szól?
előre is megköszönném -
#14039 Ennyire nem lehetsz kretén... -
#14038 Miért nem mész ki az erdőbe és mondod meg minden egyes állatnak, hogy jajj azt ne edd meg mert az állatkínzás? Ne válaszolj kérlek, nem érdekel, hogy lenézel-e. -
#14037 Erre senki nem tudja a választ? -
#14036 erre senki? nagy eséllyel valami friss zene lehet, picikét mint írtam country-folk beütés, egy két klasszikus hangszerrel. -
#14035 Sztornó. Hamar megtaláltam, eszembe jutott. :D
-
#14034 Keresek egy számot!
Csak annyira emlékszem, hogy külföldi az előadó és Budapesten forgatták a videoklippet.(nem Katy Perry) -
#14033 OFF.
Nem szeretek embereket kiégetni a saját hülyeségük miatt de most megteszem. Szóval lássuk a feleket :
Rágcsáló egér amelyik nem tud úszni és legutóbb a pestisjárványok idején ártottak nekünk komolyabban.
Ragadozó piranha amely egy hal, tehát tud úszni.
Szerinted az normális hogy egy úszásra képtelen szerencsétlen kisebb élő állatot bedobnak a vízbe (ahol amúgy is megdöglene magától) 3-4 nála jóval erősebb piranha közé? (Ami hozzáteszem, a döglött állatot ugyanúgy megeszi mint az élőt). Ha képbe lennél egy kicsit akkor azt is tudnád hogy a piranha az embert is megtámadja, mert rajba mennek, és akármit felfalnak ami húsból van.
Ha szerinted az előző kommentem siratás, akkor valószínűleg kibaszottul egyetértesz a videó tartalmával, amely arra enged következtetni hogy
-szadista vagy
-állatkínzó vagy
-nem volt gyerekszobád/háziállatod
-pestises vagy
-egy gabonasilóban dolgozol amit rendre kifosztanak az egerek
-piranha vagy
Tudod azt a cseszett egeret úgy is fel lehet tálalni az ilyen szimpatikus aranyos állatoknak, hogy előtte eltekerik a nyakát. Így nem szenved és gyorsan megéli az egészet, anélkül hogy tudna rá reagálni. De lehet neked van igazad és jobb az hogy ott ficánkol az egér a víz felszínén, azt se tudja mivan, és széttépik az amúgy teljesen ronda és undorító "háziállatok".
Boconadi's status changed from normal to retard, mission completed.
ui.: Felőlem lehetsz idősebb mint én, ha egyetértesz a videó tartalmával és siratásnak veszed a reakciómat akkor kortól függetlenül lenézlek
ON.
-
#14032 jajj sirasd már meg -
#14031 Az ilyen embereket én is cápák közé dobnám. -
#14030 evanescence - imaginary
amugymeg a jó.... anyját az állítkínzó rohadéknak aki a videot csinálta... -
#14029 valaki ? -
AranyKéz #14028 Ezeket találtam amik úgy ahogy ráillenek:
Love Parade 1998 - 1x14 - Sharam - Anytime Is Party Time (Short Mix)
Lesley Gore - It's My Party
Dave Stewart & Barbara Gaskin - It's My Party
Bár nem hinném hogy ezek közül lenne.
-
maera #14027 sziasztok!
sajnos nem tudok linket. a táncolj ha tudsz! ( so you think you can dance ) műsor hetedik évadában hallottam egy számot. Comfort búcsúfilmje alatt ment. kerestem mindenhol, de nem találtam. aki tud az lécci segítsen. nagyon szépen köszönöm. -
#14026 Nem ez volt, valamivel technosabb stílus volt úgy emlékszem. -
#14025 neked is köszönöm :) -
#14024 ˆ AranyKéz a válaszadó.
Én mire megtaláltam már le is írta.
Max a linkért jár a köszönet,de szívesen. -
#14023 köszi :) -
#14022 Bezony hogy az:
Kötelező ismerni:)
-
AranyKéz #14021 Winamp Auto-Tag szerint Hugo Montenegro & His Orchestra - 1975 - The Good The Bad And The Ugly
-
AranyKéz #14020 Pink - Get The Party Started ami legelőször eszembejutott -
#14019 Nah ha ennyiből megmondjátok nagyot fogok nézni.
Nemrég westendben jártam, és kajálás közben ment ott egy zene. A szövegből annyi rémlik, hogy a refrénben volt valami "party" szöveg, az énekes pedig egy hölgyemény volt. Valami elektronikus háttérzene ment alatta, és abban is biztos vagyok, hogy már vagy ezerszer hallottam korábban, szóval valami ismertebb zenéről van szó. -
Ennek mi lehet a címe? Feltételezem Ennio Morricone. Valaki tudna segíteni? -
#14017 csak körül írva tudom, de nagyon izgat mi lehet vajon:
férfi (nagy eséllyel angol, max amerikai) ének, kicsit country, vagy folk beütés, hegedű is van benne, 1 napja ment rádióban(azt se tom melyiken). na itt a találós kérdés. -
#14016 jaja:D
köszi szépen :P -
#14015 Tatu :D -
-
#14013 Hali!
Régebben ismertem egy orosz / ukrán női bandát, akiknek egész jó zenéik voltak. Több is. Emlékszem, az egyik klippjében kocsi is volt.. de már viharos, mert elég régen volt..:)
Egyébként ma hallottam a rádióban!!
Csak a banda neve kéne..:) -
#14012 oh, köszi :D gyorsabb voltál, csak nem frissítettem az oldalt időben :) -
#14011 megvan köszi, Kaskade - I remember -
Petike125 #14010 Deadmau5 & Kaskade - I Remember -
#14009 Ennek tudjátok a címét? Köszi előre is :) -
#14008 Köszi! -
Petike125 #14007 Pushe - Don't Take Your Love Away -
#14006 Hátha ismeri valaki, 49:00-tól mi szól? -
#14005 Szerelem Utolsó Vérig c. szám olyan változatát keresem, amiben egy férfi monológ is elhangzik a zene alatt. -
#14004 köszönöm szépen:)