Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismeri valaki az elsõ számnak a címét?? 😄
Õ lenne az
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Te meg tényleg nem néztél utána?
1 oldalnyi komment van és ott 2x szerepel a címe.
Pendulum - The island aminek 2 része van.
Az egy dolog hogy mi a címe a topicnak.
De senki sem tiltja meg hogy megpróbáld megkeresni magadnak.
Fõleg ha ott a kommentek között a címe
Én is csak azt kérdezem meg amit több óra kutatás után nem találok.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
a 600-hoz meg annyit hogy ha dátumot próbálsz pl az elõadó mellé akkor nagyban könnyítheted a dolgod.
+
"Nem erre van a topic, hogyha nem tudok valamit?"
(de ha én nem tudom de ezzel is segítenék akkor basszál le! = köszi.)
Gondolom hogy pendulum mert nagyon olyan stílusu, de nem ugrik be a címe a pendulumnak meg a 600 számát nem fogom végig mazsolázni... de mind1 köszi a helpet ^^
boldog karácsonyt neked is -.-
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ENNEK SZERETNÉM TUDNI AZ ELÕADÓJÁT ÉS A SZÁM CÍMÉT!!!KÖSZÖNÖM ELÕRE IS.
"Túlélésre neveltek, nem pedig a gyónásra, odaszólok Tibinek, 5 ezerért elásnak."Már csak ez kéne =(
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Valahol láttam ezt az idézetet,de már nem emlékszek, hogy hol a keresõ meg nem ad ki semmit,nem rémlik valakinek?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, mert egy zeneszámot keresek ugyan, de nem tudok dallamot vagy dalszöveget linkelni, ellenben egy egyszerû leírással tudok szolgálni: A videóklipben egy szõke, (talán) kalóznak öltöztetett csaj egy hajóárboc tetején énekel. Én alapvetõen Christina Aguilerára gondolok, végig is néztem vagy 50 klipjét youtube-on, de mind hiába. Maga a szám pár éves lehet, majdnem biztos, hogy 2000 utáni. Ez minden infóm róla sajnos 😞
Scientia potentia est.
http://www.youtube.com/watch?v=HTXz4Ar5kmY
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
"...és...szerintem...bizony."
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United