Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/watch?v=k7tp5izdzHg

Ismeri valaki az elsõ számnak a címét?? 😄

sziasztok.pár napja egy bershka nevü üzletben voltam és dübörgött egy iszonyatosan jó zene. spanyol féle,hajókürtös effektel és egy nõ is énekel benne egy részt ami tisztára olyan mint bellini-tõl a samba de janeiró. ha valaki tudna segiteni megköszönöm. persze az eladók nem tudták megmondani mi a szám cime.
Czdano
Sziasztok! Ez alatt a videó alatt milyen zene megy? (carry outnak valamelyik remixe, de nem találom =( )
Õ lenne az

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

LeWyTy
És akkor most jövök rá hogy én kurtam el.

Te meg tényleg nem néztél utána?

1 oldalnyi komment van és ott 2x szerepel a címe.

Pendulum - The island aminek 2 része van.

Az egy dolog hogy mi a címe a topicnak.
De senki sem tiltja meg hogy megpróbáld megkeresni magadnak.
Fõleg ha ott a kommentek között a címe

Én is csak azt kérdezem meg amit több óra kutatás után nem találok.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
De tudodmit?

Kérdezd meg a videó készítõit.http://www.pixelfilm.hu/

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Kapásból ott van a pendulum a kommentekben.Csak az nem az.

a 600-hoz meg annyit hogy ha dátumot próbálsz pl az elõadó mellé akkor nagyban könnyítheted a dolgod.

+
"Nem erre van a topic, hogyha nem tudok valamit?"
(de ha én nem tudom de ezzel is segítenék akkor basszál le! = köszi.)

Jagumo
Nem erre van a topic, hogyha nem tudok valamit?

Gondolom hogy pendulum mert nagyon olyan stílusu, de nem ugrik be a címe a pendulumnak meg a 600 számát nem fogom végig mazsolázni... de mind1 köszi a helpet ^^

boldog karácsonyt neked is -.-

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

LeWyTy
Meg sem próbálod a fellépõk 2010-11-es zenéit végignézni mi?

Jagumo

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Csabesz6
köszi szépen!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

dragon11
Vártam 5napot!😊

senki nem ismeri?:'(

ÜDV.A VALÓ VILÁG 4-BEN MIKOR A KUTYÁT KIVITTÉK,EZ VAN BENNE:BENNÜNK VAN AZ ÉRZÉS,MA IS UGYAN ÚGY FOGOM A KEZED MINT RÉGEN.
ENNEK SZERETNÉM TUDNI AZ ELÕADÓJÁT ÉS A SZÁM CÍMÉT!!!KÖSZÖNÖM ELÕRE IS.
Üdv megint.Az asszonypajtás is keres egy számot.A ValóVilágban hallotta amikor az egyik kiskutyát elvitték a lakóktól.Egy magyar csaj énekli.Ennek is keressük az elöadót és a cimét.Köszi elöre is.
Üdv.Köszi a segitséget.Még keresek számokat és remélem tudtok segiteni.Ennek se tudom az elöadoját és a cimét,csak annyi maradt meg hogy a klippben bmx-esek ugrálnak a kocsik tetején.Ez a szám 1991-1993 közt ment és valami rock számot dolgoztak fel.A reflénje valami ilyesmi:"Rock nation,rock nation".De nem biztos,már régen volt.Elöre is köszi.
kastil
faszom, rossz topic bocs 😄

kastil
ma lesz a kiszavazás?

Melyik az a szám amibe midnig azt éneklik, hogy pusy pusy pusy cat? (nem, nem a lány együttesre gondolok)

kastil
Soundtrack: [email protected]

írj neki

Valaki ezt a számot ?

Írnak alatta egy számot de az nem az.

Pepsi Twist
kösz

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Yothu Yindi - Treaty
Pedig onnan már csak egy lépés a: The Prodigy 😊
bardocz
Asszem spitfire a szám címe, de az elõadáóját most nem tudom fejbõl.
Pepsi Twist
itt mi szól?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bardocz
Rádióban hallottam valamit. Ikszfaktorban volt egy kiscsaj, és az õ hangjára nagyon hasonlít az énekes hangja, csak egy kurva szót nem értek belõle, valami la.. la.. la.., de a többi része nincsen meg. A zene nem elektronikus alatta, hanem rendes hangszerek, legalábbis úgy hallatszik. Valaki tudja ennyibõl, hogy mi lehet ez?
Scottt
Hmm kiderült, hogy ez 2 külön idézet,az elsõ már megvan
"Túlélésre neveltek, nem pedig a gyónásra, odaszólok Tibinek, 5 ezerért elásnak."Már csak ez kéne =(

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Üdv.Keresek egy számot,de se az elöadót,se a cimét nem tudom,csak annyit,hogy a klippben ausztrál öslakosok táncoltak.Ez a zene 1990-1992-ben ment a diszkókban.A KÖBUNKÓ c.filmben is látható egy kis jelenet amikor a kiolvadt ösember véletlen bekapcsolja a tv-t és erre a zenére táncol.Régen az MTV-n nyomták ezt a zenét.Vagy abban is segithettek hogy hol keresgéljem még .Elöre is köszi
Scottt
nagy a verdátok,kicsi a ti faszotok,én baszom be a ficakba az ellopott gólpasszotok Túlélésre neveltek, nem pedig a gyónásra, odaszólok Tibinek, 5 ezerért elásnak.

Valahol láttam ezt az idézetet,de már nem emlékszek, hogy hol a keresõ meg nem ad ki semmit,nem rémlik valakinek?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

kastil
köszi

dragon11
valaki ezt nem ismeri?😛

Paffendorf - Where Are You
Fresh Duke
Nem.

A heavy cost. I pay it gladly.

kastil
Hali!

Valaki meg tudná mondani, hogy mi ennek a számnak a címe?

Ferry Tayle & Static Blue - Trapeze
Hello!

Ennek a számnak keresem az elõadóját és a címét:

Ismeretlen zene

dragon11
sziasztok😊

Valaki hallotta már ezt a számot?😊

Class FMen hallottam pár napja!😊

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Kly
Ez lesz az, kösz szépen! <#eljen><#vigyor2>

Scientia potentia est.

Nekem ez jut sz em be:

Kly
Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, mert egy zeneszámot keresek ugyan, de nem tudok dallamot vagy dalszöveget linkelni, ellenben egy egyszerû leírással tudok szolgálni: A videóklipben egy szõke, (talán) kalóznak öltöztetett csaj egy hajóárboc tetején énekel. Én alapvetõen Christina Aguilerára gondolok, végig is néztem vagy 50 klipjét youtube-on, de mind hiába. Maga a szám pár éves lehet, majdnem biztos, hogy 2000 utáni. Ez minden infóm róla sajnos 😞

Scientia potentia est.

Sziasztok!A link alatt található videóból kéne a zene!Tud vki segíteni?
http://www.youtube.com/watch?v=HTXz4Ar5kmY
Animefox
KÖSZÖNÖM, SZERETLEK!!!!!!!!!!!!!!

Jaffa 2843
végig pörgettem, és úgytûnik h nem az

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
énis pont erre tippeltem, de gondoltam rákérdezek itt 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

így tippre avatár zene, szedj le egy ost-t hátha
Jaffa 2843

eksy

"...és...szerintem...bizony."

Animefox
Nekem sajnos nincs részlet de a klipre emlékszek és az volt benne hogy észak írországot mutatják, egy külvárosban tipikus vörös téglás kis épületek közt a gyerekek háborúsdit játszanak és az egyiket halálra verik. Történetesen épp angol katonák sétálnak az utcán de már késõn érnek oda, a falakon IRA graffitik vannak, az énekesnõ bõre pedig arany színûre van fújva és egy kereszten énekel és színtén gyerekek angyalnak öltözve körül állják... mi a szám címe?

JSbyMSI8800
Helló!

Nekem van egy, csak nem tudom pontosan erre gondolsz-e: Link

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

zotya10002
Megvan:Mika: Happy Ending

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//