Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enny1
Valaki meg tudja mondani a számnak a címét,amivel ez a mûsor kezdõdik?
nice legs. what time to open?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
http://data.hu/get/3708932/AUD001.amr
quick time lejátsza
a rise fmen szokott menni
azt a számot keresem aminek a klipjében (sajna a címét nem írták ki)
fiatalok buliznak és narancshéj van a szájukban és ez valamilyen drogot jelképez elektro hangzásu szám ennyit tudok 😄.😄
áá
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Valaki legyen már olyan ügyes és mondja meg nekem mi a szám címe ami a video alatt megy😊 Nem ami az elején, az már megvan. Hanem ami végig megy alatta háttérzeneként. Ismerem mert régen hallgattam sokszor, de egyszerûen nem ugrik be😄
Köszi
Van egy szám, amit még szoktak adni a rádióban, de már pár éve jelent meg. Angolul van, de egy szót se értek a szövegébõl (pedig tudok vmennyire). Egyszer mondták elõtte a címét, de nem figyeltem. :-S
Szóval szöveg alapján nem tudok rákeresni. Nõ énekli, és kevés hangszer van benne. Az elején egy csomószor ismétli egymás után ugyanazt a mondatot, ami kb. így hangzik: "Jenny feel you come come" Ennek így nincs sok értelme, de ha elkezded ismételgetni magadban, és ismered a számot, beugorhat. :-)
Rájön valaki? Elõre is kösz! :-)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
Mika - Grace Kelly
http://www.youtube.com/watch?v=awfPFIKZDf4
http://www.youtube.com/watch?v=cln36z8WDhQ
ennek a számnak keresem az eredeti verzioját annyit tudok hogy Mika...de nem találtam meg melyik száma
De a zenéje tényleg olyan, mintha 90-es évekbeli feldolgozás lenne.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ez mi ennek a számnak az eredeti címe? Fluor Filigran - Dörr Me (Video klip)
Ez a 80-as 90-es években lehetett régi pop zene.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Egy elég nehéz kérdésem lenne, egy 2005-ös szám címe kellene.
Arra emlékszem, hogy amikor az ment a toplistákon igen gyakran szerepelt a Roger Sanchez-tõl a Turn up the music. A klipjére emlékszem még, hogy volt benne egy japán csaj (lehet kettõ), volt benne egy amerikai indián, és úgy látszott a kép, hogy bolyong egy városban. A zene nagyon ritmusos volt, hasonló a members of mayday team xtreme-hez.
Bocs, ha nem volt elég konkrét, azt remélem van közöttetek egy-két ember aki még emlékszik rá.
Kösz szépen.
én ezt szeretném tudni, ki az elõadó és mi a szám címe.