Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ismerem a szám címét elõadóját így az lenne csak a kérésem h akinek megvan az kérem dobjon egy letöltõ linket 😊
<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/JdA7B92PGmw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Sleepwakers - The Soundtrack - Electric Waltz
Artist: Adam Javorka
Label: Twelvetones Records
Genre: House / Electro (Deep)
Released: Tuesday, June 21, 2005
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Mindegy, ha másnak is eszébe jutott az around the world, akkor nyilván ez az 😊
Köszi mindenesetre!
Youtube link
14:52nél " I want you, I need You..."
ez az egész 1 nagy remix, talán ez a zenerészlet is egy remix.. de nagyon érdekelne hogy melyik is ez pontosan mert nagyon tetszik.
-SZTEM- ez a zene 13:56tól kezdõdik 😊
nagyon jó lenne..
kösziiiiiiii
Ennek a zenének az elsõ 33másodperce nagyon hasonlít egy régi szám dallamára, de nem jut eszembe, hogy mi lehet az.
Talán a 90es évek végi, vagy 2000 eleje körüli lehet, amire én gondolok.
Nincs ötletek hogy mihez hasonlít az eleje? 😄
sajnos ez nem az, bár hasonlít rá. Amit én keresek az elvileg egy teljes szám. Azért köszi 😉
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
A 2. szám részlet a BES: The Time (Dirty Bit)-bõl lesz. Kb. 1:00 és 1:10 között. De persze ez csak egy tipp.
Remélem, segíthettem.
2 szám címére lennék kíváncsi (hátha valaki ismeri):
-az 1. a Karmatronic Burn Spring mix 2011-bõl való részlet, ahol egy Faithless szám van, de azt nem tudom, hogy a szöveg utáni rész is ebbõl a számból való-e vagy teljesen más? A link
-a 2. pedig egy olyan szám részlet amit már nagyon sok helyen hallottam, de sajnos nem tudom mi ez: link
Elõre is köszi
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
Kylie Minogue - Get Outta My Way
de a zenétõl vlmennyiben más.. de a szöveg ugyanaz..
nem segítenétek?😞 ott a link az elõzõ komiban a felvételhez..
köszi.
Szevasztok! Nem tudjátok, melyik zenébõl veszi a dallamot 1:28nál?
Youtube commentek között U.K. Apachi & Shy FX - Original Nuttah-t írnak, de sztem van még vmi nagyon hasonló, de nem jut eszembe:S
köszi elõre is
Egy videó kazin lévõ jelenet alatt megy a szám és nagyon megtetszett. A fõszereplõk itt éppen közelebbrõl ismerik meg egymást, ez kicsit hallatszik is 😄
De kérem a zenére figyeljetek.Légyszi segítsetek ha valaki ismeri írjon.
Errõl a linkrõl le lehet tölteni.
A link:
http://audiko.net/my?add&ring=14911156&final
Ha ebben a formátumban nem tudod megnyitni, akkor nevezd át valami.mp3 -ra és máris megnyitja akármelyik lejátszó.
Elõre is köszönöm!
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Tegnap láttam Az ügynökök a paradicsomba mennek c. filmet és a film zenéje nagyon megfogott. Fojton õt dúdolom. De egszerüen találom semmilyen formában. A [url=trailer]trailer amiben szól. (0:11-1.25)
Elõre is Köszönöm!
a rádióban elég sokat szokott menni az a szám,amiben egy elvékonyított nõi hang az ének és a refrén úgy van hogy "weah,weaaah,weaaaaah" (kiejtve: véé,veee,véééaa) vagy valami hasonló,lehet hogy rosszul hallom 😄 mr2-n elég sokat szokott menni. van egy nagyon kedves emlékem ezzel a számmal kapcsolatban 😊
ReaL MaDRid x siempre
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
aki jártas a 80' ritmikus, dallamos italo discoszerû zenékben azok tudnának segíteni. Keresek egy olyan zenét amelyben egy mély hangú faszi énekel (alphavilleszerû kb), van benne hegedûvel játszott dallam is. Refrén pedig ilyesmi: Subi du bi vagy do this to me (utána lágyabb hangon ááááá)
Elõre is köszönöm!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ennek valaki tudja a címét ?
ANDRO_NiteRise_58_(2011-03-31) mixében halottam
0:31:10 tõl kezdõdik.
plz valaki<#worship>#worship>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A történet szerint egy user betört a rendszerbe ami náluk nagy szó mert nem sok élõ ember létezik már.
Mindez persze angolul... ha ez alapján valaki be tudja nekem azonosítani azt leszopom