16934
11552975001178628345.jpg
  • Paranoia
    Sziasztok!

Csupán körbeírni tudom halvány emlékek alapján az előadót, akit keresek.

Azt hiszem a 90es évek közepén adták az mtv-n, hosszú(?) szőke haja volt az emlékeim szerinti középkorú, férfi énekesnek aki gitározott és szájharmónikázott a klippben (a szájharmónika "rögzítve" volt a nyakán, hogy gitározás közben is tudjon játszani rajta).

Ez minden emlékem róla, nomeg hogy többször is láttam akkoriban (kb 15 éve).

Ki szeretném deríteni, hogy nekem ez tetszett, avagy milyen más oknál fogva maradt meg bennem ez a kép. :)

Köszi a segítséget!
  • messerharcos
    Köszi
  • Wicked Belzebub
    Andrew Spencer - Zombie
  • messerharcos
    Üdv, valaki ebben tud helpelni, itt a link, a 2. zene kéne, 1 perctől.ez itten thx előre is
  • KaszaN
    Köszönet!
  • davidka003
    THE CHOSEN - BRAINPOWER & INTWINE
  • KaszaN
    Valaki tudja a szám címét? 1 éve keresem már ezt a számot és most véletlen rátaláltam. : |
  • Wicked Belzebub
    A baj az, hogy ez ebben a szakmában nem túl ritka :))
  • davidka003
    Biztos nem találjátok ki ilyen kevés információból de próbálkozni lehet:

KB 2001-es, esetleg 2002 körüli szám lehet és egy meleg csávó énekelt(konkrétan csőbuzi), elég sokat adták a TV-ben külföldi MTV-n.

Tudom nulla információ de bármilyen tippet szívesen fogadok.
  • Reneechan
    megvan de ha vkit érdekel: :DDD
    http://www.youtube.com/watch?v=Mb6mS6Yj_UA
  • Reneechan
    Hello!

Láttam hogy lentebb már írta valaki amit dettó én is akarok. :D
    Szóval egy ien disco-s számot keresek amit csaj énekel és annyi ragadt meg hogy a refrénben far away, far away van :DD
    Sztem vmi 2011-es lehet de nem bizt :/ nagyon jó lenne ha tudnám ki énekli és persze a szám címét is =D előre is köszi ^^
  • Falkon
    Sziasztok!
    Az új Magna Cum Laude számnak mi a címe?
  • jetblack
    Nem szóltam ott a kommentbe a zene
  • jetblack
    Ami ennek a videónak az elején megy zene annak mi a címe valaki nem tudja véletlenül ?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eDVLYJ_HQso
  • Falkon
    Na, erre: #14292, senki nem tudja a választ?
  • Petike125
    Volt egy román/magyar/erdélyi nem tudom már milyen banda, akinek nem olyan régen volt hallható egy számuk a radio facen. Elég szokszor hallottam. Ebből kifolyólag house zenéről van szó.
    Ha jól emlékszem sepsiszentgyörgyi a banda. Kicsit hasonlított a zenéjük inna, edward maya és a többi román zenére.

Nem tudja valaki hogy mire gondolok?
  • adam46
    közbe már megtaláltam, köszönöm a segítséget Ez volt az :)
  • mozart #14309
    ? :)
  • adam46
    Sziasztok, keresek egy számot igazából annyit tudok róla, hogy férfi énekli a Klippje ilyen rajzszerű, inkább kék a színvilága, csillagok is vannak benne, és az egész szám nyugtató. Mi lehet a címe? :D
  • mozart #14307
    Megvan!! :D

Mantovani - Harlem Nocturne

Ha érdekel valakit: ZENE

Letöltés: TORRENT
  • Wicked Belzebub
    Ezt keresed, ugye? :)
  • mozart #14305
    Szia! Egy videó a bankos reklámról, vagy melyik Crystal dal alapja. :)
  • ssfloyd
    Egy indián zenét keresek, amit egy női kórus énekel, egy crystal zene alapja is volt, továbbá bank reklám alatt is ment pár évvel ezelőtt. valahaogy így szól leírva: umma maiaa cummayaaa Maaa JAAAA. Légyszi segítsetek, mert körülöttem mindenki tudja, melyikről van szó, de a címét senki sem tudja. Előre is köszönöm :)
  • mozart #14303
    Nagyon Szívesen! :D
  • TrBela
    én is hegedűre gondoltam köszi!
  • mozart #14301
    Szia! SZerintem egy egy hegedű lesz de a hangzása eléggé sérti a fülem. (Talán, mert szintetizátor:D) hallgasd meg ezt a videóban 17 másodpercél jön be az a hangszer amire gondolnék.

Remélem, Segíthettem.
  • TrBela
    csá!
    meg tudnátok mondani, hogy http://www.youtube.com/watch?v=k3JAi-zN2Uw&feature=related ebben a számban milyen hangszer lép be a 30. másodpercnél? ilyen magasat játszik... pls valaki segítsen sürgős lenne!!
  • mozart #14299
    Köszönöm :D, de attól még kellene az a verzió.
  • Wicked Belzebub
    Henry Mancini nem annyira énekelt. Ő inkább zeneszerző volt, főleg filmzenéket írt. Pl: Rózsaszín Párduc :)
  • Falkon
    Ha én azt tudnám! :D

Whiskeyman, nekem sikerült. Igen, a reklámba nem is lehet! :D
  • LeWyTy
    Hát a reklámba én sem tudtam.
  • whiskeyman
    ebbe a szarba nem lehet beletekerni
  • mozart #14294
    Ki az előadó? (Nem akarom most a Silverlightot letölteni.)
  • mozart #14293
    Sziasztok!

Ennek a videónak keressem a zenéjét. A pláne, hogy ismerem a címét és elm. az előadót is.
    Harlem Nocturne - Henry Mancini. De ezt a verziót nem találom sehol sem.

Kérlek Segítsetek!

UI.: Henry Mancini énekli ezt a számot, egyáltalán?
  • Falkon
    Sziasztok!
    Ebben, 35perc 55 másodpercnél szól a zene. Annak tudja valaki a címét?

Előre is köszi!
  • GyuriX2572
    kössssz, pont ezt kerestem
  • Petike125
    Cristian Marchi, Nari & Milani feat. Luciana - I Got My Eye On You
  • GyuriX2572
    a szövegben az van h "I've got my eye on you" ilyen kis picsa hangon, miaszámcíme?
  • benkoszabi
    Üdv! Van egy szám, nő énekli angolul. Kicsit hasonlít a hangja, hmm...mint az orosz Tatu formáció egyik énekesnőjének.

De maga a dal elég "gyászos", vannak benne "nyögések", mintha élvezne a nő, de mégsem, csak máshogy nem tudtam kifejezni. Elég sötét dallam, és viszonylag új, a helyi adók játszák.
  • xxxpaulxxx
    Ennek a videónak az intrójának mi a címe?