Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt egy régi szám, ilyen indiai hangzású, csaj volt a vokál... a néger vagy milyen csávó színes cuccba volt, a csaj meg fehér cuccba, vmi ilyesmit énekelt, hogy asswee eee,héa mama hé a mamma,ass wee 😄 a csaj a vokálban meg jeeeeeeeeejejeje 😄
szeretném itt is megkérdezni,hogy mi lehet ennek a számnak a címe,vagy elõadója hátha tudjátok.Elég régi kazettáról van,azért olyan rossz a minõsége.Egy roxy hot mix-bõl 2000 környékérõl.Elõre is köszönöm.
keresett szám
Az ebben a videóban elhangzó zenét nem ismeri valaki véletlen ?
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Michael bublira tippelek hang alapján, de nem találtam meg még
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Lehet, hogy magyar?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Cidinho&Doca - Rap das Armas
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
És hát úgy nem igazán van toppon az ember. 😄 Majd megpróbálom megkérdezni a Dj-t. 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Manchester United FC
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Keresek egy zenét, de kicsit nehéz lesz leírnom! 😄
Szóval, egy csaj dúdolászik benne, és az dallama egy kicsit hasonlít a We are not speak in Americano-ra. Új zenérõl van szó!
Remélem valakinek beugrik ennyibõl! 😄
Elõre is köszi
Falkon
Gossip - Pop Goes The World
Hello,
megint én. 😊
Mi ennek a számnak a címe?
Nem mai szám, a VH1 zenecsatorna egyik reklámjában szerepel.
Köszönöm elõre is. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
NEM TUDJA VALAKI, HOGY 12:55-nél , 43:09-nél és 47:51-nél mi a számok címe ??😊
mi ennek a számnak a címe?
A videó elején és a végén mi a szám címe? Ha nem tudjátok az se gáz😊
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
De k*rvajó géped van istenem....
Ez milyen zene stílus.
Nem a 8bit re gondolok... biztos vagyok benne hogy van normális stílusa is.
köszi.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Meglehet... ebben a stílusban nem nagyon mozgok otthon, csak hallottam a rádióban és megtetszett... 😄
Köszi szépen.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://www.youtube.com/watch?v=UBhdIcb84Hw
Hello.
Mi ennek a számnak a címe? 😄
Én a hangjából ítélve azt mondanám, hogy Gnarls Barkley, de nem találtam... igaz azt a címet próbáltam, hogy It'a alright.
Elõre is köszi. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kicsit retrozok. 😊 Mi lehet a track címe, elõadója (5:45-8:45)? 1996-óta rejtély számomra. :-) Válaszokat elõre is köszi.